lauantai 31. lokakuuta 2009

Lopullinen naula Oras Tynkkysen arkkuun

Tässä Lord Monckton ja John Bolton ohjelmaisännä Glenn Beckin haastattelemina. Monckton esittää tässä kiistattomat todisteet jotka osoittavat että KAIKKI oletukset hiilidioksiidin vaikutuksesta ilmaston lämpenemiseen ovat sillkkaa valhetta.Tässä professori Richard Linzenin mitatut tutkimustulokset (vihreä kaavio keskellä) ja ympärillä imlastoalarmistien virheelliset ennusteet johon kaikki alarmismi perustuu.

10 kommenttia:

Chaos kirjoitti...

Aamen! Itse olen jo pitkään ihmetellyt, miten porukka jaksaa uskoa tuohon lämpenemiseen. Vaikka kesät vietetään kohta toppatakeissa, jaksaisivat ihmiset varmasti liputtaa ilmastonmuutoksen puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Olisiko blogistilla jotain hyvää kaiken kattavaa kirjoitusta tästä ilmastohuijauksesta tai vaikka jotain linkkiä jonkin toisen blogin kirjoitukseen? Siis jotain sellaista, mistä saisi kokonaiskäsityksen koko "ilmastohuijauksen" tarkoituksesta...

Lars Osterman kirjoitti...

No kai sä jo olet katsellut tänne:

http://ilmastohuijaus.blogspot.com/

..ja tänne:

http://nwo.11syyskuu.net/

Ukkonoa kirjoitti...

Tervetuloa keskustelemaan myös ilmastofoorumi ry sivulle. Järjestö suhtautuu skeptisesti ilmastonmuutokseen.

www.ilmastofoorumi.fi

myös suomalaisen Geologin Boris Winterhalterin kirjoituksiin kannattaa tutustua.

http://www.kolumbus.fi/boris.winterhalter/

Ukkonoa kirjoitti...

Niin tässä vielä Boriksen blogin osoite!

http://ilmastoskeptikko.blogspot.com/

Reino Ruusu kirjoitti...

Glenn Beck on kenties heti Rush Limbaugh'n jälkeen kammottavin konservatiivipopulisti amerikkalaisessa mediassa. John Bolton taas on yksi negatiivisimmin YK:hon ja kansainväliseen yhteistyöhön suhtautuvista henkiöistä amerikkalaisessa politiikassa. Silti molemmat suhtautuivat Moncktoniin avoimen huvittuneesti.

Glenn Beckin tarjoaminen vakavana tietolähteenä on kyllä aika uskalias veto.

Lars Osterman kirjoitti...

hmm..tässä mennään nyt melkein asiattomuuden puolelle. Glenn Beck on ohjelmaisäntä joka haastattelee monia ihmisiä. Olen itse seurannut hänen ohjelmiaan ja hänellä on jääräpäisiä näkemyksiä joskus - mutta so what. Tässä tilanteessa hän on kutsunut Moncktonin puhumaan aiheesta joka huolestuttaa häntä. Reinon ehkä tietämättä Monckton piti esitelmän pari viikkoa sitten Minnesotassa.Tästä nousi maanlaajuinen kohu. Ja tästä syystä Beck ensin haastatteli Moncktonia puhelimessa ja kutsui hänet studioon koska Moncktonin sanoma kiinnostaa amerikkalaisia.

Reinon kannattaisi olla enemmän huolestunut siitä että YKSIKÄÄN poliitikko tai ohjelmaisäntä tässä maassa ei ole kiinnittänyt huomiota tähän aiheeseen.

Aiheen luulisi kiinnostavan kaikkia...ja häly nousee vielä kunhan ensin ensimmäinen promille kansalaisista ensin saa tietää tästä - sanoisiko petoksesta.

Tomi Astikainen kirjoitti...

Vaclav Klaus kommentoi: environmentalists endangering individual freedom.

http://www.youtube.com/watch?v=TEQmJBINYj4

Lars Osterman kirjoitti...

Al Gore ei suostu väittelemään julkisesti Lord Moncktonin kanssa ja on ihme ja kumma nyt ilmoittanut että ilmeisesti CO2 ei aiheutakaan lämpenevää ilmastonmuutosta. (älä kuitenkaan odota että suomalainen media raportoisi tästä)

In a new development that is potentially devastating to the agenda to introduce a global carbon tax and a cap and trade system, Al Gore admits that the majority of global warming that occurred until 2001 was not primarily caused by CO2.

Nyt AL Gore onkin keksinyt siirtyä syyttämään nokea ja metaania kaikesta:

Gore now blames soot and methane for the majority of global warming, leaving the door open for a tax on livestock, a tax on meat, a tax on milk, and on and on until he changes his mind again and blames another culprit so that too can be taxed.

Anna mun kaikki kestää! Gore ja hänen suomalainen alipappinsa Oras Tynkkynen tarvitsee kunnon tervausta ja höyheniä.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/al-gore-admits-co2-does-not-cause-majority-of-global-warming.html

Jussi K kirjoitti...

Niinpä. Al Gorehan on tekemässä asiasta uutta elokuvaa ja ilmastomuutos tai mikä se nyt on niin hän puhuu sen olevankin ikään kuin uskonnollinen juttu... saas nähdä miten tämä vaikuttaa vihreisiin ja muihin. Toinen kysenalainen juttu on, että Gore ei tietysti halua muita ratkaisuja kuin sellaisia joissa hän on mukana rahastamassa.