torstai 24. tammikuuta 2008

Ron Paul: Rokotteet ovat vaarallisia

Tästä on väännetty kättä vuosikymmeniä. Virallinen taho ei sitten millään näytä suostuvan myöntämään sitä että rokotuksesta koituvat riskit itse asiassa ovat huomattavasti mahdollisia hyötyjä suuremmat. Monet vanhemmat toisaalta tietävät miten asioiden laita oikeasti on. Tästä syystä osa yhteiskunnan valistuneistosta kieltäytyy tyystin rokotteista. (monet lääkärit itsekin)

Tiesitkö muuten että Pennsylvanialaisten amish-kansan, joka edelleen elää kuin1920-luvulla eläisi, - siis näiden keskuudessa ei esiinny juuri ollenkaan sokeritautia, eikä lainkaan autismia eikä ADHD- tai ADD-oireyhtymää.On helppo tajuta että kysymys on rokotteista.

On huolestuttavaa että useimmat suomelaiset kiltisti ja luottavaisesti antavat injisoida ties mitä myrkkyjä lapsiinsa ja itseensä. Rokotteiden tuoteselosteet eivät ole julkisia. Mutta niissä on oikeasti esim formaldehydiä, alumiinia, elohopeaa, eri eläinten DNA:ta (apina, lehmä, kana jne.)

Monet rokotteet ovat myös lievästi tai pahasti saastuneita ja sisältävät lisäksi erilaisia eläinkohtaisia viruksia (alla olevan Nexus-artikkelin mukaan)

Ällöttävintä rokotteissa on se tosiasia että ne on valmistettu käyttämällä abortoituja ihmissikiöitä "raaka-aineena".

[Ilokseni totean omien lasteni olevan terveitä. Mutta olenkin seurannut kriittistä rokotuspolitiikkaa tiukasti.]

Erityisen huolestuttavaa oli huomata että jopa kansanedustajat kirjoittelevat yleisönosastolla kehottaen kansalaisia rokottutumaan. Kuukausi sitten RPK:n Mikaela Nylander kehotti lapsien vanhempia rokottamaan teinityttöjään papillomavirusta vastaan. Pöyristyttävää ja hiuksia nostattavaa tietämättömyyttä kansanedustajalta. Samaan aikaan ulkomailta tulee kymmeniä raportteja siitä miten juuri tuo HPR-rokote on aiheuttanut satoja vammoja teinitytöissä - eikä edes ole mitään todellista näyttöä sille että papilloomavirus aiheuttaisi kohdunkaulasyöpää. Kaikki HPR-rokotteen väitetyt edut halpaheikkimäistä markkinaviestintää. Rokote on hnnoiteltu kalliiksi ja tuottaa kivasti katetta eli todella hyvää bisnestä lääketeollisuudelle. Niin hyvää että heillä riittää resursseja millä vakuttaa erilaisia tahoja joita olettavat että ihmiset(asiakkaat) pitävät luotettavina ja tietävinä tietolähteinä. Kyseistä rokotettahan on mainostettu jopa tv:ssä - ennennäkemätöntä Suomessa.

Huomasin eilen Ron Paul´in nostaneen tämän aiheen pöydälle Hufffington Postin toimittajalle myöntämässään haastattelussa. Lääkärinä hän katsoo riskien olevan hyötyjä suuremmat. Hän katsoo myös ettei liittovaltio voi pakottaa kansalaisia rokottautumaan. Perustuslaki on hänen tukenaan.

http://www.infowars.net/articles/january2008/230108Vaccines.htm

Presidential candidate Ron Paul has spoken out against forced vaccination and the federal government's eagerness to dictate what Americans may and may not put into their bodies.

The Congressman, a fully qualified obstetrics and gynecology doctor, made his position plain in an interview with the Huffington Post's election reporter James Freedman:

"I don't think anything should be forced on us by the government, [and] immunization is one thing that we're pressured and forced into," he said.

"A responsible parent is going to say, 'Yeah, I want my child to have that,' [but] when the government makes a mistake, they make it for everybody. You know, that's what worries me. They don't always come up with the perfect answer sometimes... and people have had some very, very serious reactions from these immunizations."


Tässä myös Nexus Magazine nimisen lehden artikkeli aiheesta:

http://www.nexusmagazine.com/articles/VaccineResearcher.html

"Also, most people don't know that some polio vaccines, adenovirus vaccines, rubella, hep[atitis] A and measles vaccines have been made with aborted human foetal tissue. I have found what I believed were bacterial fragments and polio virus in these vaccines from time to time, which may have come from that foetal tissue. When you look for contaminants in vaccines, you can come up with material that is puzzling. You know it shouldn't be there, but you don't know exactly what you've got. I have found what I believed was a very small "fragment" of human hair and also human mucus."


[sanasto: foetal tissue= sikiökudosta, contaminants=saasteita, fragment = palanen, human mucus = ihmisen valkoista haavamätää]


18 kommenttia:

pasi kirjoitti...

Nyt kyllä karkasi mopo käsistä ja pahasti. Kommentoin ainoastaan yhtä kohtaa: rokotteissa kasvualustana käytetään kanan sikiöitä eli hedelmöityneitä kananmunia, ei suinkaan ihmissikiöitä. Tämän vuoksi rokotteet voivat aiheuttaa oireita kananmunalle allergisissa.

pasi kirjoitti...

No, jatketaan vielä. Itse tulkitsen tuon RP:n kannan niin, että hän tietää rokotteissa olevan riskejä, ja siksi ei halua, että valtio pakottaa niiden ottamisen kaikille. Hän ei siis ole kieltämässä rokotteita kokonaan, vaan sellaisen saisivat halukkaat.

Keskeinen lainaus onkin tuo "I don't think anything should be forced on us by the government." Pointti on se, että minkä tahansa asian voi tehdä oikein tai väärin (tai jotain siltä väliltä). Jos oletetaan, että todennäköisyys valtion väärälle valinnalle on sama kuin yksittäisen henkilön väärälle valinnalle (mielestäni on tosin todennäköisempää valtion valita väärin kuin yksittäisen henkilön, koska valtio ei itse koskaan kanna vastuuta valinnoistaan, toisin kuin yksityishenkilö), niin aina silloin tällöin valtio valitsee väkisinkin väärin. Jos valtio on pakottanut valintansa seuraukset kaikille, niin kaikki kärsivät. Jos taas jokainen tekee valintansa itse, niin vain itse väärän valinnan tehneet kärsivät. Tästä voidaan johtaa, että valtion tekemä kollektiivinen valinta on aina kokonaisuuden kannalta huonompi ratkaisu, vaikka joskus jotkut harvat voivatkin tällöin säästyä huonoilta henkilökohtaisilta valinnoilta, kun valtio joskus tuurilla valitsee oikein.

Lars Osterman kirjoitti...

Kuten sanoin tästä asiasta on pitkään kiistelty. Aina löytyy niitä jotka haluavat uskoa viranomaisten tietävän paremmin ja siirtävät näin vastuun pois itseltään.

Mitä abortoituihin ihmisikiöihin ja niiden käyttö rokotteiden valmistukseen tulee niin asia on 100% varma. Kannattaa lukea - tai googlata. Artikkeleitä ja kirjoituksia vilisee.

Nexus-lehden artikkelissa ei ollut puhe kananmunaallergiata vaan siitä että eläinpohjaisten proteiinien mukana tulee erilaisia "kontaminaatioita":

"All right. I'll give you some of what I came across, and I'll also give you what colleagues of mine found. Here's a partial list. In the Rimavex measles vaccine, we found various chicken viruses. In polio vaccine, we found acanthamoeba, which is a so-called "brain-eating" amoeba. Simian cytomegalovirus in polio vaccine. Simian foamy virus in the rotavirus vaccine. Bird-cancer viruses in the MMR vaccine. Various micro-organisms in the anthrax vaccine. I've found potentially dangerous enzyme inhibitors in several vaccines. Duck, dog and rabbit viruses in the rubella vaccine. Avian leucosis virus in the flu vaccine. Pestivirus in the MMR vaccine."

Eli allergiasta ei ole kysymys.

Mut ilmeisesti tässä kuten kaikessa tieteessä ja tuotannossa "Suomessa kaikki on toisin". Ydinvoimakin on turvallista kun sitä ohjaa suomalainen insinööri....

Lasse Pitkäniemi kirjoitti...

Ennen Yhdysvaltoihin muuttoa (huom. pysyvä muutto, ei opiskelu/turisti/työviisumi) jouduin ottamaan 8 rokotetta, koska en ollut sääntöjen mukaan riittävästi rokotettu. Muistan neuvolatädin kertoneen että Suomessa liikarokotetaan. USA:ssa liikarokotus on vielä akuutimpi ongelma. Suomessa lapsi saa ennen kahta elinvuottaan ainakin viisi piikkiä, USA:ssa vastaavien piikkien määrä voi olla peräti yli 20. Mielestäni rokotteiden suurin ongelma on siinä, että ne saattavat aiheuttaa autismia sekä myöhemmällä iällä lisäävät syöpäriskiä. Itsellä on vaikeahko lukihäiriö ja ADHD, joita joskus pidetään autismin esiasteina vähän samoin kuin aspergerin syndroomaa, joten siksi suhtaudun suht. kriittisesti rokotuksiin. Alla on mielestäni poikkeuksellisen hyvä rokotusartikkeli: http://www.lewrockwell.com/miller/miller15.html

Kannattaa myös muistaa että pääsääntöinen syy ylirokottamiseen johtuu siitä, että lapset pistetään lastentarhoihin ja kouluihin joissa he kohtaavat muita lapsia jne. (eli levittävät tartuntoja). Mikäli lapsia ei pakko lastentarhoitettaisi tai koulutetuttaisi niin suurella vimmalla kuin nykyään tehdään, riski olisi huomattavasti pienempi ja rokotteiden kysyntä laskisi. Pääsääntöisesti rokotteiden kysyntä ei ole edes korkea siksi koska lasten vanhemmat haluaisivat niitä, vaan siksi että erinäiset lait pakottavat rokotuttamaan tai vaihtoehtoisesti aiheuttavat seurauksia (mm. kielto julkisilta kouluilta, valtion maksaman sairasvakuutuksen poisto jne.) mikäli et rokotuta lapsiasi.

Lars Osterman kirjoitti...

Ja uusimmat tiedot kertovat että Suomin fiksut päättäjät/viranomaiset on tilanneet yli 5 miljoonaa rokoteannosta hintaan 30 miljoonaa euroa. Näiden kestoikä on 3-5 vuotta. Sit kaikki menee uusiksi.

Laitan vaikka viimeiset rahani likoon sen puolesta että nuo 30 miljoonaa veroeuroa on kuin heitetty kaivoon.
Olisiko niin että koko lintuinfluenssahaloo onkin keino pelotella tyhmiä tahoja tilamaan turhaa rokotetta.

Minä ainakin kieltäytyisin moisesta joka tapauksessa.

Visitor kirjoitti...

"Suomi-ilmiö"

Vaikka Britanniassa täytyy autismia varoa
Voi Suomessa huoletta piikkiä haroa, Britannia
on jossain toisella planeetalla
Ei sellaista voi sattua,
koivun ja tähden alla

Voiko täydellisyyttä olla olemassa mitenkään tuolla?
Tottahan toki muunmuassa Ruskeasuolla
Ei mikään oo niin viisas ku kemisti
On täydellisiä, 'hydit
jotka purkkiin pisti

Rokotus kehoon jää ja tuottaa lapseen tehojaan, mutta
millään muilla mailla, kuin
Suomella se ei oo riskiä vailla

On erehtymättömyyttä meillä melko valikoima, on
KTL MPR sekä neuvolan voima
Ei mikään vaara meidän kuvioihin kuulu
Jollei sitten usassa lehmä
hulluks tullu

Taudit ne katoaa, kun pistää elohopeaa, mutta
millään muilla mailla, kuin
Suomella se ei oo riskiä vailla

Neuvola valistaa, ja pistää elohopeaa, mutta
millään muilla mailla, kuin
Suomella se ei oo riskiä vailla

Basilli sujahtaa, vauvan reiteen nopeaan, mutta
millään muilla mailla, kuin
Suomella se ei oo riskiä vailla

Lars Osterman kirjoitti...

Hieno runo ! Kiitos siitä.

Surukseni näin tämänpäivän lehdessä jutun jonka mukaan naapurimaassa Ruotsissa on menty niin pitkälle ett' 8-9 luokan tyttöjä rokotetaan oikein porukalla.

Tästä ei seuraa MITÄÄN hyvää. Kymmenkunta tyttöä sairastuu pahasti, jokunen ehkä kuolee.

Mitään kytkyä ei oikeasti ole papillomaviruksen ja kohdunkaupansyövän välillä. Kaikki on satua jolla hyväuskoisia ihmisiä pelotellaan ja sitten rahastetaan.

Visitor kirjoitti...

No nythän tuli yllättävä käänne - rokotteiden elohopean ja autismin yhteydestä mm. kirjan kirjoitta David Kirby republikaanien John McCainin mukaan rokotteiden ja autismin yhteydestä on "vahvaa näyttöä":

http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/senator-mccain-strong-e_b_89318.html

Lars Osterman kirjoitti...

Mutta Suomessa kaikki on toisin. Aina toisin. Viikko sitten kuuntelin radio-ohjelmaa joka kertoi siitä miten sairaan paljon suomalaiset perusvanhemmat luottavat viranomaisiin. Suomalaiset ovat kuin lammaslauma...

Minun 14v tyttönikin on saanut tietoa koulusta liittyen HPV-rokotteisiin.
Niitä jopa tyrkytetään tv-mainoksilla. Päivän Hbl-lehdessä oli yleisönosastolla rokotuspuffi missä väestöliiton virkamies tyrkytti rokotteita kansalle.

Visitor kirjoitti...

"Väestöliiton virkamies" luultavasti oli Väestöliiton tehtäviensä ohella VL-Medi Oy:n pomomiehiä. VL-Medi Oy puolestaan on Väestöliitto ry:n omistama lääketutkimusyhtiö joka tekee rokotevalmistaja GSK:n rahoituksella erilaisia rokotetutkimuksia, mm. HPV-rokotetutkimuksia. Väestöliittohan ei ole mikään julkisen sektorin toimija vaan yhdistys.

Suomessa viime syksynä käynnistyneen HPV-rokotetutkimuksen menettelyt ovat erikoisia (mm. suostumuksen hankkimisesta on eräs lääkäri tehnyt kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle) ja tiedotus sekavaa. Tuoreimman, tämänpäiväisen tiedon mukaan HPV-rokotteesta on raportoitu vakavia haittatapahtumia peräti 3,5 prosentilla! Tämä on yli tuhatkertainen haittatapahtumien määrä verrattuna Suomessa käytettävien rokotteiden raportoituihin haittoihin. Lisätietoa asiasta löytyy osoitteesta http://www.rokotusinfo.fi

Lars Osterman kirjoitti...

Niin Visitor noin saattoi todellakin olla, en tiedä.

Tässä pari linkkia joihin törmäsin tänään:

http://www.mercola.com/article/vaccines/legally_avoid_shots.htm

http://www.nytimes.com/2008/03/02/nyregion/nyregionspecial2/02Rvaccine.html?_r=3&st=cse&sq=shunning+vaccinations&scp=1&oref=slogin&oref=slogin&oref=slogin

Visitor kirjoitti...

Enpä ole tullut HBL:ää lukeneeksi tuolta osin joten on jäänyt nimi tarkistamatta, mutta tarkoittamani henkilön toiminnasta voi lukea vaikkapa allaolevasta osoitteesta (ehkäpä kerrot oliko sama mies):

http://asiakirjat.hus.fi/djulkaisu/kokous/KOKOUS-293-9.HTM

Tämä Väestöliiton tutkimusta rahoittava eettisen toimikunnan tietojen mukaan kaupallisille lääkemarkkinoille ehkäisyrengasta kehittävä Population Council on Wikipedian mukaan Rockefellerien perustama järjestö, jonka juuret ovat eugeniikkaliikkeessä.

USA:ssa muuten on ollut viime päivinä hyvin vilkasta rokotteiden ja autismin yhteyden kanssa - vahvasti esillä niin CNN:llä, ABC:llä, NYT:ssä, AP:ssä ja mitäs tätä aakkossoppaa nyt onkaan. Esimerkiksi hakusanoilla "Jon Poling", "Hannah Poling" löytyy juttua ja suomeksi on joitakin poimintoja osoitteessa http://www.rokotusinfo.fi

Lars Osterman kirjoitti...

Visitor:

Kiitos kommentistasi ja linkistä.

Todellakin - kyseessä oli sama henkilö: Dan Apter (kuulostaa aika lailla juutalaiselta nimeltä, ainakin minun korvissani)

Surullista myös että kansanedustaja feministi naisasianainen Mikaela Nylander (RKP) on propagoinut samasta asiasta. Mutta ehkä jo mainitsin asiasta aiemmin.

Juuri nyt USA:ssa on todellakin paljon puhetta kytkyistä rokotteiden ja autismin välillä.

Ja Suomessa papillomaviruksen tv-kampanja vaan jatkuu ja jatkuu...ja jatkuu. Näin sen eilen Nelosella. Masentavaa.

Lars Osterman kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Visitor kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Lars Osterman kirjoitti...

Visitor:

Unohdetaan tämä puoli..parempi niin.
Poistin oman ja sinun kommenttisi.
Ethän pahastu.
On asioita ja olosuhteita joista on parempi olla hiljaa.

Visitor kirjoitti...

En pahastu. Ketjun aiheessa pysyäkseni annan vielä tässä yhteydessä kirjavinkin: Wendy Lydall: "Raising a Vaccine Free Child". Ainakin alun kappaleet joukkorokotusten taustalla vallitsevista lääkintähenkilökunnan toimintatavoista ja politiikasta ovat erittäin kiinnostavia, valaisevia ja todentuntuisia, loppuun asti en ole lukenut. On saatavilla Helsingistä esim. bebes.fi:stä, helmet-kirjastoissa ei näyttänyt olevan.

Lars Osterman kirjoitti...

Varmaan hyvä kirja tuo. Tuli heti mieleen että olen lukenut siitä miten Amish-kansan lapset Pennsylvaniassa ei koskaan ole rokotettu. Näiden piirissä ei väitetysti ole koskaan esiintynyt autismia ja muita samankaltaisia "ongelmia". Minusta tämä jo todistaa kaiken johtuvaksi rokotteista.

Samalla lailla on osoitettavissa että korkea amygdaliinipitoisuus (vitamiini B17) estää syövän synnyn. Amygdaliinia tai laetrilia saa mm aprikoosien siemenistä ja monet kansat Himalaijalla syövät näitä ns "snackseinä". Tästä oli juttu Edward Griffinin dokumenttielokuvassa: A World without Cancer joka löytyy googlevideona tai YouTubena