tiistai 14. lokakuuta 2008

Trilateral Commission ja Suomi

Trilateral Commission tai TC on meille suomalaisille täysin tuntematon järjestö. Sen perusti kuka muu kuin David Rockefeller ja Zbigniev Brzezinsky 1973. Presidentti Jimmy Carterin hallinnossa valtaosa kuului TC:n piiriin.

TC on järjestö josta harvoin kirjoitetaan lehdissä vaikka se on hyvin vaikutusvaltainen ja sen piirissä istuu vallanhimoisia globalisteja. Globalisteilla tarkoitan ihmisiä joiden ajattelua ohjaa sokea Korkean Finanssin ja harmaan epädemokraattisen rahavallan ihailu. Nämä tahot pyrkivät aktiivisesti vaikuttamaan asioiden kulkuun siten että valta siirtyy yksittäisiltä kansallisvaltioilta ylikansallisiin järjestöihin. Näissä järjestöissä vallitsee finanssieliitin pelisäännöt ja näihin järjestöihin pääsee vain kutsusta. Tällaisessa globalistiaktivistipiireissä suunnitellaan ja järjestellään asioita ennen kuin ne varsinaisesti tapahtuu. Näissä piireissä moni rikastuu sisäpiiritiedoilla ja näissä piireissä voitaneen syyllistyä aikamoisiin laittomuuksiin joutumatta median hampaisiin tai edes oikeuteen. Näiden piirien kaavailemaa politiikkaa runnotaan väkisin läpi kaikkialla maailmassa.

Minusta tämä ei ole lainkaan hyvä suuntaus.

Trilateral Commission on kolmihaarainen järjestö jolla amerikkalaisten, eurooppalaisten ja japanilaisten/aasialaisten siipi.

Euroopan TC:n siivessä istuu neljä suomalaista: Erkki Liikanen, Sixten Korkman, Juha Rantanen sekä Janne Virkkunen.

Voimme siis olla melko varmoja siitä että y.m. herrat ovat erilaisissa kansainvälisissä yhteyksissä sitoutuneet ajamaan Trilateral Commissionin päiväjärjestystä. Voimme yhtä lailla olla melko varmoja että tämä ei ihan joka tapauksessa ole sama kuin Suomen kansallinen etu.

Jos ajatellaan ajankohtaista finanssikriisiä niin ETLA:n Sixten Korkman on jatkuvasti uutisten haastateltavana "asiantuntijana" joka mielipiteillään ja sanomisillaan muokkaa suomalaisten käsitystä finanssikriisistä ja siitä"mitä pitäisi tehdä" tai "mitä ei pitäisi tehdä". Korkman on tavanomaisen valtavirtatalousajattelun kasvatti eli itse ollut luomassa nykyistä ongelmaa holtittomalla julkisella velkapääomittamisella.

Helsingin Sanomien päätoimittaja Janne Virkkunen taas voi vapaasti kirjoitella mitä haluaa ja miten haluaa ja tuoda näkymyksiään (tai TC:n) jokaisen suomalaisen eteen tavalla joka taitavasti peitellen ajaa etupäässä TC:n finanssiglobalistien etuja.

Juha Rantanen, Outokumpu Oy:stä edustaa laajaa monikansallista kaivosteollisuutta. En lähde spekuloimaan miten Rantanen mahdollisesti pelaa TC:n pussiin.

Suomen Pankin Erkki Liikanen on useasti ollut haastateltavana Korkmanin tapaan ja hänen mielipiteensä finanssikriiistä löytyy jokaisesta päivälehdestä. Pidän hyvin mahdollisena että EU-Komissiossa paisunut ego on suureksi avuksi kun Liikanen puolustelee globalistien tekosia suomalaisille. Erkki Liikanen on Korkmanin tavoin itse osa ongelmaa - ei sen ratkaisua.

Trilateral Commission on ilmeisen samantapainen kuin Bilderberg Ryhmä. Bilderberg Ryhmästä on vain ollut huomattavasti enemmän kirjoittelua julkisuudessa. Joku ehkä muistaa että erään Daniel Estulinin kirja Bilderberg-ryhmästä piti tulla markkinoille suomenkielisenäkin - muttei sitten ilmestynytkään..

Tässä James Tucker, Jr kertoo mielipiteensä siitä mitä TC tekee ja touhuaa. Ihme ja kumma TC ei näytä olevan kovin tyytyväinen siihen mitä kongressiedustaja Ron Paul on saanut aikaiseksi:

PETRIFIED ABOUT PAUL

While they are confident they can deal with any “potential president,” the Trilateralists paid huge tribute to Ron Paul in an equally large twist of irony, by expressing alarm that he is causing “significant future damage.” They expressed concern that Paul’s rallies have attracted multitudes of young people who are getting “their political education.” They want Republicans to pressure Paul to drop out now and stop his education rallies. This assignment was given to Thomas Foley, former U.S. House speaker.

The reasons Paul’s “education campaign” strikes fear into Trilateral hearts are obvious. Paul would refuse to surrender an ounce of U.S. sovereignty to an international organization and TC wants world government.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antti Herlin näytti olevan myös TC:n jäsenlistalla

Lars Osterman kirjoitti...

Kappas vaan. No meikä katseli sen kiireesti läpi. Herlin on samassa sarjassa Rantasen kanssa paitsi että itse Koneen suuromistajana edustaa myös pääomaa teollisuuden ohella.

Minusta media ei ole ollut kovin kiinnostunut Herlinin eikä Rantasen mielipiteistä viime aikoina - tästä syystä Korkman ja Liikanen ovat erityisasemassa.