sunnuntai 23. elokuuta 2009

Plans To Take Children From Schools For Mass Vaccinations And Quarantines

Washingtonissa pidetty Sikainfluenssakokous 19-21.8 2009. Kokouksen aineistoa vuodatettu julkisuuteen..
PDF-tiedosto

Lääkärin Eleanora McBean Ph.D., N.D.lausunto:

KAIKKI ROKOTTEET OVAT MYRKKYÄ


Rokotteet sisältävät osittain hajonnutta valkuaista, mikä on otettu sairaista eläimistä tai pilaantuneista kanamunista ja sekoitettu tappavien kemikaalien kuten fenolin, elohopean, formaldehydin jne kanssa.
Hajoamassa oleva valkuainen voi aiheuttaa botulismia, salmonellaa tai muita kehon myrkytystiloja. Ei ole mikään ihme että monet ihmiset kuolevat saman tien rokotuksen saatuaan.


Jokainen lääkäri joka todellakin on tietoinen asioista, myöntää että rokotteet ovat erittäin myrkyllisiä ja että niiden sivuvaikutukset ovat täysin arvaamattomia.

Kukaan lääkäri, mikään laboratorio tai asiantuntija ei voi etukäteen tietää miten joku yksilö reagoi rokotukseen. Rokottaminen voidaan verrata venäläiseen rulettiin - mutta on pahempaa koska viattomat ja luottavaiset ihmiset ovat tässä ne jotka kärsivät ja kuolevat.


ALL VACCINES ARE POISON

Vaccines contain decomposed protein such as that which is taken from pustules on sick animals or putrefied eggs mixed with deadly drugs such as carbolic acid (phenol), mercury, formaldehyde (formalin), etc. Decomposed proteins can cause botulism, salmonella or other types of body poisoning. It’s no wonder people drop dead after the shots.

All doctors who know the subject know and admit that all vaccines are highly toxic, and the after-effects are unpredictable. No doctor, laboratory technician or scientist can possibly determine the reaction the vaccine will have on each individual. It is impossible to know, in advance, the toleration point for poison which each person has. Therefore it is a deadly gamble—like Russian roulette—as to whether the vaccine will cause instant death (and that sometimes happens), or paralysis a few hours later, or cancer, heart trouble or TB a few years later, or kidney disease, liver damage, insanity (post vaccinal encephalitis—inflammation of the brain caused by vaccines) or some other chronic disease somewhere along the way.

Vaccine is even worse than Russian roulette because that kills only a few and they are usually other crooks, while vaccination kills thousands of innocent and trusting people.


Päivitys: Devvy Kidd, hurja punatukka kertoo tässä mitä ajattelee asiasta.6 kommenttia:

Samuli kirjoitti...

Mahtaako tuon kokouksen osallistujalistaa olla missään?

Lars Osterman kirjoitti...

klick

http://www.new-fields.com/isfc/

Tästä selviää lisää....

Lars Osterman kirjoitti...

Suomeksi lisätietoja tästä:

sikainfluenssasta

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuolta jostain aikaisemmasta tarinasta mitä "myrkkyjä" rokotteisiin oli kirjoittajan lähteiden mukaan laitettua.
Näemmä ainakin sokeria.
Ja muun muassa kahta ainetta nimeltä fomaliini ja formaldehydi. Mutta kun kyseessä on sama yhdiste, toista nimitystä käytetään vesiliuoksen yhteydessä
http://fi.wikipedia.org/wiki/Formaliini

Että sitä tasoa tuon pätkän kirjoittajan kemian taidot.

Lars Osterman kirjoitti...

Hmm..mitä sitten jos formaliini olisikin sama kuin formaldehydi...


Kumpikin yhtä myrkyllisiä silti..missä siis pihvisi????

Sorry mutta kommenttisi oli naurettava - huomioiden kokonaisuuden.

Lars Osterman kirjoitti...

Tällainen tuli postissa:

Uskomatonta tekstiä löysin:

h1n1_vaccine_patented_in_2008

"H1N1 Vaccine Patent Filed (2007) Long Before the Swine Flue Virus Was Spread!
--- It is not 08/28/2008 it is 08/28/2007 one year earlier! A Much Bigger smoking gun then you thought... "
Melkoista tietoa sikainfluenssan alkuperästä siis!

terveisin K.