sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Glenn Beck: The Inconvenient Debthttp://www.youtube.com/watch?v=C7Xu3xUkpEE

Tässä Federal Reserven oma käyrä mistä näkee yhtä ja toista. Tässä se "hockey-stick" on todellinan tosiasia, toisin kuin Al Goren valheellisissä väitteissä.
Tässä lyhyemmän aikavälin kaavio:


Päivitys: tämä kuva vielä...Obaman toimien myötä bailout-kulut paisuneet jo 9,2 biljoonaksi, eli 9.200.000.000.000,00 dollariksi

2 kommenttia:

JLT kirjoitti...

Mitä muun muassa tästä viimeisimmästä
rahan määrän
kasvattamisesta noin kolmanneksella seuraa..inflatorinen kehitys ja kestämätön reaalitaloudellinen tilanne.

Lars Osterman kirjoitti...

Minun mielestäni tästä selviää ainakin se että tilanne USA:ssa on ainutlaatuinen kaikkiin aiempiin "lamoihin" nähden.

Mitä ilmeisimmin tämä USA:n rahasotku on omiaan leviämään kaikkialle länsimaihin. Se on jo vaikuttanut Islantiin pahasti. Samoin Kreikkaan, Italiaan ja Espanjaan.

Löytyi video missä puhutaan USA:n tilanteesta mutta ennustetaan myös että euroalue jaetaan kahtia - etelän roskaeuroksi ja pohjoisen hohtoeuroksi.jim willie in toronto

Yhtäkkiä en ole varma - se saattoi olla tämäkin video
missä Lindsey Williams mm ennustaa että amero tulee pian korvaamaan dollarin.

Edelleen Suomen "asiantuntijoiden" lausunnot joiden mukaan lama on kohta ohi ja nousukausi alkaa, tulee osoittautumaan vääräksi. Moiset perustuvat toiveajatteluun tai sitten moinen on osa sitä litaniaa millä kansalaisia pidetään rauhallisina. (vrt Iiro Viinanen devalvaation aattona 1990:" Suomi ei devalvoi !"

Kataiset lainamiljardit jäävät vuorenvarmasti maksamatta takaisin joten Suomea lypsittäneen tyhjäksi vauraudesta miljardikorkojen avulla seuraavat vuosikymmenet - ellei talousdemokraattisia uudistuksia tehdä.