torstai 31. tammikuuta 2008

Yksi ainoa on sotaa ja tappamista vastaan...

Ja olisi melko ihmeellistä jos Ron Paul ei pääsisi lopputaisteluun kuin huomio että amerikkalaiset, mielipidetutkimusten mukaan ovat selkeästi Irakin sotaa vastaan. Arviolta 65-70 % koko väestöstä on sotaa vastaan. Tästä syystä on hyvin hyvin ihmeellistä että John McCain voittaa esivaalin toisensa jälkeen. Ovatko äänestystulokset todella luotettavia ? Äänestävätkö republikaanit todella McCain´iä vai onko äänestyskoneet hakkeroitu näyttämään tätä tulosta ?

tiistai 29. tammikuuta 2008

Vielä lisää äänestysvilpistä.....

Suomalainen nettisivusto tuo näitä julki näin:


Bev Harris: New Hampshire Recount a "Criminal Enterprise". Blackboxvoting.org on seurannut New Hampshiren esivaalien "uudelleenlaskentaa". Järjestön perustaja Bev Harris huomasi tarkastuksissaan, että esim äänestyslippuja sisältävät pahvilaatikot oli "sinetöity" tarroilla, jotka voidaan helposti irrottaa ja liimata takaisin. Lisäksi useitten laatikoitten sinettitarrat oli kiinnitetty laatikoihin läpinäkyvällä pakkausteipillä. Ks video.

USA: uuskodittomien telttakyliä nousemassa

USA - tuhansien uuskodittomien slummikyliä nousemassa kaupunkien rajamaille ? Video on jostain Etelä-Kaliforniasta, väitetysti. On arvioitu että sub-prime lainavyyhdin purku johtaa siihen että noin yhdeksän miljoonaa perhettä menettää kotinsa ja kaikki rahat mitkä ovat kotiinsa sijoittaneet.




Ratkaisujakin on esitetty. Huomasin erityisesti yhden minkä mukaan pankit eivät saisi viedä ihmisten lainavakuudet jos vakuutena on oma koti - ja pakkohuutokaupat kiellettäisiin toistaiseksi. Tätä äärilibertaristit tietysti katsovat huonoksi ratkaisuksi - minä taas en. Millää ääriliikkeellä ei ole kokonaisratkaisua tarjota.

Tässä Webster Tarpleyn ideoima kokonaisratkaisu USA:n talousongelmien ratkaisemiseksi. Pääpaino kansalaisten pelastamiseksi - ei pankkien. Kohtia 1-18. Osa vaikeita tajuta koska ei tunne kaikkia amerikkalaisten sotkuja.

Kohta 1.

1. Stop all foreclosures immediately for at least five years and for the duration of the depression by means of a compulsory federal law carrying criminal penalties. No foreclosures on homes, family farms, factories, public utilities, hospitals, transportation and other infrastructure. Outlaw adjustable rate mortgages.

maanantai 28. tammikuuta 2008

Faktapaketti äänestyskoneongelmasta

Kestää vähän ladata - mutta valistaa sitäkin enemmän.

COLLATERAL TV: New Hampshire & E-Voting 101




[Muuten - miksi yksikään blogikommentti ei ole tullut naiselta...? Ovatko naiset ujompia ?
Vai onko nämä ehkä niitä miestenjuttuja ?]

Ron Paul: USA on rahaton

Presidenttiehdokas Ron Paul moittii näin Bush hallinnon talouden piristyspakettia jonka mukaan kaikille kuluttajille annetaan ylimääräinen veronpalautus:
-" Ja mistä rahat otetaan ? Meillä ei ole mitään rahaa täällä Washingtonissa ainakaan."

-"Olemme kuluttaneet kaikki mitä oli. Joten, joko lainaamme sitä Kiinasta tai painamme lisää setelipainossa - kumpikin johtaa inflaatioon. Siispä olen tätä vastaan."

Republican presidential hopeful Ron Paul has criticized a US economic stimulus package based on tax-refunds, calling for 'fiscal caution'.

When asked where the money for the tax refunds - the basis of the Bush administration's stimulus package - was coming from, he told Fox News,
"Where is the money coming from? We don't have any money over here in Washington."

"We have consumed everything we have gotten. So, we either have to borrow it from China or we print the money, which is inflationary. So, I'm opposed to that," he added.
Oma kommenttini tähän on se että lainaaminen Kiinasta velkaa (valtion obligaatioita) vastaan on inflatoorista. Mutta rahan painaminen ei ole sitä ihan joka tapauksessa. Se ei ole inflatoorista esim jos se on korotonta valtion rahaa edellyttäen että tämä uusi raha käytetään esim. maan infrastruktuurin parantamiseen. Uusi silta tai maantie muodostaa vastaavasti uutta vaurautta taseen vastaavaa-puolelle joten balanssi säilyy taseessa eikä inflaation edellytykset täyty. Jos se taas käytetään "vain" kuluttamiseen tai aseisiin ja ammuksiin jotka tuhoutuu se on sitä mitä suurimmassa määrin.

Uusin video

Tiedä ennen kuin äänestät

Mielenkiintoinen nettisaitti jonka nimikin sopii varsin hyvin:

http://www.knowbeforeyouvote.com/

Vertailu jossa käydään läpi eri ehdokkaitten kanta monessa kysymyksessä. Luonnollisesti Ron Paul nostetaan esiin varsin hyvin mutta se on aivan oikein kun huomioi miten media vaikenee hänestä ja hänen politiikastaan.

Look at Their Records
Click candidate's picture to see full political positions
Click SOURCE/VIDEO and [ ] for links.

perjantai 25. tammikuuta 2008

Vielä Louisianasta - on tämä äänestäminen vaikeata

Päivitys: Voittiko Ron Paul Louisianan esivaalit - mutta banaanivaltio USA:ssa onnistuttiin peittämään tämä tosiasia johtamalla äänestäjiä harhaan oudoilla ennen näkemättömillä yhteislistoilla. Etenkin McCain näyttää saaneen virheääniä tästä syystä. Moni joka ei aikonut äänestää häntä huomasi itse asiassa äänestäneensä häntä. klikkaa tästä lisätietoja.

Jälleen lisää äänestyssotkuja. Louisianassa on ilmeisesti jätetty hyväksymättä paljon ääniä siksi että äänestäjä ei ole löytynyt 1.marraskuuta 2007 päivitetyssä puoluejäsenlistassa. Kuitenkin 30.marraskuuta oli rajapyykkinä eli sitä ennen rekisteröityneet olivat kelvollisia äänestämään.
Louisianassa nimenomaan Ron Paul´in kannattajia on näin syrjitty. Ron Paul´in kampanjajohto vaatii nyt Louisianalaisia huomioimaan kaikki hyväksyttävät äänet ja laskemaan tilanteen uusiksi.

"ARLINGTON, Va.-- Today, the Ron Paul presidential campaign calls on the Republican Party of Louisiana to count all the ballots submitted in the state’s January 22 caucus.

“The failure of the Louisiana GOP to properly determine who was and wasn’t eligible to vote threw this entire process into disarray,” said Ron Paul campaign manager Lew Moore. “The party needs to correct this mistake by counting all the votes immediately, and releasing the results.”

Due to mistakes by the Louisiana GOP, hundreds of voters were forced to file provisional ballots, including nearly 500 that could change the outcome of the election. According to party officials, caucus locations relied on a voter list from November 1, 2007 despite the fact that under caucus rules, voters must have registered Republican by November 30, 2007. The Louisiana Secretary of State reports that 2,709 Louisiana residents registered as Republican between November 1, 2007 and November 30, 2007."


Hoh-hoijaa...joka osavaltiossa sotkua. On tämä niin masentavaa.

Toinen asia on sitten se mistä Pasi puhui kommenteissa ensimmäisen Louisina-jutun yhteydessä. Eli se että muut ehdokkaat olivat ilmeisesti ennakoineet Ron Paul´in ylivoimaisuuden Louisianassa ja liittouttuneet häntä vastaan yhteislistalla jonka nimeksi antoivat harhaanjohtavasti Pro Life/Pro Family. Lakioppineet pohtivat nyt joukolla onko kaikki mennyt laillisesti koska etenkin McCain´in äänet ovat jakautuneet monelle listalle. Päällekkäisyyksiä on löytynyt - mikäli ymmärsin asian oikein. No oli miten oli - sotku on valmis.

http://www.nolanchart.com/article1382.html

"As reported in Ballot Access News, "It appears that Ron Paul supporters outnumbered the supporters of any of his opponents. But since this was predicted, the supporters of Rudy Giuliani, Mike Huckabee, John McCain, and Mitt Romney, cooperated to set up a "fusion" slate of unpledged candidates for Delegate. The "fusion" slate, labeled the "Pro-Life/Pro-Family" slate, beat the Ron Paul slate in each of the 7 U.S. House districts. Formally, the "fusion" slate billed itself as an "uncommitted" slate, and no one really knows how many supporters of each presidential candidate are on the fusion slate, except the campaigns themselves."

According to the Louisiana GOP, preliminary results indicate that an "uncommitted 'Pro-Life/Pro-Family' slate appears to have won a majority of delegates in all seven congressional districts."

This unprecedented uniting of GOP candidates to stop Ron Paul clearly shows that the GOP agenda is apparently to stop Ron Paul at all costs.

Amero, NAU, ID-kortti

Sanooko sana "amero" sinulle mitään ? Tuskin olet kuullutkaan tästä aikaisemmin. Kuitenkin amero on hyvin tärkeä sana ja käsite tulevaisuudessa, koska kulissien takana juuri nyt Pohjois-Amerikkaan junaillaan uutta yhteisvaluuttaa ameroa.

[Vertaa euro - amero, samaa sukua ovat - eli rahayksiköitä.]

Seuraavassa videossa puhutaan mm amerosta ja miten siitä on salaa pikku piirissä sovittu Kanadan, Yhdysvaltain ja Meksikon välillä - eikä kansalle tai kansanedustajille ole kerrottu mitään.
Eikö olekin ihmeellistä ettei yksikään lehti tai uutiskanava kerro tästä mitään.

No - oikeasti CNN on kertonut jo tästä kerran. Se kohta löytyy samasta videosta. Kuuntele tarkkaan.

Videossa käsitellään myös Pohjois-Amerikan Unionia eräänlainen Amerikan EU joka myös on kehitteillä - salaa. Maailmanhallituskin ei ole kaukana jos videon lähteitä on uskominen. Yksi pankki, yksi armeija, yksi valtakeskus. Kuka näitä sitten suunnittelee ? Elokuvaohjaaja Aaron Russon [kuoli syöpään kesällä 2007] mukaan ainakin Rockefeller-suvun edustajat ovat mukana junailemassa näitä asioita.



Presidenttiehdokas Ron Paul on julkisesti sanonut vastustavansa North American Unionia (NAU) ja National ID-card´ia - uutta yhteistä henkilöllisyyskorttia jossa RFID-siru [RF=radio-frequency].
Ron Paul ei halua lisää liittovaltiollista valvontaa vaan vapautta kaikesta turhasta kansalaisten valvonnasta. Viittaukset terrorismin vastaiseen sotaan hän kuittaa toteamalla että uusi ei-sekaantuva [non interventionist] ulkopolitiikka vie pohjan mahdollisesta terrorismista. Hän toteaa myös että lähi-idän vapaustaistelijat eivät erityisemmin pidä USA:sta oikeastaan vain siksi että USA:n armeija on kaikkialla lähi-idässä tallaamassa muslimien pyhää maata. Uusi ulkopolitiittinen linja olisi siis parempi tae uusia mahdollisia terroritekoja vastaan.

Tämä on itse asiassa se perinteinen konservatiivisen puolueen linja USA:ssa jota mm Robert Taft kannatti. Taft en edes halunnut kuulua Natoon.

Sananen vielä Louisianasta ja kakkospaikasta

Kertaan vielä miksi USA:n esivaalien tulisi kiinnostaa jokaista suomalaistakin. Esivaaleissahan ratkaistaan ketkä kaksi pääpuolue-ehdokasta asetetaan vastakkain lopullisessa kilvassa joka käydään marraskuussa 2008.
Maailma oli hyvin erilainen [lue parempi] vielä vuonna 2000 kun Bush pääsi valtaan. Vajaassa kahdeksassa vuodessa Bush-hallinto on tuhlannut yli 5.000 miljardia velkadollaria, aiheuttanut öljynhinnan jyrkkää nousua 2o dollarista liki 100 dollariin, yhdessä Federal Reserven kanssa romahduttanut dollarin arvoa n. 40% , ryhtynyt sotaan ja aiheuttanut suunnatonta tuhoa ja joukkokuolemaa maailmassa. [tosin Bill Clinton´in hiljainen sota kauppasaartoineen tapatti enemmän ihmisiä esim Irakissa kuin Bushin aseellinen sota] Sota terrorismia vastaan on kuitenkin suuri kupla jonka avulla Bush-hallinto ja taustatukijat toteuttavat valtapolitiikkaansa koko maailman väestön kustannuksella. Lisäksi Yhdysvaltoja sekä muuta maailmaa uhkaa pahin talouskriisi sitten 1929 - ja tästä Valkoinen Talo kantaa pääavastuun.

Nyt näkyy kuitenkin valoa pimeydessä: Presidenttiehdokas Ron Paul on tuonut uutta toivoa tilanteeseen kampanjallaan joka korostaa rauhaa ja vapautta. Tällä tarkoitan uutta toivoa koko maailmalle koska Bushismi näkyy kaikkialla kohonneissa elinkustannuksissa ja tiukennetussa viranomaisvalvonnassa. Jos Paul pääsisi valtaan rohkenen väittää että kansalaisten tilanne Suomessakin kohentuisi. Lisäksi Suomessa, kuin muullakin Euroopassa saatettaisiin ottaa mallia
"ronpaulismista". Toisaalta ronpaulismi radikaaleine ajatuksineen ja talouspoliittisine ohjelmineen on nyt nostettu pöydälle ja tulee pysymään julkisuudessa riippumatta siitä miten vaaleissa lopulta käy. ["radikalismista" huomautan että parantumattomien valehtelijoiden piirissä totuudenpuhujakin koetaan "radikaalina"]

Joka tarkemmin seuraa USA:n esivaaleja ja niiden kehitystä huomaa että valtavirtalehdistö jälleen vaikenee Ron Paul´in menestyksestä. Tällä kertaa ollaan joukolla hiljaa RP:n saamasta kakkospaikasta Louisianassa.
Suomessakaan ei tästä ole näkynyt mitään mainintaa. Tämän päivän lehti - Hbl - kirjoittaa lähinnä Floridan tulevista esivaaleista ja siitä että "pääehdokas" Rudy Giuliani satsaa niihin. Samalla lehti toteaa että Giuliani on jäänyt Romneyn ja Huckabeen perään.

Mutta - Louisiansta piti oikeasti kirjoittaa joten sana siitä vielä. Erityisen hieno juttu oli
Louisianan republikaanisen puolueen puheenjohtajan kommentit Ron Paul´in kannattajista joita hän kokee mallikelpoisiksi ja aidon innostuneiksi. Ote hänen puheestaan ,joka löytyy Alex Jones ´in Infowars-sivulla:

"I applaud the supporters of Congressman Paul for their enthusiasm and superior organizational ability," Chairman Roger F. Villere, Jr. said. "Our Party needs the infusion of new activists who have both political skill and a passion for protecting the freedoms guaranteed to us by the Constitution," he said. "I left the caucus with a renewed commitment to promote our core Republican principles of limited government and individual freedom, thanks to the zeal displayed by Congressman Paul's Louisiana supporters," Villere said.

torstai 24. tammikuuta 2008

Ron Paul: Rokotteet ovat vaarallisia

Tästä on väännetty kättä vuosikymmeniä. Virallinen taho ei sitten millään näytä suostuvan myöntämään sitä että rokotuksesta koituvat riskit itse asiassa ovat huomattavasti mahdollisia hyötyjä suuremmat. Monet vanhemmat toisaalta tietävät miten asioiden laita oikeasti on. Tästä syystä osa yhteiskunnan valistuneistosta kieltäytyy tyystin rokotteista. (monet lääkärit itsekin)

Tiesitkö muuten että Pennsylvanialaisten amish-kansan, joka edelleen elää kuin1920-luvulla eläisi, - siis näiden keskuudessa ei esiinny juuri ollenkaan sokeritautia, eikä lainkaan autismia eikä ADHD- tai ADD-oireyhtymää.On helppo tajuta että kysymys on rokotteista.

On huolestuttavaa että useimmat suomelaiset kiltisti ja luottavaisesti antavat injisoida ties mitä myrkkyjä lapsiinsa ja itseensä. Rokotteiden tuoteselosteet eivät ole julkisia. Mutta niissä on oikeasti esim formaldehydiä, alumiinia, elohopeaa, eri eläinten DNA:ta (apina, lehmä, kana jne.)

Monet rokotteet ovat myös lievästi tai pahasti saastuneita ja sisältävät lisäksi erilaisia eläinkohtaisia viruksia (alla olevan Nexus-artikkelin mukaan)

Ällöttävintä rokotteissa on se tosiasia että ne on valmistettu käyttämällä abortoituja ihmissikiöitä "raaka-aineena".

[Ilokseni totean omien lasteni olevan terveitä. Mutta olenkin seurannut kriittistä rokotuspolitiikkaa tiukasti.]

Erityisen huolestuttavaa oli huomata että jopa kansanedustajat kirjoittelevat yleisönosastolla kehottaen kansalaisia rokottutumaan. Kuukausi sitten RPK:n Mikaela Nylander kehotti lapsien vanhempia rokottamaan teinityttöjään papillomavirusta vastaan. Pöyristyttävää ja hiuksia nostattavaa tietämättömyyttä kansanedustajalta. Samaan aikaan ulkomailta tulee kymmeniä raportteja siitä miten juuri tuo HPR-rokote on aiheuttanut satoja vammoja teinitytöissä - eikä edes ole mitään todellista näyttöä sille että papilloomavirus aiheuttaisi kohdunkaulasyöpää. Kaikki HPR-rokotteen väitetyt edut halpaheikkimäistä markkinaviestintää. Rokote on hnnoiteltu kalliiksi ja tuottaa kivasti katetta eli todella hyvää bisnestä lääketeollisuudelle. Niin hyvää että heillä riittää resursseja millä vakuttaa erilaisia tahoja joita olettavat että ihmiset(asiakkaat) pitävät luotettavina ja tietävinä tietolähteinä. Kyseistä rokotettahan on mainostettu jopa tv:ssä - ennennäkemätöntä Suomessa.

Huomasin eilen Ron Paul´in nostaneen tämän aiheen pöydälle Hufffington Postin toimittajalle myöntämässään haastattelussa. Lääkärinä hän katsoo riskien olevan hyötyjä suuremmat. Hän katsoo myös ettei liittovaltio voi pakottaa kansalaisia rokottautumaan. Perustuslaki on hänen tukenaan.

http://www.infowars.net/articles/january2008/230108Vaccines.htm

Presidential candidate Ron Paul has spoken out against forced vaccination and the federal government's eagerness to dictate what Americans may and may not put into their bodies.

The Congressman, a fully qualified obstetrics and gynecology doctor, made his position plain in an interview with the Huffington Post's election reporter James Freedman:

"I don't think anything should be forced on us by the government, [and] immunization is one thing that we're pressured and forced into," he said.

"A responsible parent is going to say, 'Yeah, I want my child to have that,' [but] when the government makes a mistake, they make it for everybody. You know, that's what worries me. They don't always come up with the perfect answer sometimes... and people have had some very, very serious reactions from these immunizations."


Tässä myös Nexus Magazine nimisen lehden artikkeli aiheesta:

http://www.nexusmagazine.com/articles/VaccineResearcher.html

"Also, most people don't know that some polio vaccines, adenovirus vaccines, rubella, hep[atitis] A and measles vaccines have been made with aborted human foetal tissue. I have found what I believed were bacterial fragments and polio virus in these vaccines from time to time, which may have come from that foetal tissue. When you look for contaminants in vaccines, you can come up with material that is puzzling. You know it shouldn't be there, but you don't know exactly what you've got. I have found what I believed was a very small "fragment" of human hair and also human mucus."


[sanasto: foetal tissue= sikiökudosta, contaminants=saasteita, fragment = palanen, human mucus = ihmisen valkoista haavamätää]


Ilmaston ööh..jäähtyminen ...



Siis nyt hän on niin että kaikki ministerit ja muut fiksuja olevinaan vouhottaa jostain ilmaston vaarallisesta lämpenemisestä vaikkei näistä yksikään oikeasti tiedä hitustakaan niistä tekijöistä joista tulisi tietää ennen kuin avaa suunsa. Suosittelisin jäitä hattuu k.o poppoolle. Kannattaa varoa ennemmin kuin katua. Suomen leuto talvi EI ole mikään todiste mistään. Tällaisia talvia on aina joskus.

Venäläinen tiedemiesryhmä väittää että ilmasto on menossa kylmempään suuntaan. Jospa se onkin näin...äkkiä eduskunta kasaan ja pikaisesti uusi laki läpi. Helpointa lie korvata sana "hiilidioksiidi" sanalla "jää". Siis jääveroa kansalle..

What Really Happened blogista poimittua:

Russian scientist says Earth could soon face new Ice Age
Temperatures on Earth have stabilized in the past decade, and the planet should brace itself for a new Ice Age rather than global warming, a Russian scientist said in an interview with RIA Novosti Tuesday.

"Russian and foreign research data confirm that global temperatures in 2007 were practically similar to those in 2006, and, in general, identical to 1998-2006 temperatures, which, basically, means that the Earth passed the peak of global warming in 1998-2005," said Khabibullo Abdusamatov, head of a space research lab at the Pulkovo observatory in St. Petersburg.

Mike Riveron kommetti:
"Okay, so we drop the idea of a carbon-tax and we hit 'em with an ice-tax instead! Hey, it's all the same money, and who cares how it ends up in our pockets as long as it ends up in our pockets, right?"

keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Louisiana

Päivitys: Ron Paul sai kakkospaikan. Katso kommentit alla.

Ilmeisesti Ron Paul saattaa yllättää suuresti Louisianan esivaaleissa. Huhut kertoo että hän olisi saamassa paljon valitsijamiehiä. [electors] Seurataan toki tilannetta.

http://www.huffingtonpost.com/2008/01/22/ron-paul-could-be-louisia_n_82744.html


"The biggest surprise to come out of Louisiana's GOP delegate process thus far involves Ron Paul, the Texas congressman mounting a quasi-libertarian campaign that has been defined by its grassroots organization. Dore says the Paul campaign dropped off a 'whole slate" of delegates about two weeks ago " a surprise showing that wasn't expected."


http://www.infowars.com/articles/us/ron_paul_positive_for_la_caucus_results.htm

"We have heard a rumor that in Natchitoches Ron Paul won 11 of the 15 Delegates and that there were less than 100 people at some sites, some Ron Paul supporters are saying "Dr. Paul must be doing well, since I haven't seen anything about it on the so called news channels".

Jopa Kramer vaatii Fedin tilintarkastusta



Jim " Mad Money" Kramer on tuttu tv-kasvo ja osakemarkkinoiden asiantuntija USA:ssa. Ja oheisella videolla luonnollisesti Ron Paul on esillä yhtä lailla talousasioiden asiantuntijana.
Katso sinäkin kimeä-äänisen Kramerin tunteenpurkauksia. Ne ovat aina viihdyttäviä ja aitoja.
Mies on todella huolissaan Amerikan talouden mahdollisesta romahtamisesta.

Tässä toinen video missä samainen Kramer vähän hillitymmin kritisoi Fedia ja Ben Bernankea.

The Clinton Chronicles

Korruptiota ja rikoksia korkeimmalla mahdollisella poliittisella tasolla. Pääosissa Bill ja Hillary Clinton. Kansalaisliikken tuottama dokumenttielokuva. 1:42 tuntia pitkä. Suosittelen !
Monen mielestä Hillary Clinton on Ron Paul´in varsinainen päävastaehdokas.

Ron Paul on ainoa presidenttiehdokas jonka politiikka tukee maailmanlaajuinen kansanliike

Lontoon tukijoukkoja ja alimpana Kölnin porukkaa.
Kuvat Fabio Bossin blogilta. http://europe4ronpaul.blogspot.com/









































European Ron Paul Meetups


European Blogs for Ron Paul

tiistai 22. tammikuuta 2008

TV-Thompsonille riitti

Image: Fred Thompson
AFP - Getty Images FILE

Thompson drops out

Former Tenn. senator leaves GOP presidential race after finishing far behind in early contests.

Huckabee on P.A.

Ei voi olla olematta hiukan vahingoniloinen. Siis todellakin - nyt media vahvistaa sen että johtava "pääehdokas" Mike Huckabee todellakin on "persaukinen" eli kampanja on rahaton. Huckabee on väitetysti lähes puolittanut avustajien sovittuja korvauksia viittaamalla rahattomuuteen. Johtohenkilöitä on pyydetty jatkamaan ilman minkäänlaista korvausta. Huckabee ei vetoa ihmisiin eikä saa rahoitusta kymmeniltätuhansilta kuten kansan suosikki Ron Paul saa. Ron Paul´in kannattajat keräsivät kasaan yli kaksi miljooonaa vuorokaudessa MLK-Day´n kunniaksi - eilen.

Pitäisikö vihjailla Huckabee´lle että vie bassonsa panttilainaamoon...

Washington Prowler kirjoittaa näin:

" Less than a month after a huge upset victory, and promises that fundraising would be ramped up, former Arkansas Gov. Mike Huckabee is asking his senior staff to keep working for him without pay, while lower level campaign staff are seeing their salaries cut dramatically or eliminated altogether.

"The goal is to get a leaner, meaner campaign structure moving into Super Tuesday," says a senior campaign adviser.

But many of those being asked to take the cut are refusing, and walking away, leaving the campaign with holes to fill."

Päivitys: ilmeisesti myös Giulianin kampanja on P.A.

"
Two weeks ago, Rudy Giuliani's campaign was humiliated when we learned that it was so broke, senior campaign aides would not get paid for the month of January. Now, Giuliani isn't the only one suffering from serious financial difficulties.

Ron Paul´n kannattajilla riittää rahkeita vielä

Tosia on se että ilman rikollisjärjestöjen ja korruptoineiden lobbaajien - "pääehdokkailla" tuskin olisi rahaa kampanjabussin tankkaamiseen päästäkseen seuraaviin esivaalipaikkakuntiin.
[tämä koskee erityisesti ehdokkaita McCain, Huckabee, Thompson ja Giuliani] [Romney joka on monimiljonääri on käyttänyt omia rahojaan sekä lainannut lisää]

Ron Paul´in tuki taas tulee veronmaksajilta, 4 miljoonaa sieltä, 7 miljoonaa täältä ja 2 miljoonaa tuolta. Nämä tukijoukot edustavat todellista työväkeä, keskiluokan amerikkalaisia jotka ovat saaneet tarpeekseen Bush-hallinnon valheista, tuhansien miljardien sodista sekä romahtavasta dollarista joka vie heiltä säästöjen ostovoiman. Nämä ovat nyt valmiit uhraamaan säästöjensä rippeetkin saadakseen todellista muutosta muutoskeulakuvansa Ron Paul´in avulla.

Ron Paul on itse todennut - meitä ei enää pysäytä mikään !

http://www.prisonplanet.com/articles/january2008/012108_fundraising_total.htm

"The truth is that without million of dollars in backhanders from Chinese criminal networks and corrupt lobbyists, the establishment candidates would barely have enough cash in the coffers to fill the campaign bus with gas to get to the next primary.

Ron Paul's support - $4 million here, $7 million here, $2 million there, comes from real working and middle class Americans who are so fed up of the lies, the trillion dollar wars, and the devaluing dollar, that they are fully prepared to give up what's left of their meager savings in order to change the status quo that has left them broke and hopeless.

So let these Neo-Con, Neo-Lib, anti-American scumbags revile Paul, persecute Paul and say all manner of things against him, because no matter how many hit pieces they froth, and no matter what happens in this election, the sands are shifting, and the attitude that the Ron Paul Revolution has stoked across America will reverberate for generations to come.

As the Congressman himself says, there is no stopping us now!"

maanantai 21. tammikuuta 2008

MLK-day money bomb tulossa

Vallankumous ei ole loppunut. Martin Luther King´in muistopäivän kunniaksi Ron Paul´in tukijoukot aikovat kerätä roimasti rahaa kampanjan jatkamista varten. Tästä aiotaan tehdä seuraava "money bomb" - rahapommi jolla valtavirtamedia pakotetaan polvistumaan Ron Paul´ alttarin eteen.

" Ron Paul's presidential campaign is set to raise millions in one day for the third time in as many months as thousands of supporters hit the internet to donate to the latest "money bomb".


http://www.infowars.net/articles/january2008/210108MLKday.htm

Vanha viisaus pätee vielä

Äänestyskoneet todistetusti epäluotettavia














Nyt se on sitten lopullisesti todistettu. Kaikki vilppiväitteitä epäilevät ja vähättelevät tahot joutuvat syömään hattunsa. Selityksiä ei enää ole vaan asia on loppuunkäsitelty. Diebold-äänestyskoneet ovat todellakin epäluotettavia. [lausutaan "diibold"]

New Hampshiren esivaalien käsinlaskentatulokset eroavat huomattavasti äänestyskoneiden laskemista tuloksista ! Tällä erää vain demokraattileirin tulokset tarkistettiin. Alla olevasta luettelosta ilmenee miten Manchesterin eräässä vaalipiirissä pääehdokkaat ja valtaeliitin suosikit Clinton ja Obama olivat kumpikin saaneet ylimääräisiä ääniä - kun taas Edwards oli menettänyt hänelle kuuluvia ääniä. Todettakoon että Edwardsin vaaliohjelma ei ole suuryritysten mieleen.

"Huge disparities between votes cast on Diebold electronic voting machines and actual hand counted tallies are emerging during the New Hampshire recount, with Hillary Clinton gaining the

most from over a hundred unaccounted for votes in one Manchester Ward.

The recount in Manchester's Ward 5 revealed a disparity whereby establishment candidates received over a hundred 'black hole' votes between them that could not be tallied during the hand count.


Diebold Result Hand Count

CLINTON

683
619
EDWARDS 255 217
OBAMA 404 365
At the moment there is no indication of where these extra votes came from, but the figures again cast the accuracy of Diebold voting machines into severe doubt and provide further evidence of the need for a return to hand counted paper ballots only in all federal elections."

Lue loput artikkelista

Bradblog seuraa vaalivilppiteemaa

sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Ja lisää skandaaleja ..S.C.

South-Carolinassa on nousemassa uusi skandaali liittyen esivaaleihin. Paikallisia äänestyskoneita Horry Countissa [county vastaa kuntaa Suomessa] ei oltu nollattu ensimmäisten äänestäjien saapuessa äänestyspaikoille 15-20 eri paikkakunnilla. Tämän myöntää osavaltion "election commission". [vaalikomissio]

"The voting machines in Horry County, South Carolina were not reset to zero before the first voters came to cast their ballots, the state's Election Commission admitted today.

The Commission stated that the technicians perform a "clear and test" procedure on all machines prior to the machines accepting votes, but in this case, it was not carried out before people arrived at the precincts to vote.

"This resets the test votes recorded on the machine to zero," a press release by the Commission read. "Without performing this measure, the voting system will not allow machines to be opened for voting on election day."

But the Commission blamed the delay on human error, even though Election Systems & Software voting machines used in South Carolina were decertified by the California Secretary of State last year, after the company refused to provide information necessary to review the voting systems, as required by state law.

"Some voters cast paper ballots today in 15-20 precincts because voting machines were not ready to accept votes," the Commission stated. "This issue was due to a human error in preparing the machines for the primary.

The 2008 Primary season has been wracked by allegations of vote fraud stemming from the use of unreliable and easily hackable voting machines belonging to Diebold and ES&S and other vendors.

New Hampshire was forced to carry out a state-wide manual recount after discrepancies emerged between hand counted and machine counted votes.

Fox jatkaa tuloksien vääristelylinjaa

Ron Paul sai toiseksi eniten ääniä Nevadassa. Silti Fox uutisoi lopputulosta kuvan mukaisella tavalla. Myös Suomessa ilmestyvä Hbl kertoi sunnuntain lehdessä että Paul oli kolmas vaikka oli toinen.

Onko valvonta ja seuranta viranomaisten pakkomielle ?

Onko Suomikin jo salaa muuttunut poliisivaltioksi ? Vai vasta muuttumassa ? Onko enää mitään tehtävissä ? Tämä on jotain mitä jokaisen tulisi katsoa ja välittää eteenpäin tuttavapiirissään. Per Ström piti seuraavan järkyttävän alustuksen Suomessa lokakuun lopussa 2007.
Haluammeko tällaista ? Kenen etuja tällainen sairaalloinen valvonta palvelee ? Onko tällaisessa yhteiskunnassa tilaa erimielisyyksille ? Onko tällaisessa yhteiskunnassa tilaa laajapohjaiselle demokraattiselle edustuksellisuudelle ? Ovatko kansan valitsemat kansanedustajat hyväksyneet tällaista ? Ovatko MEP:mme hyäksyneet tällaista ? Suomessa voi edelleen vaikuttaa asioihin äänestämällä. Jos tällaista on tulossa suosittelen eduskunnan taantumuksellisten voimien vaihtamista tuoreisiin voimiin. Viranomaiset voivat nimittäin vain toimia määräysten puitteissa. Määräykset taas perustuvat lakeihin. Lait muuttaa eduskunta. Lait voi siis muuttaa - edellyttäen että ovat sopusoinnussa EU-komission direktiivien kanssa.



Lähde: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

Hki Meet-up group jäsen: Ron Paul toiseksi Nevadassa

Suomalainen tuttavani ilmoittaa näin:

The Nevada caucuse was a success! Ron Paul finished second after Mitt Romney with 13% of the vote. Duncan Hunter has left the race and Fred Thompson might drop as well. It's time for the last push before Super Tuesday. The 21st of January we celebrate Martin Luther King Jr's freedom movement by donating to Ron Paul's campaign. Visit http://freeatlast2008.com/ . Many larger cities here in the US (including Manchester, NH, where I live) will also organize a freedom march for both King and Ron Paul.

Sunnuntain lehti (Hbl) kirjoittaa taas että Ron Paul olisi ollut vasta kolmas.

lauantai 19. tammikuuta 2008

John Edwards tai Ron Paul

Smoking Mirrors blogi ja salanimi "les visible" kirjoittaa useimmin hyvin osuvasti - minun mielestäni. Tästä syystä S.M. blogista tämä juttu tässä ja nyt:

"It’s impressive, I’ll say that. Ron Paul has really hit a nerve and the powers that be don’t like him one bit. For me that’s all the information I need. Sure, there are those that are going to tell me that the powers that be set it up that way and that Ron Paul is just another side of the powers that be. They’re going to tell me the game is locked on all sides but I don’t believe it.

Funny things happen in history and bad guys go down. It happens. Sometimes it happens much later down the road than we would like, but it happens.

I’ve seen two candidates in this present spectacle that I could live with winning the White House. Those candidates are Ron Paul and John Edwards. The reason I bring this up is because the powers that be want a John McCain and Joe Lieberman ticket. John McCain is a neo-con tool and Lieberman is an Israeli Zionista. That’s a good combination for the powers that be. If they’re really lucky they’ll get Giuliani as Attorney General too."

jatkuu - lue loput.



torstai 17. tammikuuta 2008

Ron Paul saa lisäjulkisuutta Venäjällä

Russia Today näyttää kirjoittavan huomattavasti enemmän Ron Paul´ista ja amerikan vaaleista kuin mitä Suomen media. On toisaalta ymmärrettävää että Venäjällä ollaan kiinnostuneita kaikesta joka voi vaikuttaa Yhdysvaltain sotilaalliseen läsnäoloon. Ron Paul presidenttinä tarkoittaisi aivan uskomattoman suurta loikkaa kohti liennytystä suurvaltojen välisessä valtapolitiikassa. Mikäli USA sulkisi edes osan 700 sotilatukikohdistaan sillä olisi suuri merkitys Venäjälle. (Kiitokset Janukselle vihjeestä)

http://www.russiatoday.ru/news/news/19750


"The competition for the Republican nomination remains wide open; three different candidates have won the first three significant contests as the race moves on to Nevada.

But there's a candidate who feels cheated. Ron Paul received zero votes in one New Hampshire county, but people came forward claiming they cast their vote for him. Human error was admitted in the count. But still the politician sees himself left out of campaigning.

The lack of media coverage has turned Ron Paul into the ghost candidate in this race for the White House. And one can't help but wonder why the Texas Congressman doesn't get much air-time, despite all the hype?

Ron Paul has been a lot more successful at raising money than anyone could have expected."

Tässä toinen Russia Today artikkeli jossa kerrotaan vaalivilppiepäilyksistä.

"There are also problems with the votes for republican Ron Paul in the second precinct.

Earlier, it was reported that he received zero votes. But after one of the voters claimed that he voted for Paul, there was a recount. It showed that Paul received 31 votes, which were lost due to human error. "

keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Russia Today: Ron Paul - the mysterious candidate

Lisää Japanista: Hallitus opposition tulituksessa 9/11-asiassa.

Tätä haluamme myös tänne Suomeen. Missä on Suomen oppositio ? Onko sellaista lainkaan..
Miksei yksikään poliittinen puolue kyseenalaista/ole kyseenalaistanut Suomen hallitusten/hallituksen 9/11-politiikkaa ? Miksi yksikään poliitikko ei ole pitänyt palopuheita tästä ?
Suomessakin joku voisi nyt ottaa mallia Japanista ja lähteä vaatimaan todisteita al Qaidan tekosista - miksikö - no siksi että tämä kaikki mitä olemme joutuneet nielemään syyskuun 11. viitaten - maksaa meille aika lailla. Lisäksi jouduimme altistumaan kaiken maailman lisäkontrolliin ja muuhun riesaan.
Jos onkin niin että Bushhallinto on itse kaiken takana vain oikeuttaakseen sotatoimia sinne tänne missä jokin hallinto ei miellytä amerikkalaisia ? Jos onkin niin että kaikki on yhtä valhetta.

Oheisessa videossa on nyt englanninkielinen tekstitys. Mielenkiintoisia katseluhetkiä. Osa 1 (7)



Tästä linkistä avautuu mahdollisuus osiin 2-7 :

http://www.youtube.com/watch?v=AH1UA3ijXug

tiistai 15. tammikuuta 2008

Vote fraud - vaalivalppiä



"A U.S. election watchdog claims to have spotted discrepancies between machine and manually counted ballots in the New Hampshire primary election. New Hampshire officials have agreed to do a manual recount"

CIA, al Qaida, bin Laden ja todennäköisin totuus ns "terrorismista"

Myytti "al Qaidasta" pohjautuu laajalti eräänlaiseen puolitotuuksien ja julkisuudesta salattujen tosiaiden runkoon. Al Qaida on oikeasti Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun, CIA:n oma luomus. Se muodostettiin palvelemaan Yhdysvaltain sotavoimien "vihollisena" oikeiden ja todellisten vihollisten kuten entisen Neuvostoliiton korvikkeena. Islamilainen voima ja CIA-tuotos Mujaheddinhan pitkälti aikanaan ajoi neuvostojoukot Afganistanista.
Jotkut yhdysvaltalaiset epämääräiset viranomaiset päättivät jossain tilanteessa tekaista tarinan myyttisestä maailmanlaajuisesta islamilaisesta terroristiverkostosta joka muodostaa uhan läntisille elämänarvoille kautta maailman. CIA:lla oli siis valmis islamistinen sotilaallinen "vapaudentaistelijaverkostonsa"- kaikki mitä tarvittiin oli muutama hajautettu "terroriteko" joitakin USA:n kohteita vastaan sekä uskottava sepitys sankarillisesta Osama bin Ladeinista, liikkeen suuresta johtajasta.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7787


The myth of "al Qaida" is built on an expansive foundation of many half-truths and hidden facts. It is a CIA creation. It was shaped by the agency to serve as a substitute "enemy" for America, replacing the Soviets whom the Islamist forces had driven from Afghanistan. Unknown American officials, at an indeterminate point in time, made the decision to fabricate the tale of a mythical worldwide network of Islamic terrorists from the exploits of the Afghan Mujahedeen. The CIA already had their own network of Islamic militant "freedom fighters," all that was needed were a few scattered terrorist attacks against US targets and a credible heroic figurehead, to serve as the "great leader."

Onko vallankumous kuollut ?

Edgar J Steele on melkoisen pettynyt koska olisi mielellään katsonut että Ron Paul olisi vaivautunut vaatimaan uusintalaskennan - tai yleensäkin että olisi tehnyt kaikkensa vastaakseen kannatusjoukkojensa haasteeseen ja todella kaikin keinoin pyrkinyt kohti sitä päämäärä mitä kannattajat edellyttivät. Se 20 miljoonaa dollaria kannattajatukea luulisi riittäneen kuluihin ja motivoineen häntä taistelemaaan kaikin keinoin "asettuneistoa" vastaan.

Taitaa aika moni muukin on melko pettynyt koska jotenkin tuntuu että kannattajat uskoivat häneen enemmän kuin mitä hän itse uskoi. Edgar J (en minä) muotoilee siis asian näin.

Tässä kirjeessä Ron Paul perustelee miksi ei vaadi uutta äänilaskentaa.

Mene ja tiedä sitten. Edgarin artikkeli löytyy täältä jos haluat vilkaista. Artikkelin oikeasta yläreunasta klikkaamalla sen voi kuulla podcast-lähetyksenä eli virtautettuna mp3-tiedostona.

Ote Edgarin vuodatuksesta:

"I haven't given up on Ron Paul, but I admit to having been convinced by him that he cannot become America's President. It took a long time. I don't know how often I've heard him tell reporters or interviewers that his followers "have cured (his) skepticism." I wince each time, because I know he doesn't mean it. Too bad."

Kaikki ei kuitenkaan ole ohi. Edgarkin toteaa: Long live the revolution !

maanantai 14. tammikuuta 2008

Japanissa poliitikot kyseenalaistavat virallista 9/11-selitystä

Tällä japanilaispoliitikolla on aimo annos siviilirohkeutta. Yukihisa Fujita kysyy suorassa tv-lähetyksessä - miten on, voidaanko George Bush vangita liittyen syyskuun yhdennentoista tapahtumiin vuonna 2001. (Lähde:TruthNews.us)
"Here we have a respected Japanese politician asking on public television if Bush can be arrested in connection with events of September 11, 2001"
Yukihisa Fujita ei ole ihan kuka tahansa vaan oli edellisen pääministerin, Junichiro Koizumin hallituksen "chief cabinet secretary" ja edustaa tällä erää oppositiota ollen Japanin demokraattisen puolueen jäsen. Fujita piti 20 min pitkän puheen jonka Japanin televisio lähetti suorana lähetyksenä. Osan tästä CNN tallensi ja välitti edelleen maailmalle. Tässä muutama ote englanninkielisestä käännöksestä:

"On January 11th 2008 member of Parliament Yukihisa Fujita of the Japan Democratic party, made a 20 minute long statement at the House of Councillors, the upper house of the Diet (parliament) of Japan. He questioned the official version of 9/11 presented to the Japanese government and the public by the US administration in a session of the defense commission."


"He then explained that in the USA many people doubt the official version of 9/11 and numerous websites and scientists have collected evidence that contradicts the governments version..

He presented several largescale photographs of:
a) the Pentagon entry and exit hole
b) the flight path towards the Pentagon
c) the exploding WTC towers
d) the WTC 7 collapse.

He concluded that the japanese governments support of the “war against terror” is solely based on information provided by the US-administration. He demanded further investigation in the face of the governments drive to support the war more actively."

Suomennoksena vois lyhyesti mainita että hän toteaa että Japanin hallituksen tuki "terrorismin vastaiselle sodalle" perustuu yksinomaan tietoihin joita Yhdysvaltain hallinto on välittänyt. Hän vaatii lisätutkimuksia syyskuun yhdennetoista tpahtumiin koska nykyhallinto pyrkii lisäämään toimia Yhdysvaltain tueksi.

Kurt Nimmo kirjoittaa tapahtuneesta TruthNews-sivuilla ja kysyy miten on mahdollista että näinkin korkea-arvoinen henkilö Japanissa voi pitää puheen näin ristiriitaisesta aiheesta ja vieläpä samaan syssyyn jopa julkisesti kysyä voidaanko Bush pidättää - eikä tästä siltikään mainita sanaakaan kansainvälisessä mediassa.

Päivitys: tässä videon täydellinen käännös englanniksi japanista.

sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Hbl julkaisi koko sivun jutun Ron Paul´ista

http://www.hbl.fi/text/utrikes/2008/1/12/d9134.php

Ron Paul ei ole kuin muut republikaanit prisidenttikilvassa. Hän vihaa kaikkea mikä littyy turhiin menoihin ja sanoo useimmin: Ei !
"Ron Paul är inte som alla andra republikaner i den amerikanska nomineringskampen. Han hatar allt vad onödiga utgifter heter och säger därför oftast nej."

Ron Paul :Olenko vai enkö ole republikaani ?



Tämän joutuu nyt katsomaan englanniksi...

New Hampshirestä tulossa aikamoinen sotku

Ennennäkemättömäksi kehkeytynyt tilanne on se että - sekä republikaanit että demokraatit ovat vaatineet uutta käsilaskentaa. Etenkin Clintonin ja Obaman äänien suhteen tilalle on hyvin outo. Ron Paul on myös mitä ilmeisimmin menettänyt ääniä.

Kuuntele Alex Jonesin radioraporttia tilanteesta.

Bev Harris, BlackBoxVoting-sivustolla kirjoittaa näin:

"New Hampshire’s 2008 primary election may prove to be the most fascinating presidential preference race in history.

- Both Democrat and Republican candidates have requested recounts

- More than half of New Hampshire’s elections administrators hand count paper ballots in public at the polling place, with a public chain of custody. The rest of New Hampshire’s towns and cities use Diebold voting machines to count votes in secret, with a secret chain of custody.

- Hand count and machine count locations, when calculated statewide, show an eerie statistic:

Clinton Optical scan 91,717 52.95%
Obama Optical scan 81,495 47.05%

Clinton Hand-counted 20,889 47.05%
Obama Hand-counted 23,509 52.95%

- Two hand count towns reported “zero” votes for candidate Ron Paul to the media, even though they did have votes for him. The town of Sutton reported zero, but had 31 votes; the town of Greenville reported zero, but had 25 votes. The two towns had misreported results affecting exactly the same candidate in exactly the same way.






perjantai 11. tammikuuta 2008

Markkinahumua

Englantilainen sketsiohjelma joka pilailee markkinavoimilla...



Lähde: Brasscheck-TV

Kucinich vaatii ääntenlaskun tarkistusta

Dennis Kucinich ei luota New Hampshiren ääntenlaskutulokseen vaan vaatii ääntenlaskun tarkistusta laskemalla ne käsin yksi kerralla. Suurin syy lähän lienee Obaman ja Clintonin ihmeellinen 7-prosentin ero joka oli päinvastainen tutkimustuloksiin nähden. (kuvan taustalla miehen nuorvaimo Elisabeth Kucinich, 29 v. joka kuuluun American Monetary Instituten rahauudistusta kannattaviin tahoihin.)

"Kucinich's motivation for demanding a recount is the highly suspicious way in which Hillary Clinton reversed a 13 point pre-polling deficit to defeat Barack Obama, aided by a 7% swing thanks to the use of Diebold electronic voting machines."

"Though Kucinich has cautioned that he doesn't expect the recount to produce significantly different results, vote fraud expert Bev Harris warns that unless chain of custody issues are addressed before a recount, the recount itself is worthless because it will be overseen by the same people who committed vote fraud in the first place if indeed there was any chicanery."

Lisäannos: George Galloway sotaa vastaan

Tässä tuorehkossa videossa (1.12-07) on kyse USA:n uusista uhkailusta Lähi-Idässä.

torstai 10. tammikuuta 2008

George Galloway ja David Frum aiheena Iran, Irak & Israel

Kuuntele ja totea että toisinajattelijakin välillä pääsee studioon. George Galloway on brittiparlamentin jäsen. Vastapuoli David Frum on GWBn edellinen neuvonantaja ja neokonservatiivi ja AIPAC- israellobbyn kasvatti.

Vähän hupia Kuusta ja muualta

Tässä vähän muuta välillä. Tämä elokuva näytettiin Suomessa jokunen vuosi sitten. Mielenkiintoisia elokuvahetkiä. Kommentit tervetulleita.



"Dark Side of the Moon is a French documentary by director William Karel which originally aired on Arte in 2002 with the title Opération Lune.

The basic premise for the film is the theory that the television footage from the Apollo 11 Moon landing was faked and actually recorded in a studio by the CIA with help from director Stanley Kubrick. It features some surprising guest appearances, most notably by Donald Rumsfeld, Dr. Henry Kissinger, Alexander Haig, Buzz Aldrin and Stanley Kubrick's widow, Christiane Kubrick."

NH ja vaalitulos...lie huijausta

Päivitys: Smoking Mirrors-blogista poimittua:

"On aika riehuen ilmoittaa että nyt riittää. New Hampshiren kansalaisten tulee kiljua että on tämäkin yks hemmetin murha. Täytyy muodostaa suuri kansanjoukko joka vihaisena ja pysäyttämättömänä vaatii Diebold-ääntenlaskukoneiden käyttämisen lopettamista ja samalla koko rikollisen äänestystouhun kitkemistä yhteiskunnasta. Kansa on niin paljon vahvempi kuin sen oikeuksien polkijat. On turha odottaa että valtavirta media toimisi puolestanne. Kuin moni Keith-Olbermann´in kaltainen siellä onkaan ? Tämä on kansan oma tehtävä ja jotain mitä kansa on hoidettava ihan itse. (summittainen käännös LÖ)"

"The time for voices of outrage is now. Citizens of New Hampshire must scream bloody murder. You have got to rise up in an angry and unstoppable mob and demand an end to Diebold and its proven criminal enterprise. You are so much stronger collectively than your oppressors. You cannot count on voices in the main stream. How many Keith Olbermann’s are there? This is the people’s job this time. "


keskiviikko 9. tammikuuta 2008

New Hampshiren ääntenlaskussa ilmeisesti suurtakin vilppiä ?

Moni on jo paheksunut ja epäillyt vilppiä. Näin minäkin jo heti aamulla kun kulin että Ron Paul olisi saanut pelkästään 7,8 % äänistä. Tässä tulokset. Jotenkin tuntuu että Diebold-ääntenlaskukoneet olisi seonneet ?
Epäilen että McCain on saanut Ron Paul´in äänet. Olen päivän aikana etsiskellyt lisätietoja tämän hypoteesini tueksi. Nyt vasta illalla huomasin jotain samantyyppistä pohdintaa WhatReallyHappened-sivustolla. Linkki tässä.

Tässä ote:

According to the tallies, Ron Paul WON!

I dropped it in Excel. The column tallies don't add up. (and it's not a column labeling problem).

There is a hidden column on the far right. To view it, do a search for "145" (this happens to be a number in the hidden column), then you can see the hidden column. Refresh, and the column is gone.

Here's what happened "Actual" means "Actual tally of the candidate's column:"

.... .................. Actual .. Reported .. What happened
Pcts. Reporting ... 289 .. ...... 289 ... ... no change
Total Pcts. ... ... .. 301... ..... 301 .. .... no change
Giuliani ............ 20054 .. .. 20054 ....... no change
Huckabee ........ 26035 . ... 26035 ....... no change
Hunter ...... ....... 1195 .. .... 1195 ....... no change
McCain ... ........... 207 .. .. 86802 ...... McCain's 207 discarded; Paul's total given to McCain.

Paul .......... ..... 86802 ..... 17831 ...... Romney's total given to Paul
Romney ...... .... 17831 .... 73806 ...... Tancredo's total given to Romney

Tancredo ...... .. 73806 ... ...... 66 ...... Thompson's given to Tancredo
Thompson ............ 66 ... ... 2808 ...... Other given to Thompson
Other ................ 2808 ... .... 725 ...... Write-ins given to Other
Write-ins ............. 725 .. ... 4058 ...... 4058 of hidden right column given to Write-ins

Question:

What did they do with McCain's vote tally of 207 when they replaced it with Paul's 86,802? If the 207 is not McCain's, then whose is it? Everyone else's votes can be accounted for ...

I smell VOTE FRAUD.

... and why only McCain's tally?
... and why was his campaign "stunned"?

Kerro mitä mieltä olet. Itse olen kyllä kriittinen enkä välttämättä tajua mitä y.m kirjoittaja tarkalleen tarkoittaa...mutta ehkä se selviää vielä. Ja jos juttu olisikin sontaa niin, sorry.
Tilanne on kuitenkin hyvin outo.

Muutoksen tuulet voimistuvat

Pasi Matilaisen kirjoituksen loppukaneetti Keskisuomalaisessa 8.1 2008:

"Kävi vaaleissa miten tahansa, Ron Paulin vallankumous on jo itse asiassa onnistunut. Se on nostanut ainakin Yhdysvalloissa liberalismin lähes marginaali-ilmiöstä jälleen varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Se on jo loistava esimerkki meille muille ja lupaa, että liberalismi voi vielä nousta myös Suomessakin. Vuoden päästä onkin näytön paikka vaaliuurnilla niin täällä kuin rapakon toisellakin puolella."

tiistai 8. tammikuuta 2008

Ron Paul NBC Tonight Show´n isännän vieraana

Kuten useimmat ehkä jo tietävät niin Ron Paul joutui Fox-kanavan väittelyn ulkopuolelle. Jay Leno kuitenkin otti hänet ohjelmaan lyhyellä varoituksella. Haastattelu on kolmessa osassa. Tässä osa yksi joka on melko lyhyt 00:54 min.



Tässä linkit osaan kaksi ja kolme.

Raaka totuus amerikkalaisten mielipiteistä juuri nyt.

Valkoisen talon sisäpiiriläisen mukaan siellä tutkitaan jatkuvasti amerikkalaisten mielipiteitä kaikenlaisista asioista. Näitä harvoin julkaistaan eikä Bush itse halua tietää näistä mitään. Hän puhuu suoraan jumalan kanssa ja sieltä tietonsa. Tästä huolimatta tässä kuitenkin raaka totuus siitä mitä amerikkalaiset oikeasti ajattelevat. Mielenkiintoista vähintäinkin !

  • Support for the President’s policies 32% (tukee presidentin politiikkaa)
  • Support for the President as a person 12% (tukee presidenttiä henkilönä)
  • Support for Christian values 65% (tukee kristillisiä arvoja)
  • Belief in the Rapture 5% (uskoo kristittyjen "joukkonostoon" Harmageddon jälkeen)
  • Support for creative design 11% (tukee luomiskertomusta )
  • Support for science/evolution 72% (tukee tiedettä ja evoluutiota)
  • Support for the Iraqi war 22% (tukee Irakin sotaa)
  • Support for Israel 11% (tukee Israelia)
  • Belief in the Holocaust 15% ( uskoo holocaustiin eli siihen että 6 miljoonaa juutalaista kaasutettiin hengiltä 1939-1945 Saksassa ja saksan valtaamilla alueilla)
Jutun lähdeartikkeli "Voice of the White House" tässä.

Sean varoittaa nykajan ryöväriparoneista




Minusta pankkien tulisi tehdä sitä mitä me kuvitellaan että ne tekevät..eli vaalia meidän talletuksiamme ja saada tästä pieni korvaus. Pankkien ei tulisi valvoa ja pyörittää koko yhteiskuntaa rahavallan kautta. Tästä ei mainita mitään valtion säädöksissä. Siellä mainitaan vain eduskunta, hallitus & presidentti sekä oikeuslaitos. Ja jossain joku on ehdottanut että lehdistö on sellainen neljäs valtiovalta. Mutta on siis olemassa vielä viideskin ja ylivoimaisin valtakeskittymä
- pankkilaitos kaikkine lonkeroineen ulkomaille ..ties mihin Lontooseen minne korkovirrat suuntaavat jos teemme niin kuin Sherlock Holmes neuvoo.."Follow the money"....

maanantai 7. tammikuuta 2008

Video pankkitoiminnasta...ja valtion rahoitusmahdollisuuksista




Tässä kerrotaan siitä miten Kanada, kuten mikä tahansa muu itsenäinen valtio jolla oma pankkinsa voi lainata rahansa TÄLTÄ pankilta korottomasti. Nykyinen käytäntö minkä mukaan
valtiot lainaavat liikepankeilta on kansalaisten pettämista mitä suurimassa määrin.

Tästä tempusta kotosuomessa joutaisi satakunta virkamiestä ja luottamushenkilöä oikeuden eteen selittämään tekosiaan.

Onko olemassa mitään järkisyytä olla lainaamatta omasta pankistaan(Suomen Pankista) tarvittavat rahat ?

Ei ole. Ja joka toisin toimii on pankkien asiamies ! Joka toisin toimii on kansan petturi ja rikollinen. Suomi on tähän mennessä maksanut satoja miljardeja korkoa ulkomaille - ja aivan turhaan. Rahat olisi voinut käyttää meidän suomalaisten tarpeisiin. Nykykäytäntöä vastaan tarvitaan uusi kansanliike. Talousdemokraattinen Puolue voisi olla yksi kanava tähän.

Tiedämme toki kaikki että Euroopan Keskuspankki nykyään tavallaan on Suomenkin keskuspankkina. Silti lainaaminen "EKP:n Suomen paikalliskonttorista pitäisi olla varsin mahdollista" - tällöin korot jäävät Suomeen eivätkä virtaa ulkomaille kuten nyt.

sunnuntai 6. tammikuuta 2008

perjantai 4. tammikuuta 2008

Uutisia Iowasta

A. Ron Paul's double digit support in Iowa has shocked establishment media figures who have long derided the Congressman as an insignificant candidate with just 2 or 3 per cent of the vote. Even Fox News' own talking heads now agree that Paul should not be excluded from the upcoming presidential forum as campaign momentum builds.

http://www.prisonplanet.com/articles/january2008/010408_shocks_media.htm


B. According to Politifact.com and their popular "Truth-o-Meter" tool, Ron Paul is the most truthful presidential candidate out of the entire field, Democrats and Republicans included, and has not lied once during televised public debates.

http://www.prisonplanet.com/articles/january2008/010408_most_truthful.htm


C. Historically speaking, the Iowa staw poll is a good indicator as to how well the candidates will do in the caucus…except this year.

1. Mitt Romey 31.5 percent
2. Mike Huckabee 18.1 percent
5. Ron Paul 9.1 percent
7. Fred Thompson 1.4 percent
8. Rudy Giuliani 1.3 percent
10. John McCain 1.0 percent

2008 Iowa caucus results
Mike Huckabee (34%)
Mitt Romney (25%)
Fred Thompson (13%)
John McCain (13%)
Ron Paul (10%)
Rudy Giuliani (4%)


http://www.ronpaulwarroom.com/?p=126

Kanadan valtionvelan synty - osat 1- 2 -3

Klikkaa tästä itsesi osaan 2.

Ja tästä osaan 3.

Canadian Action Party (lähdesivusto)

Ron Paul voitti johtavan pääehdokkaan Giulianin













Iowassa voitto meni Mike Huckabee´lle, seuraavana Flip Romney, TV-Thompson ja War McCain. Mutta - iso asia on se että koko Yhdysvaltain johtava ehdokas "Ghouliani" jäi neljään prosenttiin kun taas Ron Paul keräsi 10 % äänistä. (edellyttäen että ääntenlaskussa ei tapahtunut vilppiä. Israelilainen yrityshän laski Iowan äänet vuonna 2004)

http://www.ronpaulwarroom.com/

"Some may see Ron Paul’s 5th place finish in Iowa as disappointing. I don’t really see it that way. Ron Paul beat Rudy Guliani in Iowa. What will Fox do? How will they deal with the idea that Ron Paul beat their golden boy Guliani? Well as far as I’m concerned Guliani’s out and now we only have 4 more to go. As Ron Paul’s support continues to grow and his stats continue to steadily increase, it is just a matter of time before the rest fall to the way side and there Ron Paul paul with stand. The GOP nominee. Can you just imagine what would happen when you have Ron Paul against any of the other democratic candidates? Take Hillary for example, she runs on her experience. How will she compete with a 10 term congressman. She runs on national healthcare. How will she deal with the fact that he is a Doctor and knows the medical profession and it’s inherent problems better than she does. Hillary runs on a complete misunderstanding of the constitution. Ron Paul is said to come from the same fabric as our founding fathers and understands the constitution better than anyone else in congress from what I can tell. What I’m trying to say here folks is… RON PAUL FOR PRESIDENT 2008"

CNN Wolf Blitzer: Ron Paul tulee yllättämään meidät

torstai 3. tammikuuta 2008

USA: valtio maksaa kansan digiboksit

Yllättävää. Yhdysvalloissa valtion digiboksipolitiikka on huomattavasti asiakasystävällisempi kuin meillä kylmäkiskoisessa bisnes-rahastus-Suomessa. Valtio käyttää projektiin kokonaiset 1,5 miljardia dollaria ja jakaa kansalle 40-dollarin arvoiset ostosetelit. Tällä rahalla ostetaan 33.5 miljoonaa digiboksia.

Yhdysvallat siirtyy digiaikaan 18.2 2009

Tässä osa jutusta ja linkki koko uutiseen.

http://www.tehrantimes.com/Index_view.asp?code=160602

WASHINGTON (AP) -- Millions of $40 government coupons become available Tuesday to help low-tech television owners buy special converter boxes for older TVs that might not work after the switch to digital broadcasting.

"Beginning Feb. 18, 2009, anyone who does not own a digital set and still gets their programing via over-the-air antennas will no longer receive a picture.

That's the day the television industry completes its transition from old-style analog broadcasting to digital.

The converter boxes are expected to cost between $50 and $70 and will be available at most major electronics retail stores. Starting Tuesday, the National Telecommunications and Information Administration will begin accepting requests for two $40 coupons per household to be used toward the purchase of the boxes. "

Vipinää Iowassa...ja New Hampshiressä.



Ihailtavaa nähdä miten ihmiset todellakin antavat itsestään ehdokkaansa puolesta.

Vaalisodan taktiikkahuone perustettu






http://www.ronpaulwarroom.com/

http://www.whatreallyhappened.com/

http://www.prisonplanet.com/

Tänä iltana on Iowan esivaalit joten uutisia tulee tuutin täydeltä. Huomenna tiedämme miten meni.

Fox News kansan hampaissa

Eräs tuttuni ja suomalaisen RonPaul-meet-up-groupin 920 perustaja lähti syksyllä New Hampshireen, USA:han seuraamaan vaalitouhuja ihan lähietäisyydeltä. Nyt hän kirjoittaa siitä miten kansa kostaa Fox News-uutiskanavalle. Mainostajia boikotoidaan, mainostajien tuotteita vältetään, Fox Yhtiön osakkeita dumpataan jne - voit itsekin välttää määrättyjä tuotteita jos haluat osallistua tähän. Hyvä harjoitella jos samanlaista vaikka ilmenisi Suomessa. Tässä raportin teksti:
FOX News, the news channel I enjoyed most 'till two years ago (hey, everyone makes mistakes), has treated Ron Paul most unfairly of all network news channels. They have frequently given Ron the least air time, ridiculed him, called him names and now banning him from their latest New Hampshire debate. It's payback time. Our plan is simple, boycott FOX's sponsors, e-mail them about your boycott and sell off your FOX stocks on the NASDAQ market (if you happen to own any).

So here is the list of FOX sponsors:
http://skinthefox.com/sponsors_001.htm

...and to make things more effective, there's always a "boycott of the week":
http://skinthefox.com/boycott_001.htm


The company who owns FOX News is called News Corporation and it's stock code/market symbol is NWS, see here:
http://finance.google.com/finance?client=ob&q=NWS

Happy boycotting!

Keskuspankkijärjestelmä on outoa touhua eikä meidän etujemme mukaista

Tämä saa mennä englanniksi. Oli ne aikoja silloin kuin poliitikoilla vielä oli munaa....

http://www.brasschecktv.com/page/135.html

It's a strange system and it's not in our best interests
(samassa veneessä olemme Suomessakin Euroopankeskuspankin alaisuudessa)

One of the last things John F. Kennedy did before he was assassinated was declare his intention to reform the central banking system of the United States.

No connection between these two events?

Congressman Louis McFadden, Chairman of the House Banking and Currency Committee from 1927-33, opposed the Federal Reserve System. There were three reported attempts on his life before he finally died of "heart failure."

Here's what he said about the Federal Reserve from the floor of Congress:

"Mr. Chairman, we have in this Country one of the most
corrupt institutions the world has ever known. I refer to the Federal Reserve Board and the Federal Reserve Banks, hereinafter called the Fed.

The Fed has cheated the Government of these United States and the people of the United States out of enough money to pay the Nation's debt. The depredations and iniquities of the Fed has cost enough money to pay the National debt several times over.

This evil institution has impoverished and ruined the people of these United States, has bankrupted itself, and has practically bankrupted our Government. It has done this through the defects of the law under which it operates, through the mal-administration of that law by the Fed and through the corrupt practices of the moneyed vultures who control it."

USA: Miten huumemiljooneilla varustetut salaryhmät vaikuttavat myös sisäpolitiikkaan ja vaaleihin

Ajankohtainen aihe ja video näin USA:n presidenttivaalien esivaalien alla. COVER-UP: Behind the Iran-Contra Affair: Part 3 of 3 : tässä kerrotaan mm siitä miten CIA, NSC ja erilaiset salaiset ryhmät joilla satoja miljooni dollareita huurarahaa käytössään vaikuttavat vaalituloksiin rahoittamalla aina niitä ehdokkaita jotka edustavat heille itselleen ja nykyhallinnolle mieluisimmat lähtökohdat. Moni rehellinen, utelias, totuutta hakeva kongressiedustaja on tuhottu, mustamaalattu ja kiristetty tai rahoitettu pois kongressista.

Pääroolissa Oliver North ja hänen esimiehensä Iran-Contra skandaalin yhteydessä 80-luvun puolivälissä. Ollie ei kadu mitään mitä on tehnyt. Kaikkeen oli valkoisen talon lupa. Niihin aikoihin isä Bush oli CIA-pomo ja heti perään varapresidenttinä Reaganin kaudella. Jumiori on itse asiassa aika vaisu kun vertaa hänen isäänsä laajoihin synteihin "kommunismin kytkemiseksi". (vaikka ökyrikkaat jenkit kuten Jacob Schiff olivat kommunismin päärahoittajia)

Löydät linkit osiin 1-2 Hannu Yli-Karjanmaan sivulta: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

"31.12. COVER-UP: Behind the Iran-Contra Affair, osat 1 - 2 - 3. Edelleen ajankohtainen dokumenttielokuva Iran-contra -jupakasta ja tapaukseen liittyvistä seikoista, jotka jäivät paljastamatta. Tämä on hyvä muistutus niille, jotka väittävät ettei laajoja salaliittoja oikeasti tapahdu. Samalla elokuva kertoo karulla tavalla miten maailmanpolitiikkaa junaillaan kulissien takana salaisten operaatioitten avulla. Nämä operaatiot rahoitetaan huumekaupalla."