tiistai 7. lokakuuta 2008

Future Shock - Kurkistus lähitulevaisuuteen

Chris Martenson-piste-com on mielenkiintoinen saitti mistä löytyy paljon kansantaloudellista arvokasta yleistietoa kelle tahansa joka on sekä - virkeä ja valveutunut - että osaa rittävän hyvin englantia.
Sivustolta löytyy mm Chris Martenson Crash Course niminen ilmaiskurssi joka on 20- osainen PowerPoint-tyyppinen esitelmä joka on antoisa ja pistää kenet tahansa miettimään.

Olen kurkistellut sinne aina välillä läpi alkusyksyn ja nyt huomasin että vihdoin myös kappale 19 on valmis.
Tämä kappale on tavallaan hyvä kooste mistä voi katsella mitä kaikkea kurssi käsittelee aikaisemmissa 1-18 kappaleissa. Jos kiinnostuit voit katsella kaikkia osia omalla ajallasi. Tähän menee yhteensä noin kolme tuntia jollen muista ihan väärin.

Tässä linkki mihin tämän blogipostauksen otsikko viittaa:

http://www.chrismartenson.com/future_shock

2 kommenttia:

Trump kirjoitti...

Ei liity postauksen aiheeseen, mutta ajattelin silti kirjotella tänne.

http://apina.biz/9911.jpg

Tuommoinen kiertää irkissä. Hupasa idea ja epäilemättä toteutettavissa, jos vaan "internet" lähtisi moista toteuttamaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Ei hullumpi idea ollenkaa. Ainkin jos tällaisesta ihmisten "joukkonostosta" todellakin seuraisi ongelmia pankeille niin se todellakin herättäisi ihmiset tajuamaan että jossain on mätää. Eli mm sitä että todellista käsinkosketeltavaa rahaa ei ole kuin sellainen 1.5 % koko Suomen rahakannasta.