torstai 24. tammikuuta 2008

Ilmaston ööh..jäähtyminen ...Siis nyt hän on niin että kaikki ministerit ja muut fiksuja olevinaan vouhottaa jostain ilmaston vaarallisesta lämpenemisestä vaikkei näistä yksikään oikeasti tiedä hitustakaan niistä tekijöistä joista tulisi tietää ennen kuin avaa suunsa. Suosittelisin jäitä hattuu k.o poppoolle. Kannattaa varoa ennemmin kuin katua. Suomen leuto talvi EI ole mikään todiste mistään. Tällaisia talvia on aina joskus.

Venäläinen tiedemiesryhmä väittää että ilmasto on menossa kylmempään suuntaan. Jospa se onkin näin...äkkiä eduskunta kasaan ja pikaisesti uusi laki läpi. Helpointa lie korvata sana "hiilidioksiidi" sanalla "jää". Siis jääveroa kansalle..

What Really Happened blogista poimittua:

Russian scientist says Earth could soon face new Ice Age
Temperatures on Earth have stabilized in the past decade, and the planet should brace itself for a new Ice Age rather than global warming, a Russian scientist said in an interview with RIA Novosti Tuesday.

"Russian and foreign research data confirm that global temperatures in 2007 were practically similar to those in 2006, and, in general, identical to 1998-2006 temperatures, which, basically, means that the Earth passed the peak of global warming in 1998-2005," said Khabibullo Abdusamatov, head of a space research lab at the Pulkovo observatory in St. Petersburg.

Mike Riveron kommetti:
"Okay, so we drop the idea of a carbon-tax and we hit 'em with an ice-tax instead! Hey, it's all the same money, and who cares how it ends up in our pockets as long as it ends up in our pockets, right?"

2 kommenttia:

Vesa Sutinen kirjoitti...

Niinpä niin, Tilastot kertovat, että seuraava jääkausi on tulossa.

Hiilidioksisifasismi EI kestä kriittistä tarkastelua.

Loppukevennyksenä:
"EU:n ilmastopaketin vaikutus työllisyyten on plusmiinus nolla" (Mauri Pekkarinen)

Minäkin uskon Joulupukkiin.

Lars Osterman kirjoitti...

ja tänään Barroso ilmoitti mitä EU:N hiilidioksiidipelleily maksaa. Se on aika vähän 3 euroa viikossa.

Ynntääänpä kaikki Eurooppalaiset 400 miljoonaa ja risat ja kerrataan tuo 3 euroa 52:lla viikolla = 156 euroa ja se kertaa väkiluku = 65,000 miljoonaa vuodessa eli 650 miljardia euro kymmenessä vuodessa. (sorry jos meni pieleen nyt ei löydy taskulaskinta)

Mutta kaikki tämä - ja aivan turhan takia. Pelkkää propagandaa ja joukkorahastusta.