keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Banking and The Canadian Government

Tästä kannattaa vaahdota yhä uudelleen ja uudelleen, ainakin kun huomaa mitä propagandaa johtava päälehti Helsingin Sanomat tuottaa. (viittaan kahteen edelliseen blogipostaukseen)

Banking and The Canadian Government
Yhteenveto videosta: Kanadan valtion lainat, velat ja maksetut korot 1867-1992

Pääomaa alkujaan lainattu yhteensä ........37 mrd CAD (8,75%)
Velkasaldo vuoden 1993 alussa...............423 mrd CAD (velkasaldo kasvanut korkoina koron päälle)
Korkoja maksettu yhteensä.....................386 mrd CAD (turhaan)

Jos tämä ei ole turha ryöstö niin en tiedä mikä olisi, sanoo Bill Abram.

Kanadalaiset ovat maksaneet 2004-2008 vuosittain yli 30 mrd CAD korkoina. (turhaan) Ja viidessä vuodessa korkojen yhteissumma on lähes 170 mrd CAD.

Ja huomaa miten video jatkaa - ja toteaa "pukupäiden" toitottavan että jos valtio käyttää omaa keskuspankkiaan niin kaikki menee metsään - eli aivan samaa kuin mitä Suomen Pankin Juha Tarkka - ja Helsingin Sanomat: inflaatiota, inflaatiota...inflaatiota. Valheita valheita ...valheita, sanon minä yksinäinen Don Quijote täällä blogillani.

Ajattele asiaa: Kyse ei ole siitä kuka rahan luo - vaan rahan määrä ratkaisee. Nykymenossa yksityiset pankit luovat uutta rahaa samaa tahtia kuin mitä kansalaiset ehtivät allekirjoittaa velkasitoomuksia. Eli mitään jarruja ei ole - "its just banking business". Bonuksia johdolle! Ja finanssikriisissä ollaan korviamme myöten.

Näin voimme todeta miten yhteiskunta pettää itseään kuuntelemalla petollisten pankkien pillipiiparilauluja näiden juoksupojilta - luotettavilta osaavilta poliitikoilta, jotka hymyilevät meille televisiossa ja vakuuttavat että valtakunnassa kaikki hyvin. Tai no - ainakin melkein.

Ei kommentteja: