tiistai 6. tammikuuta 2009

Norjalaisen lääkärin raportti GazastaMads Gilbert, a Norwegian doctor in Gaza, tells Sky News that the number of civilians injured and killed in Gaza proves that Israel is deliberately attacking the population.

Päivitys: Suomen televisiossa näkyi eilen alla oleva kuva missä Genevensopimuksen vastainen valkofosforipommi näkyvästi räjähti Gazan yllä. (lähde)

White Phosphorus over Gaza: The Geneva Treaty of 1980 stipulates that white phosphorus should not be used as a weapon of war in civilian areas.

If white phosphorus was deliberately fired at a crowd of people someone would end up in The Hague. White phosphorus is also a terror weapon. The descending blobs of phosphorus will burn when in contact with skin. - Charles Heyman, British military expert, The Times (U.K.), 5 January 2009

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nyyh, no voi kyynel.

Lars Osterman kirjoitti...

Niinpä niin. Moista täydellistä empatiattomuutta huomaa päivittäin.

Mutta auta armias kun yksikin israelilainen sotilas saa vesirakkulan varpaaseensa: silloin joka lehti maailmassa julkaisee nyyhkytarinan k.o. israelilaisen suuresta kärsimyksestä.
Ja maailma itkee ja lähettää rahaa hänen suvulleen.

Tässä tietoa Yhdistyneiden Kansakuntien julkilausimista kautta aikojen joilla Israelin sotarikset alk 1948 - on tuomittu.

Onko julkilausumista seurannut kauppasaartoja tai varojen jäädyttämisiä?
-Ei.

Onko julkilausumista seurannut aseidenvientikieltoja Israelin?
-Ei.

Ovatko julkilausumat jollain lailla vaikuttaneet Israelin sotatoimiin?
-Tuskin.

Onko muista YK:n julkilausumista toisi tahoja vastaan seurannut e.m. toimenpiteitä maailmalla ?
-On.

Miksi?
-YK on pelkkä pila jota vain "eräät tahot" käyttävät hyväkseen.

Tätä karttaa kannattaa katsoa nin tajuaa yhtä ja toista. Huomaa erityisesti miten Muuri kiertelee länsirannan vesistöihin ja hedelmällisiin viljelyalueisiin.

Daryl Bradford Smith äänessä

Kimmo S kirjoitti...

Ensimmäiselle kommentoijalle: Sääliksi käy. Sinunkaltaisiasi ohjelmoituja robotteja on maailma väärällään. Olet hyödytön, surkea lammas, joka saa juuri sellaisen paimenen jonka ansaitsee.

Järkeville, itsenäiseen ja loogiseen ajatteluun kykeneville ihmisille:

Tähän siionistien yksipuoliseen murhanhimoisuuteen on tulossa päätös.

Joka päivä uutta tietoa paljastuu. Joka päivä yhä useampi havahtuu tähän rikolliseen yhteiskuntaan ja globaaliin farmirakennelmatodellisuuteen, joka on vuosisatojen työn tulos. Joka päivä se valheiden pyramidi murenee, vaikka vallitsevat tahot yrittävätkin epätoivon vimmalla estää suunnitelmiensa paljastumista.

Todellisuus tämän maailman ja yhteiskunnan valtasuhteista ja vuosisatoja jatkuneesta rikollisesta riistosta on niin kammottava, että useimmat torjuvat sen "salaliittoina" tai valheina, koska he eivät kykene käsittämään, että jotkin ihmiset voivat olla niin epäinhimillisiä (pahoja).

Nämä ihmiset ovat indoktrinoituja siihen viralliseen valhekasaumaan, jota kouluissa, yliopistoissa ja uutisissa on heille opetettu. He eivät kykene itse arvioimaan todisteita ja tekemään omia johtopäätöksiään. He istuvat mieluummin kotonaan ja katsovat Emmerdalea sillä aikaa kun "johtajat" tekevät asiat heidän puolestaan.

No, se on hyvin helppo tajuta, että tällaisille ihmisille voidaan syöttää minkälaista pajunköyttä vain, koska he eivät suostu ottamaan vastuuta omasta ajattelustaan ja toiminnastaan.

Kun on tarpeeksi röyhkeä valheissaan, niin ihmiset uskovat ihan mitä tahansa.

Jokaista yhteiskuntaa hallitsevat murhaajat, petturit, varkaat ja valehtelijat. Niin yksinkertaista se on.

Mutta muutos on tulossa. Eikä Obamalla ole sen muutoksen kanssa mitään tekemistä.

Totuutta ei voi paeta, tuhota tai haudata. Se totuus on nousemassa pintaan, kaikki polut risteävät.

Aragon kirjoitti...

...joka lehti maailmassa julkaisee nyyhkytarinan k.o. israelilaisen suuresta kärsimyksestä...

Aika yleinen mielikuva lännessä on, että median uutisointi olisi jotenkin Israel-vastaista runsaan uutisoinnin takia ("Israel ampui raketteja Gazaan...")

Israelilaisten ja palestiinalaisten kuolemantapauksiin liittyvästä uutisoinnista on tehty kvantitatiivinen tutkimus , ja se on aika yksiselitteinen: isralilaisten kuolemat uutisoidaan paljon useammin kuin palestiinalaisten.

Esimerkiksi uuden intifadan (2000-2001) aikana kuoli 165 juutalaista ja 549 palestiinalaista, mutta televisiokanava CBS:n mainitsemat yksittäiset kuolemantapaukset yhteenlaskien kuolleita juutalaisia olisi 334 (=tuplamäärä) ja kuolleita palestiinalaisia vain 296 (puolet vähemmän kuin todellisuudessa).

Israel-Palestiina konfliktista kiinnostuneille muuten... tunnettu Israel-vastainen akateemikko Norman G. Finkelstein saa oman dokumenttielokuvan kohtapuolin. Finkelstein on suomalaisille tutuin ehkä Holocaust Industry-kirjan kautta, vaikka myös muutkin F:n kirjat, kuten Beyond Chutzpah olivat senverran mielenkiintoista luettavaa, että odotan innolla dokumentin ilmestymistä...

ttl kirjoitti...

On selvää, että sionistien tavoitteena on hävittää loputkin palestiinalaisterritoriot ja ottaa koko alue haltuunsa. Tämä ei tietenkään ole mitään uutta maailman röyhkeimmältä kansalta.

David Icke: Time For The Truth About
Israel

Lars Osterman kirjoitti...

ttl:n kommentin lopussa olevasta David Icke-linkistä poimin tämän kohdan:

"Israel receives about $3 billion in direct foreign assistance each year, which is roughly one-fifth of America's entire foreign aid budget. In per capita terms, the United States gives each Israeli a direct subsidy worth about $500 per year. This largesse is especially striking when one realizes that Israel is now a wealthy industrial state with a per capita income roughly equal to South Korea or Spain.'

Why do they do this? Because the House of Rothschild controls Israel and the House of Rothschild controls the political system of the United States. The network that links the two is called 'Zionism', a Rothschild creation ­ just like Israel itself.

The might of this Zionist cabal spanning Israel, the United States, Europe and beyond is yet again, like the playground bully that it is, attacking the little kid in the calipers ­ the people of Gaza"

Lars Osterman kirjoitti...

Craig Murray:

What is Really Happening

I watched BBC World News for a timed hour yesterday. In that time I saw:
Pro-Israeli (including US government) speakers - 17
Pro-Palestinian speakers - 2

Mentions of Hamas Rockets as reason for war - 37
Mentions of illegal Israeli settlements - 0
Mentions of Palestinians killed by Israel during "ceasefire" - 2
Mentions of Sderot - 12
Mentions Sderot used to be Palestinian - 0

If you don't believe me, try it yourself.