keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Lisää Japanista: Hallitus opposition tulituksessa 9/11-asiassa.

Tätä haluamme myös tänne Suomeen. Missä on Suomen oppositio ? Onko sellaista lainkaan..
Miksei yksikään poliittinen puolue kyseenalaista/ole kyseenalaistanut Suomen hallitusten/hallituksen 9/11-politiikkaa ? Miksi yksikään poliitikko ei ole pitänyt palopuheita tästä ?
Suomessakin joku voisi nyt ottaa mallia Japanista ja lähteä vaatimaan todisteita al Qaidan tekosista - miksikö - no siksi että tämä kaikki mitä olemme joutuneet nielemään syyskuun 11. viitaten - maksaa meille aika lailla. Lisäksi jouduimme altistumaan kaiken maailman lisäkontrolliin ja muuhun riesaan.
Jos onkin niin että Bushhallinto on itse kaiken takana vain oikeuttaakseen sotatoimia sinne tänne missä jokin hallinto ei miellytä amerikkalaisia ? Jos onkin niin että kaikki on yhtä valhetta.

Oheisessa videossa on nyt englanninkielinen tekstitys. Mielenkiintoisia katseluhetkiä. Osa 1 (7)Tästä linkistä avautuu mahdollisuus osiin 2-7 :

http://www.youtube.com/watch?v=AH1UA3ijXug

2 kommenttia:

Vesa Sutinen kirjoitti...

Kerrankin joku uskaltaa avata suunsa.
Toivottavasti Bush saadaan edesvastuuseen 9/11 massamurhasta ja miljoonien viattomien ihmisten tapattamisesta Afganistanissa, Irakissa ja muualla maailmassa.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin Vesa - Big Bad Bush....

Mutta oikeasti mies lie pelkkä säälittävä sätkynukke jota OIKEAT valtapiirit vain käytävät julkisivuna. Bush on alkoholisti ja todänäköisesti homoseksuaali ja lie filmattu monasti hyvin noloissa tilanteissa. Näillä miestä kiristetään toimimaan niin kuin valtapiirit haluavat ja sanomaan sitä mitä samat tahot haluavat että hän sanoo.

Lue tämä juttu - se selittää paljon.

http://smokingmirrors.blogspot.com/2008/01/79-bottles-of-beer-on-wall-wait-no-86.html
Tämä myös:

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=7865