perjantai 17. huhtikuuta 2009

Steven Zarlenga, AMI: Welcome Message

Onnistuin sittenkin lataamaan Zarlengan tervetuliaispuheen blogille. Katson että puhe on varsin hyödyllinen kuunnella vaikka samat teemat ovatkin monelle tuttuja Richard C. Cookin esitysten kautta. Laaja yhteistyörintama onkin Zarlengan instituutin vahvuus. Edustajanhuoneen Dennis Kucinich vaimoineen ovat myös mukana tässä viimeisimmässä taistelussa korko-orjuutta vastaan.



Sisällöstä: Ongelma on se että rahan laskee liikkeelle yksityispankit vaikka se kuuluu julkisyhteisön tehtäviin. Kokonainen sukupolvi on johdateltu markkinahumun harhaan vaikka tämän tulokset ovat katstrofaaliset yhteiskunnalle. Äänestäjät tulisi saada valistettua ja liikkeelle
äänestämään edustajia jotka ovat yhteisen hyvän asialla kuten esim Dennis Kucinich. Zarlenga muistuttaa että hänen kirjassaan on kaikki hänen raha-alan tutkimustuloksensa tähän päivään asti.

Tässä linkki Zarlengan lempilapseen, lakialoitteeseen nimeltä The American Moneary Act -jonka myötä Zarlengan kaavailemat rahapoliittiset uudistukset esitetään kongressille.

Eikä pidä unohtaa toista lempilasta, lakialoitetta nimeltä The Monetary Transparency Act
jonka myötä vuorostaan pyritään murtamaan keskuspankin salailusinetti. Tällä Federal Reserve System joutuisi kongressin valvontaan ellei jopa holhoukseen. [ja tämä on hyvä asia tietysti]

Ei kommentteja: