perjantai 13. helmikuuta 2009

Onko finanssikriisin tarkoituksena luoda - A New World Order

Päivitys: 26.3Onko nykyisen finanssikriisin ongelmat ehkä tarkoitettu poistamaan kaiken vastarinnan uudelle maailmanjärjestykselle ? Ehdotetaanko meille lopulta kaiken ratkaisuna yhteistä maailmanvaluuttaa, yhteistä maailmanhallitusta ja muuta kimppakivaa?
Glenn Beck epäilee että vastaus on kyllä...Videon lähde: http://www.10miljonersfrågan.se/index.php?page=news#2

Ajetaanko meidät niin ahtaalle että velkaisina ja kurjina meistä ei ole pistämään hanttiin globalisteille, jotka toivovat että jatkamme heidän taloudellisina orjinaan. Vapauksistamme jää pian enää yksi itsemääräämisoikeus: Kaukosäädintä klikkailmalla päättää mitä tv-kanavaa tuijotamme.

Yksi innokkaimpia EU-liittovaltion agentteja- ja samalla globalistejä, on nykyinen ulkoministeri Alexander Stubb. Mies, jonka kädestä suomalaislampaat suorastaan syövät. Hymyllä ja maratonillako se hoitui? Keskivertaista paremmalla kielitaidollako? Vaiko sillä että mies reissaili taivaan tuuliin 360.000 euroa muutamassa kuukaudessa veronmaksajan rahaa syksyllä 2008?
Iltalehden mukaan eniten rahaa paloi ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) matkoihin: yhteensä noin 360 000 euroa. Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) yksityiskonelaskut olivat noin 216 500 euroa.
Uskon itse enemmän uusprotektionismiin: "suojatullit takaisin ja paluu markkaan". Eri maiden välistä ystävyyttä ja yhteistyötä toki - mutta ei mitään Bryssel-sanelua, kiitos.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli aivan sama mielessa kun mietiskelin mita kaikkea on taas ollut tapetilla viimeaikoina. Aivan kuin viimeaikoina olisi tehty kaikki,jotta kaikki valtiot olisivat niin suurissa vaikeuksissa, jolloin olisi helppo tuoda kerralla kunnon kakku kaikkilel ja sanoa, etta nyt on hyva vastaus ongelmiin... Yhteinen valuutta ja yhteiset markkinat. Miksi ei?. Kansa saattaa olla valmis ihan mihin vaan, jotta lama loppuisi. Ja tata pahoin pelkaan. kommentteja??.

Anonyymi kirjoitti...

"The product being manufactured is you."

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun Readme meni puihin sen Estulin Bilderberg-kirjan kanssa. Tuolla kyllä informatiivinen kirjaesittely suomeksi: http://merimononen.spaces.live.com/blog/cns!396617B948266A0D!190.entry

wolverine kirjoitti...

sanoisin että kyllähän se näin on.. ja kun lammaslaumaa vielä pelotellaan globaaleilla uhkakuvilla ja yhteisillä vihollisilla niin pian päättäjiä suorastaan vaaditaan toteuttamaan tämä globaalin eliitin märkä uni.. nerokkaita paskiaisia mokomat....

G7 sets sights on new world order

G7 called for "urgent reforms" of the international financial system.

"A new world economic order might seem rhetorical, But it is a true goal we should be aiming towards... "

joulukuulta Financial Times artikkeli: And now for a world government

Anonyymi kirjoitti...

kansa saattaa olla myös siinä vaiheessa valmis mihin vaan että koko tämä turruttava systeemi väistyisi. No se on meistä kansasta kiinni, itse ainakin pitäydyn tästä sanaa levittämässä. Se on vähintä mitä voi tehdä yleisen hyvän vuoksi.

JLT kirjoitti...

Suomi on jotenkin siirtomaa-asemassa EU:ssa
(Tapio kaitaharju).

"EU:ssa raha ratkaisee"
(ihmisoikeusjuristi
Matti Wuori)


Otin näitä lainauksia, jotta
paremmin menisi Suomella -
poliitikotkin täydellä vastuulla -
Suomen kohtaloissa;
EU:ssa tai sitten ulkopuolella.

Anonyymi kirjoitti...

"Across the EU, governments have, or are, adopting national laws for the mandatory retention of everyone's communications data - all forms of communication (phone calls, faxes, mobile calls including locations) which will be extended to keeping a record of all internet usage from 2009 - even though few are aware this is happening."

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/2778033/Brussels-in-frightening-grab-for-personal-information.html

Ja hieman kyytipoikaa:

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/lawandorder/4643415/Spy-chief-We-risk-a-police-state.html

Lars Osterman kirjoitti...

Niin - todella outoa että Suomessakin
kaavaillaan kaiken maailman uutta valvontaa ja urkkimista. Kuka on määrännyt meitä toteuttamaan tällaista? Voisiko kuvitella että esim. valtiovelan velkojilla olisi valtaa vaatia tällaisia? Vai voisiko liittyä johonkin G8, G10 tai BIS-pankin jäsenkäskyihin?

Luen juuri Robin de Ruiterin kirjaa - ja täytyy kyllä sanoa että olen yhä vakuuttuneempi siitä että juuri tämän BIS_in kautta ohjaillaan kulisseista koko länsimaailmaa.

Natostakin kirjailija paljastaa hyvin paljon sellaista mikä vaikuttaisi ratkaisevasti ihmisten käsityksiin Natosta. Olen 100% varma että jokainen joka yrittää ajaa meitä Natoon edustaa ihmiskunnan pimeintä puolta.

Kirjassa todetaan mm myös että INTERPOL on Rothschildien yksitynen urkintaorganisaatio. Tietääköhän suomalaiset tästä kun tyhmänpolleesti kumartelevat siihen suuntaan vaihtaessaa erilaista " luottamuksellista tiedustelutietoa".

Suosittelen kirjaa jokaiselle joka haluaa ymmärtää miksi olemme tässä tilanteessa missä olemme tänään.

Tieto ei lisää tuskaa vaan se vaputtaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Tätä järjestelmää Anu Vehviläinen on saanut joltain käskyn toteuttaa Suomeenkin:

Massachusetts may consider a mileage charge

GLEN JOHNSON

The Associated Press

BOSTON - A tentative plan to overhaul Massachusetts' transportation system by using GPS chips to charge motorists a quarter-cent for every mile behind the wheel has angered some drivers.

"It's outrageous, it's kind of Orwellian, Big Brotherish," said Sen. Scott Brown, R-Wrentham, who drafted legislation last week to prohibit the practice. "You'd need a whole new department of cronies just to keep track of it."

Ja Vehviläinen tottelee kiltisti - ja Suomen autoilijat eivät enää pääse minnekään autoillaan ilman että ISO-VELI rekisteröi liikkeet ja tallenna ne veloitettaviksi.

Eli urkkimista urkkimista..ja lisää urkkimista. Tuntuu että tästä se eräs Aron Russo puhui yhdessä Alex Jonesin haastattelussa joka löytyy YouTube:sta.

Russon mukaan Nicholas Rochefeller tarjoutui järjestämään niin että Russo pääsee mukaan siihen pieneen elittiin jonka liikkeitä ei seurailla, eikä siksi "karjan tapaan" tarvitse sirukorttia - Russo kieltäytyi.

Ja kappas vaan mies kuoli syöpään vuoden parin sisällä...