lauantai 21. helmikuuta 2009

Emme ole velvollisia maksamaan valtion velkoja

Emme oikeasti ole vastuussa Suomen valtionvelasta eikä muistakaan valtion edesottamuksista., sanoo tämä mies. Tässä videossa y.m perustellaan - ja aika hyvin...hmm..

Valtio on lainannut rahaa pankeilta - kansalaisten tulevaa työpanosta vastaan, josta valtio suunnittelee verottavansa lainan korot ja lyhennykset. Mutta - oikeudellisesti me emme ole velvollisia maksamaan mitään koska me emme ole allekirjoittaneet mitään sopimuksia.

Olemme tavallaan orjia ja orjapiiskuri on valtio - ovatko orjat velvollisia maksamaan orjapiiskurin lainat? Mielenkiintoinen näkökohta. Valtio toimii kuin järjestäytynyt rikollisuus ja mafia..hmm..f they can't show your signature, it is not your debt... http://www.freedomainradio.com

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ratkaisua näihin 6000:n pellen aiheuttamiin ongelmiin ei taida olla, eihän? Koska kellään ei näytä olevan ratkaisua. Kaikki vaan puhuu ja raivoo, mut ei löydä ratkaisua...

Huono tilanne.

Ivo Serentha and Friends kirjoitti...

Greetings from Italy,good luck

Marlow

Anonyymi kirjoitti...

Amerikan mainstream -mediasta saa näköjään asiallisempaa tietoa Euroopan Unionista kuin Euroopassa:

http://www.youtube.com/watch?v=2B5xgtwu9yw&feature=related

Tämäkin kantsii tsekata, jollei jo tuttu: http://x09.eu/fi/?c=fi (kansanäänestysvaatimus perustuslaista)

Lars Osterman kirjoitti...

Kommentoijille,

Muistutan että tämä näkemys ei ollut minun vaan kirjoittamani teksti viittasin videoon ja siellä puhuvaan mieheen.

Puhuvalla miehellä oli mielestäni kuitenkin hyviä näkemyksiä.

Ja Aragonille erityishuomautus:

Olet käsittänyt yhtä ja toista väärin.

Kirjoitapa kommenttisi uudelleen mutta jätä ne viimeiset rivit pois.
Ja mitä Saksaan tulee: Olen lähinnä todennut että kyseisen valtion silloisessa tilanteessa - talousasiat hoidettiin hyvin.

JLT kirjoitti...

Valtioiden velkaantuminen on
lain hengen ja oikeudenmukaisuuden vastaista. Perusteluna inhimillisen
hädän aiheutuminen ihmisille.

Toisaalta valtio on melko nuori.

Lars Osterman kirjoitti...

Aragon,

Pysytäänpä aiheessa - huomaa otsikko ja video.

JLT,

Minusta tuntuu että todella harva kansalainen oikeasti ymmärtää miksi Suomi on niin velkaantunut - tai miksi Suomen aikanaan "piti lainata" ulkomailtaa reilut 400 miljardia mummonmarkkaa - vain siksi että Quantum Fund ja muut tekivät voitontekomielessä eli ns "short-selling" spekulaatioillaan hyökkäyksiä Suomen silloista vahvana pidettyä markkaa kohtaan.

Soros ja hänen taustarahoittajansa
saivat niin punnan, kruunun(SEK)ja markan romahtamaan 30% ja tekivät näin valtavia voittoja.

Minusta tällainen agressiivinen spekulatio valtioita ja eri valuuttoja kohtaan olisi voitava selvitellä jossain kansainvälisessä tuomiostuimessa.

Soros ja muut tekivät hiukeat voitot ja brittikansalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset saivat maksaa viulut - eli muutaman finanssihain vuoksi kymmenet miljoonat ihmiset joutuivat riistoverotetuiksi useiden vuosikymmenten ajan. Kymmeniä tuhansia yrityksiä kaatui, valuttahyökkäyksestä seurasi itsemurhia ja yleistä taloudellista kurjuutta - pitkälti pankkituen vuoksi. Pankkien olisi voitu antaa kaatua. Tilalla olisi saatu uusia pankkeja - ja terveemmällä pohjalla olevia.

Mutta kuten hiljan luin erääss artikkelissa: "valtio ei näytä enää olevan olemassa kansalaisten vuoksi - vaan pankkien "

Valtiot toimivat tänään kansainvälisen finanssiriiston kuuliaisina apureina. Valtiot toimivat rahaimureina ja putki vie maailman finanssikeskuksiin. Putki vie Lontooseen, Frankfurtiin, Pariisiin, Baseliin, New Yorkiin - ja Tel Aviviin.

Mutta voi hyvin olla että tämä ei ole mitään uutta, vaan sama on jatkunut vuosisatoja.

Arvostettu historioitsija Zacharias Topelius kuvailee tätä rahastusjärjestelmää kolmiosaisessa romaanissaan Tähtien Turvatit. Kirja käsittelee 1600-luvun puoltaväliä ja sitä miten kolmikymmenvuotinen soti lähestyi loppuaan ja miten sitten Westfalenin rauha solmittiin.

Kirjassa käsitellään niinkin harvinaista aihetta kuin sotien rahoitusta ja rahoittajien pimeitä motiivejä. Miten sama rahoittaja rahoittaa kaikkia sodan osapuolia ja rahoituksellaan junailee sodan käänteet ja kiristää kuninkaita ja keisareita - ja valtiokanslereita.
Sodan ainoa voittaja on rahoittaja.Sodan suurin häviäjä on sotivien armeijojen ryöstämät talonpojat ja kuninkaiden ja keisareiden alamaiset veromaksajat.

Ei ole epäilystäkään etteikö Topelius olisi tiennyt mistä kirjoitti.

Romaani jäi hänen viimeisekseen ja näyttää olevan niin että Topeliuksen tätä ehkä tärkeintä kirjaa on haluttu vaieta koska sitä mainitaan harvoin tai ei ollenkaan. Ymmärtääkseni romaani on kirjastoissakin piilossa kellareissa tai varastoissa.

Netistä ei löydä montaakaan viittausta tämän kirjan sisältöön.
Suosittelen että blogin lukijat käyvät oman kotipaikkakuntansa kirjastoissa tutkailemassa mainittua kirjaa.
Suomenkielellä kun ei vastaavaa tekstiä juuri missään saa lukea - joten kirja kuvailee pitkälti sitä mikä jatkuu ja jatkuu edelleen meidän päivinämmekin - vaikka kulta on muuttunut pelkäksi digitaaliseksi kirjanopitovienniksi jota sanotaan valtioluotoksi.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä vielä hyvä artikkeli missä valtioiden turha velkaantuminen mainitaan sivuraiteella:

http://henrymakow.com/

The naivete of Jewish intellectuals is well illustrated by Kertzer himself. He portrays Vatican opposition to Masonic Jewish control as an old reflex born of prejudice, envy and fear of change. Yet, he relates that both Bismark and Metternick, the Austrian Chancellor, were in the Rothschilds' pocket. Metternick depended on them for loans to keep his government afloat as well as "when members of his own family needed financial help." (80)

Eli viittaus on mitä ilmeisimmin 1890-.. 1900-luvun alkuvuosille.