maanantai 3. marraskuuta 2008

Alfred Webre

Alfred Webre on mielenkiintoinen mies monestakin syystä. Joku ehkä haluaa luokitella hänet epäuskottavaksi siksi että on on mukana Exopolitics-projektissa missä pohditaan kaikenlaista ulkoavaruuden älyn ja ihmiskunnan kohtaamiseen liittyvää filosofiaa. Tämä ei varmaan kovin monia tämän blogin lukijoita kiinnosta mutta voin sanoa että mies on ihan tosissaan ja arvostettu akateemikko ja monen alan asiantuntija. (9-11, NWO, Bilderberg,)

Löysin erään melko tuoreen ajankohtaisen kirjoituksen Canadian Action Partyn kotisvuilta. Kirjoitus on oikeastaan blogipostaus ja liittyy finanssikriisiin. Olen eräässä aikaisemmassa jutussa antanut linkin tähän ja luvannut palata asiaan - joten tässä ollaan. Aloitan liittämällä osan hänen jutustaan tähän. Luettavuuden vuoksi en laita juttua lainaksena. Juttu on melko hurjasisältöinen - vai mitäs tästä sanotte:

A Financial False Flag

The current Globalist Financial Crisis is a Financial False Flag operation. It is a controlled collapse of the globalist economic system, engineered by an international war crimes racketeering organization. The globalist financial system is being intentionally destabilized with the same technologies that the government of Salvador Allende was destabilized in Chile by Henry Kissinger and Richard Nixon on behalf of David Rockefeller and the Rothschilds, resulting in Allende's assassination on September 11, 1973.

The Financial False Flag designed to accelerate the deterioration of First World economies, democracies, and prosperity, in aid of a larger program of global depopulation. The same powers who control the Federal Reserve Bank are intent on depopulating between 1/3 and 2/3 of the current human population, in service to a grotesque covert elite plan.

*

Eli Webre väittää että kaikki finanssikriisiin liittyvä itse asiassa on tahallisesti aiheutettua ja osa laajempaa ohjelmaa. Finanssikriisi on hänen mukaansa siis ns false-flag-operaatio eli operaatio tai hanke missä syytöntä osapuolta osoitetaan sormella ja yritetään saada yleisön huomio tähän. Sitten seuraa pelotteluvaihe ja heti perään yleisön odotetaan vaativan että "jotain olisi tehtävä". Se mitä ehdotetaan tehtäväksi on se mikä alunperin haluttiin ajaa läpi mutta se ei olisi onnistunut ilman tätä false-flag-operaatiota. Valtavat "pelastuspaketit" lienevät se mitä haluttiin mutta ei olisi saatu ilman finanssikriisiä.

Webre mainitsee sitten kaikenlaista ikävää mihin en tässä sen kummemmin mene. Mutta voin todeta että Webre ei ole ainoa joka väittää tuollaisia. Dr Leuren Moret puhuu ihan samoja.

Tässä alla voit katsella Alfred Webren erästä mielenkiintoista esitelmää jos haluat nähdä miehen ilmielävänä ja miettiä olisiko hän luottamuksen arvoinen vai ehkä sittenkin pelkkä huuhaaveikko. Huomioi kuitenkin miehen ansioluettelo ja koulutus jne vaikkei se välttämättä mitään takaa.Alfred Webre at the 2007 Vancouver 9/11 Truth Conference -- "International Citizens 9/11 War Crimes Tribunal"

Tällä videolla hän puhuu false-flag operaatioista ja sotarikostuomioistuimesta joka on muodostettu Malesiaan, Kuala Lumpuriin mm Malesian entisen pääministerin toimeista.
Aiheena myös 9-11 ja USA ja Iso-Britannian huippupoliitikkojen haastaminen oikeuteen useista sotarikoksistaan jälkeen syyskuun 11. 2001.

Googlevideolinkki

Ei kommentteja: