tiistai 11. marraskuuta 2008

40.000 ja risat

Terveyhdys sinulle kuka sitten lienetkään. Olen jo jonkin aikaa miettinyt mitä kirjoittaisin kun tapani mukaan haluan juhlistaa pyöreät numerot joillakin ajatuksilla. Maailmalla on tapahtunut kaikenlaista mitä voisi kommentoida - mutta jätän sen ja keskityn yhteen ainoaan henkilökohtaiseen teemaan. Yksi vuosien takainen tuttuni soitti tässä viime viikolla ja normaalien tervehdysten ja kohteliasuuksien jälkeen hän pääsi asiaan - eli ihmetteli tätä blogia.

Ihmetteli sitä että kirjoitan tällaista yhteiskuntakritiikkiä ja kaikkein eniten ihmetteli sitä että näytän kasvoni ja nimeni.
Totesin itse siihen että pidän näitä teemoja hyvin tärkeinä ja koska näistä ei juuri puhuta yhteskunnallisessa keskustelussa haluan näin vetää korteni kekoon. Tiedän toki että hyvin moni
"blogisti" pysyttelee nimettömänä ja kasvottomana. Tähän nimettömyyteen ja kasvottomuuteen voi olla hyvätkin syyt. Minulla niitä ei ole. En näe mitään syytä miksen itse omana itsenäni seisoisi sanomisieni takana.
Lisäksi tarkoitus on ihan aidosti valmistella maaperää uuden poliittisen idelogian leviämiseen, kutsukaamme sitä vaikka talousdemokratiaksi. Tämän liikkeen vastavoima on nykyinen finanssioligarkia joka systemaattisesti, valtiovallan siunauksella loismaisesti valuttaa meistä kaikista ihmisistä sosiaalista energiaa ja työmme hedelmiä. Verta, hikea ja kyyneleitä valuu valtiovallan verotusimurin ja suunnitelmallisen inflaation keinoin tälle finanssioligarkialle jolla on lonkeronsa lähes kaikkialla.
Minusta tätä e.m. nykytouhua ei todellakaan tarvitse hyväksyä vaan on pyrittävä muuttamaan tilanne oikeudenmukaisemmaksi meidän kaikkien kannalta.

Tässä taisin jo ilmaista omat motiivini miksi kirjoitan blogia. Enkä näe mitään syytä piiloutua tai naamioitua tätä vapaaehtoistyötä tehdessäni. Toivon tietysti että tieto leviää ja että blogillani voisin vaikuttaa tähän. Mitä sitten jatkossa tapahtuukin niin koen että tämän on silti pakko olla askel hyvään ja oikeaan suuntaan. Visioni tulevasta on edelleen sumea mutta ehkä parin vuoden sisällä niin moni jo tajuaa miten moraaliton rahajärjestelmämme on että saavutamme kriittisen pisteeen jolloin nykyisten poliitikkojen on pakko luvata isoja muutoksia äänestäjille voidakseen jatkaa kansanedustajina.

Ei kommentteja: