torstai 22. tammikuuta 2009

Rahavallan kaappaaminen pankeilta on varma keino päästä hengestään

Kesäkuun 3, 1963 tapahtui eräänlainen yritys riisua Federal Reserve siitä monopolivallasta millä se ainoana tahona lainaa rahaa USA:n hallinnolle korkoa vastaan. Sinä päivänä nimittäin John F Kennedy allekirjoitti Presidentin Toimitusmääräyksen nro 11110 mikä palautti hallinnolle vallan laskea uutta rahaa liikkeelle joutumatta menemään vakiintunutta tietä Federal Reserven kautta.
Toimitusmääräyksen myötä silloinen Valtiovarainministeriö sai oikeuden painaa valtion hallussa olevan hopean arvoa vastaavan määrän verran uusia hopeasertifikaatteja (dollariseteleitä).

Tämä siis tarkoitti että jokaista hopeaunssia kohden saatiin painaa liittovaltion käyttöön uutta korotonta setelirahaa osaksi kierrossa olevaa rahakantaa. Kaiken kaikkiaan Kennedyn määrätyksen myötä painettiin jopa 4,3 miljardin edestä uusia dollariseteleitä (US Notes)
Kennedyn toimintamallilla olisi ollut valtaisa vaikutus liittovaltion tulevaan rahoitukseen.

On June 4, 1963, a little known attempt was made to strip the Federal Reserve Bank of its power to loan money to the government at interest. On that day President John F. Kennedy signed Executive Order No. 11110 that returned to the U.S. government the power to issue currency, without going through the Federal Reserve. Mr. Kennedy's order gave the Treasury the power "to issue silver certificates against any silver bullion, silver, or standard silver dollars in the Treasury."

This meant that for every ounce of silver in the U.S. Treasury's vault, the government could introduce new money into circulation. In all, Kennedy brought nearly $4.3 billion in U.S. notes into circulation. The ramifications of this bill are enormous. (lue koko artikkeli)
Tätä samaa mallian suosittelen kaikille valtioille tänä päivänä. Erityisesti Islannille ja mitä pikimmin.
Lisäksi valtiollisen julkisen rahan vakuudeksi ei tarvita hopeaa tai kultaa - vaan vakuudeksi riittää valtion kokonaistuotannon arvo. Tuotannon arvo lasketaan vuosittain ja tiedot esim Suomessa julkaisee Tilastokeskus.

Huomautan vielä että Kennedy ei ollut ensimmäinen joka mitä ilmeisimmin murhattiin rahan valtaan johtuvista syistä. On sanottu että jopa kuusi presidenttiä olisi murhattu samasta syystä.

Päivitys: tässä viiden dollarin Kennedy-seteli. Huomaa teksti "United State Note". Nykyisissä lukee "Federal Reserve Note". Lähde Wikipedia (joka tietenkin suhtautuu kriittisesti tämä blogipostauksen väittämiin). Syy tähän löytyy Wikipedian usein osoitetuista kytkyistä "eräisiin tahoihin".

19 kommenttia:

Ravve kirjoitti...

Terve. Hyvä blogi! Keep up the good work.

Kritisoimastamme rahajärjestelmästä loistavan kirjan The Creature from the Jekyll Island kirjoittanut Edward Griffin ei voi hyväksyä tätä ajatusta, että JFK olisi murhattu tuon EO:n takia.

"Previously, the President could have issued Silver Certificates on his own authority; but, with the signing of EO 11110, he delegated that authority to the Secretary of the Treasury. At that time, the Secretary of the Treasury was Douglas Dillon from a well-known and powerful banking family. That means Kennedy surrendered the power to issue Silver Certificates and gave it to a member of the banking fraternity who could do with it as he pleased "without the approval, ratification, or other action of the President." Dillon, of course, would have strong motive to preserve the dominance of Federal Reserve Notes."

Lisää täällä.

Lars Osterman kirjoitti...

Griffin on melko fiksu mutta ei silti tiedä kaikkea. Tietysti tästä asiasta on eriäviä mielipiteitä - ja outoa olisi jos näin ei olisi. Ne tahot jotka poistivat JKF:n elävien kirjoista ovat aivan varmasti myös kykeneviä debunkkaamaan mitkä tahansa salaliittoväitteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että pääsyy murhaan ei olisi ollut tämä. Olihan niitä muitakin - kuten siiloin jo pitkään suunniteltu Vietnamin sota, mihin JFK ei ollut valmis lähtemään.


Griffinistä vielä pari mielipidettä:

Griffinillä on kultarahojen loiste silmissä ja haluaa suureellisesti julisteltun freedomforce-vapautensa rajoittuvan kullan hinnan määräämään ostovoimaan.

Griffin haluaa nykypankkiirien jatkavan taloudellista maailmanlaajuista orjanpitoaan ilman minkäänlaista lainsäädäntöä mikä rajoittaisi tätä eliitin monopolipelitouhua.

Griffin on nähnyt liikaa painajaisia virkamiehistä ja kansaedustajista ja kuvittelee nämä aina möröiksi jotka ovat korrutoituneita.

Vapaus on Griffin mielestä se kun hän saa estettä kävellä juutalaispankkiirin omistamaan maailmanlaajuiseen pankkiverkostoon vaihtamaan kultakuittinsa(setelinsä) kullaksi milloin hyvänsä kun maailmanmarkkinahinta on Griffinin investoinnin kannalta edullinen.

Griffin ei tajua että rahan peruste on sopimus eikä kulta/hyödyke.

Aragon kirjoitti...

Jälleen kerran sinulla ei ole kuin esittää Griffiniä vastaan kuin ad hominem-piikkejä, jotka menevät tällä kertaa tavallistakin oudommiksi... nuo eivät ole argumentteja, vaan ainoastaan ilkeämielisiä oletuksia (hieman se kuin jossain vaiheessa väitit minun olen "juutalaisten vartiokoira").

Jos pidät muuten paljon lainaamiasi Jüri Linaa, Harry Makowia, Daryl Bradford Smithiä, C.J. Bjerknesiä ja Eustace Mullinsia luotettavina lähteinä niin tiedän täysin varmasti, että jokainen heistä on sitä mieltä, että natsit olivat sionistien agentteja (itse en tähän usko). Jos epäilet sanaani, niin voin kaivaa lainaukset, jossa he viittaavat tähän.

Kennedyn salamurhasta...

Ellen Brownin kirjoista pitävä Eustace Mullinsin ja Daryl Bradford Smithin ystävä Michael Collins Piper on kirjoittanut JFK:m murhasta salaliittokirjan Final Judgment , jossa Piper väittää Mossadin olleen suoraan murhan takana, pääsyynä Kennedyn nihkeä suhtautuminen Israelin ydinohjelmaan. Piper väittää, että Kennedy taisteli FEDiä vastaan, mutta että paljon lainailtu "Executive Order 11110"- tarina ei pidä paikkaansa. Piper väittää, että Jim Marrsin kirja Crossfire on tarinan tunnettavuuden suurin syy, ja Marrs lainaa tarinan lähteenä Spotlight-lehteä, jossa Piper työskenteli. Lehti julkaisi oikaisun virheelliseen juttuun myöhemmin, mutta legenda pääsi jo kiertämään.

Pate kirjoitti...

Mikähän on meininki Euroopan keskuspankissa? Perustuuko sen toiminta tähän aivan samaan asiaan kuin Yhdysvalloissakin?

JLT kirjoitti...

Silloin harvoin, kun katson televisiota...
viime perjantaina tuli dokumenttiohjelma
Suomen televisiosta J. F. Kennedyn hautajaisista; en tosin nähnyt sitä aivan alusta.

Ajatelkaa, jos sen ohjelman alussa olisi esimerkiksi mainittu Kennedyn yrityksestä
"kaapata rahavalta pankeilta" samana vuonna..

Noin kymmenen vuotta sitten television
keskusteluohjelmassa toimittaja
Ruben Stiller kysyi kirjailija/lääkäri Rauni-Leena
Luukanen-Kildeltä Kennedyn ja Palmen kuolemista. Ja hän
vastasi, että "ymmärtääkseni CIA".
Mahdollisia perusteluja ei käyty läpitte.

Kirjailija Tapio Kaitaharju:
"Kennedy tuli tänne ihmiskunnan auttajana".


Tapio Kaitaharjulta eräässä toisessa asiassa; ihmisen elämässä tehtävien valintojen yhteydessä:
"Ajan riittämättömyys, tai juuri sen käyttäminen, kaataa monta hyvää
suunnitelmaa itse kultakin."(kirje)

Nykyisessä ajassa on mielenkiintoinen ongelmakysymys
tietyille yksityisille tahoille päätyvästä velkarahavarallisuuden korkotuotosta ja sen tuomasta rakenteellisesta ongelmasta monille yhteiskunnille, joka haittaa tavallisten ihmisten hyvinvointia.

Lars Osterman kirjoitti...

aragon,

Kerroin oman mielipiteeni Griffinistä perustuen siihen mitä olen lukenut, katsellut ja kuunnellut hänen näkemyksistään. Voit toki olla eri mieltä. Ja saatkin olla.

Griffin on sokeasti kultaan "uskova" mutta perustelee sen historiallisilla "faktoilla".

Griffin ei luota ihmisiin.

Griffin haluaa työnsä hedelmän ylimääräiset säästöt kultana kultatilillä.

Mitä tulee sionisteihin ja natseihin niin on toki olemassa monta näkemystä. On todisteita siitä että monet juutalaispankit rahoittivat NSDAP:n toimintaa

JEWISH FINANCING OF THE NAZI PARTY

In the early 1920’s and early 1930’s, large amounts of money were given to the Nazi party from Jewish banks.

*

The Bank House Mendleson & Company in Amsterdam made two transfers. One for 10 million USD and one for 15 million USD.
*

Kuhn Loeb & Company in New York (later taken over by Jacob Schiff)
*

J P Morgan & Company in New York
*

Samuel & Samuel of London
*

Royal Dutch Shell sent 10 million Guilders as late as 1937.- mutta on myös todisteita sille että laskettiin liikkeelle korotonta feder-rahaa. Koko ajanjakso 1915-1945 on yksi suuri sillisalaatti mistä ei voi sanoa mitään 100%:n varmaa paitsi että saksalaisia on kerta toisensa jälkeen petetty ja syyllistetty ja rahastettu.
Toinen varma asia on se että eräät tahot junailivat Israelin valtion pystyyn häikäilemättömin tempuin.

En kiellä etteikö Mossad olisi ollut sekaantunut Kennedyn murhaan. Mutta Mossad onkin Rothschildien yksityinen tiedustelupalvelu. Ihan kuin FBI on Federal Reserven ikioma poliisi.
(maksaa FBI:n palkat)
Ja ketkä muut kuin juuri Rothschildit halusivat enemmän eroon JFK:stä "kymmenestä" eri syystä...Vietnam, Israel, ydinaseet, 11110,..(kaikki oli eri tasoilla Rothschildien rahastusta velkaanuttamalla USA:ta ja muita maita)

Executive order 11110 oli kyllä poikkeuksellista rahapolitiikkaa joka tietysti uhkasi levitä muuallekin jos vakiintuisi. Valtiovalta on saanut laskea liikkeelle pelkät kolikot jotka muodostavat alle tuhannesosan rahakannasta - tai ehkä 1/2000 -osa tänään 2009.

JLT kirjoitti...

...kävin 1980-luvulla vierailulla
FBI:n päämajassa Washingtonissa muun seurueen mukana. Ja olihan
siellä mafialta ym. takavarikoituja
aseita; esimerkiksi "Kennedy-murha-ase".

Kannatan rauhanomaista vaurastumista.

Anonyymi kirjoitti...

Talousdemokratia on luultavasti Suomen tärkein blogi!

Sääli, että niin harvat jaksavat perehtyä tähän asiaan. Kieltämättä velka-asiaa on vaikea ymmärtää, kun se tuntuu olevan niin kaiken järjen vastainen...

Mutta tässä luultavasti olisi ihan poliittisen liikkeen aineksia, mikäli asia saataisiin väännettyä rautalangasta.

Aragon kirjoitti...

Linkissäsi on mielenkiintoisia tietoja. Etenkin seuraavat ”mainstream”- näkemyksestä poikkeavat tiedot osuivat silmään:

Moses Hess ja Karl Marx olivat vapaamuurareita, Lenin kuului ranskalaiseen ”Art et Travail”-vapaamuurariloosiin... Stalin oli puolijuutalainen, Engels täysiverinen... Juutalaiset pankit, kuten Kuhn, Loeb & Co-pankki, rahoittivat natseja, joista useimmat olivat täysi- tai osajuutalaisia...

Mutta näiden ”tietojen” alkuperästä ei ole dokumentoitu mitään, joten sivusto on lähdeaineistona arvoton ja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta vain kokoelma villejä heittoja, joista ei erota faktoja fiktiosta (ja täynnä typoja ja asiavirheitä). Natsijohdon juutalaistaustasta on sentään mainittu lähdeteos (Bevor Hitler Kam), joka tosin on vähintäänkin epäluotettava. Totuus on, että tällaisten sivujen käyttö lähdeaineistona saa epäilemään sen, missä määrin pystyt olemaan lähdekriittinen.

Pienellä salapoliisityöllä tiedän kyllä mistä vääristä lähteistä artikkelin tekijä on saanut ainakin Lenin-tietonsa ja maininnat 15 miljoonasta, joka tuli Mendelsohn- pankilta.

Mikäli muuten Piperin näkemys 11110-aiheesta sattuu kiinnostamaan, niin Final Judgment löytyy tästä linkistä pdf-muodossa (sinua kiinnostava luku ”JFK's Greenbacks” on sivuilla 347-352). Mainitaan vielä että en ole niin kiinnostunut JFK:sta että asettuisin minkään murha-teorian taakse 100%-sesti.

Lars Osterman kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.

Vastailen niihin kun olen kotiutunut Tahkon laduilta. Tänään tuli sauvottua 28 km.

Tämä mokkulayhteys takkuilee niin että on hermot mennä.

Palaamisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Sosialistissa ja kommunistissa maissa vapaamuurarius on itseasiassa kielletty samoin kuin esim. asuntokeinottelu, johon nykyisenkaltainen velka-korko-rahajärjestelmä perustuu. Siionistit ja kansainväliset pankkiirit reagoivat orjuutuksen tuoman riiston rajoituksiin masinoimalla tällaisia maita kohtaan talouspakotteita.

Lars Osterman kirjoitti...

Pate sinä joka kysyit EKP:stä,

EKP:stä ei ole kovin paljon keskustelua vaihtoehtouutisissa koska tätä Euroopan Yhteisöä palvelevaa organisatiota ei olla vielä ehditty todeta "kettujen pesäksi".

Federal Reserve on selkeämmin yksityinen ja sitä on kritisoitu ihan alusta asti.

Minun mielipiteeni EKP:stä on että se on hyvin säästeliäs tiedottaja. Mistään ei oikein löydä tietoa sen todellisista omistajista ja edunsaajista. Monet - tai oikeastaan useimmet EU:n jäsenvaltioiden keskuspankit ovat joko yksityisiä, puoliyksityisiä tai virallisesti kansallistettuja mutta silti näyttävät toimivan maiden kansallisia etuja vastaan esim siinä etteivät juurikaan myönnä luottoa isäntämaansa valtiolle vaikka siihen olisi kaikki edellytykset olemassa. (Bank of England joka kansallistettiin 1946 eikä Monetary Reform Partyn asiantuntijoiden mukaan toimi niin kuin kansallisen keskuspankin tulisi toimia)

EKP:tä pitäisi tutkia enemmän.

Pelkään pahoin että monet euro-maat joutuvat suuriin haasteisiin viimeistään nyt finanssikriisin yhteydessä. EKP:n myötä mailla ei ole mahdollisuutta tehdä maakohtaisia ratkaisuja jotka olisivat juuri tällä nimenomaiselle maalle räätälöityjä. EKP-jäsenyys tulee vielä kaatamaan monen euromaan talouden juuri siksi etteivät voi toimia itsenäisesti maan parhaaksi. Velkavankeus leviää pitkittyy ja IMF pääsee sanelemaan myrkyllisiä ehtojaan jotta maat saisivat niitä haviteltuja IMF-luottoja - jotka yksikään maa ei oikeasti tarvitse. Maat voisivat kirjanpitoviennein luoda omat luottonsa omille tileilleen itse kuten mikä tahansa panki tekee.
Tätä vaihtoehtoa ei vaan myönnetä tosiasiaksi....ei ainakaan vielä.

Mutta sen aika tulee vielä.

Lars Osterman kirjoitti...

Aragon,

Jos kärsit noin paljon lukiessasi blogipostauksiani tai kommenttejani niin tiedäthän mitä voit tehdä.

Jokainen meistä käyttää luovuuttaan omalla tavallaan. Ad hominem sinne ad hominem tänne.
Muista että itse "Jeesuskin" väitetysti puhui vertauskuvallisesti ja väritti kieltään aika vapaasti. (itse en tosin usko että yksikään sana nykyisissä evenkeliumeissa on lähtöisin minkään historiallisen Jeesuksen suusta)

Monessa puheessaan Kennedy varoitteli jälkipolvia salaliitoista (conspiracy) ja käytti tätä sanaa aika usein koska tiesi että hänen selkänsä takana vehkeiltiin. Kennedyn aikaan ei vielä oltu keksitty ilmaisua "salaliittoteoria" eikä presidenttiä muutenkaan pyritty korjaamaan vaan hänen sanansa koettin hyvinkin vastaavan silloista todellisuutta.

Pankkiireillä jos kenelläkään on lähes rajattomat varat ja keinot rahoittaa kaikenlaista vehkeilyä.
Moni muu jenkkipressa on puheissaan suoraan varoittanut
kansalaisia pankkien vaarallisuudesta.

Lars Osterman kirjoitti...

HTU,

On totta että vapaamuurarius on kielletty valtiovallan toimesta monta kertaa eri maissa kautta historian koska on nähty ja todettu että vehkeilyä on tapahtunut.

Muistan lukeneeni että kruununperijä Franz Ferdinandin tappoi Musta Käsi-loosin miesporukka.(lähde muistaakseni Jim Keith)

Ja juuri samana päivänä joukko rappareita pyrki tappamaan venäjän vaikutusvaltaisen pasifistin Rasputinin (Dark Forces) TÄMÄ ON TÄRKEÄ LUKEA.

Ymmärtääkseni Tsaari oli kieltänyt vapaamuurariuden joskus 1890-luvulla mutta se ei kadonnut vaan meni ns maan alle.
Bolsheviikit kai sitten suurilta osin nimenomaan olivat rappareita.
Jopa Kerensky oli.

Voi olla että Lenin tai politybyro nimellisesti ja julkisesti kielsi liikkeen ja samalla sisäisti sen Kremlin muurien suojaan.

Stalin saattoi sitten myöhemmin oikeasti vainota niitä koska epäili oikeutetusti että liike oli trotskilaisten puolella.
Lev Bronsteinin vaimo oli väitetysti syntyjään Rothschild.

En tiedä onko vm-liike ollut aidosti kielletty muissa sosialistimaissa.

Asuntokeinottelu vaikeutuu varmaan kun/jos kerran koko pankkilaitos on valtion hallussa eikä taloja tai kiinteistöjä kai edes voinut yksityisesti omistaa - ainakaan ei tiukimpaan neukkuaikaan, ennen glasnostia ja perestroikaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Pakko vielä laittaa tämä Jim Keithin kirjan loppulausahdus:

"Ultimately the details hardly matter, because of the single conclusion that must be drawn. To the men who control this world (and their well-paid and smiling frontmen), we are all ultimately part of a 'batch consignment', nothing more. And unless society is transformed from the inhuman control state we live in, unless the history of world domination is exposed and strategies for its elimination implemented, then the human race is doomed to live out this real world of Alternative 3."

Tämä kuvaa varsin hyvin meidän länsimaisten valedemokratioissa elävien ihmisten todellista tilannetta tänään.

Reaktio tähän on "economic democracy"-poliikka.

Lars Osterman kirjoitti...

HTU mainitsi vapaamuurariuden. Tässä mielenkiintoinen kohta Christian Rakovskyn kuulustelusta missä hän puhuu kuulustelijan kanssa vapaamuurareista:

"Rakovsky--They were and are such. Masons had learned nothing from that first lesson which, for them, had been the Great Revolution, in which they played a colossal revolutionary role; it consumed the majority of masons, beginning with the Grand Master of the Orleans Lodge, more correctly the freemason Louis XVI, in order then to continue to destroy the Girondistes, the Hebertistes, the Jacobins etc., and if some survived it was due to the month of Brumaire.

G.--Do you want to say that the freemasons have to die at the hands of the revolution which has been brought about with their cooperation?

Rakovsky--Exactly so. You have formulated a truth which is veiled by a great secret. I am a mason, you already knew about that. Is that not so? Well, I shall tell you this great secret, which they promise to disclose to a mason in one of the higher degrees, but which is not disclosed to him either in the 25th, nor the 33rd, nor the 93rd, nor any other high level of any ritual. It is clear that I know of this not as a freemason, but as one who belongs to 'Them'...

G.--And what is it?

Rakovsky--Every masonic organization tries to attain and to create all the required prerequisites for the triumph of the Communist revolution; this is the obvious aim of freemasonry; it is clear that all this is done under various pretexts; but they always conceal themselves behind their well-known treble slogan. (Liberty, Equality, Fraternity--Transl.) You understand? But since the Communist revolution has in mind the liquidation, as a class, of the whole bourgeoisie, the physical destruction of all bourgeois political rulers, it follows that the real secret of masonry is the suicide of freemasonry as an organization, and the physical suicide of every more important mason. You can, of course, understand that such an end, which is being prepared for every mason, fully deserves the secrecy, decorativeness and the inclusion of yet another whole series of secrets, with a view to concealing the real one. If one day you were to be present at some future revolution then do not miss the opportunity of observing the gestures of surprise and the expression of stupidity on the face of some freemason at the moment when he realises that he must die at the hands of the revolutionaries. How he screams and wants that one should value his services to the revolution? It is a sight at which one can die ... but of laughter."--The purported transcript of the Rakovsky interrogation found in J. Landowsky, translated by George Knupffer, The Red Symphony, p. 19.

Aragon kirjoitti...

Aragon... Jos kärsit noin paljon lukiessasi...

Päinvastoin! Minusta on mielenkiintoista katsoa miten ihmiset päätyvät johtopäätöksiinsä. Et näemmä pidä siitä, että lähdeaineistosi tasoa kommentoidaan. Mutta muista että hyvä dokumentointi on nimenomaan kirjoittajan oma suoja kritiikkiä vastaan.

Kerensky oli virallisestikin vapaamuurari, kuten useat muutkin porvarilliset nationalistiset vallankumoukselliset, kuten Robespierre, Mazzini ja Garibaldi.

Entä Bolshevikit? Vaikka tarkistin joskus nuorempana lähes kaikki Jüri Linan Under Skorpionens Tecken- teoksen vapaamuurari- lähdeviitteet, niin huomasin että ne olivat lähinnä lainauksia muista kirjoista ja antisemiittilehdistä. Yksi poikkeus on Oleg Platonov-nimisen reviosinistin teos Tainaja Istoria Masonstva, jonka väitetään pohjautuvan alkuperäisiin dokumentteihin. Se on kielimuurin takia mahdoton arvioida (uskon että myös Lars ilahtuisi jos joku venäjäntaitoinen kääntäisi siitä muutamia kiinnostavimpia kohtia).

Rakovskin kuulustelu on mielenkiintoinen, ja mikäli totta, niin merkittävä asiakirja. Mutta välillä se on kuin liian suoraan muista kirjoista (jopa virheineen), joten pakosti tulee mieleen että se on komposiittiväärennös, joka on laitettu kuulustelun muotoon.

Mieti seuraavia kappaleita:

The ambassador Warburg presented himself under a false name and Hitler did not even guess his race...

Rakovski viittaa tarinaan jonka mukaan James P. Warburg olisi vieraillut Saksassa ”Sidney Warburg”- nimisenä kolmesti Hitleriä rahoittamassa. Tarina on lähes varmasti huuhaata, minkä myös tarinan liikkeellelaskijakin on myöntänyt.

...American and European bankers, such as Guggenheim, Hanauer, Breitung...

Miksi Rakovski mainitsee kaikista bolshevikki- pankkiireista juuri nämä nimet samalla kertaa? Ehkä siksi koska ne löytyvät lähes tässä järjestyksessä USA:n ulkoministeriön asiakirjasta 861.00/5399 jota A. Sutton lainaa teoksessaan. Ja pari kappaletta myöhemmin taas Suttonin kirjan tieto liittyen Trotskin Kanadan-episodiin.

Sattumaa? En usko.

Lars Osterman kirjoitti...

Aragon,

Minusta sinä takerrut pikkuasioihin. Rakovskyn sanomasta tulee lukea suuret linjat eikä takertua pilkkuihin ja pisteisiin ja niiden paikkoihin.

Jos joku blogin vierailija todellakin jaksaa lukea huippuälykön kuten Rakovskin sivistyssanoja ja viittauksia vilisevän laajan selostuksen siitä mihin(Rothschildit?) "Ne" oikeasti pyrkivät luodessaan ensin edellytykset Venäjän tsaarihallinnon kaatamiseen ja vaihe vaiheelta Alexander Kerenskyn kautta bolsevismin ensin kanavoituaan (nykyrahassa laskettuna) miljardeja lännen jättipankeista vallankaappauksen järjestelyyn missä Vladimir Uljanov ja Lev Bronstein pääsivät toteuttamaan luovuuttaan hirmuterrorin merkeissä - niin nostan sille henkilölle hattua.

Vaikka itse hallitsen englantia hyvin niin teksti tuottaa paikoin kyllä päänvaivaa minullekin.

Red Symphony paljastaa kuitenkin paljon. Eritoten että kommunismin takana oli maailman rikkain valtaeliitti joka näin leikki vallallaan ja rahasti meitä kaikkia "Neuvostoliiton uhalla" ja teatteriesityksillä joidenka nimeksi keksittiin "kylmä sota", "kilpavarustelu" ja "kilpailu avaruuteen" jne.

Samat tahot ovat edelleen vallassa ja rahastavat meitä vuoroin pankkikriisillä, vuoroin terrorismin vastaisella sodalla, globalwarming-hölynpölyllä ja nyt finanssikriisillä. Kaikki on suunniteltua - mitään ei tapahdu sattumalta. Ja kaikki maksavat kiltisti.

WTC-911, ryöstöretki Irakiin ja oopiuminviljelyn vapauttamisretki Afghanistaniin ovat samojen tahojen eri ilmentymiä joilla järjestelevät sakkinappuloitaan meitä vastaan.

Nämä tahot ja niitten juoksupojat muodostavat ensisijaisen uhan jokaiselle joka yrittää irtiottoa rahavallan orjuudesta esim talousdemokratialla.

Rakovsky totesi että vapaamuurareihin on kasattu liuta fiksuja "gentile-ihmisiä" joita elitti käyttää hyväkseen irtiottoliikkeiden kukistamiseksi jotteivät itse paljastu. Välillä näitä sotureita poistetaan sankoin joukoin elävien kirjoilta jotteivät ehdi muodostaa uhkaa eliitille.
(Katyn metsän 20.000 upseerin joukkomurha Puolassa oli mm tätä)

Tässä mielessä Rakovskyn ilmoitus on hyvä pitää mielessä tänäkin päivänä. (vaikka tarkkasilmäinen Aragon löysikin pilkun väärästä paikasta)


Rakovsky

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en ole ihan varma, mutta muistaakseni Venäjän tsaari kieltäytyi myymästä kultaansa kansainvälisille pankkiireille.