sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Kirja: The Revolution - A Manifesto

Ron Paul on myös kunnostautunut kirjailijana. Uusin teos The Revolution - A Manifesto ilmestyy joskus huhtuikuussa 2008. Tässä amazon-kirjakaupan linkki.

Näin kirjasta sanotaan:

"Sinulle on valehdeltu, sinua on ryöstetty ja sinua on käytetty hyväksi. Ja tämän on tehnyt oma hallituksemme - eli ihmiset joita sinä äänestit edustamaan itseäsi, luottamuspaikoille. Ihmiset joihin sinun tulisi voida luottaa.Kansakunta janoaa muutosta, ja Vallankumous (kirja) on Ron Paul´in kutsu aseisiin."

Book Description

This much is true: you have been lied to, robbed and used by your own government-the people you elected into office and the people you should be able to trust...

In a nation thirsty for change, THE REVOLUTION is Ron Paul's call to arms. Moving from topic to topic at a quick pace, whittling everything down to its bare essentials, Paul tackles everything facing us today: the false choices in American politics, foreign policy as it was laid out by the founding fathers, how we can achieve economic freedom, how we should view abortion, civil liberties and personal responsibility, and what role the government is supposed to play in our lives. As Barry Goldwater defined conservatism in the 60s, Ron Paul redefines it for the 21st century with THE REVOLUTION.

6 kommenttia:

Aragon kirjoitti...

Mahtavaa... Ron Paul-aiheisia kirjoja on muutoinkin tullut ja tulossa pilvin pimein (sekä kansanliikkeestä että itse Ronald Ernestistä). Myös Paulin aiemmista kirjoista, kirjoituksista ja kongressin puheista on otettu paljon uusintapainoksia viime aikoina.

Toivottavasti tämä vaalikirja kohoaa samanlaiseksi klassikoksi kuin vuoden 1964 republikaanien presidenttiehdokkaan Barry Goldwaterin "Conscience of a Conservative"... ja onneksi Barry Morris Jr. liittyi Ron Paulin tukijoihin jo hyvissä ajoin.

olli kirjoitti...

Viitaten LÖ:n aikaisemman kirjoituksen viimeiseen kappaleeseen,"On aika tuoda julki ettei verotus olekaan se ainoa keino millä valtiovalta ja yhteiskunta voi rahoittaa menojaan." ja Ron Paulin kutsuun aseisiin, eiköhän aloiteta jo.

Eli kootaan helposti ymärrettävä tietopaketti rahavallasta suomeksi suomalaisille. Laitetaan se verkkoon johonkin helposti muistettavaan osoitteeseen.

Sen jälkeen sovitaan päivä, milloin joka ikinen julkinen ilmoitustaulu ja muu vastaava paikka lyödään täyteen ilmoituksia, joissa on yksinkertainen sanoma ja tämän tietopakettiwebbisivun osoite.

Ne joille ajatuksesta on kerrottu ovat olleet innolla mukana. Uskon että tämänkaltaiseen kampanjaan saisi helposti paljon nuorta voimaa.

Milloin aloitetaan?

Lars Osterman kirjoitti...

En ole sanonut etten kannattaisi erilaista aktivismia. Asiaa on kuitenkin valmisteltava hyvin ja esitettävä ymmärättävästi. Nämä ovat loppujen lopuksi melko vaikeita asioita ymmärtää.
Kysymys 1 : miten on mahdollista että meillä on ollut 200 kansanedustajaa 1918-2008 ajamassa kansan etuja - eikä tähän valtavaan epäkohtaan ole ymmärretty tai osattu puuttua ?

Kysymys 2. miten on mahdollista että yksikään Suomen Pankin pääjohtaja, johtokunnan jäsen tai muu monetarismiin sekaantunut suomalainen henkilö ei ole osannut tai uskaltanut tuoda julki näitä tosiasioita rahasta ?

Kysymys 3. Miksi yksikään pankinjohtaja, joka seuraa pankkinsa taloudellista tilannetta ja sen kehitystä taseesta ja tuloslaskelmasta ja huomaa, tietää ja tajuaa että pankin luototus olemattomalla kassavarannolla käytännössä luo täysin uutta rahaa tyhjästä, ei ole katsonut aiheelliseksi tuoda julki
näitä asioita suomeksi - edes nimimerkillä tai salanimellä ?

Kysymys 4. Voiko olla niin että on olemassa jokin ylikansallinen "ylivalta" tai "taho" joka määrittelee tai sanelee suomalaisille poliitikoille ja virkamiehille sen missä finassijärjestelmän kritiikin raja kulkee. Ovatko siis nämä rahan alkuperään ja fiat rahan luomiseen
liittyvät poliittiset kysymykset jotenkin sellaisia että ne ovat kiellettyä aluetta ? Mennäänkö siis tässä jotenkin kielletylle alueelle ?

olli kirjoitti...

Onnistuminen riippuu nimenomaan hyvästä valmistelusta. Pitäisi saada kanava, jota pitkin kaikki halukkaat voisivat päästä keskustelemaan toteutuksen yksityiskohdista. Ideoita?

Erittäin hyviä kysymyksiä. Ne pitäisi saada julkisuuteen. Ehkä jättäisin tuon neljännen kysymyksen pois, koska se johtaa salaliittoteorioihin. Itse uskon että 9/11 oli sisäpiirin työtä ja että tänne ollaan kasaamassa maailmanhallitusta, mutta se pitää jättää lukijan oman tutkimisen kohteeksi. Liian hyvin pureskeltu juttu ei nosta ärsytyskynnystä ja aliarvioi lukijaa. Pankkijärjestelmän toiminta voidaan esittää faktana ja kun lukija on saatu ärsyyntymään, hän voi itse ottaa selvää mikä on järjestelmän todellinen tarkoitus, mikäli niin haluaa. Sitä ei kannata yrittää tuputtaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Jokainen joka on ollut koulussa joko kiusaajana tai kiusattuna tai miksei liike-elämässäkin tietää että on tahoja ja piiriä jotka junailevat asioita selkämme takana.
Luemme joka viikko lehdistä nurkanvaltaajista ja vihamielisistä tilapäisistä osakeinvestoinneista joissa jokin taho on omassa kokoushuoneessan hionut strategioita millä viedä kansallisomaisuuttamme.
Jokaista sotaa edeltää myös eräänlainen vihamielinen valheisiin perustuva mediakampanja. Tästä on myös istuttu iltaa jossain kolossa ja sovittu hämärin motiivein.

En itse tässä ota kantaa siihen millä keinoin valtioita, jos lainkaan mahdollisesti on kiristetty lainaamaan juuri kansainvälisiltä liikepankeilta eikä omilta valtiollisilta keskuspankeiltaan.

Minä vain kysyin. Se ei sama asia ole kuin valmis vastaus.

olli kirjoitti...

Neljäs kysymys on ehdottomasti aiheellinen, siitä ollaan samaa mieltä. Mutta se on muotoiltu johdattelevasti, täysin eri tavalla kuin kolme edellistä.