tiistai 18. marraskuuta 2008

Rothschild: Olet joko sisäpiiriläinen joka hyötyy finanssijärjestelmästä tai tyhmä joka ei tajua pistää hanttiin.

Tässä alla lainaus joka olkoon esimerkkinä siitä miten itsevarmoja finanssipiireissä ollaan - tai ainakin on oltu.
Siis joko (A.) ymmärrät pelin hengen, olet mukana leikissä hyötymässä tai sitten (A´.) olet muusta syystä riippuvainen sen palveluista - tai sitten (B.) olet niin tyhmä ettet tajua systeemistä mitään ja sallit sen jatkaa vaikka se tavallaan onkin vihollisesi joka toimii sinun etujasi vastaan.
Oletan että lainaus on aito. Se löytyi Signs of The Times - nimisestä blogista. Jos klikkaat tästä sinulle aukeaa pitkä englanninkielinen artikkeli missä talouden ongelmia pohditaan melko syvällisesti: Money Supply, Debt Slavery and other Manipulations


"The few who can understand the System (Cheque Money and Credits) will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class. While on the other hand, the great body of people mentally incapable of comprehending the tremendous advantage that capital derives from the system, will bear its burdens without complaint and perhaps without even suspecting that the system is inimical* to their interests." -Extract from a letter written by Rothschild Bros of London to a New York firm of bankers on 25 June 1863

* (hostile, hurtful) (suom.vahingollinen)

Oletko samaa mieltä herra Rothschildin kanssa ?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Martin Wolf kirjassaan Fixing Finance kertoo rahan olevan se toimiala, joka linkittää mikrotalouden makrotalouteen.

Allekirjoittanut ymmärtää tuon ylläolevan parhaiten piirtämällä runsaasti reaalitalouden arvoketjuja kuvaavia suorakulmiota (ja katkoviivoja näiden sisällä, pilkkoen arvoketjut toimialoihinsa) sekä yhden jättimäisen suorakulmion, joka kuvaa rahamarkkinoita.

Visuaalisesta esityksestä on täysin itsestäänselvää, että vallan- ja rahanhaluisen kannattaa pyrkiä tämän suurimman suorakulmion monopolisointiin. Ei se sen kummempaa ole. Asia on vain sen verran abstrakti, että sitä ei ole vielä kunnolla popularisoitu.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä,että salaisuus on pysynyt piilossa 150 v.

Money as debt videolla joku rahamies lausui v. 1991 kiitokset laatulehdille salaisuuden ylläpidosta useina vuosikymmeninä.

Suomessa Taaleritehdas perustettiin mielestäni juuri tämän takia, että saadaan pankkioikeudet

kiitokset hyvistä kirjoituksista

Lars Osterman kirjoitti...

Hyvä huomio - en ollut itse huomannut tällaista Taaleritehdasta.
Ilmeisesti pyrkivät pankiksi.


talouselämän artikkeli 19.11


Seuraava askel: pankki

Taaleritehdas aloitti toimintansa virallisesti keskiviikkona, kun se sai Rahoitustarkastuksen lupapäätöksen.

Yhtiöllä on jo toimitilat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Porissa. Pääomia on viisi miljoonaa euroa eli se, mitä pankeilta vaaditaan. Varainhoitosopimuksia Taaleritehtaalla on noin sadan miljoonan euron edestä.

Yhtiöllä on 35 omistajaa, joista nimekkäimmät ovat Peter Fagernäsin, Pertti Laineen ja Esa Karppisen sijoitusyhtiöt. Sama kolmikko muodostaa Taaleritehtaan hallituksen, jossa puhetta johtaa Fagernäs.

Taaleritehtaan tavoite on kova: se haluaa kolmessa vuodessa kerätä kaksi miljardia euroa hoidettavaa varallisuutta. Elomaa lausuu ääneen seuraavankin tavoitteen. Sijoituspalveluyrityksenä aloittava Taaleritehdas aikoo mainitussa kolmessa vuodessa kasvaa oikeaksi yksityispankiksi eli hakea pankkitoimilupaa.

Nekronomi kirjoitti...

http://www.thenational.ae/article/20081106/BUSINESS/167536298/0/SPORTCOLUMNISTS

Lars Osterman kirjoitti...

Nekronomi,

Tuo linkittämäsi artikkeli on ollut esillä vaihtoehtoisilla netti-uutisivuilla jo jonkin aikaa ja esim Henry Makow on pohtinut sen sisältöä omalla tavallaan:

klick1


How did the Rothschilds manage to emerge relatively unscathed from the financial meltdown?

"You could say that we may have more insights than others," Baron David de Rothschild coyly told a reporter during a recent visit to Dubai.

Does "more insights than others" include being personally responsible for the financial meltdown? "World events do not occur by accident," Denis Healey, former British Defense Secretary said. "They are made to happen... staged and managed by those who hold the purse string." According to another insider, the Illuminati were responsible for the last Depression too.

For hundreds of years, mankind has been force-fed a diet of depression, war, Communism, division, depravity and dysfunction by central bankers like the Rothschilds. They want to translate their monopoly over our government's credit into a total monopoly over power, culture and religion, i.e. the New World Order.

klick2

Nekronomi kirjoitti...

Makow lienee oikeassa.