keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Keskustelua Obamasta

Maailmalla on juuri nyt menossa uskomaton Obama-hype? Usko parempaan on tietysti aina hyvä ja myönteinen asia mutta ihmettelen silti miten ihmiset voivat olla näin vedätettävissä. En halua olla juhlien pilaaja mutta pitäähän tässä joku tolkku sentään olla. Pakko siis tehdä kunnon vastaveto ihan jo tosiasioiden vuoksi.

Kuuntele mielenkiintoinen ja ajankohtainen ajatuksenvaihto Henry Makow - C. J. Bjerknes ladattavana tunnin pituisena mp3-tiedostona. Tiesitkö sinä tämän Obamasta ja siitä miten häntä on muokattu ja suorastaan tehtailtu nykyiseen tehtäväänsä.

Henry Makow haastattelee C. J. Bjerknesiä marraskuun 23.

(valitettavasti mainoskatkot katkaisevat haastattelun tasavälein)

*

Tässä myös Smoking Mirrors-blogin kommentti Obamasta:

Barack Obama: Hollywood President in the White House

2 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Brittiläinen Telegraphkaan ei usko Obamaan:

Barack Obama inauguration: this Emperor has no clothes, it will all end in tears

This will end in tears. The Obama hysteria is not merely embarrassing to witness, it is itself contributory to the scale of the disaster that is coming. What we are experiencing, in the deepening days of a global depression, is the desperate suspension of disbelief by people of intelligence - la trahison des clercs - in a pathetic effort to hypnotise themselves into the delusion that it will be all right on the night. It will not be all right.

It is questionable whether the present political system can survive the coming crisis. Whatever the solution, teenage swooning sentimentality over a celebrity cult has no part in it. The most powerful nation on earth is confronting its worst economic crisis under the leadership of its most extremely liberal politician, who has virtually no experience of federal politics. That is not an opportunity but a catastrophe.

These are frank, even ungracious, words: they have the one merit that, unlike almost everything else written today about Obama, they will not require to be eaten in the future.

***

President Obama is great at oratory - but when you analyse his speeches you can remove 99% as being meaningless.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä vielä kommentti Obamasta:

Kuuntelin tänään radiosta (VEGA) Alexander Stubbin pitkähkön haastettelun missä hän mm kertoi mitä mieltä on Obamasta ja tulevaisuudesta.

Täytyy kyllä sanoa että Stubb kuulosti niin naurettavan lapsellisen innostuneelta Obaman "karismasta ja lupauksista" että istuin aivan suu auki ihmetyksestä.
Stubb oli muka itse jopa jo lukenut Obaman kaksi kirjaa.

Stubb ennusteli että Obama kyllä selättää 50% USA:n ongelmista.

Stubb ylisteli Obaman 20.tammikuuta pitämää puhetta ja vertaili sitä johonkin Kennedyn tai Martin Luther Kingin puheisiin.(osui sikäli tietämättää aika nappiin koska MLK oli myös feikki joka plagioi puheensa ja väitöskirjansa)

Stubb ylisteli Obaman valitsemaa neuvonantajakaartia ja ministerivalintoja. (kuulosti ikään kuin hän tuntisi ne kaikki ennestään ja että ne olisivat jotain Stubbin reiluja saunakamuja)

Mietin pitkään sitä että onko Stubb todellakin tätä mieltä mitä kertoo - vai onko tämä kaikki jotain presidenttipeliä ja "oon-reipas-avoin-jätkä"- positiivisen imagon tietoista rakentamista?

Haastattelun lopussa Stubbilla oli jopa otsaa kehuskella Bushin ja Condyn ulkopolitiikaa ja piti terrorismin vastaista sotaa onnistuneena ja että "sehän on toiminut". Niin ja Stubbin hyvä vanha kamu Condy .... Condyhan oli "vahva" ulkoministeri.

Alan jo ollaa täysin vakuuttunut siitä että Ilkka Kanervan olisi sittenkin pitänyt jatkaa viattomista tekstareistaan huolimatta. Tosin Ilkka K olisi varmaan kehunut Condya ihan yhtä paljon - tosin alituisesti ehkä oikeasti viitannut pebaan tai sääriin.