maanantai 20. huhtikuuta 2009

Venäjän TV haastattelee: Gerald Celente ennustaa vallankumousta

Tässä Trends Review Institute´n johtaja, Gerald Celente arvioi uuden Obamavaltion lähitulevaisuutta. Hän toteaa fasismin päässeen valtaan. Fasismi on suuryritysten ja valtiovallan epävirallinen liittoutuminen kansalaisia, kansalaisoikeuksia ja kansalaisvapauksia vastaan. Investointipankki Goldman Sachs voidaan on tässä selvästi pääroolissa. Celente luettelee pitkän listan Goldman Sachs henkilökuntaa joita Obaman hallinto on nimittänyt hallintonsa avainasemiin. Tämä osoittaa kenen etuja Obaman hallinto ajaa - pankkien ja pankkien omistamien suuryritysten.
Celente: "kun ihmiset ovat menettäneet kaiken eikä heillä enää ole menetettävää, silloin alkaa vallankumous". Hän ennustaa todellakin eräänlaista vallankumousta.
Pankit ilmoittavat mitä tahansa "tyhjästä keksittyjä tappioita" ja saavat miljardeja liittovaltiolta.
Näin liittovaltio rahastaa tulevilta polvilta. Celenten mielestä kukaan ei näytä tarkistavan onko tappiot todellisia vai pelkkää kirjanpitoa. Kansalaisilla on pian mitta täysi.
USA on myös tappanut viattomia ihmisiä kaikkialla maaailmassa, eikä tätä tulla katsomaan suopein silmin enää kovin pitkään kansalaisten piirissä. Tästäkin syystä Celente ennustaa tyytymättömyyden kasvavan vallankumousta suosivaksi. Jokaisen, joka edelleen sokeuttaan ja tietämättömyyttään, haluaa uskoa Obaman "muutokseen" on jo aika aikuistua eli herätä ja kohdata tosiasiat.

The Truthseeker kirjoittaa näin: Gerald Celente Violent Revolution will start soon Marina Portnaya(Russia Today) talks to trends forecaster Gerald Celente, a man whose predictions for future have proven correct time and again.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän blogin lukijoita kiinnostanee netistä hetkeksi kadonnut "The New American Century" -elokuva:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3776750618788792499&hl=en

"This film goes in detail through the untold history of The Project for the New American Century with tons of archival footage and connects it right into the present."

Anonyymi kirjoitti...

Celenten vertaus mafiaperheistä ja Bushien ja Clintonien "ylivallasta" on hyvin epäilyttävä.

Kun tutkii ja miettii asioita tarkemmin (kuten täällä käyvät näemmä tekevät), niin pitää muistaa, että netissä liikkuu hyvin paljon vastapropagandaa ja disinformaatiota.

Russia Today on venäläinen sivusto, jonka omistaa valtion rahoittama RIA-Novosti. Tämän pitäisi viimeistään nostaa takajaloilleen.

Se, että Clemente yrittää siirtää vastuuta taloussotkuista ja muusta Bushille ja Clintonille on epäilyttävää. Kytköksistä siionisteihin tai pankkiireihin ei puhuta.

Kyse saattaa olla pelkästä paniikkipropagandasta, jolla uhrataan marionetit vihaiselle kansalle. On ollut jo pitkään selvää, että totuutta etsivä joutuu hyvin nopeasti opettelemaan taidon erotella jyvät akanoista (kuten Alex Jones yms.).

Tässä Eric Hufschmidin brutaalia logiikkaa.

"Investigate EVERYONE - no exceptions."

http://www.erichufschmid.net/Radio-Free-Europe.html

Kimmo S kirjoitti...

Kannattaa katsoa Robert Welchin kommentit vuodelta 1974 ja tsekkailla mitä maailmassa tapahtuu nyt. Ave duce, simili duci seneci.

http://www.youtube.com/watch?v=4GBW9rdGeEI