perjantai 13. helmikuuta 2009

Repost: USA - edustajainhuoneen salainen kokous 14.3 2008

Olen pannut merkille, että tällä erää - tämä - vuoden 2008 blogpostaus, näyttää kiinnostavan kaikkein eniten blogin vierailijoita. Nyt kun tapahtuneesta on kohta mennyt vuosi voisimme pohtia oliko sanoissa yhtään perää. Maaliskuussa 2008 väitettiin:

1. USA:n talous romahtaa jo syyskuussa 2008.

Romahtiko se? Sanoisin - ehkä se romahtikin - mutta tapaus pyrittiin peittelemään kaikin keinoin - ja sen vaikutukset siirtämään tulevaisuuteen, erinäisin tempuin. Katso kuva alla.
Esim. TARP, Bush bail-out I: 700 mrd- joka vivutettiin 8,5 mrd:ksi - lisäksi Federal Reserve injisoi 2-3 mrd riippuen miten lasketaan. Nyt Obaman temppu ja bail-out II 815 mrd - ja lisäksi Geithnerin ehdottamat 2000 mrd USD.

2. Yhdysvaltain liittovaltion julkistalouden romahdus viimeistään vuoden päästä.

Tämä ajankohta lähestyy - ja onhan paljon merkkejä siitä että näin on käymässä. Velka on kasvanut - käyrä osoittaa jyrkästi ylöspäin. Jossain vaiheessa saavutetaan tilanne missä verot eivät riitä edes valtionvelan korkoihin - ja sanoisin että se tilanne on jo käsillä. (Katso kuva alla)
Se että korko nyt pidetään lähes nollana auttaa tietysti, koska sen myötä kaikki uudet korvaavat lainat ovat halvempia kuin ne kaikki vanhat, jotka erääntyvät maksettaviksi.

Mitä kohtiin 3-9 tulee, niin NAFTA, SPP ja NAU kielii siitä että yhdistymistä jatketaan askel askeleelta, vaikka moni taho yrittää vastustaa ja vaatia kansanäänestystä. Kanadalaiset erityisesti eivät pidä tästä, koska se nähdään USA:n finanssieliitin keinona rohmuta itselleen luonnonvaroja ja pakottaa fasistinen Federal Reserve System heikäläisten niskaan.

Ameron kohtalosta ei tiedetä kovinkaan paljon - arvaisin että Amero kyllä tulee ennen pitkää jos kaikki menee niin kuin "eräät" ovat suunnitelleet.Tässä vanha postaus kokonaisuudessaan uudelleen.


USA: edustajainhuoneella outo salainen kokous

Niinpä niin. Nyt tapahtuu kaikenlaisia ja sellaiseen tahtiin ettei tahdo ehtiä lukea puoliakaan. Uutisvälineet välittävät meille osan - toinen osa jää kertomatta. Kertomatta jääneistä ehkä kuumin juttu liittyy siihen että USA:n edustajanhuone kokoontui perjantaina 14.3 suljettujen ovien taakse. Tätä ei ole tapahtunut vuosikymmeniin, tarkemmin sanottuna ei 25 vuoteen ja muutenkin vastaavaa on vain tehty neljästi 176 vuoden aikana. Kuitenkin on ilmanmuuta selvää että edustajanhuone piti jonkinlaista hätäkokousta eikä mediaa haluttu todistamaan ajatustenvaihtoaJulkisesti kokous oli suljettu republikaanien pyynnösta koska aiheena oli väitetysti demokraattien lakialoite joka uhkaa viedä pohjan Bush-hallinnon laittomasta kotimaan salakuuntelusta jälkeen 9-11. Mutta myös muuta on vuotanut esiin. On hyvin mahdollista että Hal Turner Show´n saamat dokumentit ovat todenperäisiä. Salailusta ja pakkokeinojen käytöstä suivaantuneet edustajat ovat väitetysti vuotaneet tällaisia julkisuuteen:

1. Yhdysvaltain talouden totaalinen romahtaminen viimeistään syyskuussa 2008

2. Yhdysvaltain liittovaltion julkistalouden romahdus viimeistään vuoden päästä.

3. Mahdollinen tuleva sisällissota johtuen talouden romahtamisesta

4. Mahdollisten vastarintapesäkkeiden taltuttaminen jo etukäteen vangitsemalla jäsenet

5. Vangittujen sulkeminen valmiina jo odottaviin vankileireihin joita on satoja ympäri maata

6. Kansalaisten mahdolliset kostotoimet kongressin jäseniä ja heidän perheitään kohtaan

7. Kongressin jäsenistölle tarkoitettujen turvatalojen sijainti mahdollisten rajujen mellakoiden varalta.

8.Välttämätön Yhdysvaltojen, Kanadan(luonnonvarat) ja Meksikon(halpatyövoima) yhdistyminen yhdeksi valtioksi

9. Suunnitellun yhteisvaluutan - AMERON käyttöönotto talousromahduksesta johtuvan tulevan lamakauden voittamiseksi.

Edustajanhuoneen jäseniä kiellettiin ehdottomasti antamasta lausuntoja näistä aiheista julkisuudessa.

Tässä sama ja vähän lisää samasta englanniksi:

LAST NIGHTS SESSION WAS ONLY THE FOURTH TIME IN 176 YEARS THAT CONGRESS CLOSED ITS DOORS TO THE PUBLIC

The Hal Turner Show – March 15, 2008

Word has begun leaking from last nights special, closed-door session of the United States House of Representatives.

Not only did members discuss new surveillance provisions as was the publicly stated reason for the closed door session, they were also bluntly warned about:

· the imminent collapse of the U.S. economy to occur by September 2008,
· the imminent collapse of US federal government finances by February 2009,
· the possibility of Civil War inside the USA as a result of the collapse,
· advance round-ups of "insurgent U.S. citizens" likely to move against the government,
· The detention of those rounded-up at "REX 84" camps constructed throughout the USA,
· the possibility of retaliation against members of Congress for the collapses,
· the location of "safe facilities" for members of Congress and their families to reside during expected massive civil unrest
· the necessary and unavoidable merger of the United States with Canada (for its natural resources) and with Mexico (for its cheap labor pool),
· the issuance of a new currency - THE AMERO - for all three nations as the proposed solution to the coming economic armageddon.

Members of Congress were FORBIDDEN to reveal what was discussed and ABC News via WCPO web site in the report above CONFIRMS congress members were FORBIDDEN to talk about it!

Several are so furious and concerned about the future of the country, they have begun leaking info.

3 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Liittyen kohtaan "Mahdolliset levottomuudet", luin tämän jutun tänä aamuna:

The Growing Army of Angry Men
Mark Crovelli – Lew Rockwell.com February 10, 2009

Whose Lives Have Been Destroyed by the Federal Government


This army of angry men has very little to be optimistic about in the near future. At best, they might be able to keep their present jobs in the private sector – shouldering a heavier and heavier portion of the tax burden that funds the congress and president's wars and socialization schemes, while the value of their savings continues to erode into dust. Those who have lost their jobs might be permitted to work on Mr. Obama's "public works" projects, and thereby become virtual slaves to the whims of the political and bureaucratic classes. Many others will simply find it easier to start sucking at the state's teat in the form of unemployment insurance or food stamps, et cetera, and thereby lose all respect for themselves. One thing is certain for every member of this army of angry men, though; every single one of them will now find it very difficult, if not impossible, to carve out a living for himself, on his own terms, and without being at the complete mercy of politicians, bureaucrats, and bankers he has never even met. The age of the independent, responsible, and free American citizen is now dead.

The hour is fast approaching when each and every one of us will have to decide for ourselves whether we will try to fight this devastating government machine, or join it.

Lähde

Anonyymi kirjoitti...

Luultavasti meneillään viivytystaistelu. Pahempaa tulossa ennenkuin ilma puhdistuu. Asian vierestä: onko missään asiallista artikkelia kuinka vapamuurariuden lojaalisuusvalat vääristävät politiikkaa? Niin suomessa kuin maailmalla.

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi,

Ei taida tuo ilma puhdistua ihan heti. Olen yhä vakuuttuneempi siitä että "talouskriisistä" tulee pitkäaikainen riesa. Näin ainakin - ellei uuden rahan velkakytkyä poisteta, ihan kuten Esko Seppänenkin totesi hiljan.

Jos rahamäärän ja lainaehtojen valvonta siirrettäisiin valtion (= kansan) hallintaan pois yksityisiltä - kriisi loppuisi vuodessa - ehkä parissa.

Kuvittele: kaikki moraaliton ja kohtuuton pankkivelka kuitattaisiin pois erilaisin keinoin - ja aloitettaisiin puhtaalta pöydältä.

GATT ja WTO romukoppaan - eli suojatullit ja protektionismi takaisin takaamaan oman kansan työllisyyttä ja hyvinvointia.
EU muutetaan YY-järjestöksi ja Brysselin byrokraatit ajetaan takaisin kotimaihinsa.

Kaikki tuonti/vientikauppa clearing-kauppana - jolloin raha pysyisi kussakin maassa minne se kuuluu - ja missä tätä rahaa tarvitaan kotimaan tarpeisiin.
Nykyisellään tuonti on sitä että raha siirtyy - mutta rahaan liittyvä velka jää.

...joo utopiaa tietysti - mutta silti teoriassa mahdollista jos tämänlaisille asioille joskus saadaan poliitista tukea vaaleissa.

Vapaamuurareista on aika vähän varmaa tietoa. On kuitenkin melko ilmeistä että "rappari aina palkkaa rapparin" - eli työelämässä se suojaa ja on suureksi avuksi.

Oikeusjärjestelmässäkin voi hyvin olettaa että rappari saa lievimmän mahdollisimman tuomion rapparituomarilta.

Varmaan politiikassakin etenee kivasti rapparina rappareiden joukossa. Tulee heti mieleen tämä eräs RKP:n Wallinin valtiosihteeri Stefan Johansson,joka kärysi siitä että oli kännissä kähminyt naisten rintoja Ruotsin Suurlähetystön kutsuilla ja sittemmin tämän tultua julkisuuteen - ja irtisanottiin.

Outoa kyllä mies oli heti taas palkattu RKP:n kehitysjohtajaksi.
Mutta - femakot protestoivat - ja poks - mies oli jo saman tien kolmannessa paikassa jonain johtajana.
Hesari

Rkp:n Johansson Alkuasuntojen toimitusjohtajaksi

Alkuasunnot Oy:n hallitus valitsi tiistaina yhtiön toimitusjohtajaksi Stefan Johanssonin, 46. Johansson ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan ensi viikolla. . . .

4.2.2009 Politiikka


Minusta tämä on ilmiselvä rappareiden veljeilyilmiö - kukaan muu ei voi olla niin haluttu että työtarjouksia satelisi taivaalta...

Tässä muuten linkki mistä aukeaa tietoja siitä ketkä suomalaiset kuuluvat Ruotsin Suurloosin alaiseen vapaamuurarijärjestöön, kaupunki kaupungilta, aakkosjärjestelmässä.

Svenska Frimurarordens medlemmar i Sverige (och Svenskfinland)
ort för ort


Esim. Porvoo

BORGÅ (Finland)

Stephan Kneck Diplomingenjör
Lars Lindqvist Diplomingenjör
Christer Sundman Diplomingenjör
Torbjörn Karlsson Direktör
Max Johansson Direktör
John Hjorth Ekonom
Jan-Christer Wahlbeck Filosofiekandidat
Göran Strengell Politicesmagister
Zacharias Johansson Pressfotograf
Moritz Johansson Projektledare
Kaj Holmén Titel saknas
Tom Brunberg VD
Jan Lindroos VD
Rolf Gabrielsson chefredaktör
Ronald Kranck diplomekonom
Carl-Eirik Nikander diplomekonom
Leif Rehn diplomingenjör
Rudy Palmberg direktör
Bertil Stenberg direktör
Aki Hopea direktör
Lars Schmidt domprost
Peter Broberg ekonomiemagister
Folke Nyberg filosofiemagister
Torbjörn Jansson försäljningschef
Christian Bergman handelsman
Rolf Nyman ingenjör
Henry Mansner ingenjör
Lasse Walldén köpman
Clas Nyberg lantbruksföretagare
Henrik Sirén lantmäteritekniker
Peik Jansson marknadschef
Carl-Gustaf Aminoff marknadsföringschef
Ivar Nordlund museichef fil.kand.
Pehr Lönnqvist pensionär
Kaj Kajander pensionär
Christer Påhlsson professor
Christer Blomberg projektchef
Jarl Bergström rektor
Hilding Mattsson rektor
Henrik Sundbäck rådgivare
Michael Antman sjukskötare
Andreas Ahlfors studerande
Fride Hedman teologiedoktor
Johan Dromberg utvecklingschef
Olavi Kailari vicehäradshövding
Stig Bäcklund överkonstapel
Lars Stenström överste

Jos ajatellaan kaupungin politiikkaa, niin listalta löytyy kourallinen valtuutettuja ja korkeita virkamiehiä joilla melko varmasti "omat kriteerinsä" siitä ketä ja kenen projekteja tukee, kenet palkkaa - ja kenet ei.

Kuvaavaa on ehkä myös se että henkilö, jonka kotisivulta tuo lista löytyy on julkisuudessa esiintynyt pitkäaikaistyöttömänä...

Liittyykö hänen kohtalonsa jotenkin hänen paljastuksiinsa esim Estoniasta, Vapaamuurareista, Sionismista jne?

Ns "Keskiviikko-kerho" on myös outo ilmiö jota sietäisi tutkia.
Keskiviikko-kerhohan on siitä tunnettu että sen piirissä esiintyvät uudet kasvot - aina yllättäen poksahtavat esiin erilaisissa yhteiskunnallisissa johtotehtävissä.

Kuuluuko tällainen salakerhoilu 2000-luvulle? Sitä voisi tietysti kysyä jäseniltä, jotka edustavat kansaa. Vaikkapa valtiovarainministeri Jyrki Kataiselta (kok), pääministeri Matti Vanhaselta (kesk), ulkomaankauppaministeri Paavo Väyryseltä (kesk), kansanedustaja Eero Heinäluomalta (sd), kansanedustaja Matti Ahteelta (sd) tai kansanedustaja Antti Kalliomäeltä (sd).

Hbl_artikkeli_ruotsiksi