lauantai 18. huhtikuuta 2009

ILMASTONMUUTOS - maailman suurin huijaus ?

Haluan antaa tukeni ilmastonmuutoskriittisille äänille koska on ilmeistä että valtavirtalehdet kuten HS eivät salli näille mielipiteille lainkaan palstatilaa.
Tässä Hannu Tanskasen yritys päästä Hesariin vastineella. Evättiin tietysti. Linkki Tanskasen blogiin ja sen uusimpaan postaukseen: HS sensuroi joka ainoan kriittisen ilmastokommentin - olemmeko Suomessa vai P-Koreassa ?


ILMASTONMUUTOS - maailman suurin huijaus ?

YLE:n toimittaja Pasi Toiviainen ei suvaitsisi ilmastokeskustelun "hyssyttelyä" ( HS 9.4.09). Arkkitehti Toiviainen puhuu alaa sivuavassa kirjassaan "ilmastoheräämisestään". Myös ovelleni eksyvät jehovat puhuvat "heräämisestä". Minut kuitenkin "herätti" aivan päinvastaiseen uskoon uusimmat tutkimustiedot tästä maailmanlaajuisesta hypestä.

Otetaanpa vaihtelun vuoksi muutama fakta. Puhutaan ilmaston lämpenemisestä. Eräs maailman johtavia tutkijoita alalla, MIT:n ilmastotieteen professori Richard Lindzen kuitenkin kertoo uusimpien satelliitti- ja asemamittausten kiistatta todistavan,ettei tilastollisesti merkittävää lämpenemistä ole tapahtunut viiteentoista viime vuoteen, itse asiassa lämpötila on laskenut vuodesta 2002 lähtien,vaikka antropogeeninen (ihmisen toiminnan aiheuttama) hiilidioksidipitoisuus on noussut koko ajan.

Jäätiköiden häviämisestä ollaan huolestuneita. Tosiasiassa Arktisen jäätiköt olivat 2008
peräti miljoona neliökilometriä, kolmen Suomen verran suuremmat, kuin edellisenä vuotena
ja Etelänavan jäätikkö jotakuinkin saman verran 20 vuoden keskiarvon yläpuolella. Merenpinta sitten varmaankin nousee ? Itse asiassa ei. Ikiaikainen luonnollinen 3,3 mm/v
nousu on kahtena viime vuotena tasoittunut vain 3 mm:n vuosinousuun. Auringon toiminnan vaikututusta lämpötilaan on pidetty vähäisenä,mutta Saariselän kansainvälisessä aurinko-tutkijain konferenssissa sen vaikutuksen esitettiin olevan jopa 50% ja aurinko on parhaillaan hiipumassa ennennäkemättömästi, pitäisikö meidän lämpenemisen sijaan pelätäkin jääkautta ?

"Alarmistien" eli ihmisen aiheuttamaan lämpenemiseen uskovien tutkijoiden ahdistuksesta antanee kuvaa agendan käynnistäjä, NASA:n tri James Hansen kantamassa plakaattia
"Ilmasto lämpenee" lumimyrskyssä Washingtonissa viime kuussa. Amerikkalaisen Weather Channel tv-ohjelman perustaja John Coleman puhuu "maailman suurimmasta
huijauksesta".

Hannu T Tanskanen
Vapaa tiedetoimittaja

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin suhtautuminen ei yllätä yhtään. Se aviisi ei ole kirjoittanut mitään muuta kuin poliittisesti hyväksyttyä pravdaa pitkään aikaan.

Päätoimittaja Virkkunen istuu hyvässä seurassa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg#Osallistujat.5B6.5D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Hesari on Suomen propagandakoneisto nro 1. Tanssii valtaeliitin pillin tahtiin.

Löysin tänään Hesarista rahajärjestelmään liittyvän mielenkiintoisen propagandakirjoituksen, joka sinuakin, Lars, varmasti kiinnostaa. Vieraskynään oli ääneen päästetty professori, joka yhdisti globaalin rahajärjestelmän kriitikot juutalaisvastaisuuteen. Vanha antisemitismi-kortti siis vedettiin jälleen kerran esiin.

Proffa oli huolissaan Kiinassa nopeasti leviävästä salaliittomateriaalista, joka väittää, että rahajärjestelmää manipuloidaan. Kirjoituksessa vedetään esiin myös Malesia, jonka ex-presidentti Mahathir Mohamad on julkisesti väittänyt, että taloutta manipuloidaan juutalaisten toimesta. Huomiotta jää se seikka, että Mahathir Mohamad pelasti oman maansa talouden muiden Aasian tiikereiden vajotessa spekuloijien hyökkäyksen toimesta.

Hesari käyttää jälleen juutalais-korttia. Se vedetään aina esiin, kun joku kritisoi järjestelmän mätiä kohtia. Huomio keskitetään johonkin toissijaiseen, jotta ei tarvitse analysoida kritiikin esittäjän argumentteja.

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Juutalaisvastaisuus+on+l%C3%B6yt%C3%A4nyt+uuden+maaper%C3%A4n+Aasiassa/1135245260582

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Katso tämä video:

http://www.youtube.com/watch?v=DbAe_g41Zl4&feature=related

Tarkempaa tietoa vielä neljässä videossa:
http://www.youtube.com/watch?v=DbAe_g41Zl4&feature=related

Hänen sivuilla on ajankohtaisempaa tietoa.
http://www.davidarchibald.info/

Hän ja monet tiedemiehet väittävät, että on vahva korrelaatio auringonpilkkusyklin pituuden ja maapallon lämpötilan välillä. Mitä pidempi sykli on sitä kylmempi seuraavasta syklistä tulee. Mitä lyhyempi on edellinen sykli sitä lämpimämpi on ilmasto seuraavan syklin aikana. Nykyinen auringonpilkkusykli ei ole vielä päättynyt, koska seuraava ei ole vielä alkanut. Nykyisestä on tulossa yli 13 vuotta pitkä sykli. Edellinen oli alle 10 vuotta pitkä. Keskiarvo on n. 11 vuotta.

Hänen ennustuksia:
- Maapallon lämpötila laskee 2,2'C
- Sadot vähenevät globaalisti, esim. yhdysvalloissa vähintään -20%

Taitaa olla tulossa katovuodet. Ei muuta kuin ostamaan sukset, lämmin talo ja ruokaa seuraaviksi 11 vuodeksi.


Tässä yhteenveto yhdestä hänen paperistaan.

SUMMARY AND PROJECTIONS
Based on our understanding of the interaction of solar and terrestrial processes, the following projections are made for a number of climate-related physical processes:

1. Month of Solar Cycle 23/24 minimum: July, 2009
2. Year of Solar Cycle 24 maximum: 2016
3. Amplitude of Solar Cycle 24: 45
4. Temperature Decline Solar Cycle 24: 2.2° C
5. Oulu Neutron Count Monthly Peak: 6,900
6. Month of Oulu Neutron Count Peak: July, 2010
7. Atmospheric Carbon Dioxide Level: Relatively flat 2010 - 2030

Lars Osterman kirjoitti...

Viimeinen Anonyymi,

Pelkään pahoin että olet aika lailla oikeassa.

Pettuleipäajat koittaa...

;-)

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi nr 2,

Aikamoista propagandaa Hesarilta. Hesari ratsastaa vain ja ainostaan sillä että todella harva suomalainen tietää mitään noista asioista - ja vielä harvempi on lukenut ne pöytäkirjat. Jokainen joka ne on lukenut joutuu valitettavasti myöntämään ainakin itselleen että ne ovat tarkka kuvaus siitä mitä koko 1900-luvulla on ollut meneillään.

Tietysti on myös sellaisia jotka ovat niin totaalisen pihalla maailman tapahtumista etteivät edes osaa nähdä miten noiden pahamaineisten pöytäkirjojen julkeaa käsikirjoitusta päivä päivältä ollaan toteuttamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Alle puolet suomalaisista valmiita maksamaan ilmastoveroa:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/L%C3%A4hes+puolet+suomalaisista+valmiita+maksamaan+ilmastoveroa/1135245277627

Lars Osterman kirjoitti...

Minä taas olin kuulevani radiosta aamusella että 77% suomalaisista uskoo ilmastonmuutoksen olevan ihmisten aiheuttama ja suuri uhka.

Ihmettelen sitä edelleen ettei yksikään poliittinen puolue uskalla uhmata tätä konsensusta.....

Anonyymi kirjoitti...

Ihan toinen aihe, mutta katsoppas linkit:

http://www.nytimes.com/1988/07/01/business/how-coca-cola-obtains-its-coca.html

http://www.uic.edu/classes/osci/osci590/9_3%20The%20Legal%20Importation%20of%20Coca%20Leaf.htm

Hyvää juomaa se on silti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oksettaa lukea tota hesarin juttua. Itse onnistuin viimeinkin lopettamaan kokiksen juonnin, kauan siinä menikin.

Ukkonoa kirjoitti...

Jos saa hieman mainostaa niin asiasta kiinnostuneet voivat myös suunnata osoitteeseen:

www.ilmastofoorumi.fi