lauantai 28. helmikuuta 2009

Daniele Ganser ja Nato

Sveitsiläinen dr. Daniele Ganser on rauhantutkija ja tunnettu kirjasta missä kerrotaan Naton salaisista armeijoista - Nato´s Secret Armies. Kirja löytyy ihme ja kumma jopa eestinkielisenä.

Mies on myös ollut mukana paljastamassa muita "false flag"-operaatioita, mm 9/11 -eli tapahtumat jotka johtivat, jo kaun ennalta suunniteltujen sotilaallisten hyökkäyksien toteuttamisiin täysin syyttömiä valtioita kohtaan.
Näin meillä on Irakin sota ja Afganistanin sota. Jälkimmäisessä suomalaiset GI-Jussit ovat mukana paukuttelemassa saadakseen "actioniä tylsyyteensä". Niin ja tietysti se varsin nolo kytky siihen oopiumviljelyyn - joka uudelleen pääsi täyteen vauhtiin kun ns talibanit syöstiin vallasta ulkomaisella interventiolla.

Mutta tässä piti keskittyä Ganseriin. Näin hänestä kirjoitetaan Prison Planet sivuilla:
...Dr. Daniele Ganser, an academic historian from Switzerland who has researched false flag terrorism in Europe. Besides his publicity around the 9/11 truth movement, I think also his historical work about the so-called “secret armies” is extremly interesting.
Tässä Ganser kertoo miten "false flag"- operaatioita paljastui jo 1980-luvulla ja myöhemmin.
(osa 4.) Muiden aiempien videoiden linkit alla. Huom. saksankielinen ja tekstitys englanniksi.


Original Video- More videos at TinyPic

  1. Daniele Ganser - part 1: How false flag conspirators were recruited
  2. Daniele Ganser - part 3: The two sides of secret armies
  3. Daniele Ganser - part 2: How much do politicians really know?
On ilman muuta selvää että nämä paljastukset ovat hyvin, hyvin noloja Nato:lle ja eritysesti suomalaisille natointoilijoille. En usko että nämä olisivat olleet näistä lainkaan tietoisia.

Natointoilijat laskevat varmaankin että tämä tieto - vaikka onkin julkista - ei saavuta kansalaisia, vaan että toivottu natomyönteisyys pikkuhiljaa palaa 50%:n tasolle. Kokoomus on se puolue joka kaikkein innokkaimmin yrittää ujuttaa Suomen Naton karsinaan. Näiden paljastusten, tulisi kaiken järjen mukaisesti vaikuttaa Kokoomuksen suosioon laskevasti.

Olen itse yhä varmempi siitä että Nato todellakaan ei edusta mitään myönteistä - ei meille suomalaisille eikä kenellekään toisellekaan. Nato tulisi purkaa samalla tavoin kuin Varsovan liitto aikanaa purettiin.

3 kommenttia:

Mister X kirjoitti...

Ganserin kirja löytyy myös suomenkielisenä.

Eivät taida uskaltaa julkaista Daniel Estulinin Bilderberg-kirjaa suomeksi vieläkään. Ainakaan mitään ei ole kuulunut. Alex Jonesin mukaan Estulin on vetäytynyt uhkailujen vuoksi kokonaan julkisuudesta ja lakannut puhumasta bilderbergeistä. Sääli.

Anonyymi kirjoitti...

Lukekaapas muuten "Silent Weaapons For Quiet Wars", jollette ole jo tutustuneet.

http://files.meetup.com/196633/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf

Lars Osterman kirjoitti...

Minulla on tuo Wilhelm Cooperin kirja Behold A Pale Horse(1991) hyllyssä.
Ihmettelin tuota Silent Weapons juttua jo 90-luvulla. Hyvä että toit sen blogilla vierailevien ihmisten ihmeteltäväksi.

Sieltä löytyy varsin seikkaperäisia kohtia joista huomaa millainen pahuus ja ylimielisyys aineiston laativissa tahoissa asui.