maanantai 19. lokakuuta 2009

Kööpenhaminan-sopimus ?

Oletko sinä kuullut mitään jostain tulevasta Kööpenhaminan-sopimuksesta missä ollaan perustamassa maailmanhallitusta, siirretään vaurautta lännestä etelään ja missä kaikki allekirjoittavat valtiot menettävät suvereenisuutensa - täysivaltaisuutensa - eli oikeuden päättää omista asioistaan riippumatta muista? Uusi "maaailmanhallitus" valvoisi ja pakottaisi länsimaita maksamaan satoja miljardeja kehitysmaille. Miksikö? No siksi että ovat kehittäneet teollisuuttaan ja yhteiskuntiaan.
Tässä videossa eräs Lord Monckton puhuu amerikkalaisille ja kehottaa heitä vastustamaan sitä että Obama muina miehinä lähtisi allekirjoittamaan tällaisia sopimuksia.
Onko kukaan valistanut meitä suomalaisia tästä asiasta, tästä uhasta ja siitä että Vanhanen tai Halonen on tekemässä jotain tällaista?Poiminta Lord Moncktonin viestistä:

I read that treaty. And what it says is this, that a world government is going to be created. The word “government” actually appears as the first of three purposes of the new entity. The second purpose is the transfer of wealth from the countries of the West to third world countries, in satisfaction of what is called, coyly, “climate debt” – because we’ve been burning CO2 and they haven’t. We’ve been screwing up the climate and they haven’t. And the third purpose of this new entity, this government, is enforcement.

How many of you think that the word “election” or “democracy” or “vote” or “ballot” occurs anywhere in the 200 pages of that treaty? Quite right, it doesn’t appear once.

Jos olen rehellinen niin on todettava että luin tästä samasta asiasta Hannun Ylikarjanmaan nettisivulta http://nwo.11syyskuu.net/ , parisen päivää sitten oikein silloin tajuamatta mistä oli kysymys. Tässä Hannun kirjoittama juttu kokonausuudessaan:

Lord Monckton: Copenhagen treaty will establish Marxist World Government. Lordi Christopher Moncktonin mukaan Kööpenhaminen ilmastokokous on merkittävä virstapylväs kohti marxilaista maailmanhallitusta. Maailmansosialismiin kuuluu mm. se, että länsimaat alkavat maksaa "ilmastovelkaa" kehittyville maille. Varautukaa siihen, että uudenlainen punavihreä totalitarismi nousee. Pääministeri Vanhanen ja "Reichsführer" Tynkkynen ovat täpinässä. Media kiihdyttää orwellilaista propagandavyörytystä "nopeasti lämpenevästä ilmastosta", vaikka olemme jo siirtyneet 2003 viilenevään ilmastovaiheeseen. Minkähänlainen albania Suomi on 20 vuoden kuluttua? "Hallittu albanisoituminen" oli muuten vihreille yksi vaihtoehtoskenaario EU-jäsenyyden aattona.

Kaikki siis liittyy jotenkin CO2-päästöihin..eli Al Goren aloittamaan ilmastomuutoshysteriaan ja kaikkiin ilmastomuutokseen esitettyihin valheisiin. Ehdottaisin että vastuulliset kansalaiset ottaisivat oikeuden omiin käsiinsä ja antaisivat Tynkkyselle tarpeellisen "tervaa ja höyheniä"- käsittelyn.

Tiesitkö muuten että pelkästään Bangladeshin väestö laskee hengittäessään ilmaan enemmän hiilidioksiidiä kuin koko Ruotsin kansa ja teollisuus. (artikkeli aiheesta)

Oli miten oli - Kiyoto-sopimuksen tilalle tulevasta Kööpenhaminan-sopimuksesta ei ole kuulunut paljon mitään tästä Lord Moncktonin mainitsemasta vallansiirrosta ja maailmanhallitustouhusta uutisissa vaikka tällaisen sopimuksen vaikutukset lienevät suurempia Suomelle kuin Lissabonin-sopimuksesta. Lissabonin-sopimuksen salamyhkäisestä sisällöstä ei kuulunut minkäänlaista kansalaiskeskustelua. Kaikkea tätä ohjaileva Matti Vanhanen, sanoi eilen uutisissa olevansa vahvemmassa asemassa kuin koskaan. Ilmeisesti miehellä on valta ns noussut hattuun.

Jonkun olisi syytä huomauttaa pääministerille että tilanne on itse asiassa aika toisenlainen, koska ensinnäkin, jos vain 60% kansalaisista äänestää, ja äänestäneistä keskusta saa 21-22% se tarkoittaa käytännössä sitä, että 87% kansalaisista EI ole äänestänyt Vanhasen puoluetta ja joutuvat silti päivittäin kestämään Vanhasen ylimielistä mahtipontisuutta.
Se tarkoittaa myös sitä että Keskustan ja Kokoomuksen todellinen yhteenlaskettu tuki todellisten äänestäjien piirissä on luokkaa 25%. Olisikohan hallituksen aika nöyrästi kumartaa näille tosiasioille kun se runnoo läpi kaikki euroeliitin haluamat muutokset yhteiskuntajärjestykseemme.

Katso tästä mitä Ulkopolitiikka3/2009 propagoi meille suomeksi Kööpenhaminan-sopimuksesta (ja erityisesti mitä jättää kertomatta):

Kukaan tuskin enää odottaa Kööpenhaminasta täydellistä sopimusta, joka ratkaisisi ilmastonmuutoksen aiheuttamat ongelmat. Kokous on silti tärkeä merkkipaalu kansainvälisen poliittisen tahdon näyttäjänä.

Jos Kööpenhaminasta tuodaan mukana hyvät peruspilarit, joiden avulla voidaan luoda kattava sopimusjärjestelmä seuraavien vuosien aikana, kokousta ei pidä nähdä epäonnistumisena. Pahin mahdollinen lopputulos olisi sitoutuminen liian löyhiin pitkän aikavälin päästötavoitteisiin, jotka johtaisivat ilmastonmuutoksen karkaamiseen ihmiskunnan käsistä.

Allekirjoitatko sinä tällaista? Katso kuvia alla ja mieti hetken sitä mistä oikeasti kaikki lämpitilanvaihtelut maapallollamme oikeasti johtuvat.9 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Hyviä havainnoillistajia nuo kuvat auringosta, maasta ja muista planeetoista :)

Lars Osterman kirjoitti...

Ovat ovat siksihän minä ne tuonne latasinkin.

Mitä tähän aiheeseen muuten tulee niin on aika ilmeistä että aika moni haluaa uskoa tästä väitetystä ilmastonmuutoksesta toisin - eli että kaikki on totta.


Kysyisin CO-2/ilmastomuutosuskovaiselta onko sinusta OK että tuollaiseen miljarditason päästökauppaan ryhdytään näin hepposin eväin?

Entä onko sinusta OK että jättimäiset yksityisten miljardöörien omistamien investointipankkien annetaan aloittaa tällainen holtiton rahastus ja CO2-päästöoikeuksien välitysbisnestä josta kuittaavat miljardeja meiltä kaikilta lisävaltiovelan lisäkorkoina. Ja kaikkein pahinta on se että näiden pankkien päästöoikeustileillä tulee olemaan tuhansia miljardeja euroja ja dollareita joita nämä pankit tulevat "normaalin pankkitavan mukaan" katsomaan omiksi rahoikseen ihan kuten katsovat tänään minkä tahansa talletustilin rahoja omikseen. Ja luotonlaajennusvivutuksen kautta pankit katsovat "lailliseksi" oikeudekseen 30-50, jopa 90-kertaistaa nämä uusina korollisina luottoina joilla rahastavat koko maailman kaikkia jo ennestään korviaan myöten velkaantuneita valtioita.

Tämän "ne" tekevät tänään arabivaltioiden öljydollaritileillä. Väitetään että 1973 arabit saivat ohjeet nostaa hintaa tuplaksi ja rikastua öljyllä - sillä ehdolla että tallentavat öljyrahan "määrättyihin pankkeihin".

Ja jotain tällaista Kööpenhaminansopimus mitä ilmeisimmin pitää sisällään. Tällaista maailmaa Vanhanen on luomassa meille - ja veikkaan ettei mies itse tätä tajua. Ja kuten Monckton sanoo: "there is no way back".

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on mielestäni täysin totta ja asiaa, mitä Lars edellä toteaa.

Mutta haluaisin vielä lisätä, että ei myöskään ole olemassa mitään suoraa yhteyttä ilmastonmuutoksen ja siihen liittyvän bisneksen ja politiikan välillä.

Itse mielumminkin käyttäisin sanaa ympäristönmuutos, joka oikeasti on ihmiskunnan suurin haaste. Tämä CO2- juttu on vain yksi, ehkä jopa haastavin osa näitä koska se on selkeästi elämän yksi perustarpeita ja on osa sen mekanismeja. Mutta toisaalta, liian suurina määrinä on selkeästi elämän tasa-painoa häiritsevä. Kuten suurten kaupunkien asukkaat varmasti ymmärtävät. Tämä on mielestäni se ilmastonmuutos -keskustelun kompastuskivi, nostetaan se epävarmin asia pöydälle ja vastakkaiset näkemykset omaavat puolet alkavat väittelemään sen perusteella siitä, onko mm. ilmastonmuutos ihmisen toiminnan aiheuttama CO2 -päästöihin vedoten.
Tässä juuri näitä CO2 -leikkauksia ym. politiikkaa ajavat ovat edellä kilpailioitaan, kun osaavat ohjata kritiikin sinne missä osaavat siihen myös vastata. Ja tietävät mikä on tulos.
Kun totuus kuitnkin on se, että nopeammin ihmisen tekemisiin kuitenkin reagoi se ympärillämme oleva maa -ja vesialueet, ne pitävät taas yllä ilmastoamme eri eliöiden kanssa vaikutuksesta. Mutta kaikki ne tarvitsevat elinympäristön. Ja se vähenee päivä päivältä.
Siksi mielestäni ei kannattaisi kiinnittää huomiota ilmastonmuutos keskusteluun, koska "voittamalla" siinä voi seuraukset olla vielä vakavammat kuin nykyinen tuhoaminen.

Alarik

Lars Osterman kirjoitti...

Mutta kaikkien resurssien ohjaaminen sellaiseen millä ei ole mitään todellista merkitystä ympäristön kannalta on kaikin puolin edesvastuutonta.

Jos kaikki kiinnittävät huomiota pelkästään tähän keksittyyn ja täysin epäoleelliseen "CO2-ongelmaan" niin todellinen ympäristönsuojelu jää vaille resursseja.

Rikkipäästöt ovat todellinen ongelma.
Uraaninlouhinnan ympäristövaikutukset ovat todellinen ongelma.
Köyhdytetyn uraanin käyttö tämän päivän ammuksissa ovat todellinen ympäristöongelma. (USA, Israel, Nato käyttää uraaniammuksia)
Muut teollisuuden myrkkypäästöt jotka tappavat kaloja ja vesistöjä ovat todellinen ongelma.
GMO on todellinen ongelma ja tuhoaa satoja mm Intiassa - todellinen ongelma.

Todellisia ongelmia on ihan riittämiin eikä ole millään lailla perusteltua suunnatta vähäiset voimavarat valheellisen ja olemattoman CO2-ongelman hallitsemiseksi. Lord Moncktonin esitelmästä selviää lisäksi että teimme mitä tahansa niin tällä EI OLE MINKÄÄNLAISTA VAIKUTUSTA MAAPALLON CO2-tasoon.

Surullista ja naurettavaa !

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestäni sillä ei ole mitään väliä, onko ilmastonmuutos todellinen, ihmisen aiheuttama vai ei kumpaakaan: ei se silti oikeuta ihmistä raiskaamaan luontoa ja elonkehää yhtään enempää.

Lars Osterman kirjoitti...

Elmo,

Tarkoitat varmaan hyvää mutta minusta sekoitat tuossa kahta aivan eri asiaa.

1. Ympäristöntuhoaminen teollisuustuotannon ja asumisen yhteydessä - tämä on pitkälti jo lopetettu länsimaissa mutta jatkuu edelleen lähi-idässä, kaukoidässä, eteläisellä ja pallonpuoliskon köyhissä maissa.

2. Elintärkeän hiilidioksiidin vapautuminen ilmakehään kaikessa palamisessa, maatumisessa ja biologisessa hengittämisessä. Hiilin kiertokulku on osa meille hengittäville elintärkeätä luonnon happituotantoa.

Näitä kahta ei saa eikä voi sotkea toisiinsa eikä hiilidioksiidista vouhottaminen millään lailla vähennä ympäristöntuhoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, on ihan pakko kommentoida.

Minun mielestä sillä on erittäin suuri merkitys poliittisesti jos todetaan että ilmastonmuutos ei ole ihmisen aiheuttama.

Siihen loppuisi kaikki hiilidioksiidillä huijaaminen. Vaarallisen ydinfission ylistäminen "puhtaana" ilmasto ystävällisenä.. Joo ehkä se on "ilmastoystävällinen", mutta kun ilmasto ja ympäristö ovat eri asioita.

Miksi aina puhutaan ilmastonmuutoksesta. Eikö voisi puhua YMPÄRISTÖNmuutoksesta, tai ympäristön saastumisesta. Ja ehkä huomauttaa siitä miten esim nämä uraaninlouhinnat raiskaavat meidän planeettaamme. Se siitä puhtaasta ydinsähköstä. Miksei samalla rahalla vain rakennettaisi hiilidioksiidin talteenottoyksikköjä hiilivoimaloihin (luin jostain että tällainen olisi mahdollista) jos tämä CO2 on ongelma? Vai onko tämä uraanifissio niin hyvää bisnestä?

Vaikka kuinka vähentäisimme CO2 päästöjä niin myrkyt ja raskasmetallit yms, pysyvät vesistöissämme ja maaperässä. Niitä kun ei oikein huomioida kun kaikki keskittyy CO2 päästöihin.

Jos utopistinen CO2-vapaa yhteiskunta onnistutaan rakentamaan niin toivotaan että sitä hiilidioksiidia sitten oikeasti on liikaa ilmassa, tai "vihreät" saa uuden nimen "ruskeat" kun kasvit eivät saa tarvitsemaansa CO2.

Ilmaston ohella ei pidä unohtaa suojella vesistöjä. Puhdas kala olisi hyvää ravintoa myös tulevaisuudessa :)

Anonyymi kirjoitti...

hei

Tässä monisivunen analyysi kööpenhaminan sopimuksesta lähdetietoineen:

http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/627843-koopenhaminan-sopimus-tuhoaisi-suomen.html

Lars Osterman kirjoitti...

Jeps..tuo monisuinen aineisto kiertää nyt nettiä Suomessa. Se mitä itse kaipaan sieltä on se mikä oli ennen EU:ta.

Ennen EU:ta oli nimittäin ei mitään sitten EFTA-vapaakauppasopimus, sitten globalistien houkutuksena myös EEC-vapaakauppasopimus..jota sitten runnottiin EY-sopimukseksi..ja pikkuhiljaa kattilaveden lämmetessä liedellä Suomi-sammakko ei tajunnut hypätä pois vaan tuli keitetyksi.

Samalla lailla menetellään USA- Kanada-Meksikon kanssa. Vapaakauppasopimus...ja pikkuhiljaa yhteistyötä, intergraatiota...ja sitten poks - valtioliitos kansalaismielipiteen vastustuksesta huolimatta. Ja näin Federal Reserven valta ulottuukin Pohjoisnavasta - Guatemaalaan ja Kanadan luonnonvarat varastetaan Lontoon haltuun.