torstai 3. tammikuuta 2008

USA: Miten huumemiljooneilla varustetut salaryhmät vaikuttavat myös sisäpolitiikkaan ja vaaleihin

Ajankohtainen aihe ja video näin USA:n presidenttivaalien esivaalien alla. COVER-UP: Behind the Iran-Contra Affair: Part 3 of 3 : tässä kerrotaan mm siitä miten CIA, NSC ja erilaiset salaiset ryhmät joilla satoja miljooni dollareita huurarahaa käytössään vaikuttavat vaalituloksiin rahoittamalla aina niitä ehdokkaita jotka edustavat heille itselleen ja nykyhallinnolle mieluisimmat lähtökohdat. Moni rehellinen, utelias, totuutta hakeva kongressiedustaja on tuhottu, mustamaalattu ja kiristetty tai rahoitettu pois kongressista.

Pääroolissa Oliver North ja hänen esimiehensä Iran-Contra skandaalin yhteydessä 80-luvun puolivälissä. Ollie ei kadu mitään mitä on tehnyt. Kaikkeen oli valkoisen talon lupa. Niihin aikoihin isä Bush oli CIA-pomo ja heti perään varapresidenttinä Reaganin kaudella. Jumiori on itse asiassa aika vaisu kun vertaa hänen isäänsä laajoihin synteihin "kommunismin kytkemiseksi". (vaikka ökyrikkaat jenkit kuten Jacob Schiff olivat kommunismin päärahoittajia)

Löydät linkit osiin 1-2 Hannu Yli-Karjanmaan sivulta: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

"31.12. COVER-UP: Behind the Iran-Contra Affair, osat 1 - 2 - 3. Edelleen ajankohtainen dokumenttielokuva Iran-contra -jupakasta ja tapaukseen liittyvistä seikoista, jotka jäivät paljastamatta. Tämä on hyvä muistutus niille, jotka väittävät ettei laajoja salaliittoja oikeasti tapahdu. Samalla elokuva kertoo karulla tavalla miten maailmanpolitiikkaa junaillaan kulissien takana salaisten operaatioitten avulla. Nämä operaatiot rahoitetaan huumekaupalla."

Ei kommentteja: