tiistai 10. helmikuuta 2009

Euroopan Järjestelypankki ja Rothschild

Onko kukaan koskaan ihmetellyt sitä, miksi Sveitsi aina on pysynyt sotien ulkopuolella? Miksi ei Sveitsin maaperällä ole sodittu? Miksi hyäksytään se että Sveitsi aina pysyttee neutraalina? Luulisi kuninkaiden ja kenraalien halunneen sotasaalista myös Sveitsistä? Vai olisiko asia ehkä niin että Sveitsi on määrätty neutraaliksi alueeksi - jostain syystä? En ole sotahistorian asiantuntija mutta en itse pysty muistamaan että Sveitsi olisi ollut osallisena missään sodassa - ainakaan viimeisten kahdensadan vuoden aikana 1800-2000. Oli siis paikallaan kurkistaa mitä Wikipedia sanoo. Ilmenee että Sveitsi oli sotatantereena moneen otteeseen 1300-1600 luvuilla kunnes Sveitsi perustettiin 1648 Westfalenin rauhan yhteydessä.

Kolmikymmenvuotisen sodan päättäneen Westfalenin rauhan yhteydessä 1648 muut eurooppalaiset valtiot tunnustivat Sveitsin itsenäisyyden keisarikunnasta ja sen suvereniteetin.
Mutta silti ihmettelen että Sveitsi on voinut säilyä soditta siitä asti. Kuka tai mikä on niin vaikutusvaltainen että voisi pakottaa kaikkia sotien osapuolia jättämään Sveitsin maaperä rauhaan vuodesta 1648 asti?
Toinen asia mitä moni ehkä ihmettelee on Sveitsin pankkisalaisuus. Se on aivan omaa luokkaansa kansainvälisessä vertailussa? Pelkällä tilinumerolla ja numerosarjalla saa nimettömän tilin Sveitsiläiseen pankkiin. Onko jollakin taholla ollut vaikutusvaltaa järjestää asiat näin - omaksi edukseen?

Mitä Sveitsissä sitten on - pikku Heidin ja kauniin alppimaiseman lisäksi? Sveitsi on myös muuten oudosti neutraali kaikessa politiikassa. Sveitsi ei kuulu Euroopan Unioniin, ei Natoon eikä muutenkaan ole kovin paljon esillä missään. Sveitsi liittyi YK:n jäseneksi vassta 2002.

Kuka muistaa kuulleensa puhuttavan Sveitsin presidentistä? Sanokaa edes yhden tuntemanne sveitsiläisen poliitikon nimi? Tuskin kukaan muistaa tai tietää - en minä ainakaan.
Sveitsi sen sijaan on hyvin tunnettu kansainvälisten kokousten paikkana. Davos - eli World Economic Forum, Maailman Talousfoorumi kokontuu vuosittain Davosiin, Sveitsiin.

Niin, mistä tämä Sveitsin erityisasema kimpoaa? Onko vastaus edellä asetettuihin kysymyksiin se että Maailman Vaikutusvaltaisin Pääoma kenties asuu Sveitsissä? Pääoma näyttää haluavan pitää matalaa profiilia. Vaikuttaako tämä pääoma maailman asioihin BIS:in eli Euroopan Järjestelypankin kautta?

Entä onko nykyinen BIS-pankki pahamaineisen koronkiskurin, Rothschild-suvun yksi julkisivu? Ohjaavatko Rothschildit asioita BIS:in kautta? BIS:illä on nimittäin ihmeen paljon valtaa tänään.
Oudot, pankkien olematonta vakavaraisuutta säätelevät Basel-säännöstöt, jotka määräävat kaikkia maailman pankkeja ovat BIS:istä ja Sveitsistä lähtöisin. Miksi näihin suostutaan kaikkialla? Käytetäänkö painostuskeinoja? Entä jos jokin pankki ei suostuisi toimimaan kuten Basel-säännöt vaativat? Yksi syy miksi monet pankit eivät tänään voi lainata, johtuu Basel II-sopimuksen ehdoista. Nimenomaan tästä syystä Katainen haluaa pääomittaa pankkeja, valtion piikkiin.

Jokainen, joka vähänkin on katsonut Euroopan Järjestypankin, eli BIS:iin liittyvää ohjeistoa, joutuu kyllä ihmettelemään miksi tällaista äärimmäistä salailua, immuniteettia ja rikossuojaa tarvitaan. Missä muualla törmää samanlaiseen? Tällainen kyllä pistää miettimään - eikö vain?

Huomaa että BIS-pankki sanelee toimintaehtonsa jopa Kiinassa. Tässä artikla nr0 5 koskien BIS:in toimintaa Kiinassa:

Kaikki maailman keskuspankkien johtajat tapaavat Sveitsissä, eli näin myös Suomen Pankin Erkki Liikanen, joka matkaa BIS:in kokouksiin tasavälein. Mistä siellä sitten keskustellaan tai mistä siellä sovitaan? Tästä mitään ei tunnu vuotavan medialle edelleen välitettäväksi.
Huomioiden BIS:in vallan maailmalla, niin minusta tuntuu että media karttaa BIS:iä? Onko media käsketty jättämään BIS:in rauhaan? Kenellä voi olla sellaista valtaa? Ehkä pitäisi lukea säännöllisesti Financial Times-lehteä ennen kuin esittää mielipiteensä?

Henry Makow´in uusin blogipostaus liittyy Euroopan Järjestelypankkiin, sikäli että Makow esittelee kirjailijan jolla on rohkeita näkemyksiä monesta asiasta - myös BIS:istä.

Robin de Ruiter, 58,
is perhaps the most prominent European conspiracy writer after David Icke but his ten books have been available only in Spanish, Italian, French, Czech, Serb, German and Dutch.

Recently an expanded and updated English translation of his classic "Worldwide Evil and Misery: The Legacy of the 13 Satanic Bloodlines" has appeared. If anyone still doubts that a satanic cabal, the Illuminati, is responsible for all wars and depressions and is intent on enslaving mankind, I heartily recommend this book.

A Dutchman raised in Spain, and now living in Equador, de Ruiter has been studying the Illuminati since the 1980's. He writes with the assurance of a man who has deciphered the plan. For example, he doesn't hesitate to place the Rothschilds and "their bank," the Bank of International Settlement in Basle, at the top of the pyramid. (Puppet Obama will put another trillion in their pocket before the month is out.)
Eli kirjailija Robin de Ruiter toteaa että Bank of International Settlements, BIS - on maailman valtapyramiidin huippu - ja että pankki on käytännössä Rothschildien valtaväline.

Tilaa kirja tästä: Worldwide Evil and Misery: The Legacy of the 13 Satanic Bloodlines, Mayra Publications. Huomaa että kirja on väitetysti kieltolistalla Ranskassa ? Miksi - ota selvää!

Muistan lukeneeni erilaisissa yhteyksissä että eri tutkijat ovat laskeneet Rothschildien omaisuuden arvoksi "100-500 trillion" (=biljoonaa suomeksi). Itse en tiedä enkä ota tähän kantaa, vaan totean että mokoma suku ainakin on onnistunut peittämään omistuksensa ja valtansa jäljet hyvin taitavasti.
Epäilen myös että samainen suku käyttää ns veroparatiiseja hyväkseen hyvinkin tehokkaasti. Olisikohan peräti niin että heikäläiset ovat panneet koko veroparatiisikäytännön alulle?

Triviaa: Tiesitkö että eräs upporikas paroni Rothschild on aikanaan vaivautunut saapumaan Suomeen?

Santeri Jacobssonin kirjassa Taistelu Ihmisoikeuksista (Gummerus 1951), mainitaan että eräs paroni Ferdinand Rothschild ohimennen käväisi Suomessa vuonna 1897 ja lupasi samalla rahallisesti tukea juutalaista seurakuntaa ja koulua.
..käytti epätoivona saatettuna hyväkseen paroni Fred. Rothschildin käyntiä maassamme. Rothschild, Euroopan finanssimaailman silloinen johtava persoona, oli poikennut huvipurrellaan kaupunkiin ihan sattumalta. (Jacobsson s. 307)
Kymmenisen vuotta myöhemmin 1908, Suomen Suur-Ruhtinakunta pyrki saamaan kansainvälistä lainaa kehittääkseen teollisuuttaan - mutta laina evättiin mm siksi että juutalaisten kansalaisoikeudet täällä Suomessa eivät vielä olleet eurooppalaisella tasolla.
Tuotannon teollistamista varten tarvittiin investointipäomaa, jota omassa maassa ei ollut riittämiin. Sitä yritettiin saada luottona ulkomailta, mutta se oli tiukassa. Mainittakoon, että hallituss yritti vuonna 1908 hankkia 50.000 markan suuruisen ulkomaisen lainan. Se ei ottanut onnistuakseen. Silloiset ruotsalaiset ja suomalaiset lehdet väittivät sen johtuneen juutalaisten harjoittamasta proagandasta , toisin sanoen juutalaisten oikeudettomasta asemasta Suomessa. (Jacobsson sivut 329-330.)
Baroni Ferd. Rothschildilla on siis mahdollisesti ollut valtaa vaikuttaa Suomen hakeman lainan kohtaloon reilut sata vuotta sitten. Kuvitteleeko joku että heidän valtansa olisi kadonnut kansainvälisessä valtiolainojen myöntämisessä....vaikkei tästä julkisuudessa puhuta? Näitä asioita kannattaa miettiä tänäkin päivänä kun lähes kaikki valtiot ovat korviaan myöten velkaantuneita.

Vielä Rothschildiin ja Suomeen liiittyvää: Eräs Mika Arola on tehnyt väitöskirjan Suomen valtionvelasta ja sen kehityksestä 1800-luvulta vuoteen 1938

Väitöksen aiheena oli "Foreign Capital and Finland - Central government's first period of reliance on international financial markets, 1862-1938". Vastaväittäjänä toimi professori Marc Flandreau, Institut d’Études Politiques de Paris, ja kustoksena professori Riitta Hjerppe.

Arolan väitöskirja tarkastelee Suomen valtionvelan kehitystä ensimmäisen pääomien vapaan liikkumisen ajanjaksona 1862–1938. Arola kuvaa Suomen kehittymistä köyhästä ja syrjäisestä agraarivaltiosta teollistuneeksi sivistysvaltioksi Länsi-Euroopan muiden maiden kanssa likimain samalle tasolle.

Tästä pdf-aineistosta ilmenee mm missä yhteyksissä Rothschild on rahoittanut eri projekteja Suomessa 1800-luvun puolesta välistä alkaen. Vaikea sanoa tätä selailemalla onko hanoja kiristetty poliittisista syistä, kuten Jacobssonin kirjassa väitetään.

2 kommenttia:

JLT kirjoitti...

veroparatiisit

"Säästäminen" esimerkiksi sijoitusvakuutuksen alla rahastoon Man-saarelle..

Lars Osterman kirjoitti...

Yksi syy miksi monet pankit eivät tänään voi lainata, johtuu Basel II-sopimuksen ehdoista. Nimenomaan tästä syystä Katainen haluaa pääomittaa pankkeja, valtion piikkiin.

Tässä selitys tälle väittämälle:

5. In developing the revised Framework, the Committee has sought to arrive at significantly more risk-sensitive capital requirements that are conceptually sound and at the same time pay due regard to particular features of the present supervisory and accounting systems in individual member countries. It believes that this objective has been achieved. The Committee is also retaining key elements of the 1988 capital adequacy framework, including the general requirement for banks to hold total capital equivalent to at least 8% of their risk-weighted assets; the basic structure of the 1996 Market Risk Amendment regarding the treatment of market risk; and the definition of eligible capital.

Lähde BIS /Basel II kohta 5.The Committee also proposes to discontinue the preferential treatment of a 4% capital charge for specific risk of equities that is currently applicable to portfolios that are both liquid and well-diversified. As a result, an 8% capital charge for specific risk of equities would apply in all cases.

Lähde BIS "Revisions to the Basel II market risk framework"