sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Naomi Wolf: vallankaappaus tehty 1. lokakuuta 2008

Kirjailija-aktivisti Naomi Wolf viittaa tietysti tilanteeseen USA:ssa. Sotilaita, n 4000 - aioitaan käyttää "crowd control-tehtäviin" järjestyksen valvonnassa maan sisällä. Nämä eivät vastaa muille kuin nykyiselle presidentille. Koko maailma on nyt USA:n "terrorin vastaisen sodan" taistelukenttänä. Yhtäläisyyksiä nähdään Mussoliinin Italiaan 1936. Presidentti Bush pitää nyt pidättää, sanoo Naomi Wolf. Tästä ei Hesari taida kirjoittaa...

Perustelut väitteille selviävät haastattelusta. 27 min.
Interview with Naomi Wolf author of “Give Me Liberty: A Handbook for American Revolutionaries” given October 4, 2008 on Mind Over Matters, KEXP 90.3 FM Seattle.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä linkki Naomi Wolfin viittaamaan kongressiedustaja Brad Shermanin puheenvuoroon, jossa Sherman kertoo, että kongressi peloteltiin hyväksymään bailout väittämällä, että muutoin martial law tulee voimaan maanantaina ja pörssi romahtaa: http://www.youtube.com/watch?v=HaG9d_4zij8

Alex Jones haastattelee Brad Shermania aiheesta: http://www.youtube.com/watch?v=_bH1mO8qhCs

Lars Osterman kirjoitti...

OK. Tässä voi kuitenkin olla eräänlainen väärä tulkinta. Tuo Martial Law toki tarkoittaa poikkeustilaa yleisesti - mutta kongressisalissa se todennäköisesti tarkoittaa jotain tyyppiä "kiireellisessä järjetyksessä" eli että edustajat joutuvat ottamaan kantaa asiaan vaikkeivät ole vielä edes tutustuneet lakitekstiin.

Tätä käytäntöähän on käytetty myös EU-parlamentissä missä monen maan edustajat äänestivät KYLLÄ Lissabonin sepitelmälle vaikkei ollut harmainta aavistusta mitä siihen sisältyy. Olisko siihen selityksenä tyhmä luottamus Komission esivaltaan.

Oli miten oli tästä "martial law" jutusta olen jossain aimmassa postauksessa laittanut jotain kommenteihin.

HOUSE LEADERSHIP INVOKES “MARTIAL LAW,” FORCING MEMBERS TO VOTE ON KEY BILLS WITHOUT FULL KNOWLEDGE OF WHAT THEY ARE VOTING ON: MOVE REPRESENTS EROSION OF THE DEMOCRATIC PROCESS
Statement by Robert Greenstein
Executive Director, Center on Budget and Policy Priorities

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kyllä tämä nyt aika selvältä näyttää; kohta rytisee ja kovaa. YouTube ja monet nettilehdet ovat olleet pullollaan varoituksia tästä jo kauan sitten, mutta valtamedia pysyttelee kiltisti hiljaa -- myös Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Brad Sherman sanoo tuossa videolla selkeästi, että yksityisissä keskusteluissa kongressiedustajia peloteltiin sillä, että "there will be marshal law in America." Eli ei marshal law kongressissa vaan koko USA:ssa.

Lars Osterman kirjoitti...

OK. En minä mitenkään kiellä etteikö sellainen skenario olisi mahdollinen huomioiden miten talous on romahtamassa. Kongressin paljon puhuttu "Salainen Kokous" maaliskuun puolessavälissä 2008 kieli siitä että eräät piirit jo silloin tiesivät mitä on tulossa.

Mellakoita voi siis olla odotettavissa.
Toivotaan kuitenkin ettei sellaista tapahtuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Menee hieman asian vierestä, mutta koska asia sattaa olla tärkeä, kokeillaan vaikka tänne. Miksiköhän kaikki USA:n presidentit ovat (kaukaista) sukua toisilleen?

http://www.youtube.com/watch?v=eCCx9Oczqp8&feature=related

Tänään Ilta-Sanomissa kerrottiin Sarah Palinin olevan sukua prinsessa Dianalle ja tunnettua on että myös Bush on sukua Dianalle.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1599477

http://cbs13.com/watercooler/President.Bush.Obama.2.490550.html

Tsekkasin myös hiukan viimeisiä presidenttejä/varapresidenttejä ja näytti että suhde saattaisi olla noin 12 Bushin sukulinjan miestä vastaan 3 ulkopuolista.

Kaikkihan ovat sukua toisillensa, kun tarpeeksi kauas mennään, mutta tämä näyttäisi ylittävän todenäköisyyslaskelmat kevyesti. Vai ylittääkö?

Lars Osterman kirjoitti...

Löysin jotain mikä ehkä tukee käsitystä että edustajainhuonetta todellakin uhkailtiin "poikkeustilalla" .

Tässä erään blogin postaus aiheesta:

klick


Thousands of Troops Are Deployed on U.S. Streets Ready to Carry Out “Crowd Control” by Naomi Wolf
Posted on October 8, 2008 by dandelionsalad

Dandelion Salad

on current

by Naomi Wolf
AlterNet
Oct 8, 2008

Members of Congress were told they could face martial law if they didn’t pass the bailout bill. This will not be the last time.

Background: the First Brigade of the Third Infantry Division, three to four thousand soldiers, has been deployed in the United States as of October 1. Their stated mission is the form of crowd control they practiced in Iraq, subduing “unruly individuals,” and the management of a national emergency. I am in Seattle and heard from the brother of one of the soldiers that they are engaged in exercises now. Amy Goodman reported that an Army spokesperson confirmed that they will have access to lethal and non lethal crowd control technologies and tanks.

George Bush struck down Posse Comitatus, thus making it legal for military to patrol the U.S. He has also legally established that in the “War on Terror,” the U.S. is at war around the globe and thus the whole world is a battlefield. Thus the U.S. is also a battlefield.

Lars Osterman kirjoitti...

Mitä liittyy tuohon että USA:n presidentit pikälti ovat olleet sukua kaukaisiin, jopa keskiajan brittihallitsijoihin ja usein jopa sukua keskenään - niin tiedän kyllä siitä koska luin siitä vuosia sitten David Icken jostain kirjasta.

Jossain on myös sanottu että aina se ehdokas joka on lähempi sukulainen jollekin brittihallitsijalle voittaa vaalit.

Tiedä sitten onko tällä merkitystä vai onko tämä vain niitä oho-katos-hauska-juttu-juttuja....tai sitten jokin valtapiiri jotenkin palvoo siniverisyyttä ja järjestelee asioita demokrattisen järjestelmän ulkopuolella. (=salaliitto)