perjantai 27. helmikuuta 2009

Ron Paul on World Government

Glenn Beck haastattelee ja paasaakin itse samalla. Ron Paul vastaa, nyökkää ja toteaa mm että G7-maiden johto, suunnittelee uutta maailmanlaajuista rahajärjestelmämallia, omin luvin ja kertomatta mitään edes kansanedustajille.

Kysymys kuuluu - kenen etuja ajatellen - sellainen suunnitellaan?http://www.youtube.com/watch?v=o_sCQk5s3sw&eurl=

7 kommenttia:

Tarkkailija kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja olen huomannut, että tuot ilmi erittäin tärkeää ja ajankohtaista informaatiota talousjärjestelmää koskien. Tuli vain mieleeni sellainen kysymys, kun Islannin pääministeri kertoi harkitsevansa muutoksia Islannin keskuspankkiin, niin samassa uutisessa kerrottiin, että EU:ssa moinen ei ole edes mahdollista, vaan keskuspankit ovat itsenäisiä jäsenvaltioihinsa nähden.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1640323

Eli jos yksityiset pankkiirit järjestelmää pyörittävät kulisseissa, voivatko yksittäiset Euroopan valtiot asialle mitään vaikka haluaisivatkin, entä onko päätös keskuspankkeihin kajoamisesta mahdollista tehdä EU:n yhteisenä päätöksenä ja millaisia toimenpiteitä ja enemmistöjä se vaatisi?

Jos jo Maastrichtin sopimuksessa taataan rahapolitiikan ja sitä harjoittavan instituutin itsenäisyys (eli jos yksityiset pankkiirit naruja vetelevät), heillähän on aivan käsittämättömän suuri valta Euroopan Unionin päättäviin elimiinkin nähden. Jos ehdit vastaamaan tai kommentoimaan, tai muuten opastamaan asiassa vaikka parissa rivissä blogiasi, saisi tähänkin selvyyden (jos olet jo asiaa aikaisemmin käsitellyt, kertoisitko miten ja missä, lisätieto asiasta ei tosiaan olisi pahitteeksi)

Kiitoksia kirjoituksistasi ja jatka samaan malliin! Asioiden todellisesta ja perimmäisestä luonteesta kiinnostuneita ei koskaan ole liikaa, vaikka joskus salaliittoteorioiden puolelle lipsahdettaisiinkin. Harmi kyllä kulissien takana tapahtuu ja on aina tapahtunut.

Lars Osterman kirjoitti...

En ole varma - enkä tiedä varmasti joten parempi olla sanomatta liikaa.

Sen minkä tiedän on että kaikki on mahdollista. Kaikki poliittiset päätökset ja sopmukset voidaan peruuttaa tai muuttaa - kunhan kansa niin vaatii.

Tietysti finanssieliitti on laatinut kaikenmaailman sopimuksia jolla ovat yrittäneet ankkuroidan valtansa ja monpolinsa kirjata luottoa tyhjästä pankkitileillemme.

Näin siis kaikki maailman valtiot ovat velkaantuneita ja kaikkialta korkovirrat suuntautvat samoille tahoille. Tätä ei tarvitse sietää enää. Tätä voi muuttaa.

Se mitä tässä itse kutsun talousdemokratiaksi on - se tahtotila missä kansainvölisen finanssieliitin petokset on vihdoin paljastettu - ja samalla olosuhteet muutettu sellaisiksi että valtiot ja näiden kansalaiset eivät enää ole taloudellisia orjia näille rahaa tyhjästä luoville huijareille.

Kaikki ns "lait" ja "sopimukset" voi muuttaa politiikalla. Tietysti se kestää oman aikansa ja tuottaa kasvu. ja muutoskipuja - eikä tietystikään tapahdu hetkessä.

Kuvittelen itse että muutos parempaan olisi mahdollinen n 10 vuoden sisällä. Tässä on oltava optimisti - ei tässä muuten tätä jaksa vatvoa.

Mutta - yritän ensi viikon aikana selvittää itselleni ja sinulle - jotain tarkempaa vastausta tuohon mitä kysyit.

Tarkkailija kirjoitti...

Kiitoksia jo etukäteen vaivannäöstäsi. On ollut mukavaa huomata, että varsinkin USAssa on alkanut tapahtua tämän rahasysteemin tiedostamisen suhteen. Sisäinen pessimisti tietenkin miettii ehtiikö oikeita muutoksia tapahtua ennen kuin kaikki ovat liian epätoivoisia ja toimivat hätiköiden hyväksyen nykymenon jatkumisen jonkin uuden kuplan voimalla.

Hyvää tässä tilanteessa on se, että tieto leviää ennennäkemättömällä tavalla ympäri maailmaa kehittyneiden nettiratkaisujen ansiosta, mutta toisaalta samasta syystä kansanjoukkojen liikkeiden ennakointikin on helpompaa ja valtaa pitävä rahaeliitti voi runnoa päätöksiä läpi nopeampaan tahtiin talouden tilaan vetoamalla.

Mitenkähän Euroopan ja Suomen päättäjät ovat tällä hetkellä tietoisia tai edes kiinnostuneita rahasysteemin uudistamispyrkimyksistä? Tässä kohtaa on jälleen todettava, että sinun kaltaisesi "aktivistit" tekevät korvaamatonta työtä yrittäessään ottaa yhteyttä ja vaikuttaa sekä tavallisiin ihmisiin että vallanpitäjiin. Laman aikanahan on kiire koettaa saada jotain hyödyllistä ja elvyttävää aikaiseksi, ja tällöin ei vallitsevan systeemin perusteiden läpikotaiseen analysointiin yleensä ole aikaa, JOS jotkut aktiiviset yksilöt tai yhdistykset (kuten sinä ja muut nykyisen velkajärjestelmän epäkohdat havainneet tahot) eivät asioita tuo esille kohtuullisen valmiiksi pureskeltuna.

Hyvinä vuosina systeemin heikkouksia ei taas edes ajatella, kaikillahan on rahaa ja talous kasvaa kohisten (missään ei siis voi olla perustavaa vikaa, edellisten romahdusten vuoksi työttömäksi jääneet uhritkin on helppo "unohtaa")

Optimismia täytyy olla, koska systeemin muuttuminen oikeudenmukaisemmalle ja kestävämmälle pohjalle hyvin suuren määrän päättäjiä pitäisi herätä kohtuullisen lyhyen ajan sisällä, ettei jälleen kerran päädytä parin marginaalisen valvontatoimenpiteen määräämiseen ja tämän myötä uuden entistä suuremman velkamäärän työntämiseen talouteen ilman toivoa paremmasta huomisesta.

Niin kauan kuin ihmisellä on henkilökohtaisesti kaikki hyvin, ei systeemistä putoavien kohtalo jaksa kovin kauaa huolettaa. Kun tarpeeksi moni jää yhtä aikaa "hädänalaisen" asemaan, tällöin on hedelmällisin hetki saada aikaan suuria muutoksia, sekä hyväksi että pahaksi, koska yhteiskunnan alemmille askelmille pudottuaan alkaa kummasti entisille "oma etu ennen kaikkea" -valiokansalaisille ja urakiitäjille tuloerojen tasoittaminen ja oikeudenmukaisuus maistumaan.

Anonyymi kirjoitti...

"It will soon be possible to assert almost continuous control over every citizen and to maintain up-to-date files containing even the most personal details about health and personal behavior of every citizen, in addition to the more customary data. These files will be subject to instantaneous
retrieval by the authorities. Power will gravitate into the hands of those who control information."
- Zbigniew Brzezinski "Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era" in 1970

In his essay, Brzezinski called common people, "an increasingly purposeless mass."

http://www.scribd.com/doc/3474571/Zbigniew-Brzezinski

--------

"Once an individual has been assigned a unique index number, it is possible to accurately retrieve
data across numerous databases and build a picture of that individual's life that was not authorised in the original consent for data collection," says Sir David Omand in a report for the Institute for Public Policy research (2009).

http://www.ippr.org/publicationsandreports/publication.asp?id=646

Lars Osterman kirjoitti...

Niin eli erilaisia keinoja joilla meitä ihmisiä voi valvoa on siis olemassa. Kysymysiä:

- kenellä on aikaa, rahaa tai resursseja syöttää kaikkea triviaalitietoa meistä kaikista johonkin tietopankkin?

- 99,9% tästä kaikesta triviaalitiedosta on kai täysin arvontonta miltään tiedustelukantilta, eikö vain?

- tarvitaan vain kohtuukokoinen EMP (elektromagneettinen pulssi) niin kaikki tieto kai katoaa kovalevyiltä ikiajoiksi, vai..?

Anonyymi kirjoitti...

Tieto päätyy automaattisesti tietokantoihin kun kaikki viestintä on nykyisin dataa. Digitaalisessa muodossa olevasta puhelusta voidaan nykytekniikalla jo tunnistaa puhuja (kunhan on ääninäyte tietokannassa), puheen kieli, sisältö jne. Kännykkä paljastaa tukimastojen avulla sijaintimme. Valvontakameroihin on kytkettävissä naaman ja iiriksentunnistukset. Yleensäkin riittää kun kaikki digitaalinen data kaapataan tietokantaan ja analysoidaan sitä algoritmeilla. Jos herra X on alueella se ja se ja ottaa puhelun henkilölle Y ja mainitsee sanat z ja w, tietokone ilmoittaa valvojalle että nyt asiaa pitäisi tutkia.

Tutkikaapa sivu:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/lexnokia.htm

Ja varsinkin se Siemensin pdf.

Anonyymi kirjoitti...

Youtube käyttäjänimellä edewit08
kerään hyvin paljon materiaalia Ron Paul ja Peter Shiffer & Mieses isntituutista.

Mukava nähdä että suomeksikin näin tärkeistä asioista puhutaan.

Itse kasvattelen lasten kanssa "KEITTIÖ PUUTARHAA" ja keräilen hopeakolikoita. ;o)