torstai 7. helmikuuta 2008

Mitenköhän media reagoi tähän..?

Olipa kerran kolme porsasta, McCain, Romney ja Huckabee. Sitten Romney luovutti ja lähti kotiin apein mielin laskemaan jäljellä olevat rahansa. Montako porsasta tämän jälkeen tarinassa ?
Kaksiko ? Ei vaan tarinassa on jälleen kolme porsasta McCain, Huckabee ja Ron Paul.

Mistä Ron Paul ilmestyi ? Eihän häntä ollut tarinan alussa...ei ainakaan Suomen median mukaan.
Ei myöskään yleisradion uutisoinnissa. Ja muistanette ettei häntä ollut [enää] Ruotsissakaan.

Silti hän on sitkeästi mukana.

http://news.yahoo.com/s/ap/romney?MittIsOut

" WASHINGTON - Mitt Romney suspended his faltering presidential campaign on Thursday, effectively sealing the Republican presidential nomination for John McCain. "I must now stand aside, for our party and our country," Romney told conservatives."

Tarinassa on se hauska puoli että tulee olemaan mielenkiintoista seurata miten media nyt yhtäkkiä joutuu myöntämään että niin..joo...niin..hmm..joo no..oikeasti niin siis joo..kyllähän tuo yks...Ron Paul todellakin on mukana..mut tietysti hän on vailla merkitystä siksi häntä ei ole huomioitu.
No - entäs nyt kun Romney on poissa kuvioista - onko Ron Paul´in merkitys suurempi vai pienempi kuin Romneyn ? Entäs kun Huckabee heittää pyyhkeen kehään ?

Ron Paul lie oikeasti ainoa republikaanien ehdokas jolla on varoja jatkaa kampanjaa. Lukemani mukaan itse Hillary Clinton on joutunut lainaamaan viisi miljoonaa jatkaakseen kampanjaansa.

6 kommenttia:

JussiR kirjoitti...

Hahah. Kohtalon ivaa.. Löysin eilen hauskan markkinapaikan jossa voi ennustaa tulevaisuutta (http://www.intrade.com/). Huomasin että Romneyn todennäköisyydeksi voittaa republikaanien nominaatio oli annettu vain 2%, joten ajattelin että tässäpä mainio tilaisuus pistää rahoiksi; Romneyllä on kuitenkin kolmas osa delegaateista, joten pakosti hänen todennäköisyytensä vielä jossain vaiheessa hieman nousee.. Ei sitten noussut ei.

Lars Osterman kirjoitti...

jeps..ja tästä Romneyn vetäytymisestä hyötyy nimenomaan Ron Paul - ainakin tämän jutun mukaan.

"Today Mitt Romney dropped out of the race. He had hundreds of delegates committed to him. Many of these delegates are now free to vote for an alternate candidate. Does anyone really believe that Romney's supporters want to vote for McCain after the savage attacks that McCentury levied on Romney?"

http://www.prisonplanet.com/articles/february2008/070208_victory.htm

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko avautua..

No, on tämä niin naurettavaa tämä Hesarin ja jopa YLE:nkin pelleily:
http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id82103.html
"Myös Mike Huckabee on vielä mukana kilvassa republikaanien presidenttiehdokkuudesta."

-Eivät tutki itse, vaan toistavat suoraan CNN:n, BBC:n ja muiden juttuja, joista on Ron Paul jätetty pois jo koko viikon. Kyllä parin uutistoimiston pomolla on ihan liikaa valtaa.

Kyllähän se Ylenkin uutispäällikkö kävi Kissingeriltä ottamassa oppia Bilderberg-kokouksessa viime vuonna. Eli ei tämä yllätä, mutta kun se nyt on niin läpinäkyvää, niin ihan raivo nousee pintaan!

-Ja kyllä voi Romneyn kannattajiakin v***taa, kun toisena oleva ehdokas jättäytyy pois. Voi tuntua olo aika tyhjältä ja petetyltä.

Romney parka se kierteli ja kaarteli, kun ei tuota luovuttamista nyt vaan voi selittää mitenkään järkevästi. Esivaalien jälkeenhän delekaattien valitessa lopullista puolueen ehdokasta, hänellä olisi ollut erittäin hyvät mahdollisuudet. Delekaatit kun voivat lopulta äänestää vapaasti, vaikka osavaltion äänet olisikin jo nimellisesti merkattu ykkösehdokkaalle.

Mutta on toi Eliitti ollut ovela näissäkin vaaleissa. Vaalien alkutaipaleella oli paljon "muka" vaihtoehtoja, jotta Ron Paul ei saisi kovinkaan paljoa aikaa keskusteluissa. Sitten parin äänestäjämäärällisesti merkityksettömän esivaalin jälkeen muutama luovuttaa, jotta kahdelle pääehdokkaille saadaan riittävästi ääniä/delekaatteja.

Sitten voidaan tiputtaa vielä toinen kilpailija pois, jotta varmistetaan pääehdokkaan saavan yli puolet delekaateista. Ne eivät jätä mitään sattuman varaan, kun näin eivät päästä ehdokkaita lopulliseen mittelöön (brokered convention). Nerokasta!

Mutta katsotaan nyt vielä mitä Ron Paulin kampanja keksii. Revoluutio on joka tapauksessa alkanut! -Tämä ei jää tähän sillä tätä eivät kyllä monet jenkit sulata!

JussiR kirjoitti...

Voi olla, mutta toisaalta jos McCain saa yli puolet kaikista delegaateista jo ennen syksyn konventiota mitään äänestystä ei kai tarvittaisi? Hullunkurista miten vähän loppujen lopuksi kukaan tietää siitä miten äänestysjärjestelmä toimii ja varsinkin media on täysin pihalla keskittyessään vain suosio ääniin puhumatta lainkaan delegaateista.

Suunniteltu juttu kirjoitti...

Kyllä tässä vain varmistellaan McCainin valintaa, ettei vain tulisi brokered conventionia jolloin Ron Paulilla ehkä olisi paremmat mahdollisuudet. McCain tulee nyt saamaan ne 1192(?) valitsijamiestä ja näin ollen valitaan rep. ehdokkaaksi. Uskomatonta kyllä kuika porukka ei vieläkään välttämättä ole kuullutkaan Ron Paulista, on se median pimento kyllä todella voimakasta.

JanusFIN kirjoitti...

Yritin tuossa muutama päivä sitten Hesarin keskusteluissa puolustella Ron Paulia, mutta puolet jutuista jätettiin julkaisematta, ja ne mitkä julkaistiin oli sen verran leikeltyjä, että saivat näyttämään puolusteluni aika "toopelta" ...

Niillä on lista kiellettyjä sanoja, ja Ron Paul on varmasti uusimpia.

Koetakaapa muuten joskus kirjoittaa median menneistä sensaatioista... Jotka sittemmin on unohdettu ja kuopattu, kuten: AIDS, Listeria, SARS... Eivät julkaise!

Hesari pelaa kieroa peliä, se sallii "vapaan" kirjoittelun aika pitkälle, mutta auta armias, jos muistutat menneistä. Systeemi pelaa selkeällä sensaatio hakuisuudella, mutta Ron Paulin ei esimerkiksi anneta sellainen olla.

Kyseessä on selkeä AGENDA, jota seurataan tiiviisti, mutta jengi unohtaa historian yllättävän nopeasti, eikä siitä lopulta saa edes muistuttaa.

Propagandan yksi päätehtävä on pitää ihmiset "päivän tapahtumissa" joka sekoittaa ymmärtämään asioiden tasaisen, vuosia jatkuvan tarkoituksellisen kehittyvän luonteen.

Uusin on varmasti kaikki nykypäivinä irrallisina tarjotut uutiset Suomen ja Naton, sekä Yhdysvaltojen, Etyj-uutisista ja vierailuista, NFR joukoista ja valkoisen talon ( Dick Cheneyn ) tapaamisista.

Kukaan ei tee yhtään yhteenvetoa kaikista näistä uutisista, jotka selkeästi osoittavat samaan suuntaan, meidän jo astuneen uudelle aikakaudelle Nato liitossamme.