maanantai 3. marraskuuta 2008

Dr John Coleman

Tässä brittiläisen tiedustelupalvelun entinen agentti dr John Coleman kertoo havainnoistaan ja kokemuksistaan maailman likaisesta valtapelistä - ja erityisesti brittien touhuista. Vaikka video alla jo on kymmenisen vuotta vanha niin hänen paljastuksensa liittyvät mielestäni hyvinkin tiiviisti edelleen tämän päivän tapahtumiin. Ja Coleman tarjoaa meille taustatietoja joiden avulla saatamme ymmärtää enemmän niistä "näennäisesti irrallisista tapahtumista maailmalla" mistä kuulemma uutisissa tänään 2008.
John Coleman nousi aikanaan otsikoihin kohukirjallaan The Committee of 300 ja on tämän jälkeen julkaissut lähes kymmenen lisää. Näitä ei luonnollisesti näy Suomen kirjakaupoissa.

Katso Colemanin omat kotisivut.Video yllä on osa 1. Osia yhteensä 10.

Koko 1 tunnin ja 43 minuutin pituinen esitelmä on ainakin toistaiseksi katsottavissa täältä .

Päivitys: Kirjaa "The Conspirators Hierarchy -Committee of 300" voi selailla täällä. Ihan jo alusta löytää Colemanin omat selitykset sille miksei tuo Committee of 300 ole kovinkaan tunnettu käsite mm se että eri organisaatiot nivoutuvat toisiinsa ja ovat paljolti päällekäisiä.

2 kommenttia:

Aragon kirjoitti...

Kannattaa muuten suhtautua vähintään skeptisesti koko ”Committee of 300:n” olemassaoloon, koska Coleman on oikeastaan ainoa lähde sen olemassaolosta.

New World Orderia vastustavan American Free Pressin toimittaja Michael Collins Piper kiteyttää pari ilmeistä ongelmaa Colemanin kanssa aika hyvin teoksensa ”Final Judgment” loppusanoissa seuraavasti:

”Just because many others have cited Coleman's writings doesn't mean the group exists...[T]o my best knowledge Dr. Coleman has never exhibited any documentation that such a committee exists, although there is documentation about the Bilderberg Group... [I]n his report on the JFK assassination... I am sorry to say that Coleman made some mis-statements of fact that detract from his credibility.” (s. 568-569)

AFP-lehdessä työskentelee muuten myös mm. Bilderberg-toimittaja Jim Tucker.

Tai sitten "300" on kuitenkin Walter Rathenaun vuonna 1912 pitämästä puheesta otettu kuvainnollinen ilmaus, joka tarkoittaa maailmaa hallitsevan eliitin jäsentä... mene ja tiedä...

Lars Osterman kirjoitti...

Vaikea tietää. Itse ihmettelen lähinnä sitä että miestä ei ole vaiennettu.

Niin "Committee of 300" ei ehkä kovin yleisesti mainita minään maailman häirikköjen äitinä vaikka google antaa 42 600 000 osumaa.

Mutta mitä nimiin tulee niin ehkä tällä rakkaalla lapsellamme on monta lempinimeä?

Kumma ettei Wikipedia kerro siitä mitään. Se antaa jo aihetta olettaa että se ehkä on suuri salaisuus mitä ei saa sanoa ääneen.

wikicompany
sanoo:

"Note: there is justified skepticism among researchers about the true existence/importance of the Committee of 300. The organization seems almost certainly to be a device for distraction away from the Vatican & Jesuits and the Military Order of Malta network. "


Kyllähän Coleman ohimennen muuten väitti Gorbatjovin maininneen tv-lähetyksessä että hänellä on "komitean" lupa johonkin.
Mutta se kohta väitetysti leikattiin myöhemmin pois CNN:n puolesta.

Royal Institute of International Affairs (1919) eli RIIA on joissakin yhteyksissä Chatham House.

Cecil Rhodesin british rulen väitetty emo-organisaatio Round Table (1909) mainitaan nykyään myös tosi harvoin

Coleman mainitsi myös pari nimeä joita kukaan toinen tiettävästi ei ole yhdistänyt Dealey Plazan taannoisiin tapahtumiin.