maanantai 6. huhtikuuta 2009

Canadian Action Party: Poikkeava puolueohjelma

Haluan jälleen esitellä kanadalaisen pienpuolueen, Canadian Action Party´n ja tällä kertaa heidän uudistettuja nettisivujaan. Puolueella on monta jaloa tavoitetta - ja sellaiset jotka selvästi poikkeavat tylsien tasapaksujen suomalaisten peruspuolueiden harmaasta ohjelmasta kuin yö ja päivä. Näistä mainittakoon esim seuraavat:

- Take back the Bank of Canada.
(B.O.C.) Eli puolue valistaa kansalaisia siitä että oma keskuspankki on käytettävissä lähes korottomasti, jos esim hallitus tarvitsee lisärahoitusta johonkin - tai vaikkapa paikata budjettia näin laman aattona 2009. Canadian Action Party mainostaa tässä kohtaa myös Money As Debt nettivideota tällaisella pienelle trailerilla.[EU-mallioppilas Suomen ratkaisu on tietysti myös lainata muualta velkarahaa ja olla käyttämättä Suomen Pankkia vaikka se olisi mahdollista...]

Piristävä näky poliittisen puolueen sivulla !
- Demand the truth about 9/11 !
Eli puolueella on otsaa epäillä USA:n hallituksen virallista versiota siitä mitä tapahtui syyskuun 11. vuonna 2001. Puolue vaatii uutta puolueetonta selvitystä ja pitää todennäköisimpänä että "9/11 was an inside job". [Suomessa USA:n saappaita nuollaan joukolla(erityisesti Lipponen, Stubb) ja mallioppilas Suomi on ylpeänä mukana "terrorismin" vastaisessa sodassa USA:n ja Naton puolella, eikä Suomessa yksikään poliittinen puolue kyseenalaista mitään...]


- Down with Big Brother!
Eli Canadian Action Party-puolue pyrkii purkamaan rakenteilla olevan Big Brother-valvontakoneiston kameroita, kameroita ja kameroita joilla kansalaisia seurataan ja tekemisiä urkitaan - ja tietokantoja toisensa jälkeen kerätään - ja kaikki perustelut tähän perustuu valheisiin. [Suomessa en ole huomannut että yksikään puolue olisi tätä tietokanta-, tele- ja kameraurkintaa vastaan....eikä kukaan suomalaispoliitikko uskalla kritisoida USA:n, Britannian, Israelin tai Naton laittomia ja moraalittomia tappamisia, kidutuksia ja ja muita hämäriä tekosia]


- No Police State !
Eli nykyistä outoa maailmanlaajuista poliisivaltiokehitystä ollaan vahvasti vastaan. Tämä liittyy tavallaan myös edelliseen kohtaan - nämä nivoituvat toisiinsa. On todettavissa että poliisille jaetaan jatkuvasti uusia aseita ja lähes sotilastason varustusta vaikka poliisin lähinnä tulee hillitä yksittäisiä farkkuihin ja t-paitaan pukeutuneita pikkuhumalaisia kansalaisia... [Todettakoon että suomalaispoliitikot siunaisivat yhteen ääneen poliisin selvät ylilyönnit ja väkivallan vuonna 2007 pienimuotoisen ja rauhanomaisen Smash Asem mielenosoituksen yhteydessä. Naurettavaa konsensusta. Odottaisi edes yhden puolueen väen olevan eri mieltä tässä... ]


- Stay healthy, stay informed !
Eli puolue tiedostaa että jokaisen pysyäkseen terveenä tulee olla valveutunut ja perillä esim. lääkkeiden vaietuista sivuvaikutuksista. Rokotuksiin ja lääkebisnekseen liittyy kaupallisia kytkyjä ja korruptiota korkeimmalla mahdollisella tasolla. Tällä erää kohdunkaulasyöpä on jatkuvasti esillä vaikkei kukaan sellaista juuri sairasta. Lapsia ja lasten vanhempia pelotellaan jatkuvalla propagandalla eikä kukaan kerro todetuista vaaroista - sairastumisista ja kuolemista.
Jopa teinipojille on keksitty tuputtaa samaa rokotetta tuulesta temmatuin markkinointifraasein.
Myös aspartaami, elohopea, fluori ovat vaarallisia kansalaisille eikä poliitikot tee asialle mitään koska monikansalliset jättiyhtiöt vaalivat tuotteidensa myynti ja markkinointia. Geenimanipulointi ja Codex Alimentarius ovat myös huolestuttavia asioita.
[Suomessa puolueet ovat joukolla varsin hiljaa näistä y.m. - mutta toki vihreät aina joskus ovat GMO-sieminiä vastaan. Erityisesti paheksun sitä että eräs porvoolainen kansanedustaja kirjoittelee yleisönosastolle ja kehottaa tyttöjä rokottautumaan. Suomalaiset viranomaiset tuhlaisivat myös 5-6 miljoonaa tehottomiin Tamiflu-lintuinfluenssarokotteisiin. Suomi on muutenkin nykyisellä hyväuskoisella kritiikittömällä kansanedustuslaitoksellaan monikansalliselle lääketeollisuudelle varsin ihanteellinen lypsylehmä mm koska KELA korvaa kalliit patenttilääkkeet]

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyviä linjoja puolueelta. Silti en lähtisi heti ajamaan kaikkia noita asioita, vaikka puolue olisikin oikeassa. Itse lähtisin hommaan niin, että aluksi ajaisin vaaleissa uutta pankkijärjestelmää. Jos sen saisi ajettua läpi, alkaisin syynäämään lääkeaineita, 911 yms. kun olisin ensin osoittanut, että ajan oikeita asioita. Mikäli lähtee kerralla ajamaan kaikkia noita asioita, saa aikaan hylkimisreaktion suurimmalta osalta ihmisiä, vaikka he esimerkiksi kannattaisivat pankkiuudistusta, koska eivät halua uskoa, että kaikki on täysin mätää ympärillä ja että tämä on taas yksi joogalentäjähuru-ukko -liike.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin - lähinnä nuo oli tarkoitus osoittaa miten "todellinen vaihtoehtopuolue" voi lähteä liikkeelle.

Näillä teemoilla saisi ehkä osan sohvaperunoistakin uurnille - ja miksei nuorisonkin.

Ja mitä ennakoituihin hylkimisreaktiohin tulee niin tietysti on niin että mitä enemmän tietämättömiä sohvaperunoita maassa on niin sen enemmän tuollaista voi ilmetä.

Tästä syystä koen että Zeitgeistin tehnyt Peter Joseph on oikeassa todetessaan blogiradiossa että demokratia ei voi toimia vaan on joko "mob rule" tai "ignorants rule"...

Mutta hei - ei kai Canadian Action Partyn ohjelmassa ole yhtään mitään joka antaisi aihetta verrata heikäläisten ohjelmaa Suomalaisiin joogalentäjiin tai samanlaiseen todennököiseen huuhaatouhuun.

Anonyymi kirjoitti...

Minun ja luultavasti sinunkin mielestäsi puolue ajaa oikeita asioita. Mutta sohvaperunalle pitää asioita paljastaa tipoittain.

Jos menet suoraan kääntämään maailman sohvaperunan maailman ylösalaisin (esim. pankit huijausta, CIA suurin huumekauppias, 911 inside job...), näytät hänen maailmassaan huuhaa -ihmiseltä ja HÄN rinnastaa puolueen joogalentäjiin.

Näistä myös valtapuolueet saavat aseen: Vaikka yritettäisiin puhua pankkikriisistä, valtapuolueen jäsen voi ohittaa tulokkaan järkevät argumentit vain tokaisemalla: "Tehän olette niitä salaliittohörhöjä". Media tietenkin tukee tätä järkevän keskustelun tuhoamista.

Esim. jokainen keskustelu Timo Soinin kanssa päätyy kyselyyn rasismista, sitä aiemmin vihreiden kanssa jonkun ehdokkaan pilvenpolttoon.

Lars Osterman kirjoitti...

Kyllä kyllä. Poliittinen muisti on kuitenkin joissakin rötösherratapauksissa ihmeen lyhyt. Eikö ole aika outoa että esim. 1990-luvun pankkikriisin aikaisen Ahon-hallitus ja sen jäsenet, jotka valehtelivat suoraassa tv-lähetyksessä useaan otteeseen - saivat jatkaa poliittista uraansa kuin mikään ei olisi ollut. Myös monet poliitikot joiden voitiin myöhemmin todeta järjestäneen määrättyjen alojen konkursseja ja yleistä suurtyöttömyyttä toimillaan, jatkoivat kuin mitään pahaa ei olisi tehty.
Ilmiselvästi pankkien asiamiehinä toimineet, mutta silti poliittisen luottamuksen äänestäjiltä saaneet, tahot jatkoivat myös ikään kuin mitään pahaa ei olisi koskaan tehty.

Suomen liittäminen Euroopan Unioniin oli myös suuren luokan petos. Missä on vapaa liikkuvuus ? Missä passittomuus on? Lähdepä edes takas Tukholmaan lentokoneella niin joudut näyttämään passisi kuutisen kertaa.
Ja sanoppa "piip" tai vilauta hammastahnatuubia väärässä paikassa niin et pääse edes koneeseen tai joudut peräsuolitähystykseen.

Suomen ujuttaminen askel askeleelta Natoon on myös mitä suurinta maanpetosta.

Näistä polittisista suuren luokan törkyrötöksistä kovin moni ei enää edes muistuta. Katsotaan ikään kuin eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein pahimpia ovat mielestäni ns.
uskovat ihmiset.
Näytin serkulleni näitä juttuja netistä.
Ei hän ottanut uskoakseen, totesi vain
Ei USA koska ovat niin Jumalaan uskovaista
kansaa. Sieltähän tämä lama on lähtöisin
Ja kaikki muut suunnitelmat jossa mekin olemme
mukana tulevaisuudessa jos elämme.

Kuinka paljon meilläkin on näitä
uskovaisia ja olkoon nyt vaikka sohvaperunoita,
joihin on hyvin vaikea
vaikuttaa ja joiden on vaikea vastaan ottaa uutta.
Uskossa ei sinänsä ole mitään pahaa

Vastaus heiltä on, ei se auta, ei kannata
purnata eikä valittaa. Kaikki menee kuten
Isossa kirjassa on sanottu sanovat uskovat.
Pitäisi vain istua kohtaloonsa tyytyväisenä
ja odottaa kuinka meitä viedään kuin pässejä
narusta.

Senkin olen kyllä todennut että yhden ihmisen
on hyvin vaikea vaikuttaa vääriin päätöksiin
ja muuhunkaan.
Vaikka kuinka yrität hakea oikeutta asiassa
kuin asiassa.
Jos poliisi on päättänyt esim.
ettei se tutki pahoinpitelyä
niin se ei tutki ja sillä selvä, vaikka se niin väärin onkin.

Poliitikoista voi sanoa etteivät
he ajattele yksilön parasta. Puhetta riittää
Ja lupauksia. Ihmisten asioita voitaisi
parantaa jos tahtoa olisi.
Eihän tällainen eriarvoinen maailma
Voi enää jatkua kovinkaan kauan,
Tulee suuria mullistuksia jotka koskettavat
kaikkia. Ei vain huono-osaisia ja köyhiä.

liian radikaalia kirjoitti...

Myös minun mielestäni puolue haluaa korjata niitä asioita, jotka ovat suurimpia epäkohtia. Olen myös sitä mieltä, että suurin osa ihmisistä ei ole valmis totuuteen eikä ainakaan kerralla paljastaen. Totuutta pitää ripotella asteittain - sitä mukaa kun siihen ollaan valmiit. Tuo Canadian Action Party leimattaisiin ainakin Suomessa täysin hörhöporukan puolueeksi, jolle naureskeltaisiin. Useimmat imevät Suomessa maailmakuvansa Ylestä ja Hesarista. Kaikki siitä liian poikkeava materiaali on radikaalia ja hörhöilyä. Mutta onneksi tietoisuus kasvaa nopeasti ja vuoden tai parin päästä tilanne voi olla aivan toinen.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin kai se on, että uuden populistisen puolueen pitää rajata ohjelmansa niin ettei mikään ole ristiriidassa suuren yleisön virheellisten ennakkokäsitysten kanssa, vai?

Näin se demokraattinen valta viime kädessä asuu kansamme leveissä riveissä - missä tietämättömyys kukoistaa - koska tässähän ne sadattuhannet äänet asustavat, vai mitä ?

Totuudesta ja tosiasioista viis - on yksinkertaisesti sanottava se mitä kansa haluaa kuulla - eli että kaikki viranomaispropaganda mikä kansalle on syötetty on 100% totta ja kansan omaksi parhaaksi.

Siis muutenhan sokea sopulilauma voi vaikka keksiä leimata uuden puolueen hörhöjen kerhoksi ja jatkaa vaikkapa kokoomuksen äänestäjinä...

No ei - tietysti kärjistän tässä tahallani. Kai se on niin että "totuuden kerta-annos" ei saa olla liian suuri...se voi ravistellaa pienen ihmisen mieltä aivan liikaa.

Minusta ongelma on kuitenkin tänään siinä että nykyisellään kovinkaan monelle yhdessä kysymyksessä täysin erimieltä olevalle äänestäjille ei tarjota mitään todellista vaihtoehtoa.

Ja - voi hyvin olla että moni kokee nämä rahaan ja pankkitoimintaan liittyvät paljastukset liian etäisinä itselleen. Kansantalous on niin vaikeata ja raha-asiat tabuja..?

Tosiasia nr 1.

Suomessa on satoja tuhansia nuoria ihmisiä jotka tässä vaiheessa jo pitkään ovat selvillä siitä mitä oikeasti tapahtui silloin syyskuun 11. 2001 - riippumatta siitä mitä Suomen viranomaiset ja nykyisten puolueiden väki, USA/Nato-vallan myötäilevinä papukaijoina ovat toistelleet. Näiden nuorten mielestä KAIKKI maamme puolueet ovat hanurista. Politiikka halveksutaan ihan jo tästä syystä. Poliitikot taas koetaan jonain suurvalehtelijoiden kultapossukerhona. Ja jos ajatellaan mihin kaikkeen suomalaiset poliitikot ovat suostuneet "terrorismin vastaisen sodan" nimissä...ja nämä sadattuhannet tietävät että kaikki nojautuu valheisiin.

9/11 on tästä syystä tärkeä poliittinen vedenjakaja enkä vähättelisi tämän poliittista merkitystä - olkoonkin että moni sohvaperuna onkin aivan pihalla tosiasioista.

Tosiasia nr 2.

Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä jotka ovat täysin eri mieltä virallisen tietovyöryn ja viranomaisten kanssa mitä tulee rokotuspropagandaan, monikansallisten suuryritysten markkinoimien kemiallisten lääkkeiden väkituputtamiseen - ja suuryritysten lahjoman EU:n sekaantumiseen kansanterveytemme politiikkaan.
Nämä ihmiset luottavat enemmän omaan harkintakykyynsä ja intuitioonsa, luonnonmukaisiin keinoihin, kansamme omaan lääkitsemisperinteeseen sekä vaihtoehtoisiin pehmeämpiin menetelmiiin. Mitähän puoluetta nämä sadattuhannet mahtaisivat äänestää jos edes yksi olisi julkisesti ja avoimesti samoilla linjoilla heidän kanssaan tässä heille elintärkeässa kysymyksessä ?

Tosiasia nr 3.

Sadattuhannet ihmiset ovat todella suivaantuneet viranomaisten kasvavaan valvontaan ja siihen että kaikki nykyiset puolueet näyttävät ajavan samaa konsensusta tässä kysymyksessä. Ajatellaan vaikka tuhansia valvontakameroita jotka sakottaa kymmeniä tuhansia autoilijoita naurettavista 10-20 km/t ylinopeuksista ja heps viikkoa myöhemmin kun "talvinopeuksista" luovutaan samalla maantiellä onkin lupa "kaahata" 20 km/t kovempaa.

Tai ajatellaan uusia kaavailtuja biometrisiä passeja joihin halutaan kasvojentunnistus, sormejäljet ja ties mitä - miksi tällaista tarvitaan? Tuhansien mielestä kaikki perustuu 9/11:n tapaukseen eli false-flag-terrorin valheisiin - ja sellaisiin joita yksikään poliittinen liike massamme ei uskalla paljastaa tai edes kyseenalaistaa.
Lisätään tähän soppaan vielä kasvava teleurkinta - Lex Nokia ja ties mitä tähän vielä keksitään lisätä? Kaikkien moottori ajoneuvojen sateliittivalvonta ja tienkäyttörahastuskin on suunnitteilla - miksi? Ja miksei tällaista vastusteta missään?

On myös harviaisen selvää että monet isokenkäiset maailmalla pyrkii sulkemaan nykyisen vapaan internetin.
Pääsy nettiin ja sen käyttö halutaan valvontaan koska vapaa ajatustenvaihto uhkaa näiden isokenkäisten rahastushegemoniaa. Eräs Rockefeller sanoi hiljan että internet on "suurin uhka USA:n kansalliselle turvallisuudelle".

Tuskin joudumme odottamaan kovin monta kuukautta kunnes jokin Bilderberg-kokouksessa ohjeita saanut kotimainen pukupää toitottaa samaa meille. Ketähän poliitikkoa tai mitä puoluetta kaikki nämä valvontaan suivaantuneet tuhannet ihmiset äänestäisivät jos edes yksi tarjoaisi kriittisen vaihtoehdon nykymenoon?

Tosiasia nr 4.

Kuin moni meistä haluaa Tony Blairin Euroopan Liittovaltion presidentiksi? Kuin moni kokee moisen ammattivalehtelijan omakseen? Suomen kaikki puolueet äänestivät Lissabonin sopimuksen puolesta - eli sen puolesta että Blairista tehtaillaan meidän kaikkien ylipäällikkö. Aika moni suomalaisne on kyllästynyt EU:n diktaatteihin ja epädemokraattiseen saneluun. Kuka meistä kokee Komission sanelun demokrattisena? Kuka kokee voivansa vaikuttaa enää yhtään mihinkään? Brysselin loppumattomat käytät tulevat myös meille todella kalliiksi. Tällä erää Perussuomalaiset ja pieni Itsenäisyyspuolue kai ovat ainot joka tajuavat ehdottaa paluuta kansalliseen itsemääräämiseen ja täysivaltaisuuteen? Voimme toki olla Norjan tai Sveitsin tavoin osittain mukana....tai sitten olisi tajuttava että Euroopan Uusi Suur-Neuvostoliitto on muodostumassa sellaiseksi möröksi että todellakin on aika poistua sen välittömästä lähipiiristä.

Tällä vuodatuksella halusin lähinnä pyrkiä osoittamaan että mainittu kanadalainen puolue, tuolla ohjelmallaan, ehkä sittenkin kerää enemmän ääniä kuin mitä keräisi jos yksinomaan keskittyisi tuohon Bank of Canada-kohtaan? Lisäksi jokainen joka kokee yhden kohdan omakseen joutuu puolueen kautta kasvotusten näiden muidenkin epäkohtien kanssa. Moni vihainen antiglobalisti tai luonnonmukaisten hoitojen kannattaja joka ehkä ei koskaan olisi etsinyt tietoa raha- ja pankkihuijauksesta saa näin tämänkin asian eteensä.

Miekka on siis kaksiteräinen.

Hajanaisia ajatuksia ja kuvatuksia kirjoitti...

Olen samaa mieltä.

Kun kaiken tämän valheellisuuden tajuaa on hyvin raskasta ajoittain elää. Samalla ihmettelee miksi eivät päättäjät TAJUA?
Miten he ovat noin sokaistuneet, miten saada heidät näkemään todellinen todellisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä. Ja todella rankkaa voi joillekkin olla, kun silmät aukenevat todellisuudelle(-> Tieto lisää tuskaa).

Tälle tielle ajauduin juuri riippumattoman 9/11 tutkintamateriaalin myötä. Aiemmin ei politiikka suuremmin kiinnostanut, mutta nyt olen saanut koko nuoruuteni ajan mieltä painaneille kysymyksille niin paljon vastauksia, ettei tästä voi enää perääntyä.

Mielestäni Talousdemokraattien tulisi organisoitua nyt todenteolla. Tie saattaa olla kuoppainen ja eteneminen hidasta, mutta vaikutus yhteiskuntaan pomminvarma jos on tahtoa riittävästi. 100 000 käyntiä menee pian rikki tässäkin blogissa, joten eiköhän 5000 kannattajaa kerätä melko nopeasti kasaan. Itse voin kantaa korteni kekoon, sillä näen tämä todella todella todella merkittävänä uudistusmielisenä poliittisena ideologiana.

En haluaisi nähdä enää yhtään "heräävää" nuorta, jonka psyyke ei kestä käsitellä vastaavia asioita(vrt.koulusurmat). Valitettavasti meidän hallintoelimet ja valtaväestö eivät kykene tunnistamaan näitä hätähuutoja reaalimaailman pelikentältä.

Josko Talousdemokraatit toisi pilkahduksen esiin todellisuudesta ja tarjoaisi avaimet muutokselle ?

Lars Osterman kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.

Hajanaisia ajatuksia taitaa olla ensimmäinen naineksi tunnistettava vierailija.

*ojentaa kukkasen kiitokseksi*

Anonyymi joka puhui uskovista,

Niin uskovat ovat ongelma. Olen ollut aika paljon Yhdysvalloissa 80- ja 90-luvuilla ja nähnyt sitä kaksinaismoraalia mikä siellä on vallalla. Kannatetaan sotaa ja tappamista ja samalla istutaan veisaamassa virsiä kirkossa joka sunnuntai ykkösvaatteissa.

Suomalaisista uskovista on vähemmän kokemusta.

Olen kuitenkin melko varma siitä että talousdemokratia lienee kaikkein lähimpänä aitoa kristillistä perusajatusta jonka mukaan oikeudenmukaisuus, kohtuus ja runsauden jakaminen kaikkien kesken on oikea tie.
Aika moni rahauudistusliikkeen aktivisti USA:ssa on ollut uskovainen...ja tunnistanut pankkien pahuuden.


Anonyymi(viimeinen)

Niin hienoa että koet löytäneesi jotain vastauksia. Olisimpa itse törmännyt tämänlaiseen ajatteluun joskus kakskyt ja risat iässä. Mutta voi myös olla että tähän ei olisi tullut - ellei olisi tallannut juuri sitä polkua mitä on tallanut....

Toivotaan että tästä saataisiin jotain todellista ja konkreettista.

Pitäisi ehkä saada ne kaikkein kiinnostuneimmat saman pöydän äärelle ennen kesää.

Itse uskon että nuoriso nimenomaan on se voimavara jolta suurin tuki tulee sitten kun äänestysliput joskus lasketaan. Nuorison ja yleensä äänestämätä jättävät sohvaperunat kun saisi mobilisoitua...

Lars Osterman kirjoitti...

tästä selviä miksi kanadalaisten skeptisyys on paikallaan mitä terrorismin vastaiseen sotaan tulee.

Hajanaisia ajatuksia ja kuvatuksia kirjoitti...

Kiitän kauniisti kukkasesta ;)