perjantai 7. marraskuuta 2008

Money As Debt - uusi versio

Oletko jo katsonut kohuttua Money As Debt-elokuvaa. Se kertoo mistä raha tulee ja osoittaa miten kaikki tapahtuu - poiketen ratkaisevasti siitä mitä ihmiset keskimäärin kuvittelevat todeksi.

Elokuvan ensimmäinen versio ilmestyi jo 2006. Ostin sen silloin DVD:na Kanadasta ja lainailin sen tuttavilleni. Eräs nykyinen kansaedustajakin on sattumoisin katsonut sen.
Muutama kuukautta myöhemmin se rupesi löytymään You Tube:stä ja löytyy sieltä tänäkin päivänä.
Tänään surffailin Elisabeth Kucinich´in kotisivuilla ja huomasin että elokuvasta on tehty parannettu versio.

Katso elokuva klikkaamalla tästä.

Elisabeth Kucinich on nuoresta iästään ehtinyt olla mukana rahauudistuspiireissä mm American Monetary Instituten palveluksessa.


Elizabeth J. Kucinich, monetary reform activist partner of
Congressman, and US Presidential aspirant, Dennis Kucinich (D-OH) :

"I have worked for a long time looking into monetary reform and after 10 years, finally someone has produced a DVD entitled "Money as Debt". It is a fabulous fun yet powerful introduction to the issue of monetary reform. It's the best over view I have seen so far; the best by far. ESSENTIAL! Everyone should watch it!

The topic of DebtMoney is THE issue of our times. It forms the basis to every nation's areas of core material and spiritual concerns such as economic development, employment and environmental sustainability.

If only government officials, civil society organizations, environmental groups, unions and well meaning international development strategists trying to eradicate poverty really understood this topic... the world would be a much better place.

Only 47 minutes long, this DVD is ideal for public education in schools, colleges and universities, as well as individual or family viewing, with lots of juicy re-useable quotes from prominent bankers, economists and presidents."


Käy myös tekijän Paul Grignon´in kotisivuilla www.moneyasdebt.net/

2 kommenttia:

Aragon kirjoitti...

Hieman asian vierestä... en tajua alkuunkaan miksi hehkutit hiljattain Ed Griffinin Money & Banking"-sivustoa, koska joka kerran kun talousdemokratia/sosiaaliluototus-ajatus tulee siellä esiin, niin Griffin tyrmää sen naurettavana ja virheellisenä, ja myös kyseenalaistaa ajatuksen, että JFK olisi murhattu FED-vastaisten ajatustensa takia.

Mutta kryptosionistinena goldbugina myhäilen saatanallinen hymy kasvoillani, kun johdattelet lukijoitasi kultakannan kannattajien luo ;)

... Ja onhan Ed Griffin kirjoittanut lyhyen arvostelun myös Money on Debt-videostakin.

Lars Osterman kirjoitti...

Tietysti minä sallin kritiikkiä jos se on asiallista ha rakentavaa.

Ed Griffin on omalla tavallaan rajoittunut niin kuin me kaikki. Miehen mielikuvitus ei riitä tajuamaan joitain asioita.

Luen mielelläni Griffiniä ja Lew Rockwellia - ei se tarkoita että niiden ajamat viisaudet koskaan tulevat ajankohtaisiksi. Olen melko varma että Ron Paul on jämähtänyt pysäkille omilla ajatuksillaan. Jos mies saisi kunnon paketin C H Douglasia niin uskon että se voisi vaikuttaa häneen.

Ne tahoit joiden työtä arvostan - olkoon se sitten Steven Zarlenga, Richard C Cook tai Ellen Hodgson Brown - eivät missään edes mainitse Griffiniä nimeltä vaan viitataan goldbugeihin.

Griffin ei ota kantaa Saksan kokeiluun ja siihen miksi se kariutui - oikeasti.

Griffinillä on jotakuin lähes sosiopaattinen näkemys kanssaihmisistään.

Ja kun noin röyhkeästi linkität ties mihin propagandaan minä teen vastavetona sitten näin:

money_reform_party_UK

Prosperity_Money_Reform

Nature_of_Money

the_case_for_monetary_reform

how_germany_created_money_out_of_nothing_with_no_inflation

ch_douglas_poineer_on_money_reform

credit_as_a_public_utility