tiistai 15. tammikuuta 2008

Onko vallankumous kuollut ?

Edgar J Steele on melkoisen pettynyt koska olisi mielellään katsonut että Ron Paul olisi vaivautunut vaatimaan uusintalaskennan - tai yleensäkin että olisi tehnyt kaikkensa vastaakseen kannatusjoukkojensa haasteeseen ja todella kaikin keinoin pyrkinyt kohti sitä päämäärä mitä kannattajat edellyttivät. Se 20 miljoonaa dollaria kannattajatukea luulisi riittäneen kuluihin ja motivoineen häntä taistelemaaan kaikin keinoin "asettuneistoa" vastaan.

Taitaa aika moni muukin on melko pettynyt koska jotenkin tuntuu että kannattajat uskoivat häneen enemmän kuin mitä hän itse uskoi. Edgar J (en minä) muotoilee siis asian näin.

Tässä kirjeessä Ron Paul perustelee miksi ei vaadi uutta äänilaskentaa.

Mene ja tiedä sitten. Edgarin artikkeli löytyy täältä jos haluat vilkaista. Artikkelin oikeasta yläreunasta klikkaamalla sen voi kuulla podcast-lähetyksenä eli virtautettuna mp3-tiedostona.

Ote Edgarin vuodatuksesta:

"I haven't given up on Ron Paul, but I admit to having been convinced by him that he cannot become America's President. It took a long time. I don't know how often I've heard him tell reporters or interviewers that his followers "have cured (his) skepticism." I wince each time, because I know he doesn't mean it. Too bad."

Kaikki ei kuitenkaan ole ohi. Edgarkin toteaa: Long live the revolution !

5 kommenttia:

JussiR kirjoitti...

Uudelleen laskennan vaatiminen olisi luultavasti poliittisesti haitallista ja lisäksi kaikin puolin turhaa: http://www.opednews.com/articles/opedne_lynn_lan_080110_there_s_a_history_of.htm

Ja vaikka huijaus olisikin tapahtunut, ei se näiden lukujen perusteella olis vaikuttanut kovin merkittävästi Paulin äänimäärään: http://checkthevotes.com/primary_gop_New_Hampshire-summary

Paulin mahdollisuudet presidentiksi ovat aina olleet varsin heikot, mutta hänen vaikutuksensa yleiseen poliittiseen keskusteluun sitäkin arvokkaampaa. Yksin rahapolitiikan ja keskuspankkien vallan nostaminen ihmisten tietoisuuteen on tämän kaiken arvoista.

JanusFIN kirjoitti...

Paul teki mielestäni virheen.

90 % kannattajista vaikutti olevan vakuuttuneita siitä että NH oli iso petos, kuten olen minäkin.

Ron Paul ei olisi hävinnyt mitään tukemalla Kucinicihia ja tukenut tuhansien kannattajiensa epäilyjä ja vaatinut uudelleen laskentaa.

Nyt porukka on repeytynyt pahasti kahtia...

Lars Osterman kirjoitti...

Jos vaalivilppiin syyllistyneet taas päsevät kuin koira veräjästä niin heidän röyhkeytensä kasvaa tästä vielä. Minä olisin kyllä suositellut uutta ääntenlaskua ihan jo pelotteeksi.

Toisaalta koko nykyhallinto kuuluisi telkien taakse muutenkin.

JussiR kirjoitti...

Mutta jos uudelleen laskennan tekevät samat henkilöt jotka tekivät alkuperäisenkin laskennan (ks. ensimmäinen linkkini), niin kuinka suuri on todennäköisyys että tulokset vaihtuvat?

Sinänsä hyvä, että vaalivilpin mahdollisuudesta ylipäätään puhutaan, mutta kun uudelleen laskenta nyt tehdään ja mitään uutta ei luultavasti löydetä, on se vaan todiste sen puolesta että vaalivilppejä ei tapahtuisi (mikä ei tietenkään ole totta).

Lars Osterman kirjoitti...

Niin..toisaalta on hyvin hyvin hyvin todennäköistä että muuallakin kuin Suttonin countyssä on RP-ääniä kateissa. Suttonissahan huomattiin että 31 RP-ääntä oli jäänyt ilmoittamatta vaikka systeemi joka estää tällaista tapahtumasta lie aika hyvä. Tämä oli siis tuskin vahinko tai ihan sattuma.