keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Kaikki jatkuu entisellään - ellei pahempana

Edustaja Ron Paul puhuu tässä Obaman elvytyspaketista ja siitä miten se runnottiin läpi ilman että kukaan ehti lukea sen sisältöä.
Kummastelen itse miten se yleensä ehdittiin kirjoittaa puhtaaksi - jos se kerran tehtiin niin kiireellä. (Vai onkohan totuus se että paketti oikeastaa on ollut valmiina paksuna 1100 sivuisena nivaskana jonkun pöytälaatikossa - ja otettiin esiin nyt Obama kampanjan rahoituspankkiirien vaatimuksesta - ja annettiin ymmärtää että se oli "kiireellinen". Tästähän tulee jo mieleen se miten EU-parlementti syksyllä 2008 äänesti ns "Lissabonin sopimuksen" läpi - kenenkään näkemättä sisältöä)
Tässä vielä edustaja Boehnerin tuomio samasta.

GOP Leader Boehner Floor Speech Opposing Democrats' Trillion-Dollar Spending Bill

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs tuo Lissabonin sopimus saadaan vedettyä takaisin? EU:n tulevaisuusraporteissa hahmotellaan sellainen täyden kontrollin poliisivaltio, että eipä huvita sellaisessa elää. Suoraan NWO:n käsikirjasta.

http://www.statewatch.org/analyses/the-shape-of-things-to-come.pdf

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs tuo Lissabonin sopimus saadaan vedettyä takaisin? EU:n tulevaisuusvaliokunnan raporteissa hahmotellaan sellainen huipputekninen poliisivaltio, ettei sellaisessa haluta asua. Suoraan NWO:n oppikirjasta.

http://www.statewatch.org/analyses/the-shape-of-things-to-come.pdf

Lars Osterman kirjoitti...

Hupsista - kommentti taisi tulla kahdesti.

Niin se Lissabon-sopimus. Kai meidän täytyy luottaa itsepäisiin Irlantilaisiin - tai ehkä talouskriisiin ?

Suomen eduskuntahan hyväksyi sen mennen tullen omasta puolestaan - vaikka on tasan varmaa ettei Suomen kansa olisi sen koskaan hyväksynyt.

Ja eduskuntamme hyväksyi sen tietämättä mitään sen sisällöstä - vain siksikö että hallitus katsoi sen olevan "kunnossa"..? Keneltä hallitus sai tietoa - ellei EU-Komissiolta joka avoimesti ajaa liittovaltiota.

Kummasti maan ja kansalaisten asioita ja muka parasta ajava hallitus myy Suomen kansallista valtaa ja itsemääräämisoikeutta pala palalta - hauammeko sotarikollisen ja patologisen valehtelevan Tony Blairin EU-presidentiksemme? Emme varmaankaan halua.

Toivottavasti talouskriisi asettaa esteita lissabonin pikajunan kiskoille.

Lars Osterman kirjoitti...

Tämä viisaus löytyi Rense.com etusivulta.


"Economic crises have been produced by us for the goyim by no other means than the withdrawal of money from circulation." - Protocols of Zion - 20


Ajatella että teksti on vuodelta 1904-1905 tai vanhempi...mutta selittää mitä tänäänkin tapahtuu.

Jokaisen lainan jokanen pääoman lyhennys vedetään pois rahakierrosta pankeissa - ja ellei joku onneton jossain samalla nosta uutta lainaa talouden rahamäärä supistuu ja supistuu...ja supistuu..eli "contracts"..kunnes meillä on - yllätys-yllätys - "finanssikriisi".