sunnuntai 2. marraskuuta 2008

BBC toteaa nyt Georgian syyllistyneen sotarikoksiin ja aloittaneen sodan.

Kaksi kuukautta tapahtumien jälkeen, itse BBC paljastaa tosiasiat. Samalla BBC osoittaa itse että sen omat aikaisemmat raportit Etelä-Ossetian tragedian tapahtumaketjusta lähinnä voidaan pitää disinformaationa, tai jopa tahallisena totuuden vääristelynä poliittisista syistä.
Two months after the event, the BBC finally comes clean. In the process revealing how its earlier coverage had obscured salient points about events in South Ossetia and in effect been little more than disinformation.
Katso tästä 20 minuutin BBC-dokumentti:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/newsnight/7695956.stm

Nyt odotamme vielä että Natointoilijamme nro 1 , Georgiassa ahkerasti kriisin aikana sukkuloinut totuudentorvemme ulkoministeri Alexander Stubb myöntää samat asiat. Mutta näin tuskin käy.
Kuten videosta ilmenee niin brittiministeri David Miliband nimittäin edelleen vähättelee Saakasvilin tekosia. Hänellä on edelleen otsaa pitää Venäjää syyllisenä kaikkeen. Videon kaikki todisteet ja todistajanlausunnot kuitenkin osoittavat katsojalle että Miliband valehtelee.
Suora tahallinen valehteleminen silmiään räpäyttämättä onkin nykyään se vähimmäisvaatimus - ainakin jos aikoo edetä portaikkoa Tony Blairin tapaan.

Ei kommentteja: