maanantai 2. helmikuuta 2009

The Global Warming Swindle

Päivitys:Britannian lumimyräkkä - Al Goren painajainen. Kuvia. Kuvia Skotlannnista.

*

Talousdemokraattisen kansalaisliikkeen tulisi valistaa ihmisiä vaietuista tosiasioista jotka liittyvät rahaan ja pankkeihin. Samalla olisi hyvä osoittaa ihmisille miten epätieteellisesti ja suorastaan uskonnollisesti nykyiset vallanpitäjät suhtautuvat teoriaan ihmisen toiminnan vaikutuksesta ilmaston lämpenemiseen.

Moni fiksu ihminen joka ei ole koskaan uskonut joulupukkiin eikä edes Jumalaan vaahtoaa kuin pahimman sortin evankelista "man-made-global-warming-evenkeliumia" kaikille ympärillään.
Onko ympäristöalarmismi täyttänyt ateismin myötä syntyneen uskonnollisen tyhjiön nykyajan ihmisissä? Ennen kaduttiin kuviteltuja syntejä Jumalaa vastaan - nyt kadutaan julkisesti kuviteltuja ympäristösyntejä?

Erityisen huolestuttavaa on se että Sivilipalveluskeskuksessa Lapinjärvellä kaikki siviilipalvelusmiehet pakotetaan katsomaan Al Goren propagandaelokuva osana jotain pakollista ympäristökasvatusta vai mikä sitten liekään. Toivottavasti sivarit ovat niin fiksuja etteivät lankea ansaan vaan osaavat olla terveen kriittisiä.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Keep Up The Good Work.

Ja offtopicina semmoinen, että opettele käyttämään niitä pilkkuja tekstisi joukossa. Sitten on kivempi lukea. Jookos.

Pate kirjoitti...

Ilmastonmuutoksen argumenttina on juuri tuo hiilidioksidin vaikutus lämpötilaan, vaikka todellisuudessa lämpötila vaikuttaa hiilidioksidipitoisuuteen. Sitä ei kuitenkaan kukaan kiellä, että nykyinen hiilidioksiditaso on huomattavasti luonnollista korkeammalla tasolla ja se on ihmisen aiheuttamaa. Mielestäni ihmisen ei pitäisi puuttua luonnon normaaliin kiertokulkuun, joten tästä näkökulmasta "ilmastonmuutoksen" torjuminen eli hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on perusteltua. Kukaan tuskin tietää varmaksi, mitä korkeampi hiilidioksidipitoisuus aiheuttaa. Ihmisille pitäisi kuitenkin kertoa totuus "ilmastonmuutoksen" aiheuttajasta. Ilmeisen selvästi ihmisen hiilidioksidipäästöjen osuutta on ainakin liioiteltu huomattavasti tai sitten se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Korkea hiilidioksiditaso voi kuitenkin aiheuttaa jotain muuta ennalta arvaamatonta kuten ilmaston viilenemistä.

Lars Osterman kirjoitti...

Mmm...joo tiedän pilkkuongelmasta.

Etsin äsken jopa pari saittia ihan sinun kunniaksesi.

Tämän mm:

pilkun käyttö

Luen tuon läpi ja sitten kokeilen muokata k.o tekstiä ja katsotaan tarttuiko oppi.

;-)

Lars Osterman kirjoitti...

Njaa Pate ..en olis niinkään varma tuosta.

Onkohan sittenkin niin että (myös)hiilidioksidin tason muutos on syklinen ilmiö joka on noussut ja laskenut ihan itsestään luonnonvoimien ja biologisten prosession mukaan aikain saatossa.

Kauan, kauan sitten hiilidioksiiditaso on ollut huomattavasti korkeampi kuin mitä se on nyt. Jääkaudetkin tulee ja menee teki ihminen mitä hyvänsä.

En lähde tästä tämän enempää tässä väittelemään koska tiedän että tämä kysymys on pitkälti iskostettu ihmisiin ja otettu vastaan uskontona - ja oma ja muiden "syntisyys" oitis tunnustettu vaikka kaikki nojautuu politiikkaan ja vääriin tietoihin.

"Totuus kipittää kopisten eteenpäin mutta valheella on siivet"

Lars Osterman kirjoitti...

Nya Politiken.biz:

uutta tietoa

LPACTV: The Cold Truth About Climate Change

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä hyvä kooste Al Goren "dokumenttielokuvan" sisältämistä virheistä. 35 vakavaa sellaista.

http://scienceandpublicpolicy.org/monckton/goreerrors.html

We now itemize 35 of the scientific errors and exaggerations in Al Gore’s movie. The first nine were listed by the judge in the High Court in London in October 2007 as being “errors.” The remaining 26 errors are just as inaccurate or exaggerated as the nine spelt out by the judge, who made it plain during the proceedings that the Court had not had time to consider more than these few errors. The judge found these errors serious enough to require the UK Government to pay substantial costs to the plaintiff.

Pate kirjoitti...

Mielestäni alla olevan linkin tietoja kukaan ei kiistä: http://ilmastonmuutos.files.wordpress.com/2008/02/450000-v-jaaanalyysit-t-ja-co2.gif

Siinä kuvataan hiilidioksidipitoisuuden nousseen aivan lähiaikoina dramaattisesti korkeammalle tasolle kuin viime 400 000 vuoden aikana. Itse uskon, ettei tämä voi olla yhteensattumaa. Sitä en kuitenkaan usko, että tämä vaikuttaisi lämpötilaan, koska korkea hiilidioksidipitoisuus on ollut seuraus, ei syy, korkeammasta lämpötilasta.

Pahoittelut vielä aiemmasta epäselvästä ilmauksesta. Tarkoitin totuutta "ilmastonmuutoksen" aiheuttajalla sitä, että hiilidioksidipitoisuus ei yksinkertaisesti vaikuta lämpötilaan. Toisin sanoen ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta ei ole tapahtumassa. En silti ole valmis hyväksymään ihmisen aiheuttamaa korkeaa hiilidioksiditasoa, koska sen seuraukset voivat olla arvaamattomia. Uskon, että kukaan ei osaa sanoa ilmakehän koostumuksen muutosten vaikutuksia varmasti. Ja tästä syystä ihmisen pitäisi puuttua luonnolliseen ilmakehän (ja luonnon & evoluution) toimintaan mahdollisimman vähän.

Lars Osterman kirjoitti...

Outo juttu että tästä hiilidioksiidista jaksetaan aina vaan vaahdota.

Miksi ei kukaan innokas maailmaa palavasti pelastava vihernatsi esim huomauta kaikkialla nousevasta taustasäteilystä mikä 100% varmuudella johtuu Naton, USA:n ja Israelin pommituksista Kuvaitissa, Irakissa, Serbiassa, Bosniassa, Libanonissa, Afganistanissa, Gazassa jne jne.

Miksi ei kukaan vouhota käyhdytetin uraanin käytöstä tykkien ja jopa konekiväärien ammuksissa? Tämä tuhoaa maaperää, vesistöjä ja biosfääriä kaikkialla.

Miksi ei kukaan protestoi tätä vastaan ? Miksi Suomen hallituksella ei ole radioaktiivisuuden tahallista levittämistä seuraavaa asiamiestä?

Pate kirjoitti...

Aivan samaa mieltä.

Lars Osterman kirjoitti...

The Amazing Story Behind The Global Warming Scam

'The key players are now all in place in Washington and in state governments across America to officially label carbon dioxide as a pollutant and enact laws that tax we citizens for our carbon footprints. Only two details stand in the way, the faltering economic times and a dramatic turn toward a colder climate.

The last two bitter winters have led to a rise in public awareness that there is no runaway global warming. The public is now becoming skeptical of the claim that our carbon footprints from the use of fossil fuels is going to lead to climatic calamities.'

Read more...

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta tehdään rahaa. Sota on bisnestä. Nälkä on bisnestä. Huumeet on bisnestä (f.e. NATO afganistanissa). Lisääntyvä rauhattomuus ja muurien tarve on bisnestä (f.e. Länsimaiset turvallisuusyritykset tunkeituivat Kiinaan Olympialaisten varjolla). Joten miksei myös se, että ilmasto muuttuu, ainakin jollain tasolla ihmisten vuoksi. Totuus taittuu molemmilla puolilla spektrumia bisnestahojen vuoksi.

Mielestäni voidaan turvallisesti myöntää, että ihmisellä on vaikutus ilmastoon ja biosfääriin, oli se sitten pieni tai suuri. Nyt tarvittaisiin taas vain 'lukutaidon' opetusta ihmisille, jotta he erottaisivat, mitkä green-revolution osasista on kusetusta ja mitkä tarpeellisia ja hyödyllisiä muutoksia.

esim.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12220

Lars Osterman kirjoitti...

Tietysti ihminen on vaikuttanut luontoon ja ympäristöön.

Tässä lähinnä kiistän sen että hilidioksiidi olisi ongelma.
Siitähän tässä vain on kysymys.

Hiilidioksiidi EI ole millään lailla ongelma ilmastolle vaikka tästä on tehty eräänlainen uskonto.

Ateismin leviämisen myötä ihminen tuntuu tarvitsevan uutta uskontoa.

Ennen ihmisillä oli huono omatunto ja ne saatiin tunnustamaan kuviteltuja syntejä kirkolle - nyt kuljeskellaan huonolla omallatunnolla ja ollaan valmiita tunnustamaan kuviteltuja ilmastonmuutossyntejä.

Lars Osterman kirjoitti...

Irish minister bans climate change adverts

An advertising campaign urging people to help tackle climate change has been banned by Northern Ireland's Environment minister because he does not believe humans are the main cause of global warming.

klick

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka ilmasto ei lämpenisikään hiilidioksidi päästöjen tahdissa uskon, että olemme kaikki samaamieltä siitä, että ympäristömme happanee hiilidioksiidista johtuen. Tällä voikin olla mielestäni tuhoisammat vaikutukset kuin ilmaston lämpenemisellä. K
oska muutos on niin nopea, eliökunnalla ei ole aikaa sopeutua tähän. Kun entinen eliökunta tuhoutuu menee satoja tai jopa tuhansia vuosia uusien, sopeutuvien eliöiden saapumiseen ja tämä vaikuttaa suoraan meidän kaikkien ruuan saantiin.

Mitä tulee ilmaston muutosta vastaan käytettyihin teknologioihin. Ne ovat todella hyödyllisiä jos on kiinnostusta omavaraistalouteen. Poliittinen- ja rahaeliitti koittanevat kuitenkin pitää ne pois yksityisihmisten saatavilta.Esim. akkutekniikat, jotka mahdollistaisivat sähköajoneuvojen yleistymisen, ovat öljy-yhtiöiden omistuksessa ja oletan, että ne tulevaisuudessakin sinne ostetaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Oot sitkeä sissi !

En voi yhtyä mielipiteesi siihen että ympäristö happanisi ja että tämä olisi suuri ongelma. Tietysti vesi + co2 = hiilihappo.

Olen 100% varma siitä että hiilidioksiiditaso on ollut huomattavasti korkeampi useita kertoja ennen kuin moderni ihminen oli täällä "kaasuttelemassa" .

Enkä todellakaan usko että koko hiilidioksiidi ja sen nykytaso vaatii minkäänlaisia toimenpiteitä meiltä ihmisiltä. Olisi vihdoin aika keskittyä olennaiseen. Annas kun oimin jotain suoraan pääkopan pintakerroksilta. Tässä:

1. Radioaktiivisuuden valtava ongelma ihmisten tietoisuuten ja sen eliminointi ja minimointi välittömäksi tavoitteeksi.

2. Todelliset myrkkypäästöt ja niiden eliminointi tai minimointi ykköstavoitteeksi.

3. Turhan rihkaman tuottaminen laittomaksi. Laatutavara kunniaan.
Autot esim. tulisi kestää 20 vuotta hajoamatta. Joulukoristeet voisi periytyä lapsenlapsille.

4. Tavaran rahtaaminen edes takas valtamerillä on idioottimaista. Lisenssivalmistus fyysisen autoviennin tilalle.

5. Kansallinen uusprotektionismi suojatulleineen finanssieliitin päiväunen eli "globalisoinnin" tilalle.

6. Populistisen "energiansäästön" todelliset kulut laskettava.

jne

Anonyymi kirjoitti...

It's pure propaganda and politics.

"In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill ... All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself."

— in The First Global Revolution, pp.104-105 by Alexander King, founder of the Club of Rome and Bertrand Schneider, secretary of the Club of Rome

out come the wolves kirjoitti...

Researcher: Finns ready for decisions on climate policy
“Moment is right for changes”
“The people would not be opposed”

linkki hs.fi english osioon

en kuulu tähän kansanosaan.
EI EI EI vastustan tätä hulluutta

Lars Osterman kirjoitti...

Tuo hs.fi linkki ei toimi. Tässä sama aktiivisena:

Researcher: Finns ready for decisions on climate policy

“Moment is right for changes”

Finns appear to be ready for political decisions aimed at fighting climate change, says Kari Tervonen, a researcher who has been analysing public attitudes over the past year.
“The people would not be opposed”, says Tervonen, head of strategy at the market research company Kuulas Millward Brown.
The studies indicate that Finnish attitudes have heated up, in favour of acting against global warming. For instance, more than 80 per cent of Finns feel that it is important to reduce travel as a way of fighting climate change.
Tervonen says that people feel that it is possible to take advantage of the economic downturn to improve the climate. It appears to be an opportune moment for making changes right now, Tervonen says. More than 1,000 people were interviewed for the survey, which was commissioned by the independent think tank Demos Helsinki.

There is a strong belief among Finns in the impact of their own actions: 90 per cent feel that human action does have affect climate change.
More than half said that they had changed their behaviour to make it more environmentally friendly in the past year. A majority agreed that climate change is a greater threat than the recession.
Finns feel that countries with a high standard of living have great responsibility in fighting climate change, with 90 per cent of respondents saying that rich countries should show an example.
Various campaigns appear to have had an effect on people, with nine out of ten Finns reporting that they have seen advertising with a climate theme. The respondents felt that the campaigns have had a considerable effect on their behaviour.


Median aivopesu ja algore-bs näyttää menneen jakeluun, valitettavasti.

Suomalaiset näyttävät olevan veltto kritiikitön kaikkea uskova bää-bää lammaslauma, tai ehkä pikemminkin sopuleita tässä asiassa.

Onneksi on joku sentään joka ajattelee omilla aivoillaan:

Tiedeyhteisö kahdessa leirissä

JYVÄSKYLÄ - 11.03.2009 - Kaksi kansainvälistä ilmastonmuutoskonferenssia osuivat osittain päällekkäin, kun "The 2009 International Conference on Climate Change" pidettiin 8.-10.3.2009 New Yorkissa ja "Climate Change: Global Risks, Challenges and Decisions" -kongressi on käynnissä 10.-12.3.2009 Kööpenhaminassa.

Kuten konferenssien puhuja- ja tukijalistoista voi päätellä, ilmastonmuutosta tutkiva tiedeyhteisö on voimakkaasti jakautunut kahteen leiriin. New Yorkin kokouksen taustalla olivat väitettyyn ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen spektisesti suhtautuvat tiedemiehet ja instituutit. Kööpenhaminassa puolestaan ovat paikalla ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen uskovat tiedemiehet sekä poliitikot ja yritykset.

"Kööpenhamina todistaa, kuinka ilmastonmuutoskeskustelussa on kyse enemmän politiikasta ja liiketoiminnasta kuin tieteestä," huomauttaa Ilmastofoorumi ry:n puheenjohtaja Pasi Matilainen. "Kööpenhaminan tärkeimmät puhujat ovat poliitikkoja ja byrokraatteja ja sen rahoituksesta vastaa yritysmaailma, erityisesti öljy- ja energiayhtiöt. Kööpenhaminassa 'tiedettä' ja konsensusta edistetään neuvottelemalla ja julkilausumilla. Yli 800 osallistujan New York kuitenkin todistaa, että tiedeyhteisössä ei vallitse konsensusta eivätkä kaikki tiedemiehet ole samaa mieltä. Keskustelu ei ole päättynyt eikä tieteellistä varmuutta vieläkään ole."

Kansalaisjärjestö Ilmastofoorumi ry paheksuu tieteellisen keskustelun värittymistä politiikalla ja bisneksellä, erityisesti puhuttaessa ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin jatkumisesta. Väärillä perusteilla tehdyillä aiheettomilla ilmastonmuutoksen vastaisilla toimilla on jo nyt aiheutettu vakavia tuhoja luonnolle, kuten esimerkiksi biopolttoaineiden vuoksi kaadetut valtaisat sademetsät osoittavat. Lisäksi kuluttajat joutuvat päivittäin kohtaamaan jatkuvasti ilmastotoimienkin vuoksi nousevat hinnat, joiden ainoana vaikutuksena energiayhtiöt takovat ennätyksellisiä voittoja, ilman mitään ilmastollisia hyötyjä. Ilmastofoorumin mielestä olisikin otettava aikalisä ilmastotoimien suhteen ja jatkettava avointa tutkimusta ilman poliittisia ja taloudellisia taustaintressejä.

Voittoa tavoittelemattomien tutkimusinstituuttien ja säätiöiden sponsoroimassa konferenssissa New Yorkissa puhuivat mm. professori William Gray, maailman johtava trooppisten sääilmiöiden tutkija Coloradon valtionyliopistosta, professori Richard Lindzen, yksi maailman johtavista ilmakehätutkijoista Massachusetts Institute of Technologystä, fil.tri Roy Spencer, tiimipäällikkö NASA:n vedenkiertoa tutkivassa Aqua-satelliittiprojektissa ja päätutkija Alabaman Huntsvillen yliopistossa ja fil.tri Jack Schmitt, geologi ja viimeisin kuussa kävellyt astronautti. Lisäksi Tsekin presidentti Václav Klaus, Euroopan Unionin nykyinen puheenjohtaja, piti yhden konferenssin avainpuheista.

Kööpenhaminan konferenssin tärkeimmät puhujat ovat hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin IPCC:n puheenjohtaja Rajendra K. Pachauri, professori lordi Nicholas Stern London School of Economics and Political Sciencestä, Tanskan pääministeri Anders Fogh Rasmussen ja Tanskan ilmastonmuutosministeri Connie Hedegaard. Lisäksi maailman johtavana ilmastonmuutostutkijana pidetty NASA:n Goddard-avaruustutkimusinstituutin johtaja fil.tri James E. Hansen on mukana kokouksessa.

Kööpenhaminan konferenssin tärkeimpiin sponsoreihin kuuluvat COWI, mm. hallituksille neuvoja antava suuri konsultointiyritys; DONG Energy, yksi Pohjois-Euroopan johtavista energiakonserneista; Maersk Oil, geologisesti monimutkaisiin öljykenttiin erikoistunut kansainvälinen öljy-yhtiö; biotuotteita valmistava Novozymes-yhtiö; eristeitä valmistava Rockwool International; sekä maailman johtava tuulivoimaloiden valmistaja Vestas Wind Systems A/S.

Ilmastofoorumi ry on vuonna 2007 perustettu kansalaisjärjestö, jonka tarkoitus on osallistua julkiseen ilmastonmuutoskeskusteluun ja tuoda esiin sen puutteita ja virheitä. Siihen kuuluu julkisen keskustelun, ilmastopolitiikan ja ympäristön tilasta huolestuneita kansalaisia ympäri Suomea. Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Matilainen, email etunimi.sukunimi@ilmastofoorumi.fi. Yhdistyksen Internet-sivut ovat osoitteessa http://www.ilmastofoorumi.fi/.

Lähteet:

Kööpenhaminan konferenssi: http://climatecongress.ku.dk/
Kööpenhaminan puhujat: http://climatecongress.ku.dk/speakers/
Kööpenhaminan sponsorit: http://climatecongress.ku.dk/sponsors/

New Yorkin konferenssi: http://www.heartland.org/events/NewYork09/newyork09.html
New Yorkin puhujat: http://www.heartland.org/events/NewYork09/speakers.html
New Yorkin sponsorit: http://www.heartland.org/events/NewYork09/sponsorships.html

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä EU presidentti Vaclav Klaus pitää puheen siitä miten ilmastonmuutoskeskustelu tallaa paikallaan. 18 min video.

Paikka:The Heartland Institute, New York. 8-10 maaliskuuta 2009

Hon. Vaclav Klaus - No Progress in the Climate Change Debate

Suosittelen !