tiistai 15. tammikuuta 2008

CIA, al Qaida, bin Laden ja todennäköisin totuus ns "terrorismista"

Myytti "al Qaidasta" pohjautuu laajalti eräänlaiseen puolitotuuksien ja julkisuudesta salattujen tosiaiden runkoon. Al Qaida on oikeasti Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun, CIA:n oma luomus. Se muodostettiin palvelemaan Yhdysvaltain sotavoimien "vihollisena" oikeiden ja todellisten vihollisten kuten entisen Neuvostoliiton korvikkeena. Islamilainen voima ja CIA-tuotos Mujaheddinhan pitkälti aikanaan ajoi neuvostojoukot Afganistanista.
Jotkut yhdysvaltalaiset epämääräiset viranomaiset päättivät jossain tilanteessa tekaista tarinan myyttisestä maailmanlaajuisesta islamilaisesta terroristiverkostosta joka muodostaa uhan läntisille elämänarvoille kautta maailman. CIA:lla oli siis valmis islamistinen sotilaallinen "vapaudentaistelijaverkostonsa"- kaikki mitä tarvittiin oli muutama hajautettu "terroriteko" joitakin USA:n kohteita vastaan sekä uskottava sepitys sankarillisesta Osama bin Ladeinista, liikkeen suuresta johtajasta.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7787


The myth of "al Qaida" is built on an expansive foundation of many half-truths and hidden facts. It is a CIA creation. It was shaped by the agency to serve as a substitute "enemy" for America, replacing the Soviets whom the Islamist forces had driven from Afghanistan. Unknown American officials, at an indeterminate point in time, made the decision to fabricate the tale of a mythical worldwide network of Islamic terrorists from the exploits of the Afghan Mujahedeen. The CIA already had their own network of Islamic militant "freedom fighters," all that was needed were a few scattered terrorist attacks against US targets and a credible heroic figurehead, to serve as the "great leader."

4 kommenttia:

Vesa Sutinen kirjoitti...

Rot in hell, Osama bin Laden,
vai pitäisikö sanoa George W Bush;)

Tarina al Qaidasta on suorastaan liikuttava sepustus, osoittaa hämmästyttävää mielikuvitusta CIA:n taholta.

"Mitä suurempi valhe, sitä useammat sen uskovat" -Adolf Hitler.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin Vesa. Ja minä en koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä miksi ei lehdistö ja mediat ole lähteneet tutkimaan ja paljastamaan tätä asiaa.

Siinä ropisis Pulitzerit plakkariin !

Silminäkijä-ohjelma tai Spotlight voisi paljastaa nämä asiat maailmalle. Pääsis Suomikin maailmankartalle. Mutta - taitaa olla liian kuuma peruna heille.
Seuraamukset voisivat olla poliittisesti huonot etenkin nyt kun kokoomuksen pikkupojat haluaa mukaan isojen poikien Natoleikkiin.

Tästä syystä internet ja blogosfääri on tarpeen - muutenhan näistä ei kirjoitettaisi.

Vesa Sutinen kirjoitti...

Ei lakkaa ihmettelemästä, että missä on ihmisten terve arvostelukyky.
Kaikki mitä telkkarissa sanotaan otetaan annettuna absoluuttisena totuutena.
Elämmehän läpinäkyvässä tieto- ja kansalaisyhteiskunnass

Nähtävästi porukka on syötetty täyteen kaikkinaista saastaa.
Kun valhe alkaa olla tarpeeksi suuri ja kaikenkattava, ei sitä normaali kansalainen tajua koko elinaikanaan.

Pitäisi laittaa täälläkin pystyyn kunnon Ron Paul revolution.
Jenkeissä siinä oli oikea meininki, olin sillä kolme kuukautta tuossa syssyllä ja tietenkin toimin Ronin kampanjassa mukana, ajeltiin kavereitten kanssa pitkin kaupunkia ja pystytettiin Ronin kylttejä
minkä ikinä kerkesimme.

Ajattelin, että voisi täällä Suomessakin
tehdä jotakin vastaavaa.
Esim. kylvää tienvarret täyteen kylttejä
joissa on joku yksinkertainen viesti ja vaikka nettiosoite.

Saisi ainakin jotakin tehtyä asian eteen.

Lars Osterman kirjoitti...

Täälläkin ihmisiä pidetään pelon ja rahanpuutteen avulla työelämän oravanpyörässä eikä monellakaan taida olla aikaa tai rahkeita tehdä paljon muuta. Joku ehtii maata tunnin pari teeveen edessä toinen lämmittää sauna tai vetää lärvit.

Monella tuntuu olevan aika kortilla.

Vai olisko asioiden tärkeysjärjestys vähän sekaisin.

Peräänkuulutan edelleen TODELLISTA vaihtoehtopuoluetta. Vihreistä ei siihen ole. Perussuomalaisista ei myöskään.

Canadian Action Party olisi hyvä malli meillekin. Vastaavan kun saisi pystyyn ja taloudellisesti riippumattomaksi jotenkin.