lauantai 17. tammikuuta 2009

Lindsey Williams ja 2009

Päivitys: lisään tämän videon tänne.
Tämä mies Lindsey Williams, väitti jo vuosia sitten että Alaskassa on huomattavan paljon enemmän öljyä kuin mitä julkisuudessa myönnetään. Peak Oil on hänen mukaansa valhetta.

Nyt mies sanoo että alkanut vuosi 2009 tulee olemaan paljon surkeampi kuin kukaan osaa aavistaakaan. Yksi syy tähän on se että maailman finanssielitti pitää öljynhinnan keinotekoisen alhaalla ja aiheuttavat näin huomattavaa vahinkoa - tahallaan mm OPEC maissa ja Venäjällä.

Henry Makowin
sivulla on nyt julkaistu pitkä monikohtainen selostus siitä mitä kaikkea on odotettavissa vuodelle 2009. Kohtia 1-24.

Esimerkkinä otan kohdan 15. Voit itse katsoa muut tästä.


15. The ultimate objective is to "destroy the USA." At the same time "they" seek to consolidate control over all assets of any significance. "They" already own and control, the banks, and the media. (My note: Williams did not say, but obviously, they also control the oil industry.) "They" intend to gain control of the entire auto industry. According to Williams "why not buy the auto industry? All they need to do is create the credit in a computer entry." The takeover of the auto industry will happen when the time is right. They also seek control of all the real estate that is worth owning. According to pastor Williams, everyone is going to be paying rent by the time this thing is over. Again he emphasized that "After years of collapse they intend to own everything."


15. Lopullinen päämäärä on tuhota USA. Samalla finanssieliitti pyrkii saamaan kaikki tärkeät luonnonvarat haltuunsa. "Ne" omistavat ja hallitsevat jo pankkeja ja mediaa. (Williams ei maininnut siitä mutta "heillä" lie myös öljyteollisuus hallussaan) Nyt "ne" pikkuhiljaa aikovat ottaa haltuunsa koko autoteollisuuden. Williamsin mukaan ne voisivat hyvin vaikkapa ostaa autoteollisuuden ? Miksei niin koska ei tähän muuta tarvita kuin tietokonevienti [eli siis
kirjanpitovienti jolla tarvittava raha luodaan jos sitä ei ole jo nyt jollain tilillä valmiiksi luotuna]
Autoteollisuus otetaan haltuun kun aika on oikea. Nämä samat tahot pyrkivät myös haalimaan haltuunsa kaiken merkittävän kiinteän omaisuuden minkä omistaminen kannattaa. Pastori Williamsin mukaan, jokainen tulee maksamaan vuokraa heille kun tämä kriisi on ohi.
Hän painotti että kymmenen vuoden kuluttua romahduksesta nämä aikovat omistaa kaiken.

*

Niin mitä me suomalaiset talousdemokraatit tähän sitten vastaamme?

Tietysti ensimmäinen tarvittava muutos on se mitä olen melkein joka blogipostauksessa toitottanut eli rahan luonti julkiseen hallintaan jokaisen kansallisvaltion valtiovallan elimelle ja kaikki jonkinlaiseen demokraattiseen valvontaan.
Tässä kyllä tietysti piilee omat riskinsä koska demokratia on tavallaan enemmistön diktatuuria.
Ja on paljon mahdollista että enemmistö toimii väärin ja joskus päättää esim luoda liikaa rahaa. Silloin tämän blogin ahkerat kultakantakommentoijat saavat hehkuttaa: "mitäs me sanoimme..."

Silti vaikka jokin valton elin valvonnankin alla sitten loisikin vähän liikaa rahaa niin se vaihtoehto ei kuitenkaan olisi likimainkaan edes pahimmillaan niin huono kuin nykyisen vanhan velkajärjestelmän jatkaminen.

Olla tekemättä mitään on vahva kannanotto sekin. Se tulee olemaan nykyisten poliittisten puolueiden yhteinen suuri virhe.
Nykyinen hehkutettu ja kiitetty velkaelvytys on juuri tätä samaa vanhaa - ainakin jos se velkaraha on ulkomaista tyhjästä luotua fiat-valuuttaa. Jos se taas on kotimaisten suursijoittajien kautta kierrätettävää jo olemassa olevaa rahaa (luottoa) se ei ole yhtä suuri ongelma.

Suomi pitäisi pian saada mahdollisimman velattomaksi ja riippumattomaksi ruokatuonnista. Valtion ulkomaiset eurovelat saisi ainakin teoriassa pois korvaamalla ne uusilla lainoilla: Suomen Pankin kirjanpitovienneillä. Näin velan korko ainakin teoriassa pysyisi maassamme eikä valuisi pois. Suomen Pankki voisi myös itse päättää pitää valtion lainojen koron matalana tai jopa nollassa. Näin ainakin teoriassa. Käytäntö on tietysti jotain aivan muuta...

5 kommenttia:

qwerty kirjoitti...

Olen periaatteessa monesta asiasta aika tavalla samaa mieltä.

Öljyn hinta on keskeinen, ja eri osapuolten välisen taistelun keskeiskohta.

Myös autoteollisuus, joka on vahvasti sidoksissa sotateollisuuteen, on keskeinen.

Minun käsittääkseni taloussodan tärkeimmät osapuolet ovat melkein kaikki sidoksissa Yhdysvaltoihin.En usko tarkoituksena olevan tuhota Yhdysvaltoja vaan saada sen koneistot haltuun.

Suomen osalta olen suunnilleen samaa mieltä. Tärkeintä olisi vahvistaa valtion osuutta ja välttää velkaantumista ja myöskin yrittää päästä entisestäkin velasta eroon.

Katsoessani Suomen valtion velkojia, huomasin luettelossa olevan täsmälleen niitä samoja nimiä, jotka ovat Yhdysvaltojen finanssikrisin keskeisimpiä. Erityisesti noista veloista tulisi päästä mahdollisimman pikaisesti eroon.

Myös muusta Amerikkalaisesta pääomasta Suomessa tulisi päästä eroon kiireimmän kaupalla.Esimerkiksi amerikkalaisille myyty Valtran traktoritehdas tulisi ostaa Suomen valtiolle takaisin.

Kimmo S kirjoitti...

Tuo Makow'n huomio siitä, että on kysymys kontrollista, on totta.

Rahakriisi ja sen masinoiminen on kuitenkin vain yksi tämän kontrollin ilmentymä.

Kontrolli on se, mistä KAIKESTA tässä todellisuudessa tapahtuvasta kurjuuden, vihan ja ahneuden kulttuurissa (nykymaailma) on kysymys.

On kysymys siitä, että ihmiset pelkäävät. Aineellisen puutteen pelko, yhteiskunnallisen statuksen menettämisen pelko, häpeän pelko, kiinnijäämisen pelko, kuolemanpelko. Luotua pelkoa, joka perustuu harhakuvitelmiin.

Pelko on ainoa asia, mikä koko homman kaatamiseksi tulee voittaa. Totta kai yritetään pelotella ihmiset kannattamaan järjestelmää, koska suurin osa ei tunnista todellista mätäpaisetta...

Pelokas ihminen takertuu mihin vain vastaukseen, joka poistaa pelon.

Yhteiskunta, valtiot, raha, kalenterit ja jopa ihmisten nimet ovat loppujen lopuksi pelkkää kuvitelmaa, väline ja abstraktio, jota ihmiset hyödyntävät toimissaan. Kuvitelmien puolustaminen on hyvin mielenkiintoinen ilmiö ja kertoo paljon nykyihmisen kyvystä tunnistaa totuus ja jopa todellisuus. Ihmisten havainnointikyky on oleellisesti heikentynyt.

Todellinen maailma on kuitenkin jotain aivan toista kuin ne fantasiat, jotka saavat ihmiset pelkäämään. Ihmiset pelkäävät fantasioidensa katoamista...

Todellinen maailma odottaa. Antakaa fantasioidenne kadota vain, koska ne ovat loppujen lopuksi pelkkää harhaa. Ei harhojen puolesta kannata pelätä, kaatua tai ahdistua. Eivät ne voi ketään oikeasti vahingoittaa.

Mind control, sitä tämä vain on. Kaikilla tasoilla.

Aragon kirjoitti...

Asian vierestä taas kerran... Jos joku on kiinnostunut Ellen Brownin "Web of Debt"-kirjan sisällöstä, niin tässä linkissä globalresearch.ca-sivuston kirjoittaja ja 9/11-skeptikko Michel Chossudovsky antaa rouvan kertoilla näkemyksiään.

Myös Richard C. Cook on ollut vieraana Chossudovskyn vieraana (osa 1) osa 2.

Lars Osterman kirjoitti...

Nuo Chossudovskin haastattelut ovat aika vanhoja. Syksyltä 2008.

Tässä tuoreempia jos Ellen kinnostaa jotakuta:

Ellen äänessä

qwerty kirjoitti...

Joku kirjoitti: Yhteiskunta, valtiot, raha, kalenterit ja jopa ihmisten nimet ovat loppujen lopuksi pelkkää kuvitelmaa...

Jos on kovasti kaasussa tai pilvessä, voihan se tuoltakin näyttää.

Jos alkaa kuvitella yhteiskunnan ja rahan olevan pelkkää kuvitelmaa joutuu todennäköisesti aika helposti muiden johdateltavaksi.

On parempi ainakin yrittää ottaa selvää asioista kuin alkaa kuvitella kaiken olevan olevan vain pelkkää kuvitelmaa. Tässä suhteessa blogin pitäjä Österman on ihan oikealla asialla.