sunnuntai 10. helmikuuta 2008
4 kommenttia:
-
-
"Vaikka presidenttikilpa on ns. ohitse ..."
Ai on vai? Minusta tuntuu, ettei se ole vielä kunnolla edes alkanut. ;-) - 11. helmikuuta 2008 klo 0.18
- Lars Osterman kirjoitti...
-
No musta tuntuu että Lasse tarkoitti sitä että se on siinä mielessä ohi että pääpuolueiden ehdokkaat ovat melko varmasti McCain - Clinton.
Tässä mielessä kellään muulla ei lie enää asiaa kuvioihin. Ei ainakaan Ron Paul´illa...
Mutta toki vallankumous jatkuu sekä jenkkilässä että joka maassa missä on ronpaultukijoita. Hänen politiikkansa on se juttu - kyse ei ole henkilökultista.
Ja varmaankin sitä politiikkaakin voi vielä jalostaa ja parantaa sopimaan ersim meille Suomeen. - 11. helmikuuta 2008 klo 0.36
- Janus kirjoitti...
-
Kyllä. Uskon myös että peli on nyt pelattu, ja ainoa voittaja tässä leikissä on tällä kertaa ollut MSM, eli sionistiset valtamediat, jota kollegaystävämme Suomessakin syvään kumartavat - Fox, CNN, Reuters, AP... Heillä tuntuu olevan suurin valta kaikista, riippumatta siitä kuka presidentiksi päästetään.
Totuudella tai tasapuolisuudella ei ole mitään sijaa kun "demokratioitamme" johdetaan. Mielestäni suurin opetus ainakin tässä vaiheessa on ollut siinä, ettei totuus yksin riitä, ihmiset ovat liian laiskoja tai välinpitämättömiä sitä kuulemaan, vaan uskovat mieluummin sen mitä "tuubi" työntää, ja ovat todella helposti kuulematta sen, mitä sieltä jätetään kertomatta.
Parasta koko puolessa vuodessa on ollut laajempi herääminen kyseenalaistamaan, jota olen mielestäni nähnyt ensikertaa meren takana. Kysymyksiä on noussut, ja suurempi joukko odottaa myös vastauksia. Netti on osoittanut voimansa. Ron Paulin vaihtoehto on jättänyt varmasti pysyvän jäljen, ja pakottaa huomioimaan kansan korvat ja silmät. Niitä on todella aukaistu.
Muutos on kuitenkin pakollinen, myös meillä Suomessa. On mm. päästävä irti EU:n federalistisesta kehityksestä, ja NWO on uhka niin täällä, kuin jenkkilässäkin. Natosta on pysyttävä ulkona ja kansallinen itsemäärämisoikeus on taisteltava takaisin. Trans-Atlantinen myhäily on muutettava tehokkaaksi lähialueyhteistyöksi...
Julkinen sana on kova pala päihitettäväksi, mutta ilman kunnollista taistelusuunnitelmaa sitä vastaan, ja sen ohjailun nujertamiseksi, ei hienoinkaan visio, eikä puhtainkaan totuus pysty kasvamaan teoiksi. rEVOLution ei ensimmäisessä taistelussa lopulta sisältänyt tarpeeksi kovia aseita tuon konsensuksen voittamiseksi. Mutta sota jatkuu.
Kun ryhdymme uuteen hyökkäykseen, on ensimmäinen murtokohta asetettava median puolustukseen, ja nujerrettava se, ennen kuin se tukehduttaa mahdollisuutemme. Propagandaa on kehitettävä uusiin suuntiin, ja lyötävä median ohjailijoita sen omilla vahvoilla alueilla, ja aseilla.
9/11 Totuus on taas tärkeä, ehkä tärkeämpi maailmanlaajuisesti kuin mikään muu yksittäinen operaatio. Totuus on todisteina vahva, ja sen julkitulemista on kannatettava kaikin voimin. Tämä oli Ron Paulin akilleen kantapää, jonka uskoin oikein käytettynä pystyneen olleen myös hänen voittonsa avain, kerää varmasti vallankumouksellisista lisää uusia tukijoita ja on tuettava totuuden leviämistä.
Rikollisten saaminen oikeuteen ja korruptoituneen hallitusjärjestelmän paljastaminen tuhoaa myös valtamedioiden uskottavuuden. Jokainen päivä lisää hiljaisuutta, on nauloja myös mainstream median arkkuun.
Eläköön TotuusLiike ja kansojen rajattomat oppimismahdollisuudet! - 11. helmikuuta 2008 klo 3.57
- Lars Osterman kirjoitti...
-
Janukselle toteaisin että tällä erää poliittisesti korrektin sanoston mukaan joutunee tarkasti harkitsemaan sanomisiaan. Mutta totta on että USA:n median kaikkia viittä pääkanavaa
johtaa ja omistaa pitkälti amerikanjuutalaiset tahot. Se miksi näin on, siihen en osaa vastata. Se voi johtua heikäläisten tarmokkuudesta, bisnesvainusta tai muuten vaan ylivoimaisesta liikkenjohdollisesta osaamisesta. Toki tiedetään että suosivat omiaan ja karttavat ulkopuolisia rekrytoinnissa.
Ja todellakin varmaan kannattavat israelilaisia etuja ennemmin jopa kuin kannattaisivat amerikkalaisia eli siinä mielessä lienevät sionististejä.
Ja kun näillä tahoilla sitten on valta päättää mitä tuovat julki amerikkalaisille tv-katsojille niin
ehkei ole ihme että ovat vetäneet kotiinpäin. AIPAC-lobby on saattanut laittaa ehdokkaat paremmuusjärjestykseen ja tämän mukaan heille on annettu tv-aikaa ja näin ollen tukea kampanjalleen.
Valitettavaa toki jos Ron Paul´in kohtalo olisi ollut tästä kiinni.
Minun nähdäkseni tosin nimenomaan demokraattileirissä ollaan kilvan liehittelemässä AIPAC´ia ja ilmaisemassa varauksetonta tukea Isreelille, maalle joka nykyisellään vuosittain saa luokkaa 8-9 miljardia verodollaria USA:sta.
Luulisin kuitenkin että valtaosa tästä on korvamerkittyä asetoimituksiin joten - kyseessä on asevarusteluapu yhdistettynä kotimaan aseteollisuuden tukijaisilla. - 11. helmikuuta 2008 klo 14.20
Nyt kun Ron Paul kertoi eilen "keskeyttävänsä" kampanjansa seuraavaksi kuukaudeksi eduskuntavaalikampanjansa tähden, voidaan olla 100 % varmoja siitä, että John McCain on republikaanien presidenttiehdokas (ellei hän saa tyyliin sydänkohtausta).
Itse pidän myös äänestyskoneiden käyttöä erittäin huolestuttavana piirteenä, varsinkin silloin kun äänestyskoneet ovat kokonaan sähköisiä, eivätkä ne tuota paperitulostetta. NH:ssa republikaanien äänten uudelleenlaskenta on loppusuoralla ja erot aijempaan ovat erittäin pieniä. Ks. http://www.sos.nh.gov/recountresults-rep.htm
Itse olin mukana tässä uudelleenlaskuprosessissa ja se oli vilpitön. Voidaan siis sanoa, ettei NH:ssa ainakaan tapahtunut vaalivilppiä, mutta täällä vilpin riski on myös muuten pienempi koska NH:ssa on käytössä paperiset tarkastelomakkeet. Tosin silti myös täällä oli neljä pienempää ongelmaa:
1) Ääntenlasku uhattiin keskeyttää puutteellisten vapaaehtoisten tarkkailijoiden vuoksi (ongelma korjaantui kun lisää vapaaehtoisia saapui)
2) Joidenkin paikkakuntien ääniä ei aluksi ollut saatavilla (ongelma korjaantui)
3) Muutama pienempi paikka kunta hävitti koneen hylkäämät äänestyslomakkeet (kyse on tosin kymmenistä äänistä, ei sadoista saatikka tuhansista)
4) Tulostettujen äänestyslomakkeiden tarkkaa lukua ei ole saatavilla ja ylijäävät lomakkeet on jo tuhottu (pieni ongelma, mutta näiden olemassaololla voitaisiin poistaa viimeisetkin vaalivilppi epäilyt).
Demokraattien äänistä en tiedä mitään, eikä asia minua juurikaan kiinnosta.
Jos äänestyskoneista jotain hyvää haluaa kaivaa, niin on ainakin plussaa että kansalaiset suhtautuvat valtiovaltaan epäilevästi. Näin ei tiettävästi ole ollut sitten ensimmäisen maailmansodan. Tässä mielessä valtiovalta saattaa kaivaa maan altaan äänestyskoneiden käytöllä, vaikkei mitään vilppiä tapahtuisi.
Vaikka presidenttikilpa on ns. ohitse, niin seuraavaksi on vuorossa Ron Paul Congressin valinta, jossa meillä on ympäri USA:ta 42. Ron Paulia valittavana republikaaneista ja demokraateista. Jos saamme näistä sisään edes muutaman olisi se suuri ja tärkeä voitto.
Saa nähdä kuinka tässä lopulta käy, se on kuitenkin varmaa että "tämä ei jää tähän".