keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Willy Nelson : 9-11 oli Washingtonin sisäpiirin teko

Countrylaulaja Willy Nelson pääsi otsikoihin tänään 5.2 toteamalla suorassa radiolähetyksessä että Syskuun 11 2001 terroriteot mitä ilmeisimmin olivat USA-hallinnon sisäpiirin itsensä tekemiä räjäytyksiä. Valtavirtakanava ABC julkaisi jutun tästä etusivullaan. Nelsonia on myös syytetty olevan pelkkä sekopäinen marijuananpolttaja.

http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=4244526


http://www.prisonplanet.com/articles/february2008/020508_dam_breaks.htm


Myös Hannu Yli-Karjanmaa kirjoittaa uutisesta näin:

Willie Nelson: Twin Towers Were Imploded On 9/11. Kantrilegenda Willie Nelson "on tullut ulos kaapista" ja kertonut käsityksenään, että WTC:n kolme pilvenpiirtäjää tuhottiin räjähdepurkumenetelmällä. "Näin tornien luhistuvan ja olen nähnyt imploosion Las Vegasissa - näiden välillä oli liikaa yhtäläisyyksiä ja näin myös rakennuksen luhistuvan johon ei ollut osunut mitään."

11 kommenttia:

JanusFIN kirjoitti...

Toivottavasti jenkit tajuaa kuunnella edes vanhaa legendaarista countrytähteään, joka muuten avasi Superbowlinkin...

Kee kirjoitti...

Minusta nämä 911 salaliittoteaoria väitteet on täyttä huuhaata jotka usein myös leimaavat väitteiden levittelijöitä.

Iskun teki joukko terroristeja jotka suunnittelivat sitä pitkään ja hartaasti. Eikä se ollut mikään salaliitto.

JanusFIN kirjoitti...

Mitkä todisteet saavat sinut siitä vakuuttuneeksi?

Mikä, tai mitkä todisteet kiistattomasti tekevät "arabiterroristit" syylliseksi tekoon?

Jos väität todisteaineistomme "huuhaaksi", on sinun kyettävä vastaamaan tähän yksinkertaiseen kysymykseen.

Leimautumiseksi tuleminen on median salailun aikaansaannos, keino välttää rakentava keskustelu, johon he ovat todisteaineistojen puutteessa kyvyttömiä.

Väitös siitä että 19 terroristia kaappasi koneet salaliitossa keskenään, se vasta salaliittoteoria onkin...

Kee kirjoitti...

Minulla ei ole todistustaakkaa. Tehän niitä väitteitä esitätte.

Kyllä netistä taitaa löytyä 911 sivustoja joissa osoitetaan salaliittoteoriaväitteitä vääriksi.

USA on salaliittoteaorioiden luvattu maa. Siellä on paljon kirjailijoita jotka ovat tienanneet pieniä omaisuuksia myymällä salaliittoteoriakirjallisuutta ihmisille.

Jotkut uskovat oikeasti, että ihminen ei ole käynyt kuussa! Siihenkin asiaan liittyen löytyy samanlaisia aktivisteja jotka etsivät salaliittoteorioita asioiden takaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässäkin asiassa suosittelisin että ne jotka edelleen uskovat Bushin virallista salaliittoteoriaa "arabiterrotisteistä" lähtisivät tutkimaan asiaa eivätkä tyytyisi tähän. [muistakaa ne Bushin 935 valhetta joista valtavirtalehdistökin kirjoitti]

Lisäksi kannattaa tutustua tämänb vuosisadan muihin huijauksiin joilla on saatu kansalaiset kannattamaan sotimista.

-Lusitanian upotus USA ->WW1
-Pearl Harbour USA -> WW2
-Tonkinin lahden tapaus USA -> Vietnamiin
-"Incubator babies" USA -> Kuwaitiin 1991

ja nyt..

-9-11 WTC USA -> Afganistan, Irak

Lars Osterman kirjoitti...

Jos tienesteistä puhutaan niin sotateollisuus ja Federal Reserve lie tienannut 500 miljardia vähintäin Bushin sodasta johtuen..ja kansa on 3000 miljardia enempi velkaa..

JanusFIN kirjoitti...

Vastaushan oli todella vaikuttava!

Kee on siis sitä mieltä että valtioterrori on pelkkää mielikuvitusta ja huuhaata, mutta ei perusta väitöstään mihinkään muuhun kuin oletusarvoon.

Loukkaamatta ketään henkilökohtaisesti vain totean, että sokeus ja kuurous auktoriteettien edessä on myös eurooppalainen kansantauti.

Yli 1 000 000 ihmistä on tapettu tuon tapahtuman seurauksena, eikä sen merkitystä ja totuuden tärkeyttä voida vähätellä!

Opiskelkaa ihmiset mielipiteitänne, varsinkin ennenkuin alatte loukkaamaan tai vahingoittamaan niillä toisianne.

Kee kirjoitti...

Eli esitätte itse aika järjettömiä väitteitä. Sitten syytätte minua kun pidän niitä järjettöminä ja käskette alkaa minun alkaa puolustamaan asioita.

Tuo on just samanlaista kuin ateisti väittelee uskovaisen kanssa.Uskovainen yrittää pyytää ateistia todistamaan omia väitteitään oikeiksi tai vääriksi. Vaikka todistustaakka on väitteiden esittäjillä.

ps.Tämän blogin lukijoita varmasti kiinnostaa paljon supertiistai ja sen tulokset.

Kee kirjoitti...

Niin ja kommentoin itse tätä uutista tällä kertaa. Eli kuuluisa country laulaja otti kantaa 911 iskuihin.

eli
Tämän miehen puhetta kuunnellaan ja sillä on varmasti yhtä paljon painoarvoa kuin, että suomessa laulaja Danny ottaisi kantaa johonkin poliittiseen tai vastaavaan asiaan. On tähdilläkin mielipiteitä, yleensä he vain pitävät ne itsellään jotta levyt myyvät paremmin.

JanusFIN kirjoitti...

Sori, tarkoitukseni ei ole kiusata sinua kysymyksillä. Olin oikeasti vain kiinnostunut tietämään että mikä ihme sinut saa uskomaan Yhdysvaltain hallituksen väitöksiä todeksi? Näilä palstoilla olen tottunut saamaan monista asioista valaisevia, helpottavia vastauksia ja argumentteja.

Itse olen epäillyt 9/11 tapahtumia jo 2 tuntia iskujen jälkeen, jolloin sanoin vaimolleni että "Isku on Yhdysvaltain hallituksen itsensä tekemä..." varsinkin kun Osama Bin Ladenia alettiin syyttelemään heti uutisissa, vaikka tornit olivat yhä pystyssä.

(Alussa olin sitä mieltä että CIA on varmasti auttanut, tai katsonut lävitse sormien tapahtumien kehittymistä, mutta ajan myötä olen vakuuttunut siitä, että varsinainen toimeenpaneva elin oli Mossad ja CIA yhdessä)

Samoin uutisissa puhuttiin paljon räjähdyksistä, mm. räjähdeautosta New Yorkin sillala, alas ammutusta koneesta Pensylvaniassa, Pentagoniin osuneesta lentokoneesta josta ei näkynyt lopulta jälkeäkään. Ensimmäinen uutinen siitäkin oli pelkkä autopommi...

Virallinen totuus muodostui nopeasti parin ensimmäisen tunnin jälkeen, ja se tuntui todella epäuskottavalta. Kun WTC 7 vielä romahti ilman vaurioita, olin vakuuttunut että nyt se toivottu "Pearl Harbour" sitten tapahtui.

Vuosien myötä on sitten levinnyt paljon todisteita ja todisteaineistoja tapahtumista, eikä mielestäni kyseessä ole mikään "salaliittoteoria" vaan moni menetti henkensä tuona päivänä, ja on vain kohtuullista vaatia todisteita ja pitäviä yhteenvetoja siitä mitä tapahtui ja kenen toimesta.

Yhdysvaltain hallituksen suorittama naurettava "puolueeton tutkimus" ei vastaa yhteenkään tärkeimpään kysymykseen, jättää satoja epäilyksiä ja tapahtumia mainitsematta, sekä satoja todistajia kuulematta. Oikeastaan vasta tuon raportin julkaisemisen jälkeen olen ollut asiasta tuohtunut.

Valheet on mielestäni ehkä ihmiskunnan historian suurimpia, ja ansaitsevat paljon huomiota.

Willie Nelson on ikoni monelle, ja olkoon kenenkäkin auktoriteetti sitten näyttelijänä, poliitikkona, opettajana, poliisina tai laulavana saarnamiehenä, on sen kannanotoilla aina Matti Meikäläistä vaikuttavampi ja merkittävämpi lopputulos.

Danny on sinänsä hyvä kotimainen vertaus, eikä asiaan perehtyneelle Willie Nelsonin kannanotto tosiaan aiheuta muuta kuin hyvän "tervetuloa joukkoon" toivotuksen.

Julkiset kysymymykset ovat tässä vaiheessa tärkeämpiä kuin itse vastaukset.

Lars Osterman kirjoitti...

Tästä 9/11-asiasta voi (ja saakin) olla eri mieltä.

Silti luulen ettei kukaan teistä ole sitä vastaan että lisätutkimuksia tehtäisiin. Lisätutkimukset ovat hyvinkin tarpeen - näin sanoi itse Scott Ritter.

Kaikkia historiallisia isoja asioita tulisi aina tutkia lisää kunnes jokainen selitysmahdollisuus on tutkittu. Tämä ei siis koske ainoastaan 9-11 tapahtumasarjaa vaan kaikkea mistä on koitunut vakavia seuraamuksia jollekin kansalle tai kansanryhmälle. Jos jotakin rikosvyyhtiä tai joukkomurhaa ei saa tutkia se tarkoittaa että jollain valtataholla on jotain salattavaa.

Esimerkiksi - olisi edelleen syytä selvittää oliko sittenkin ehkä niin että sekä Milosevich ja Saddam olivat pitkälti lähes tai kokonaan syyttömiä syyttömiä. Ainakin jos vertaa näiden väitettyjä tekoja
Naton, USA:n, brittien tekemiin sotarikoksiin ja muihin rikoksiin ihmisyyttä kohtaan. Siviilien pommituksiin, köyhydetyn uraanin käyttämiseen sotatantereella.

Mutta näita rikoksia ei yksikään media tuo julki. Miksi ?