tiistai 4. marraskuuta 2008

Harri Hursti ja vaalivilpin paljastus

Ollin vihjeestä Talouselämän artikkeli joka käsittelee vaalivilppiä sähköisessä äänestyksessä. Artikkelin lopussa hyvä linkkilista. Tämä on meille suomalaisille erityisen tärkeätä juuri nyt kun meille yritetään tuputtaa sähköistä äänestystä. Karkkila, Vihti ja Kirkkonummi olivat jo kokeilukuntia.

Tässä poiminta artikkelin alkupäästä:

Koevaaleissa kolmen tutkijan ryhmä muutti koko vaalien lopputuloksen yhden äänestyskopin äänestyskoneelta. Näin se tapahtui:

Ryhmä aktivoi magneetilla äänestyskoneen infrapunaportin ja siirsi Palm-kämmentietokoneelle tallennetun viruksen äänestysjärjestelmään. Kämmentietokoneen sijasta olisi voitu käyttää kännykkää tai ohjelmoitavaa kaukosäädintä. Virus levisi äänestyspaikan kaikille koneille.

Äänten laskennan alettua virus levisi kunnalliselle keskuslaskimelle, sieltä osavaltion keskuslaskimelle ja edelleen äänestysjärjestelmän toimittaneen Elections Systems and Softwaren (ES&S) pääkonttoriin. Yhdysvaltain ja maailman suurin äänestysjärjestelmien toimittajan pääkonttorista virus kykenee saastuttamaan äänestysjärjestelmät 36 osavaltiossa.

Aikaa viruksen uittamiseen järjestelmään kului alle kaksi minuuttia.

7 kommenttia:

mauso kirjoitti...

Ja niin vaan (ainakin) kolme suurinta puoluetta pitävät sähköisen äänestämisen edistämistä edelleen asialistoillaan. Kun tilanne on tämä, otetaan sähköinen äänestäminen ennemmin tai myöhemmin käyttöön koko maassa. Vai kuinka todennäköistä on, että nämä puolueet joko vetävät ko. ohjelman nurin tai häviävät vaaleissa muille puolueille?

Enpä tiedä mitä tekis sitten ku pitää valita, äänestääkö sähköisesti vai äänestääkö lainkaan.

WHarman kirjoitti...

Nyt kun Obama valittiin taloon niin pystyy taas suosittelemaan Zbigniew Brzezinskin The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives kirjaa niille joille se ei vielä ole tuttu

(PDF:kin löytyy suht helposti tiedonvaltatieltä)

Kirja ehkä hitusen auttaa ymmärtämään ja ennakoimaan tulevaa valkeantalon ulkopolitiikkaa

Lars Osterman kirjoitti...

Niin kuin toteat Z.Brzezinski on poliittinen kirjailija joka tuo julki tulevaisuudenvisoita - ja lähinnä sellaisia joissa vähät välitetään muusta maailmasta - USA on hänelle maailman napa.

ZB muistetaan tänä päivänä lähinnä Georgialaisen pähkinäviljelijän "poks-olen-uusi-presidentti" Jimmy Carterin turvallisuuspoliittisena neuvonantajana.
ZB ja Rockefeller loivat 70-luvun alussa Trilateral Commission (TC) nimisen kansainvälisen meritokratiaan perustuvan painostusryhmän.

Carterin hallinto suoraan sanoen vilisi TC-väkeä. Carter on myös sanonut ettei tehnyt mitään päätöstä ennen kuin oli kysynyt neuvoa ZB:ltä.
Olisiko kenyalaissyntyinen (ja näin USA:n perustuslain mukaan kelvoton) Obama sitten uusi kauko-ohjattu-Carter jota ZB ohjailee AIPAC-lobbyn ohella ja siunauksella?

Jimmy Carter itse tuli sittemmin vanhoina päivinään järkiinsä ja on päässyt otskoihin mm Palestiinalaisten oikeuksien puolustajana - eli mustamaalattu USA-mediassa.

Aragon kirjoitti...

Olisiko kenyalaissyntyinen (ja näin USA:n perustuslain mukaan kelvoton) Obama sitten uusi kauko-ohjattu-Carter jota ZB ohjailee AIPAC-lobbyn ohella ja siunauksella?

Vaikka en miehestä pidäkään, niin Zbigniew Brzezinski itseasiassa on Israel-kriittisimpiä TC:n jäseniä, ja yksi harvoja amerikkalaisia poliitikan asiantuntijoita, joka puolusti Walt&Mearsheimer-raporttia vuonna 2006, kirjoittaen mm seuraavaa:

The massive aid to Israel is in effect a huge entitlement that enriches the relatively prosperous Israelis at the cost of the American taxpayer. Money being fungible, that aid also pays for the very settlements that America opposes and that impede the peace process...

During the last decade, in fact, some U.S. officials recruited from AIPAC or from pro-Israel research institutions were influential in favoring the Israeli preference for vagueness regarding the final shape of any peace accord, thereby contributing to the protracted passivity of the United States regarding the Israeli-Palestinian conflict. In contrast, Arab Americans by and large have been excluded from serious participation in the U.S. policy process.

kimmo s kirjoitti...

Brzezinski ei ole USA:n kätyri vaan Rooman Klubin, ellei peräti istu itse 300:n komiteassa.

Ei näennisillä kansallisuuksilla tai sillä, mitä valtiota 300:n komitea Maailmanhallinnon agendaansa kulloinkin käyttää, ole mitään todellista merkitystä.

Ylikansallinen pimeä eliitti on moisten asioiden yläpuolella.

Nyt saatiin musta Hitler, suuri johtaja, joka käyttää tulevaa massiivista false flag-katastrofia tekosyynään ajaakseen Bushin valmistelemat poliisivaltiolait läpi.

Suomessa kaikki kulkee ihan samaa kaavaa. Poliisit käyttävät kouluammuskeluja ajaakseen pelkoagendaa ja valehtelevat estämistään "iskuista."

Propagandakone pelottelee Suomen Natoon. Ensin luovuttiin miinoista, ja sitten ajetaan väkisin rypäleaseita, jotka ovat erittäin kallis vaihtoehto. Koko ideana on tehdä maanpuolustus niin kalliiksi, että liittoutuminen voidaan ajaa läpi.

Ei tämä mikään lintukoto ole...

Lars Osterman kirjoitti...

Arag.

Vaikka ZB olisikin jossain vaiheessa tuollaisia lausunut niin Yhdysvalloissa ei yksinkertaisesti voi pysyä politiikan huipulla vuosikymmeniä olematta AIPAC:in hyväksymä ja vieläpä 30-33 asteen rappari.

On ehkä todennäköisempää että määrätyille henkilöille määrätään israelkriittinen rooli jotta AIPAC näin saisi ne koottua - hajoita ja hallitse periaatteen mukaisesti.

Olen itse usein pohtinut onko Carter aidosti sitä mieltä mitä on julkisesti ollut - vai onko sekin vain jonkinlainen rooli.

Kaikki on suurta näyttämöä.

Lars Osterman kirjoitti...

Uskon itse että TC:n perustajat ZB ja David Rockefeller hyvissä väleissä keskenään ja edustavat samaa politiikkaa:


Quote by David Rockefeller

We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost 40 years......It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supernational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries.

Obama voi tuskin poiketa tästä linjasta.