tiistai 8. tammikuuta 2008

Ron Paul NBC Tonight Show´n isännän vieraana

Kuten useimmat ehkä jo tietävät niin Ron Paul joutui Fox-kanavan väittelyn ulkopuolelle. Jay Leno kuitenkin otti hänet ohjelmaan lyhyellä varoituksella. Haastattelu on kolmessa osassa. Tässä osa yksi joka on melko lyhyt 00:54 min.Tässä linkit osaan kaksi ja kolme.

6 kommenttia:

Juuso kirjoitti...

Haiskahtaa vähän vaalivilpiltä tuolla usassa, kun Paul saanu niin huonosti ääniä noissa esivaaleissa.

http://www.youtube.com/watch?v=N8xgWjFe1cE

http://www.infowars.com/articles/ps/vote_fraud_expert_warns_of_nh_chicanery.htm

Taas on Dieboldia käytetty NH:n äänten laskennassa ja siitähän ei yleensä seuraa kovin luotettavia vaalituloksia.

Lars Osterman kirjoitti...

Nimenomaan vaalivilppiä ääntenlaskussa. Hillary sai ilmeisesti Obaman äänet ja McCain Ron Paul´in. Dieboldin vaalilippuskannerit on osoitettu olevan helppoja ohjelmoida laskemaan väärin. Tämän päivän tekniikalla voi hyvinkuvitella että tahallinen virhelaskuohjelmointi voi aktivoitua vaikkapa kännykkän mikroaaltokäskyllä. Samalla keinoin mökin sähkösaunan saa kytkettyä päälle autosta pari tuntia ennen saapumista perille. No oli miten oli - vilpiltä haiskahtaa.

Juuso kirjoitti...

Ei sitä ohjelmaa Dieboldissa tarvitse tietääkseni erikseen aktivoida, jos joku on onnistunut semmoisen sinne ujuttamaan. Tarvitsee vain yhden epärehellisen henkilön, joka pääsee 3 minuutiksi yksin koneen kanssa ja vaihtaa uuden muistikortin, jolla on haittaohjelma.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailypaul.com/node/23203

Mielenkiintoista. Kirjoittaja siis tietää ainakin 3 äänen menneen Ron Paulille, mutta tuloslaskennassa kyseisessä kaupungissa ei ollut mukamas yhtään ääntä Ron Paulille...

Anonyymi kirjoitti...

Ron Paul ilmoitti vastustavansa "rahan painatusta". Mutta eikös tuolla alempana kuitenkin olevassa Bank of Canada videossa just sanota, että niin kannattaisi tehdä...

Lars Osterman kirjoitti...

Asia on monimutkainen..rahaa voi todellakin hyvinkin painaa - mutta hallitusti ja suhteessa yhteiskunnassa tehtyyn työhön ja infrastruktuurin rakentamiseen.

Jenkkiyhteiskunnassa ja meilläkin tällä erää sekä keskuspankit että liikepankit luovat aivan hillittömästi uutta rahaa - ilman että sen määrä suhteutettaisiin y.m tekijöihin.