lauantai 4. lokakuuta 2008

Mike James

Parantumattomana vastarannakiiskinä minua on nyt jälleen ruvennut kiinnostamaan erään Mike Jamesin kirjoitukset ja erityisesti viime aikojen edesottamukset. Mike James on lähellä eläkeikää oleva brittitoimittaja joka asuu Saksassa ja kirjoittaa vähintäinkin dynamiittia - tai vaihtoehtoisesti pelkkää puppua ja satuja.

Joko hän on totuuden ja oikeudenmukaisuuden asialla - tai sitten hän on jonkinlainen uusnatsiantisemiittisekopää. (Kysymys:Voiko ketään leimata haukkumasanoin alemmas?)

Mies väittää mm että Saksan Liittotasavalta on laiton konstruktio. Siis mies väittää että eräs Euroopan suurimpia valtioita olisi juriidisesti kestämättömällä pohjalla - ilman laillista perustaa.
Hän sanoo että tämä on suuri julkinen salaisuus:

I have been prosecuted by the CCJ in Germany for having exposed them as a bunch of scum-ridden liars, and yet the Senior State Attorney has vindicated my argument. The establishment knows that I'm telling the truth.

Mike James on myös jo monet kerrat ottanut tiukasta kantaa sananvapauden puolesta ja osoittanut että EU:n politiikka on tässä vähintäinkin tekopyhä.
Herra James on myös ottanut kantaa ja suorastaan puolustanut niitä joiden poliittisesti epäkorrektit (lue väärät) näkemykset lähihistoriasta on johtanut siihen että istuvat tänään vankilassa.
Mainittakoon että näistä vangituista lähes jokaikinen on korkeimman akateemisen tutkinnon suorittanut akateemikko. Tohtorismiehiä siis - ja sellaisia jotka todellakin ovat perusteellisesti tutkineet asioita. Ovat ilmeisesti tutkineet vääriä ja tulenarkoja aiheita.

Vankilatuomion takana on pelkästään erään kiistellyn "poliittisen historiallisen totuuden" varovainen kyseenalaistaminen. Tämä on aivan uskomatonta - elämmehän jo vuotta 2008.

Arvaat jo varmaan mistä on kyse. Aihe on niin tabu että sitä tuskin uskaltaa blogiin kirjoittaa.
Vihjeeksi annnan luvun 5.999.999 - se on nimittäin niin tulearka numero että sen johdosta voi joutua vuoksiksi vankilaan. Jos taas lisäät siihen +1 niin olet välittömästi turvallisilla vesillä ja kukaan viranomainen ei varjosta sinua.

Viimeinen käänne tässä farssissa on tällä erää se että australialainen tiedemies ja arvostettu historian tiedekunnan professori Fredrick Toben on uutisten mukaan vangittu. Häntä odottanee
sama kohtalo kuin se minkä kemian tohtori Germar Rudolph sai kokea - vuosiksi 2 x 3 m selli Mannheimin vankilassa. Myös eräs Ernst Zundel istuu kaltereiden takana samoista syistä.

Mutta tähän ei Mike James tyydy vaan hän uhkaa ottaa järeät aseet käyttöön:

Lay one finger on Fredrick Toben, and you got to war with Michael James. I am a man of no means and weak of health, but I shall walk all the way to Mannheim to defend him and bring the illicit German government to heel. I never lose any battle I fight.

I relish this contest. Bring it on, Mrs Zypries (or is it Ms. Zypries?) Bring Mr Toben to Germany and I shall destroy the illegal Federal Republic of Germany.

And the European Union too.

Minä seuraan tilanteen kehitystä hieman huolestuneena otsa rypyssä ja pyörein silmin.

Ai niin - olin ihan unohtaa. Useimpien reaktio on aina se sama eli saatat nyt ajattella että minäkin olen (vain) jonkun "ismin" kannattaja, ninkö? Voin vakuuttaa että minua kiinnostaa vain (tässäkin) historiallinen totuus ja mielipiteenilmaisunvapaus.
Minusta tässä on merkkejä siitä että olemme jo menettäneet perusoikeuden olla jotain mieltä - tai eri mieltä jostain - mistä tahansa.

"If we don't believe in freedom of expression for
people we despise, we don't believe in it at all."
-Noam Chomsky

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma että toisenmaailman sodan aikaan vain saksassa ja neuvostoliitossa oli taitavia probaganda koneistoja....
Sodan jälkeenkään liittoutuneet eivät osanneet hyödyntää sodan lopputulosta probakanda mielessä...;)

Lars Osterman kirjoitti...

Sanos muuta....

Liittoutuneet eivät näy syllistyneen mihinkään progandointiin - ainakaan virallisen historiankirjoituksen mukaaan.

;-)

Lars Osterman kirjoitti...

The Myth Of German Culpability
The 2nd World War
The True Sequence Of Aggression
By Michael Walsh
10-4-8


One of the great mysteries of life is that despite the evidence to the contrary millions of otherwise intelligent people still believe that Germany was the all powerful aggressor during the 2nd World War. Nothing better than these myths illustrate the mind-bending power of propaganda.

The provable facts suggest that Germany was the victim and not the perpetrator of naked neighboring aggression. The subsequent allied military triumph was followed by the triumph of the propagandists whose pressing need was to depict the victor nations as being the victim.

klick