perjantai 30. tammikuuta 2009

Miten koko maailma ostetaan

Smoking Mirrors blogissa on useimmin asiaa. Niin tälläkin kertaa. Les Visible toteaa että Amerikan Yhdysvaltojen keskuspankki Federal Reserve System on maailman laajin rahanväärennösrinki, ja painaa rahaa tyhjästä aina kun niin itse päättää.

Federal Reserve voi myös myöntää luottoa kenelle se haluaa - kriteerit ja perustelut eivät vuoda julkisuuteen edes Amerikassa.
Federal Reserve voi yhtä hyvin olla myöntämättä luottoa jollekin jos niin haluaa - kriteerit ja perustelut eivät tule julki tässäkään tapauksessa koska Fed ei ole osa julkista valtaa vaan yksityinen.
Les Visible pyytää meitä huomioimaan ketkä tahot kontrolloivat keskuspankkia ja sen kahtatoista jäsenpankkia - yksityine suuromistapankkeineen keskinäisine ristiinomistuksineen. Eli näin se kaikki tapahtuu - samat tahot ostavat pikkuhiljaa näin tyhjästä luodulla fiat-rahoillaan koko maailman. Median, Hollywoodin, öljyteollisuuden, uutistoimistot, sotateollisuuden, ydinvoimateollisuuden, uraanikaivosteollisuuden, jne jne.

Consider this.
The Federal Reserve, which is the largest counterfeiting ring on Earth, can print money out of thin air whenever it pleases. It can also loan out this money to whomever it chooses for a variety of purposes.
It can also deny loans to whomever it chooses; directly and through its string of complicit banks.

Think about it and then consider who holds controlling interests in these banks. Yes… that’s how it happens and is happening. It is all there to be seen in the words of Amschel Rothschild, "Give me control of a nation's money and I care not who makes the laws."


Päivitys: Minusta tämä C.H. Douglasin lausuma pankeista ja rahasta sopii hyvin tähän.
Se on Michael Rowbothamin kirjasta.

6 kommenttia:

JLT kirjoitti...

Miksi tällaisia systeemejä on hyväksytty?

Oikeuksiemme puolesta pitää ja kannattaa taistella. Tarvitsemme
uusia lakisäädöksiä.

Lars Osterman kirjoitti...

Käsittääkseni näitä tällaisia ei ole koskaan hyväksytty - ne vaan on jotenkin junailtu tällaisiksi. Ei keneltkään ole taidettu kysyä sopiiko.

Nyt olisi oiva mahdollisuus tuoda tämä kaikki julki ja todeta että finanssikrisi johtuu tästä eikä mistään "subprimesta"...ja että nykypoliitikot ovat antaneet tämän järjestelmän jatkua laittamatta hanttiin.

Samalla kansalta tulee kysyä onko tämä sitä mitä kansa haluaa.

Olen varma ettei ole.

ttl kirjoitti...

Samalla kansalta tulee kysyä onko tämä sitä mitä kansa haluaa. Olen varma ettei ole.

Minä taas olen varma, että on. Jos ihmisiltä kysytään pitääkö lapsiperheiden, työttömien, sairaiden ja eläkeläisten etuja korottaa, enemmistö vastaa kyllä. M.O.T.

Niin kauan kun massat eivät ymmärrä statismin haitallisuutta, ei ole mitään keinoa korjata talousjärjestelmää politiikan keinoin. Mutta koko ajan on tiedetty, että tilanne korjaantuu tästä riippumatta lopulta itsestään talousjärjestelmän kaatumiseen. Ja tämä on nyt tapahtunut.

Lars Osterman kirjoitti...

Ja mitä sitten vaikka ihmiset haluasivatkin että "lapsiperheiden, työttömien, sairaiden ja eläkeläisten etuja pitäisi korottaa"
- sehän on itsestäänselvyys.

Mutta ei näille tarvitse varoja välittää tulonsiirtojen kautta vaan perustulon avulla. Perustulo on yhteiskunnan keino pikkuhiljaa kuitata pois velkarahan osuutta kohti nollaa. Nythän se on luokkaa 98,5%.

On aika tajuta että toimeentulo ei tarvitse olla sidoksissa työorjuuteen. Yhteiskunnan vaurautta on rakennettu 1100-luvulta asti - tästä riittää elämisen osinkoja kaikille.

Yksinomaan ahne ja kehittymätön yksilö ajettelee toisin.

Anonyymi kirjoitti...

"Give me control of a nation's money and I care not who makes the laws."
Ja Suomessa Nokia on tätä toteuttamassa omalta osaltaan. Lex Nokia tulossa pian eduskuntaan hyväksyttäväksi.

Lars Osterman kirjoitti...

"Nokia - connecting people - disconneting families"

Huomasin myös että jotkut Gazan kansanmurhasta huomauttavat tahot muistuttavat siitä että israelilaisia ja juutalaisia yrityksiä tulisi välttää - näiden tuotteita ja palveluita olla ostamatta. Listalta löytyi Nokia.

klick

Eli ilmeisesti on niin että Nokia on viehättänyt paljon investointeja "sieltäpäin" - ja niinkin paljon että Nokian enemmistön omistaa "kettulan väki".

Ilmankos Jorma Ollila laitettiin Shellin pääpapukaijaksi. Onhan Rothschildin suvulla osake-enemmistö Shellissäkin. Oheisen videon mukaan näin on. Enkä näe mitään syytä epäillä tätä.

Samalla heitän kehään argumentit miksei kultakanta koskaan saa tai voi olla ratkaisu.

The Rothschilds controls the gold market

Tältä listalta Nokia taas ei löydy.

Zionist Brands:
Time Life magazine, CNN, ICQ, Giorgio Armani, Redken 5th Avenue, Lancome Paris, Vichy, Cacharel, La Roche-Posay, Garnier, Biotherm, Helena Rubinstein, Maybelline, Ralph Lauren, Carson, M&S, St.Michaels, Nestle
Nescafé, Perrier, Vittel, Pure Life, Carnation, Libby's, Milkmaid, Nesquik, Maggi, Buitoni, Cross & Blackwell, KitKat, Milkybar, Quality Street, Smarties, After Eight, Aero, Polo, Lion, Felix cat food, L'Oréal, Delta Galil
Hema, Barbie, Carrefour, Auchan, Tchibo, Victoria's Secret, GAP, Banana Republic, Structure, J-Crew, JC Penny, Pryca, Lindex, DIM, DKNY, Ralph Lauren, Playtex, cK, Hugo Boss, M&S, News Corporation
TV: Fox, Sky, Star, Phoenix, Granada, CNBC. UK newspapers: Standard Newspaper, News of the World, The Sun, The Times. Australian Newspapers: The Telegraph , Gold Coast Bulletin, Herald Sun, Independent, Sunday Mail. US newspapers: New York Post. Publishers: Harper Collins Ragan, Zondervan, National Geographical. Nursery World, Rawkus, NDS, Mushroom Records, ChinaByte.com, Festival Records, Estée Lauder
Aramis, Clinique, DKNY, Prescriptives, Origins, MAC, La Mer, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Jane, Donna Karan, Aveda, Stila, Jo Malone, Bumble & Bumble, Kate Spade, Sara Lee
Hanes, Playtex, Champion, Leggs, Douwe Egberts, Bryan, DIM, Ambi Pur, Bali, Superior Coffee, Just My Size, Kiwi, Maison Cafe, Nur die, Pilao, Lovable, Outer Banks, Wonderbra, Sanex, Pickwick, Gossard, Body Mist, Brylcreem, Aqua Velva, Radox