torstai 30. lokakuuta 2008

Dollarista ameroon sammutetuin ajovaloin

Jaa-a.. Hal Turnerin mukaan amerikkalaiset ovat jo nyt toimittaneet uusia "ameroja" Kiinan Kehityspankkiin. Rahat on lyöty Denverin rahapajassa jo 2007. Hal arvioi että US-dollari poistetaan käytöstä viimeistään helmikuussa 2009. (samoin kuin Suomen markka aikanaan)
Hallinto tulee viittaamaan "force majeure"-syihin. (koska korollisen velkaperusteisen dollarin pyramidihuijaus ei enää onnistu)
Jokainen jolla on dollareita tulisi kiireen vilkkaasti vaihtaa ne muihin valuttoihin - ei kuitenkaan euroon. (euro on epävarma...) Tämä dollarin alasajo tulee olemaan maailmanhistorian suurin ryöstö. Ja tähän viranomaiset USA:ssa tarvitsevat armeijan tukea. Tästä syystä sotilaita on tuotu takaisin Irakista - ja näille annettu "ei-tappavien sähköshokkiaseiden" pikakoulutusta.
Ilmankos Joe Biden "ennustaa" vaikeita aikoja heti Obaman esimmäisinä kuukausina....

U.S. Ships 800 Billion "AMEROS" to China, Prepares to De-Monetize U.S. DollarThe US Secretary of the Treasury has informed the China Development Bank that the US has shipped $800 Billion of a new currency called the Amero, which is to be based upon the merging of the economies of The United States, Mexico and Canada into what is termed as The North American Union.


Päivitys: Amero on kyllä tosiasia

3 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Huomasin itse että YouTube:ssa on Hal Turnerin "debunkkauksia"..mies on kuulemma levittänyt väärää tietoa ennenkin.

Huomionarvoista on kuitenkin se että amerosta on tihkunut tietoa esiin monia muitakin kanavia pitkin mm CNN, Canadian Action Party - joten ei kaikki nojaudu yhteen Hal Turneriin.

Hakukoneella löytyy 1.130.000 linkkiä sanalle "amero"...

Nekronomi kirjoitti...

Prisonplanetin ja Infowarsin artikkeleissa on pitkään jo koitettu todistella Turnerin kytköksiä tiedustelupalveluihin ja äärioikeistoon. Vaan minusta tuntuu että tuossa asiassa mies on kyllä oikeassa.

Lars Osterman kirjoitti...

Vaikea tietää..huomioiden Bushin suvun tekeleet - kaikki on mahdollista.

;-)