perjantai 15. helmikuuta 2008

USA: valtapuolueet ovat saman "peitejärjestöryppään" eri ilmentymiä

"On aika sanoa se ääneen: kumpikin suurpuolue pitää kansaa tiukassa otteessaan. Sen sijaan että nämä edustaisivat kansaa, molemmat puolueet ovat pienten etupiirien ja monikansallisten yritysten ostamia. Yksikään näistä puolueista ei näytä välittävän perustuslaista vaan marssivat vierekkäin kohti yhä vain suurempaa liittovaltiollista hallintokoneistoa ja byrokratiaa. Molemmat ajavat oman puolueen etujen sen sijaan että ajaisivat kansakunnan yhteistä asiaa."

Näin toteaa Chuck Baldwin, ahkera kolumnisti sivustolla NewsWithNews.com

"It is time to say it: the two major parties hold a death grip on the American people. Instead of representing the people, both the Republican and Democrat parties are bought and paid for by special interest groups and multinational corporations. Neither party pays any attention to the U.S. Constitution but both are largely marching in lockstep toward bigger and bigger government. Both Republicans and Democrats eagerly sacrifice what's good for the country for what's good for the party."
Kyseinen peitejärjestö on yhdistelmä näistä: Council of Foreign Relations, Trilateral Commission, Bilderberg Group, Vapaamuurarit ja AIPAC. Ilman näiden etujärjestöjen järjestöjen hyväksyntää on täysin mahdotonta edetä poliitikassa USA:ssa. Äskenhän paljastui että Obama om 32:n asteen rappari.(www.prisonplanet.com) Itse Niccoli Macciavelli jo aikanaan ymmärsi miksi oli valtiaalle eduksi hajoittaa kansan tyytymättömyys ja hallita tukemalla vuoroin yhtä vuoroin toista puoluetta. Tai kuten Michael Ruppert sen sanoi - puolueet ovat kuin mafiaperheet Genovese ja Gambino. Kansalle on aivan sama kumpi riehuu vallassa. Ja tyytymättömyys toiseen johtaa vain siihen että vaaditaan muutosta. Muutos on sitten vain se että valta vaihtuu toiselle mafiaperheelle.

3 kommenttia:

JanusFIN kirjoitti...

Mielestäni tietoisuus NWOsta ja Illuminatista, CFR ja Trilateralin toiminnasta on levinnyt hämmästyttävän nopeasti.

9/11 totuusliike on kaivanut asian perinpohjin julkisuuteen ja aikamoinen dominoefekti on käynnistynyt. NWO on kansainvälinen kansojen uhkakuva ja uskon että asian vastustuksesta voi kasvaa ensimmäinen todellinen kansainvälinen liike ja järjestötoiminta.

Uuden Maailman Järjestyksen vastustaminen on tärkeää ja mielestäni sitä on alettava näkyvästi vastustamaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin en tiedä onko levinnyt. Nettimaailmassa se on hyvinkin voinut levitä. Suomesta on vaikea sanoa mutta aavistan että usein nuoriso taitaa tietää näistä enemmän kuin vanhempansa.

Miten sitten on tämän laita siellä Thaimaassa, Janus ?

misterjukka kirjoitti...

Vastustamista ja aina vaan vastustamista, ettekö jo opi, vastustaminen ei johda yhtään mihinkään muuhun kuin epäonnistumiseen ja kurjuuteen.

muistakaa mitä tapahtui kun Ei Eu:lle liike vastusti eu:hun liittymistä, vaikka perusteet olivat hyviä ja näin jälkeenpäinkin tosiksi todettuja, Ei Eu:lle liike hävisi, vaikkakin aika niukasti.

Pelkkä vastustaminen on totaalista näköalattomuutta.

Kokonaan uuden ajattelumallin omaksuminen johtaa parempiin lopputuloksiin, jo lähtökohtaisesti Ei Eu liikkeen olisi pitänyt muodostaa jo nimeensä myönteinen kehitys suunta kuvaus jostakin paremmasta kuten esim: "Kyllä kansalaisyhteiskunta" ja sen olisi pitänyt muodostaa näköaloja jotka paremmin vastaisivat kansalaisten tavoitteita sosiaalisuudesta ja tulevaisuuden kehityksestä.

aivan yhtä surkeaa on toiminta tavat "Ei lisää ydinvoimaa" liikkeellä, heitä riivaa sama kielteisyys jo käsite tasolla, ja ovat yhtä tuomittuja epäonnistumaan kuin Eu:n vastustajat.

Kaiken lisäksi tuommoiset kielteisesti asennoituvat yhteiskunta liikkeet varastavat voimavaroja niiltä kansalaisyksilöiltä jotka voisivat perustaa liikkeen, vaikkapa "Kyllä Bioenergia"

Lapsikin oppii ensimmäisten sanojensa joukossa sanan EI.

ja kaikken helpointa on sanoa joka asiaan jota ei halua ajatella, tuntea, haistaa, maistaa ja kokea - EI.
Mutta se kertoo vain asianomaisen kyvyttömyydestä ajatella, tuottaa vaihtoehtoisia tarkastelutapoja asianomaisiin tilanteisiin.