tiistai 28. huhtikuuta 2009

Vaccines do not work, sanoo Dr Lorraine Day

Lorraine Day väittää ettei rokotteet toimi vaan ovat pelkästään rahastamista, aina vaarallisia ja joskus jopa tappavia. Hän väittää myös että SARS ja lintuinfluenssa olivat huijausta.

Tämän päivän lääkärit ja viranomaiset: "Nyt kaikki heti rokottautumaan. Ja joka ei suostu - pakotetaan. Rokotus on 100% luotettavaa ja toimii aina ja heti. Sivuoireita ei ole ne ovat vain kuvittelua. Dr Lorraine Day puhuu pehmosia."Lisää pehmosia:

http://www.consciousmedianetwork.com/members/lday2.htm

Follow the money. Identify the greed.

Päivitys: Ron Paul kertoo oman näkemyksensä aiheesta "swine-flu"...Eli hyvät ihmiset, ottakaa rauhallisesti - moni toinen sairaus on paljon suurempi uhka, esim. tuberkuloosi, sanoo lääkäri ja kongressiedustaja Ron Paul.

Päivitys: Kolme kriittistä artikkelia jotka kumpikin tuovat esiin tosiasioita ja olosuhteita joista uutiset eivät kerro meille mitään täällä Suomessa. Kaikessa lyhykäisyydessään "pelottelu myy hyvin lehtiä, lääkkeitä ja tarvikkeita" ja "pelko oikeuttaa jälleen WHO:n olemassaolon". Kolmannessa väitetään että Meksikossa ilmeiseen sikainfluenssaan todistettavasti kuolleita on huomattavan vähän.

1. Dr Mercola: Critical Alert: The Swine Flu Pandemic – Fact or Fiction?


2. Simon Jenkins, The Guardian (UK): Swine flu? A panic stoked in order to posture and spend

Despite the hysteria, the risk to Britons' health is tiny - but that news won't sell papers or drugs, or justify the WHO's budget

3. Only 7 swine flu deaths, not 152, says WHO Dismissing claims that over 150 have died from swine flu, a member of the World Health Organisation (WHO) has said: “it's not a time for worry. It's a time to be prepared"

14 kommenttia:

JLT kirjoitti...

Suositeltavaa lukemista on-topic

Kirja: Rokotukset
Tekijä: Viera Scheibner Ph.D.

Tämän kirjan mukaan
-rokotteet ovat isku immuunijärjestelmää vastaan

-rokottaminen on merkittävä stressikokemus pienelle lapselle

Anonyymi kirjoitti...

Offtopic: Trilateral Commissionin kokous oli viime viikonloppuna Tokiossa. Hiljaista on ollut mediassa taas kerran.

http://www.trilateral.org/recent.htm

draco kirjoitti...

Itse olen jäänyt vaille rokotuksia lapsena ja vanhemmalla iällä lieneekö sitten sen ansiota etten myöskään ole 30 vuoden aikana joutunut kärsimään minkäänmoisista allergioista enkä flunssa-aalloista.

Kimmo S kirjoitti...

Vanha totuus:

Flunssa menee ohi viikossa ilman lekuria, ja 7 päivässä, mikäli lääkäriltä hakee lääkkeen.

On hyvin mielenkiintoista, että esim. Jehovan todistajien lapsia ei rokoteta ja kuitenkin he pysyvät terveinä kuin pukit.

Suomessa saadaan syntyessä piikkiä, ja sitten asepalvelukseen (raivostuttavan kaksinaamainen, vanhentunut ja hyödytön lammasväestön indoktrinaatiojärjestelmä) mennessä tulee lisää. Kerrotaan, että rokotuksia on päivitettävä, jottei käy hassusti.

Onko näistä todella hyötyä? Mitä ne sisältävät? Eikö olisi ihmiskunnalle biologisesti hyödyllisempää, jos luontaisen vastustuskyvyn annettaisiin kehittyä? Eivätkö taudit kuulukaan luonnolliseen maailmaan?

Lääkärit valittavat superbakteereista ja toisella kädellä kirjoittavat antibioottireseptejä. Mitä järkeä? Vai onko lääketeollisuus niin kova tekijä, että tautipelotteet saavat ihmiset vain ostamaan kemikaaleja, joista ei ole konkreettista apua mihinkään?

Esim. psykiatrinen hoito on Suomessa kammottavan lääkekeskeinen. Pilleriä saa kyllä, mutta syitä ei rohkaista pohtimaan. On nähkääs teidän OMA vikanne, mikäli ette järjestelmään sovi, mikäli tunnette hukkaavanne elämänne, mikäli ette oravanpyörässä pysy mukana, mikäli ette keksi järkeä sille, miksi asioita pitäisi tehdä niin kuin kuulemma pitäisi. Yhteiskunnassa ei ole vikaa. Se on teidän vikanne, ettette tajua olla kunnollisia pikku duunareita ja tehdä niinkuin käsketään.

Te olette SAIRAITA - aivan kuin ihmisten henkiset erilaisuudet olisivat tuhkarokkoja tai poskiontelotulehduksia. On absurdi ajatus, että lääkkeillä voitaisiin tehdä ihmisestä "normaali" ja ajattelultaan "terve". Kuka sen normaaliuden vertailukohteen antaa? Kuka sanoo, millainen ihmisen pitää olla?

Syötetään kansalle kemikaaleja vaan, vaikka psykiatrit itsekin myöntävät, etteivät tiedä miten heidän määräämänsä lääkkeet vaikuttavat.

Lääketehtaat ja -firmat tienaavat kyllä näillä myrkyillään. Herääkin kysymys, että ovatko lääkärit huomaamattaan myrkyttämässä kansaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Chris Rock asian osuvasti sanoi:

"The money ain't in the cure - the money is in the medicine."

On vähän surullista että nykyään koomikot ovat parhaita journalisteja ja tietolähteitä.

Mutta on vanha hyvä huomio, että hovinarri kertoo kuninkaalle, että kuningas on kuolevainen ja erehtyväinen. Nykyään narrien totuudet sivuutetaan, koska kuningas on psykopaatti.

Japi kirjoitti...

Te jotka katsotte dokumentin, kohdassa 23:23 puhutaan juuri tästä "possu-flunssasta" eli swine flusta ja kuinka se on huijausta koko juttu!

Jokkis kirjoitti...

Jättäisin nämä rokotusjutut jollekin toiselle sivulle. Sinulla Lars on selkeästi ymmärrystä taloudesta ja politiikasta. En sen sijaan usko, että sinulla on tarpeeksi tietoa lääketieteestä sanoaksesi rokotuksista mitään suuntaan tai toiseen.

En siis itsekään tiedä, onko rokotukset hyvästä vai pahasta. Mutta lähinnä jos postaat tällaisia juttuja, jota bongaat Youtubesta, tulee sivusta liian salaliittoteoriainen. Pelkään insinöörinä, että seuraavaksi tänne ilmestyy "free energy" -linkkejä.

Jos siis joskus aiot politiikkaan, tullaan sinulta heti ekassa talouskeskustelussa asian sijaan kysymään rokotteista, 911-jutuista yms. Puhuin asiasta jo aikaisemmin.

Mutta joka tapauksessa jatka blogin pitämistä. Täällä on erittäin hyviä juttuja taloudesta ja alan siinä suhteessa uskoa asiaasi...

Lars Osterman kirjoitti...

Jokkis,

Kiitos mielipiteestäsi. Tässä luovitaan mielipiteiden valtameressä ja yritetään itse kukin omalla tavallamme saada selkoa tosiasioista. Huomioi myös se että sinä et tiedä mitä minä tiedän - tai en tiedä rokotteista tai rokottamisen sivuvaikutuksista.

Ja - tämä sikainfluenssajuttu liittyy mitä suurimmassa määrin tämän blogin aihepiiriin koska tässä jos missään ihmisiä huijataan ja kokonaisia valtioita rahastetaan kerralla.
Suomella on kymmenillä miljooneilla hankittu varasto Tamiflu-rokotetta josta nyt ylvästellään ja josta kerrotaan satuja valtavirtamediassa. Minä en usko hetkeäkään että tamiflu olisi mitään muuta kuin silkkaa idioottien helppoa rahastusta.

Minä en hetkeäkään luottaisi kehenkään valtavirtanäkemyksiä esittävään lääkäriin tässä asiassa.

Yhtä vähän luotan Aktian Timo Tyrvänäiseen kun hän lausuu jotain mielipiteitään talouskriisistä.

Mitä tulee "vapaaseen energiaan" niin joudun tuottamaan pettymystä sinulle. Vuoden 2007-2008 aikana on postattu aika moni juttu mikä sivuaa sitä aihetta.

Peräänkuuluttaisin sopivasti nöyryyttä myös itsevarmalle insinöörille joka itse kuvittelee tietävänsä mitä on mahdollista ja mikä ei. Olen 100% varma siitä että maailmassa jo tänään on satoja keksintöjä jotka rikkovat kaikkia lopullisiksi kuviteltuja fysiikan lakeja. Näiden julkistaminen tai kaupallistaminen on estetty valtapoliittisista syistä erilaisin keinoin myös väkivalloin.

Aika näyttää. Peräänkuulutan nöyryyttä tuntemattoman edessä.

PS. Kuusi kuukautta ennen Berliinin muurin kaatumista ja Neuvostoliiton hajoamista KUKAAN "asiantuntija" ei olisi pitänyt tätä mahdollisena.

Jokkis kirjoitti...

Lars,

On totta, että minulla ei ole mitään käsitystä sinun tiedoistasi suhteessa rokotuksiin. Siksi siitä inttäminen olisi täysin hedelmätöntä.

Eikös yleensä insinöörin tms. koulutuksen saaneet ihmiset esitä kaikkein hurjimmat tulevaisuuden visiot: aika-matkailu, teleporttaus, kvanttikoneet, fuusioenergia....

Nöyryydestä sen verran, että en jaksa uskoa, että energiaa voidaan luoda tyhjästä. Jostakin se tulee, oli se sitten pimeä energia tai jokin muu ilmiö. Olen katsonut useita videoita ja lukenut useita juttuja tästä vapaasta energiasta. Jos jonkin pimeän energian käyttö on niin helppoa, että jokainen takapihallaan pystyy parista putkenpätkästä rakentamaan ikiliikkujan, niin miksi Suomeen kaivetaan valtava kiviluola, jonka avulla näitä ilmiöitä voidaan edes jotenkin havaita.

Sen toki uskon, että energiayhtiöt ovat ostaneet akkukeksintöjä yms., jotta öljybisnes ei menisi sähköautojen myötä kuralle.

Tarkoitan vain, että kun salaliittoja lähtee seuraamaan, pitää jossain vaiheessa tehdä stoppi. Esim. se, että J.P. Morgan vei Teslalta rahoituksen, ei tarkoita sitä, että Tesla olisi keksinyt jonkin käsittämättömän tavan luoda energiaa tyhjästä. Toisaalta on taas hyvinkin todennäköistä, että Edisonin sähköautolaboratorio tuhottiin, eikä se tuhoutunut vahingossa, öljy-yhtiöiden yms. johdosta. Mutta Teslan tapauksesta päästään helposti Haarppiin, natsien Ufoihin ja ennen kaikkea tähän "vapaaseen energiaan".

Ja useat noista vapaan energia videoista on yli 10 vuotta vanhoja, mikä herättää omat kysymyksensä...

Lars Osterman kirjoitti...

Jokkis,

En ole aivan korvin hirveesti eri mieltä kanssasi. ;-)

Mitä tuohon viimeiseen lauseeseesi tulee niin olin itse todella iloinen kohdatessani uutta uskottavaa aineistoa Project Camelot sivujen kautta:

22 April 2009

• Nazi International: Project Camelot interviews Joseph Farrell.

"...I attempted to stress in my most recent book, Nazi International: that that the postwar Nazis were not merely tiny enclaves of war criminals huddled, panic-stricken, together in tiny enclaves in Latin America and elsewhere. They were, on the contrary, highly organized, well-funded, had their own intelligence and security apparatus, and most importantly, were conducting and continuing the lines of research they had begun during the war."-- Dr. Joseph P. Farrell
Kahden tunnin videohaastattelu jota yksinkertaisesti on pakko nähdä jos tiede ja tekniikka kinnostaa. Erityisesti jos uskoo tietävänsä mitä on keksitty ja ei ole keksitty..ja kuka on mitäkin keksinyt...ja milloin.

Ei myöskään kannata olla ennakkoluuloja vain siksi että tuossa sanotaan "nazi international".

Jokkis kirjoitti...

Ok,

katson videon läpi, kun minulla on aikaa...

Niin ja sana natsi ei vie minua pois teknisten asioiden ääreltä. Sakalaisethan olivat toisessa maailmansodassa monella tapaa hyvin edistyksellisiä tekniikassa, esim. rakettiteknologiassa. Ydintekniikkaa he eivät onneksi hanskanneet. Neuvostoliitto ja USA:han ottivat itselleen sodan jälkeen kaikki merkittävät saksalaiset tiedemiehet olivat he natseja tai ei.

Kimmo S kirjoitti...

Jälleen kerran haluan kiinnittää täällä käyvien järkevien kanssaihmisten huomion internetin tärkeyteen. Perinteiset mediat lietsovat pelkoa ja huhuja, mutta netin kautta voi saada riippumatonta tietoa esim. edellisestä possunuhapaniikista vuodelta 1976.

Oheisessa linkissä kerrotaan tuosta pelkoaallosta ja siitä, miten säikyttelyn voimalla on vaikutus väestöön.

http://www.salon.com/env/feature/2009/04/28/1976_swine_flu/print.html

Asioita pitää arvioida järkevästi, rauhallisesti ja tulosten perusteella. Sitä ei taaskaan tapahdu, vaan rokotukset ja lääkkeet myyvät kuin häkä. TV on hieno kontrolliväline.

PS. Mitä mieltä Suomen valtion loistokkaasta NATO-ohjushankinnasta? Olisivatko fiksut johtajamme voineet käyttää 500 miljoonaa johonkin muuhunkin, kun rahasta nyt kuulemma on pulaa?

Lars Osterman kirjoitti...

Kimmo S.

Tuosta ohjushankinnasta tuli lähinnä se mieleen että tämä oli taas selvä kansalaismielipidettä uhmaava askel kohti Natoa, koska uusi järjestelmähän korvaa venäläisen. Tähän ei varmaankaan saa varaosia ellei ole hyvissä saappaannuolentaväleissä USA:n kanssa tekivät sitten jatkossakin mitä tahansa rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Pelkään että jatkavat totuttua kansanmurhapolitiikkaansa Pakistanissa - eikä kukaan voi asialle mitään.

Oma veto-oikeus YK:ssa estää kaikki. Nykyinen hampaaton YK tulisi purkaa ja uudesta YK:sta tulisi tehdä demokraattinen ja puolueeton - ja sellainen joka kykenee estämään USA:n, Iso-Britannian ja israelin jatkuvat temput.

Mutta joo..ohjushankinta lie turhaa tuhlausta - mutta ehkä Nato jotenkin "vaikutti asioihin" ja sai meidät ostamaan sen...ja tuntien Häkämiehen - se ei ollut vaikeata.

Toisinaanajattelija kirjoitti...

Dismissing claims that over 150 have died from swine flu, a member of the World Health Organisation (WHO) has said: “it's not a time for worry. It's a time to be prepared".Niinpä niin,siinä sitä taloutta Tamiflu kauppiailta. Suomikin on hyvin varautunut rokotteella, joka parhaassa tapauksessa ei pahenna tautia, pahimmassa tappaa potilaan.
Katselin tuossa juuri Zeitgeist elokuvan. Kummasti ne ajatukset sopivat "sikainfluenssa pandemiaankin.