perjantai 10. huhtikuuta 2009

Codex Alimentarius - aihetta huolestumiseen

Tässä jälleen esimerkki suuresta kansainvälisestä projektista, josta valtavirta media vaikenee.
Vaikkeivät nämä "terveys- lääke-, ruoka-asiat" varsinaisesti ole minun alaani, niin tunnistan silti tässä paljon mätää ja näen tässä aikamoisen uhkakuvan mitä ihmisten vapauteen itse valita ja itse päättää mitä lääkkeitä, vitamiineja tai hoitoja haluavat käyttää - tai mitä millaista ruokaa haluavat syödä.
Codex Alimentarius tarkoittaa käytännössä "lääke- ja ruokafasismia" - eli tilanne missä suuryritykset ovat sanelemassa mitä on luvallista ja sopivaa. Tällaista on siis suunnitteilla - Codex Alimentarius projektin alaisuudessa.

Asiaan liittyy paljon muutakin ja kaikkea en voi tässä selittää. Maailmalla luennoi eräs dr. Rima E. Laibow MD yhdessä kenraali (evp) Alex N. Stubblebine III seurassa (kts kuva). Viime aikoina Euroopan kiertueella joukkon on liittynyt sveitsiläinen toimittaja Alexander Benesh joka mm toimii tulkkina saksankielisillä alueilla.

Pieni sillisalaatti riesaksenne:

Tässä linkki tuoreimpaan luentoon Sveitsissä, missä yleisöä oli yli 2000 ihmistä. Luento esitellään ensin saksaksi viiden minuutin ajan , minkä jälkeen tunnin kestävä luento alkaa ja tulkataan samalla saksaksi. Seuraaminen vaatii siis kärsivällisyyttä - mutta tässä on huima niin tietopaketti että aikaa kannattaa tähän uhrata.

Watch The Genocidal Feast, (http://mefeedia.com/entry/azk-vortrag-codex-alimentarius-dr-rima-e-laibow/15028922) our lecture in Switzerland earlier this year.


Tässä lisää linkkejä Rima Laibowin esitelmiin ja viesteihin (googlevideo tai YouTube)

Tässä linkki missä dr Laibow esittelee projektin millä on tarkoitus vastustaa Codex Alimentariusta. [ http://infokrieg.blip.tv/#1897128 ] Tämä on katselemisen arvoinen lyhyempi kooste erityisesti kiireiselle ihmiselle.
The Natural Solutions Foundation was created to protect, promote and defend Advanced Healthcare and Health Freedom when Rima E. Laibow, M.D. and Major General Albert N. Stubblebine III (U.S. Army, Ret.) took stock of the dismal state of health freedom in the United States.
*


Natural Solutions Foundation is a recognized nongovernmental organization (NGO) active in the Americas, Africa and Asia. It is now organizing in the EU.

This forum is for European supporters of Natural Solutions, to help coordinate a Global Health Freedom Strategy built around The International Decade of Nutrition: Health Freedom is Our First Freedom.
Tässä vielä lyhyt You Tube video aiheesta:The Codex Alimentarius is a threat to the freedom of people to choose natural healing and alternative medicine and nutrition. Ratified by the World Health Organization, and going into Law in the United States in 2009, the threat to health freedom has never been greater. This is the first part of a series of talks by Dr. Rima Laibow MD, available on DVD from the Natural Solutions Foundation, an non-profit organization dedicated to educating people about how to stop Codex Alimentarius from taking away our right to freely choose nutritional health.
Tässä erään suomalaisen mietteitä asian tiimoilta.

Wikipedia ei tietystikään kerro mitään näistä huolestuttavista asioista vaan tarjoaa Codexista hampaattoman pehmoversion.

Jos joku lukija tietää tästä enemmän arvostaisin kommenttia.

9 kommenttia:

Nekronomi kirjoitti...

Ihan asiallista ja tärkeää infoa, mutta tuo Stubblebinen menneisyys hämärissä projekteissa on vähän epäillyttävää.

Lars Osterman kirjoitti...

Mitä mahtanet tarkoittaa? Mies kai oli joskus Carterin aikaan armeijan riveissä, ehkä? Nyt lie ollut pitkään jo eläkkeellä ja on hyvällä asialla - kuten moni muu joka viimeisinä vuosikymmeninään kokee haluavansa tehdä jotain hyvää ja ratkaisevaa ihmiskunnan hyväksi. Ehkä Stubblebine näin haluaa hyvittä sotilasuransa synnit? Minusta mies tuntuu vilpittömältä.

Mitä enemmän tähän asiaan perehtyy sitä tärkeämmältä se alkaa tuntua.

Tietysti toki se rahauudistus on se kaikkein tärkein...

Nekronomi kirjoitti...

Meinasin lähinnä noita kuuluisia Black op'seja, joista wikipediakin mainitsee jotain. Vaan toki hyvällä asialla, aika näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman oudoksuttaa koko juttu näin yön yli nukkuneena ja päivän miettineenä. Tänäänkin Yle uutisoi kuinka kananmuna on oiva keino taistella ilmastonmuutosta vastaan ja D-2 vitamiinien terveysvaikutukset ovat lääkäripiireissä kiistämättömästi positiivisia. Miten helvetissä tuo Codex saisi muutettua yleisen tieteellisen kannan ja tuhansien vuosien perimätiedon luonnontuotteiden hyödyllisyydestä? Ja eikö tuon uudistuksen myötä maatalous muuttuisi peräti laittomaksi, mikäli siis ymmärsin oikein geenimanipuloidun ruoan pakkokäyttöönotosra? Tuntuu vain liian mahdottomalta toimeenpanna edes seuraavan 15-20 vuodenkaan aikana.
Jos nykyinen huumausainepolitiikkakaan ei ole ehkäissyt 40 vuodessa sitä, ettei kuka tahansa kaupungilla kulkeva saa hommattua huumeita, en usko ettei yleisesti hyväksyttävien terveystuotteide kuten vitamiinien löytäminen tulisi olemaan hankalaa vaikka ne jollain käsittämättömällä huuhaa-tiede perusteella saataisiin rikollistettua.

En kuiteskaan uskalla täysin vähätellä tuota, opettaahan historiakin miten käsittämätönkin voi käydä toteen, mutta katsottuani nuo videot tunsin silti suurta avuttomuutta näin suomalaisena, koska Vanhasen sinilevähallitus tuskin asialle mitään voi tai haluaa. WTO:sta eroaminen luultavasti vaatii melkoiset toimet joiden saavuttaminen veisi vuosia, mutta kerta emme pysty pysäyttämään pyörää niin millä keinoin voisimme hidastaa sitä ja millaisin estein jarruttaa rattaiden toimintaa? Ainakin aion kertoa tästä jokaiselle täysjärkiselle skeptikkotutulleni pyhäpäivien jälkeen ja suosittelen sitä jokaiselle muullekin. Kiitos Lars sinulle älyllisen paarman tehtävässä toimimisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Lars!

Mainitsin sinulle aiheesta pari kuukautta sitten kommentissani. Hyvä että otit sen esiin nyt isosti!

Ohessa ehkä paras video aiheesta:

Ian R. Crane October 2007

http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518

Kannattaa googlata saman miehen kaikki YouTube ja Google videot. Pelkkää asiaa selkeästi ja ytimekkäästi! Mies vieraili jo Tukholmassa puhumassa, kukahan kutsuisi suomeen?

Saman aiheen toiselta laidalta loistava (ja kauhea video):

http://www.esoterictube.com/the-world-according-to-monsanto.html

Mainittakoon että Norjassa olevaan "Doomsday vault" siemenvilja säilöön kerätään alkuperäisiä viljelylajikkeita ympäri maailmaa:

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/02/photogalleries/seedvault-pictures/

Ja Viljasiilo projektin lahjoittajien joukosta löytyy vanhoja tuttuja nimiä:

Monsanto
Bill & Melinda Gates Foundation/UN Foundation
CGIAR Centres
DuPont/Pioneer Hi-Bred
Gatsby Charitable Foundation
Gordon and Betty Moore Foundation
Gordon J. Hammersley Foundation
Lillian Goldman Charitable Trust
Rockefeller Foundation
Sam Spiegel Foundation
United Nations Foundation
World Bank - CGIAR

Eli tiivistäisin näin:
Kun köyhtyvän keskiluokan ravinto tulee muodostumaan geenimanipuloidusta viljasta, hormoonilihasta, antibiooteilla kyllästetystä maidosta, tehottomista vitamiineista, aspartaamista sekä muista mukavista lisäaineista, eliitti popsii ekologisia alkuperäisiä runsasravinteisia tuotteita ja voi hyvin.

Ehkä olisi aika hamstrata nyt siemeniä ja kätkeä ne yhtä hyvin kuin asekätköt muinoin kätkettiin...

Suomikin nimittäin valmistautuu jo Geenimanipuloituun viljelyyn :-(

http://www.nelonen.fi/uutiset/uutinen.asp?cat=3&d=53644

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/04/vaihtoehtohoitoja_aletaan_rajoittaa_lailla_678209.html?origin=rss

Nyt tästä codex alimentariuksesta puhutaan jopa yle uutisissa!
Jos tämä menee läpi, niin menee läpi moni muukin asia!

Anonyymi kirjoitti...

Stubblebine ja Laibow ovat todellakin disinformaation levittäjiä.

http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/Events/codex-moderngeneral.html

Paisutellut väittämät ja hysterian lietsominen pilaavat todellisten kriitikoiden uskottavuuden (hörhöleima).

Lars Osterman kirjoitti...

Enpä menis noin sanomaan - mutta tietysti jos omat aivot on ahdettu täyteen lääketeollisuuden vaatimaa ja rahoittamaa koululääketiedepropagandaa, niin en ollenkaan ihmettele jos yskäsee tuollaisia.

En tunne sinua enkä tiedä motiivejasi. Minusta Rima Laibow on uskottavan tuntuinen.

rima laibow

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin, että todelliset CODEX-KRIITIKOT saavat hörhöleiman tuollaisen paisuttelun myötä. Ihmettelin itse Laibown toimintaa, kun otin aikoinaan selvää asiasta ja myöhemmin törmäsin tuohon Dr. Rath Foundationin artikkeliin.
Huomaatko, että tuo säätiö kritisoi myöskin Codex A:ta?

http://www4.dr-rath-foundation.org/PHARMACEUTICAL_BUSINESS/health_movement_against_codex/index.htm