maanantai 21. tammikuuta 2008

Äänestyskoneet todistetusti epäluotettavia


Nyt se on sitten lopullisesti todistettu. Kaikki vilppiväitteitä epäilevät ja vähättelevät tahot joutuvat syömään hattunsa. Selityksiä ei enää ole vaan asia on loppuunkäsitelty. Diebold-äänestyskoneet ovat todellakin epäluotettavia. [lausutaan "diibold"]

New Hampshiren esivaalien käsinlaskentatulokset eroavat huomattavasti äänestyskoneiden laskemista tuloksista ! Tällä erää vain demokraattileirin tulokset tarkistettiin. Alla olevasta luettelosta ilmenee miten Manchesterin eräässä vaalipiirissä pääehdokkaat ja valtaeliitin suosikit Clinton ja Obama olivat kumpikin saaneet ylimääräisiä ääniä - kun taas Edwards oli menettänyt hänelle kuuluvia ääniä. Todettakoon että Edwardsin vaaliohjelma ei ole suuryritysten mieleen.

"Huge disparities between votes cast on Diebold electronic voting machines and actual hand counted tallies are emerging during the New Hampshire recount, with Hillary Clinton gaining the

most from over a hundred unaccounted for votes in one Manchester Ward.

The recount in Manchester's Ward 5 revealed a disparity whereby establishment candidates received over a hundred 'black hole' votes between them that could not be tallied during the hand count.


Diebold Result Hand Count

CLINTON

683
619
EDWARDS 255 217
OBAMA 404 365
At the moment there is no indication of where these extra votes came from, but the figures again cast the accuracy of Diebold voting machines into severe doubt and provide further evidence of the need for a return to hand counted paper ballots only in all federal elections."

Lue loput artikkelista

Bradblog seuraa vaalivilppiteemaa

Ei kommentteja: